Disa përdorues ankohen për SiteGround duke qenë pak më të çmuar kur krahasohen me disa nga hostet e tjerë të tjerë me cilësi më të ulët të lirë. Kjo është arsyeja pse ata regjistrohen me kompani të tilla patetike pritëse vetëm për të kursyer disa pennies, vetëm për të përfunduar duke u irrituar dhe më në fund duke kaluar në një host më të mirë. Sidoqoftë, unë me të vërtetë besoj se planet e SiteGround janë shumë të përballueshme dhe gjithashtu çmimi i tyre mujor për secilin nga programet e tyre të pritjes është plotësisht i justifikuar nga cilësia e shërbimit të tyre, kohën e duhur, shpejtësinë dhe shpesh vlerësohet si Shërbimi më i vlerësuar i hostit!

SHËNIM: Shumë kompani të mbajtjes së faqes në internet nuk ofrojnë ndonjë plan mujor dhe nuk zgjedhin të shkojnë me planet tradicionale vjetore të pritjes.

Disa nga klientët që duan të regjistrohen në një plan mujor të pritjes së SiteGround pasi e shohin atë më të përshtatshëm dhe më miqësorë për buxhetin mbi planet vjetore të përparuara të SiteGround. Në këtë post, unë do të përgjigjem disa nga pyetjet më të zakonshme në lidhje me pagesën e planit mujor të SiteGround me një përmbledhje të thelluar, analiza dhe përmbledhje të plotë të kostos mujore të planit të hostimit në internet dhe zbritje.

A ofron faqja e sitit plane mujore për mbajtjen e faqes në internet? A mund të paguaj mujore?

Po, ka plane mujore të sitit që janë duke u ofruar, të cilat do t’ju lejojnë të paguani për nevojat tuaja të faqeve të sitit në sit në bazë mujore. Por unë duhet t’ju them se plani mujor i SiteGround është më shumë një plan provë për ju që të provoni shërbimin e tyre të pritjes. Për fat të keq, nuk është me të vërtetë e mundur të krijoni një model mujor pagese të SiteGround nëse doni të përdorni të tyre Planet e përbashkëta të pritjes ose Planet pritëse të WordPress por plani i tillë pagesa nga muaji në muaj është i disponueshëm me Planet e pritjes në cloud.

Këto plane mujore të mbajtjes së faqes në internet nga SiteGround janë shumë të dobishme nëse keni para të kufizuara në dorë ose nuk jeni aq të sigurt për të investuar në planet vjetore të pritjes së SiteGround mbi planet e tyre mujore. Por dobësia kryesore për të bërë planin mujor të SiteGround është se do t’ju paguhet një shumë $ 14,95 (Tarifa e njëkohshme e aktivizimit të planit) gjatë regjistrimit me shërbimin e tyre të përbashkët të pritjes së hyrjes dhe $ 24,95 (Tarifa e njëkohshme e aktivizimit të planit) për planet më të larta të përbashkëta të pritjes.

Ciklet e Pagesave Mujore dhe Vjetore të SiteGround

Me SiteGround, ka në thelb 4 cikle të ndryshme të planifikimit të planit të pritjes që mund të zgjidhni bazuar në nevojat, buxhetin dhe planet afatgjata:

1 muaj (Cikli i faturimit të planit gjyqësor të vetëm një muaji në sitin e rrethit)
12 muaj (Cikli vjetor i faturimit të planit vjetor të faqes në faqen e internetit)
24-muaj (Cikli i faturimit të Planit Dy-vjetor të SiteGround Planit)
36-muaj (Cikli i faturimit të Planit Tri-vjetor të SiteGround Planit)

SHËNIM: Më gjatë Cikli i Pagesës së Faturimit për të cilin vendosni të shkoni, më e lirë do të jetë Plani juaj Mujor me SiteGround pasi Plani Mujor i Rinovimit kushton më shumë.

Unë isha i sigurt se do të mbaj bloget dhe faqet e mia të internetit për një kohë plus, unë mendoja të kursente aq shumë para sa të mundja, e cila është arsyeja pse unë përfundova duke paguar për SiteGround Plani 3-vjeçar. Kështu, unë nuk kam shkuar për planin e tyre mujor ose ndonjë cikël tjetër faturimi dhe jam shumë i lumtur që e bëra këtë pasi jam shumë i kënaqur me cilësinë dhe shërbimin e tyre të pritjes. Gjithashtu, unë do t’ju rekomandoja të njëjtën gjë edhe për ju ose të paktën të paguani për planet e tyre vjetore dhe duke kursyer më shumë.

3-vjeçar SiteGround GrowBig Planin e Pritjes (Special Shitje e Premte e Zezë)

Një gjë që unë me të vërtetë e dua shumë në lidhje me pritjen e SiteGround është se edhe pse ata nuk kanë një plan mujor të plotë (përveç atyre të tyre Plani Gjyqësor), ata kanë një Garanci MoneyBack 30 Ditore e cila vepron si një krem ​​për tortë për ju që të provoni planet e tyre mujore ose vjetore (Pa rrezik).

Këtu keni një analizë të detajuar të çmimeve për planet mujore, vjetore, dy-vjeçare dhe tre-vjetore të SiteGround me zbërthimin e plotë të kostos, zbritjet dhe kursimet (llogaritur nga plani në plan).

Plan Plani Mujor dhe Vjetor i fillimit të sitit të faqes [Ndarja e kostos]

Plani mujor i faqes së sitit vetëm për planin e tyre të pritjes së StartUp kushton $ 3.95 në muaj plus ata madje do t’ju paguajnë një tarifë shtesë prej $ 14,95 që është vetëm një tarifë një herë për aktivizimin e planit të tyre. Prandaj, plani i faqes totale (Tarifa fillestare e muajit + Tarifa e aktivizimit) do të ishte $ 18.90. Pas muajit të parë, më vonë do të paguani 11,95 $ muaj-për-muaj por nëse paguani për Planin e tyre të fillimit vjetor ose më të gjatë, mund të kurseni shumë!

