Kinsta Plans Comparison 2020 (Starter vs Pro vs Business vs Enterprise): Cili është plani më i mirë i pritjes?


Kinsta merr performancën e shërbimit të tyre të menaxhuar shumë personal të WordPress, në nivelin tjetër, pasi hostimi i tyre kërkohet të jetë ideja e një grupi të ekspertëve të WordPress, të cilët ishin thellësisht të pakënaqur me zgjidhjet e hostimit të WordPress në treg.

Mundësuar me krenari nga Platforma Cloud e Google dhe rrjeti i primit të shpejtë i ndezur i Kinsta, ju jeni në gjendje të zgjidhni nga 20+ databazë në të gjithë botën bazuar në nevojat tuaja. Kinsta pret të gjitha llojet e faqeve të internetit, nga blogje të vegjël dhe të përballueshëm, deri tek faqet më të mëdha të shtrenjta dhe të njohura, deri tek klientët e Fortune 500.

Krahasimi i Planit të hostimit të Kinsta Starter vs Pro vs Business vs Enterprise (2020)

Ju duhet të jeni këtu kryesisht sepse doni të dini cilat janë llojet e ndryshme të planeve të mbajtjes së faqeve në internet që ofron Kinsta dhe cilat janë veçoritë që përfshihen me secilën nga këto plane.

Para se të futemi në detajet e planit të web hosting Kinsta, së pari do të zbulojmë dallimet kryesore në lidhje me çmimet dhe veçoritë me ndihmën e këtij grafiku të thjeshtë të krahasimit të planit të pritjes Kinsta më poshtë…

Planet e Pritjes dhe Krahasimi i Commimeve Kinsta WordPress (2020)
Stmimi KinstamotorinoprobiznesNdërmarrje
Kinmimi i Planit Mujor Kinsta$ 30$ 60100 deri në 400 dollarë600 deri në 1500 dollarë
Politika e Kthimit të KinstaGarancia e Planeve të Pritjes së Parave të Kinës 30 ditë
Merrni ZBRITJEN N PL PLANET KINSTA
Krahasimi i Karakteristikave të Planit të hostit Kinsta WordPress (2020)
Karakteristikat e SiteGroundmotorinoprobiznesNdërmarrje
Numri i faqeve të WordPress125 deri në 4060 deri 150
Vizitat Mujore20k40K100k në 600k1 milion deri në 3 milion
Hapësira e ruajtjes SSD10GB20GB30 GB deri 60 GB100 GB deri 250 GB
CDN falas përmes KeyCDN50GB100GB200 GB deri 500 GB1000GB
Periudha e mbajtjes së rezervave14 ditë14 ditë14 deri në 20 ditë30 dite
Punëtorët e PHP për uebfaqen224 deri në 68 deri 16
Migrim falas i faqes Premium123 deri 45
Migrimet Falas Pafund Themelore në WordPress
po

po

po

po
20 Vendndodhjet globale të Qendrës Kinsta
po

po

po

po
Teknologjia e Platformës në Google Cloud
po

po

po

po
Teknologji Auto Vetë-shëruese
po

po

po

po
Optimizimi automatik i DB për performancën
po

po

po

po
Mbështetje Multisite e WordPress
jo

po

po

po
Rikthime automatike ditore për të gjitha sitet + Rivendosni opsionin
po

po

po

po
Pikat e përparuara manuale të rezervimit
po

po

po

po
Mbështetje 24/7 përmes Panelit MyKinsta
po

po

po

po
Heqja e WordPress & Heqja e Malware + Shërbimi i Migracionit në Shtëpi të Infektuar
po