SHËNIM: Pricemimi i zbritur në StartUp vlen vetëm për muajin e parë kur shkoni me planin mujor të SiteGround (që është një plan gjyqësor). Dhe e njëjta gjë vlen edhe për planin mujor GrowBig dhe GoGeek të SiteGround.

Plani Gjyqësor 1-mujor » $ 3.95 »Mujor $ 24,95 (Tarifa e Vendosjes së Planit Një herë)
Plani 12-mujor » $ 3.95 »Mujor $ 47,40 vjetor (Pa tarifë konfigurimi)
Plani 24-mujor » $ 3.95 »Mujor $ 94,80 vjetor (Pa tarifë konfigurimi)
Plani 36-mujor » $ 3.95 »Mujor $ 142,20 vjetor (Pa tarifë konfigurimi)
* Nuk përfshihet pagesa e regjistrimit të domainit *

Plan Plani Mujor dhe Vjetor i GrowBig i Sheshit të sitit [Ndarja e kostos]

Nëse regjistroheni me planin mujor të GrowBig të SiteGround, kostoja totale për muajin e parë do të ishte $ 5.95 (Tarifa e Planit Mujor) plus $ 24,95 (Tarifa e njëkohshme e aktivizimit të planit). Totali i madh do të ishte $ 30,90 për planin mujor të GrowBig të Siteground dhe më pas 19,95 $ muaj për muaj. Sidoqoftë, nëse paguani për planin e tyre vjetor ose më të gjatë të GrowBig, ju mund të kurseni shumë!

Plani Gjyqësor 1-mujor » $ 5.95 »Mujor $ 24,95 (Tarifa e Vendosjes së Planit Një herë)
Plani 12-mujor » $ 5.95 »Mujor $ 71,40 vjetor (Pa tarifë konfigurimi)
Plani 24-mujor » $ 5.95 »Mujor $ 142,80 vjetor (Pa tarifë konfigurimi)
Plani 36-mujor » $ 5.95 »Mujor $ 214,20 vjetor (Pa tarifë konfigurimi)
* Nuk përfshihet pagesa e regjistrimit të domainit *

Plan Plani Mujor & Vjetor GoGeek i Sheshit të sitit [Ndarja e kostos]

Nëse regjistroheni me planin mujor të GoGeek të SiteGround, shuma totale e pagueshme për muajin e parë do të ishte $ 11.95 plus përafërsisht $ 24,95 (tarifa e aktivizimit të planit një herë). Kështu, totali i madh do të ishte $ 36,90 Plani mujor i GoGeek i SiteGround dhe 34,95 dollarë pastaj në muaj. Sidoqoftë, nëse paguani për planin e tyre vjetor ose më të lartë të GoGeek, mund të kurseni shumë!

Plani Gjyqësor 1-mujor » $ 11.95 »Mujor $ 24,95 (Tarifa e Vendosjes së Planit Një herë)
Plani 12-mujor » $ 11.95 »Mujor $ 143,40 vjetor (Pa tarifë konfigurimi)
Plani 24-mujor » $ 11.95 »Mujor $ 286,80 vjetor (Pa tarifë konfigurimi)
Plani 36-mujor » $ 11.95 »Mujor $ 430,20 vjetor (Pa tarifë konfigurimi)
* Nuk përfshihet pagesa e regjistrimit të domainit *

A ka SiteGround Cloud Hosting & Server të Ndërmarrjeve të Ndërmarrjes A ka ndonjë Plan Pagesë Muaj-Muaj në muaj?

Po, SiteGround ofron plane pagese mujore me shërbimin e tyre të pritjes në Cloud, ku planet e tyre janë me çmim $ 80 / month (për planin e tyre të hyrjes në Cloud). SiteGround-së Planet e dedikuara për mbajtjen e serverëve (dikur ishte modeli i planit mujor të pagesave) kohët e fundit janë ndërprerë ndërsa jeni në gjendje të paguani çdo muaj për planet e tyre të pritjes në Ndërmarrje.

�� Përfundim: A ia vlen Plani Mujor i SiteGround? Nëse duhet të shkoni për të?

Përgjigja ime e shkurtër për këtë pyetje është një Big Jo! Analiza jonë e hollësishme e kostos për planet mujore, vjetore, dy-vjeçare dhe tre-vjeçare të planeve të mbajtjes në sit të SiteGround të përmendura më lart në shqyrtimin tonë do t’ju tregojë qartë se sa saktë mund të kurseni duke zgjedhur planet e abonimit vjetor ose më të lartë të SiteGround gjatë 1-muajve të tyre Plani Gjyqësor.

Përveç çdo gjëje tjetër, është vetëm Shërbimi i Jashtëm i Jashtëm i Jashtëm i disponueshëm i Klientit nga SiteGround me ndonjë nga planet e tyre të pritjes që ndihmon SiteGround të dallojë nga konkurrentët e tyre. Kjo është arsyeja kryesore pse unë do të rekomandoja shumë plane planifikuese të SiteGround edhe nëse jeni në kërkim të një hosti që ofron plane mujore.

Shpresojmë që ky rishikim të vazhdojë Pagesa e Planit Mujor të Pritjes së Vendit në Web site (2020) ishte e dobishme për ju! Unë ende do t’ju rekomandoja të regjistroheni në planin vjetor të pritjes së SiteGround mbi planin e tyre mujor i cili është më shumë i një Plani Gjyqësor dhe jo me të vërtetë i një plani të faturuar nga muaji në muaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me