po

po

po
Mjedisi me shumë përdorues për menaxhimin e thjeshtë të sitit
po

po

po

po
Disponueshmëria e zonës së skenimit me WordPress
po

po

po

po
Mbështetje për versionin më të fundit të PHP përmes MyBinboard Dashurisë

po

po

po

po
Certifikata falas SSL përmes mjetit Encrypt të Le të MyKinsta

po

po

po

po
Disponueshmëria e Certifikatave SSL

po

po

po

po
Rekomandohet për faqet e anëtarësimit ose tregtisë elektronike
jo

jo

po

po
Faqja e gjallë ose klonimi i faqeve në skenë

jo

po

po

po
Tipari i hyrjes në SSH

po

po

po

po
Plugin Cache me etiketa të bardha
po

po

po

po
Planet e Pritjes dhe Krahasimi i Commimeve Kinsta WordPress (2020)
Stmimi KinstamotorinoprobiznesNdërmarrje
Kinmimi i Planit Mujor Kinsta$ 30$ 60100 deri në 400 dollarë600 deri në 1500 dollarë
Politika e Kthimit të KinstaGarancia e Planeve të Pritjes së Parave të Kinës 30 ditë
Merrni ZBRITJEN N PL PLANET KINSTA

Cili është plani më i mirë Kinsta për të pritur në faqen tuaj në WordPress?

Kinsta kryesisht ofron 4 lloje të planeve të menaxhuara, të pajtueshme dhe të optimizuara shumë si për platformat WordPress ashtu edhe për WooCommerce, përkatësisht, Starter, Pro, Business, dhe planin e ndërmarrjes. Planet e Biznesit dhe Ndërmarrjeve të Kinsta ndahen më tej në 4 plane të ndryshme secila me veçori pothuajse të ngjashme.

1. Plani Fillestar Kinsta

Siç sugjeron emri, plani i Starter Kinsta ($ 30 mujore) është plani i tyre shumë themelor dhe më i lirë i hostimit WordPress që ju lejon të strehoni vetëm një faqe interneti të vetme me burime të kufizuara.

Pikat kryesore dhe Miratimet e Planit të Fillimit Kinsta
1. Ruajtje deri në 10 GB SSD
2. Lejohen deri në 20,000 vizitorë maksimalë mujorë
3. Lejohen deri në 50 GB KeyCDN falas mujore
4. Le të Encrypt SSL & SSH Qasja
5. Vetëm një migracion premium falas
6. Deri në 2 punonjës të PHP për sit
7. Rezervime falas dhe rivendosje me 14 ditë mbajtje
8. Përfshinë një garanci të rimbursimit të Kinsta 30-ditore
Kundërvajtjet e Planit Fillestar Kinsta
1. Vetëm 1 instalim i WordPress është i lejuar
2. Asnjë Mbështetje multisite e WordPress
3. Jo një plan i rekomanduar Kinsta për anëtarësim ose sitet e tregtisë elektronike
4. Karakteristika e klonimit të faqes nuk përfshihet
5. Burime të kufizuara sesa planet e tjera të Kinsta

2. Kinsta Pro Plan

Plani i dytë më i lirë i Kinsta pas paketës Starter është plani Pro ($ 60 mujore) e cila ju lejon të presni më shumë se një faqe në internet me edhe më shumë burime.

Pikat kryesore dhe të mirat e Kinsta Pro Plan
1. Lejohen deri në 2 instalime të WordPress
1. Ruajtje deri në 20 GB SSD
2. Lejohen deri në 40,000 vizitorë maksimalë mujorë
3. Lejohen deri në 100 GB KeyCDN falas mujore
4. Le të Encrypt SSL, SSH Access & Cloning Site
5. Upto 2 migrime premium falas
6. Deri në 2 punonjës të PHP për sit
7. Rezervime falas dhe rivendosje me periudhën e heqjes dorë prej 14 ditësh
8. Përfshinë një garanci të rimbursimit të Kinsta 30-ditore
Cons të Planit Fillestar Pro
1. Vetëm 2 instalime të WordPress janë të lejuara
2. Jo një plan i rekomanduar Kinsta për anëtarësim ose sitet e tregtisë elektronike
3. Burime të kufizuara sesa planet e bizneseve dhe ndërmarrjeve Kinsta

3. Planet e Biznesit Kinsta (1, 2, 3 & 4)

Planet e biznesit të Kinsta ndahen në 4 lloje të ndryshme domethënë, Biznesi 1 ($ 100 mujore), Biznesi 2 ($ 200 mujore), Biznesi 3 ($ 300 mujore), dhe Biznesi 4 plan ($ 400 mujore). Secili prej këtyre planeve të Biznesit Kinsta është i ngarkuar me karakteristika për të mbështetur një vend të njohur për akumulimin e trafikut të lartë dhe kështu të veprojë si paketë VPS e vet Kinsta..

Pikat kryesore dhe të mirat e Planit të Biznesit Kinsta
1. Përfshinë instalimet më të mëdha të WordPress nga 5 në 40
2. Hapësira e ruajtjes SSD prej 30 GB deri 60 GB
3. Lejohen deri në 20,000 vizitorë maksimalë mujorë
4. Lejohen deri në 200 GB KeyCDN falas mujore
5. Le të Encrypt SSL, SSH Access & Cloning Site
6. Përfshin 3 deri në 4 migrime Premium Falas
7. Punëtorët e PHP të lejuar janë nga 4 në 6 në numër
8. Rezervime falas dhe Rivendosje me 14-20 ditë të periudhës së mbajtjes
9. Përfshinë një garanci të rimbursimit të Kinsta 30-ditore
Kundërvajtjet e Planit të Biznesit Kinsta
1. Shumë më e shtrenjtë se plani i Kinsta’s Starter dhe Pro
Krahasimi i Planeve të Biznesit Kinsta (2020)
(Kinsta Business 1 vs Business 2 vs Business 3 vs Business 4)
Planet e Biznesit KinstaBiznesi 1Biznesi 2Biznesi 3Biznesi 4
Numri i faqeve të WordPress5102040
Vizitat Mujore100K250k400k600m
Hapësira e ruajtjes SSD30GB40GB50GB60GB
CDN falas përmes KeyCDN200GB300GB500GB500GB
Peroid mbajtje rezervë14 ditë14 ditë20 ditë20 ditë
Punëtorët e PHP për uebfaqen4466
Migrim falas i faqes Premium3334
Kinmimi i Planit Mujor Kinsta$ 100$ 200$ 300$ 400
Politika e Kthimit të Kinsta30 ditë Planet e Pritjes së Kursit të Biznesit Kinsta garantojnë kthimin e parave
Merrni ZBRITJEN N ON PLANET E BIZNESIT KINSTA

4. Plani i Ndërmarrjeve Kinsta (1, 2, 3 & 4)

Ashtu si planet e biznesit, planet e Ndërmarrjeve të Kinsta hosting gjithashtu janë të ndara në 4 lloje të ndryshme domethënë, Ndërmarrja 1 ($ 600 mujore), Ndërmarrja 2 ($ 900 mujore), Ndërmarrja 3 ($ 1,200 mujore), dhe Ndërmarrja 4 plan ($ 1,500 mujore). Secila prej këtyre planeve të Ndërmarrjeve të Kinsta është plotësisht e ngarkuar me karakteristika dhe është në gjendje të trajtojë çdo uebfaqe të madhe me ngarkesa të trafikut.

Pikat kryesore dhe të mirat e Planit të Ndërmarrjes Kinsta
1. Përfshin 60 deri në 150 instalime të WordPress që është shumë
2. Hapësira e ruajtjes SSD prej 100 GB deri 250 GB
3. Vizitorët mujorë prej 1.000.000 deri 3.000.000 lejohen
4. Lejohen deri në 1.000 GB KeyCDN falas mujore
5. Le të Encrypt SSL, SSH Access & Cloning Site
6. Deri në 5 migrime premium falas
7. Punëtorët e PHP të lejuar janë nga 8 në 16 në numër
8. Rezervime falas dhe rivendosje me 30 ditë mbajtje
9. Përfshinë një garanci të rimbursimit të Kinsta 30-ditore
Kundërvajtjet e Planit të Ndërmarrjes Kinsta
1. Plani më i shtrenjtë Kinsta
Krahasimi i planeve të ndërmarrjeve Kinsta (2020)
(Ndërmarrja Kinsta 1 vs Ndërmarrja 2 vs Ndërmarrja 3 vs Ndërmarrja 4)
Planet e Ndërmarrjeve KinstaNdërmarrja 1Ndërmarrja 2Ndërmarrja 3Ndërmarrja 4
Numri i faqeve të WordPress6080120150
Vizitat Mujore1 milion1.5 milion2 milion3 milion
Hapësira e ruajtjes SSD100GB150GB200GB250GB
CDN falas përmes KeyCDN1000GB1000GB1000GB1000GB
Peroid mbajtje rezervë30 dite30 dite30 dite30 dite
Punëtorët e PHP për uebfaqen8101216
Migrim falas i faqes Premium5555
Kinmimi i Planit Mujor Kinsta$ 600$ 900$ 1200$ 1500
Politika e Kthimit të Kinsta30 ditë Garantimi i Ndërmarrjeve Kinsta të Ndërmarrjeve, Garanci për kthimin e parave
Merrni ZBRITJEN N PL PLANET E HYRJES KINSTA

5. Plani Doganor Kinsta

Kinsta gjithashtu ofron plane të bëra me porosi nëse nuk jeni të kënaqur me ndonjë nga planet e tyre të mësipërme dhe dëshironi të keni një plan të përshtatshëm që mund t’i përshtatet nevojave tuaja të veçanta. Ju mund të provoni mbështetjen e Kinsta tani, duke rënë thjesht një linjë dhe gjithashtu të dini më shumë rreth planeve të tyre të personalizuara.

Planet e Trashëgimisë Kinsta

Në fund të vitit 2017, Kinsta kaloi nga modeli i mëparshëm i planeve të Legacy në modelin e ri të çmimeve të bazuar në vizitorë me Kinsta’s Starter ($ 30 mujore) dhe Pro ($ 60 mujore) planet janë përjashtimet e vetme.

Si mund të azhurnoj ose të minimizoj Planin tim të hostimit Kinsta?

Azhurnimi i planit të hostimit Kinsta ose zvogëlimi (2020)

Përditësimi ose zvogëlimi i planit tuaj të pritjes Kinsta mund të bëhet me lehtësi duke ndjekur disa hapa të thjeshtë nga Paneli juaj i MyKinsta pa asnjë kohë të ndërhyrjes dhe gjithashtu pa ju pasur nevojë të keni arritur ndonjëherë te ekipi i faturimit i Kinsta.

Përfundim: A duhet të jeni mikpritës me Kinsta?

Planet e pritjes Kinsta janë shumë të fuqishme dhe më të mirat për faqet e mundësuar me WordPress nëse keni obsesionin për shpejtësinë, arkitekturën e përparuar në cloud, mbështetje jashtëzakonisht miqësore ndaj klientit dhe zgjidhje të përparuara të menaxhimit. Në fund të fundit është se planet e pritjes Kinsta nuk janë të lira, por ato mund të jenë mjaft të vlefshme për përdoruesin e duhur të duhur.

Për ata pronarë të faqeve të WordPress me trafik më të ulët, kryesisht ato në kërkim të një plani gjithëpërfshirës të hostimit (shërbimi i regjistrimit të domenit, menaxhimi i menaxhuar i WordPress dhe ofruesi i mbajtjes së postës elektronike), planet premium të Kinsta të menaxhuara me WordPress mund të mos jenë një mundësi e përballueshme për sa i përket çmimi dhe gjithashtu jo një zgjidhje e mbushur me karakteristika të gjitha-në-një.

Në këtë rast, planet e përballueshme të hostimit të SiteGround (LEXONI SHQYRTIM: Krahasimi i Planit të Faqes) janë opsione shumë më të mira që mund të gjeni në lidhje me planet e kushtueshme të Kinsta.

OSE INSTEAD, JU TRY …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map