WordPress- og nettdesigntrender 2016

Nettdesign er i stadig utvikling, og dette gjelder spesielt når det gjelder WordPress. Så WordPress har naturlig nok blitt en kilde til trender i webdesign, ettersom mer og mer av nettet utnytter det populære og brukervennlige rammeverket.


I dette innlegget kommer vi inn på hva vi tror vil (fortsette å) være de største trendene for WordPress og webdesign i 2016. Du har sikkert sett mange av disse før, men uten videre, la oss grave i!

Materiell design

Materiell design

Du har helt sikkert hørt om Material Design nå. Google introduserte dette standardisert design konsept nylig, og det er definitivt en trend å holde øye med når året går. Til hva nøyaktig er Materiell design? Det er Googles eget sett med anbefalte farger, ikoner, typografi, brukergrensesnitt, oppsett, navigasjon, rutenett, lister, glidebrytere, knapper, menyer, faner, verktøytips, lasting av bilder, rulle, bevegelser og så mye mer.

(Nesten) Flat Design & A Grid Layout

To av de største takeawayene fra Material Design er fortsettelsen av flate nettdesign med den ekstra vrien av skygger for å skape dimensjon, pluss en lettlest rutenettoppsett. Fokus for Material Design er virkelig på lesbarhet for de besøkende, og et flott eksempel på dette finner du i Rare Material Design Blog.

Sjeldent materialdesign WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette temaet bruker mange av ikke alle anbefalingene fra Google. Standard farger, enkle skygger, nydelige små knapper, beskrivende bilder og mer. Bare se på deg selv – du er sikker på å bli forelsket.

Bilder som gjør innvirkning

Fotografi og bilder

En annen stor trend som er noe av en fremføring fra 2015 er store bilder. Stor i betydningen påvirkning og faktisk størrelse. Heltebilder er definitivt fremdeles en ting, og du finner dem på omtrent alle frilans- eller webdesignbyråer. Parallax er overalt. Og med så mange nye og fantastiske kilder til gratis arkivbilder (som Pixabay og Unsplash) det er ingen tvil om hvorfor så mange mennesker har blitt med på denne trenden.

Bilder> Tekst

Bilder er viktige. I mange situasjoner er et bilde ikke bare verdt tusen ord, det gjør ord helt unødvendige. Og for mange bedrifter er en viktig del av deres tilstedeværelse på nettet. Restauranter for eksempel har stort sett alltid stole sterkt på fotografering, og med trenden med imponerende bilder har det gjort at matnettsteder blir større, bedre og mer velsmakende. Bare se på Plate.

Tallerkenrestaurant WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette kjærlige restaurant WordPress-temaet bruker store, dristige bilder som er perfekte for å gjøre kundekretsen sulten og klar til å gjøre en bestilling. I tillegg er temaet fullt responsivt, så alle de vakre bildene du legger til, vil se bra ut på alle enheter.

Videoer i stedet for lange innlegg

Legge til videoer til WordPress

Det eneste som er bedre enn et innvirkende bilde, er en video, og de er overalt. Videoer er en fin måte å forestilling produktet ditt i aksjon, til introdusere teamet ditt, til bedre forklare tjenestene dine eller bare si hva du vil si på bloggen din. Pluss at det er en ny bølge av vlogging temaer som har falt på mange av markedsplassene.

Moview Video WOrdPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Et slikt tema er Moview, som gjør det enkelt å dele din mening, opplæringsprogrammer og mer til leserne. I tillegg til WordPress ‘innebygde innebygde funksjoner, kommer dette temaet med ekstra alternativer for rangeringer, tilpassede sidelayout, bbPress og BuddyPress-støtte og mer.

Oppstigningen av landingssiden

En annen trend vi har sett er destinasjonssider. Hvorfor bygge et massivt nettsted med en labyrint av sider når du enkelt kan lage en fantastisk side å få høyere konverteringer? Selv om de ikke er perfekte for alle, er enkle sidesider skreddersydd for frilansere, byråer og selvfølgelig entallprodukter eller tjenester.

Legg til lokal rulle for en sømløs brukeropplevelse

Sammen med å ha en enkelt side som hele nettstedet ditt er å legge til lokal rulle er nøkkelen slik at leserne enkelt kan navigere til forskjellige seksjoner uten å måtte bla i evighet. Heldigvis inkluderer mange temaer støtte for lokal rulle (og andre landingssider-funksjoner), en av de beste er Total.

Totalt landingssider

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Uansett hvilken type destinasjonsside du vil opprette Total kan håndtere den. Ikke kommer temaet med en rekke demoer (og flere sider) du kan bruke for å få et forsprang pluss full lokal rullestøtte, men det er så mange sidebyggerelementer og alternativer for tilpasning av temaer du bokstavelig kan opprette hvilken som helst layout du ønsker . Legg til utrop, knapper, animert innhold og mer alt med dette fleksible og kraftige WordPress-temaet.

Designere som utviklere

Nettdesign og webutvikling har alltid blitt blandet sammen, og selv om du tidligere kan ansette et helt team av mennesker for å bygge et nytt nettsted for bedriften din, har det blitt en ny norm for designeren og utvikleren din å være med på noen. En del av dette skyldes mengden av gratis informasjon på nettet som hadde gjort det mulig for flere og flere å bli selvlærte utviklere og for andre å finne kjempebra kreative byr på inspirasjon på nettsteder som Dribbble og Behance.

Men i tillegg til alle gratisstoffene på nettet, økningen av premium sidebyggere har virkelig fått utvikling og design til å smelte sammen sømløst. Hvis du noen gang har brukt WordPress (og la oss anta at du har siden du er på WPExplorer tross alt), har du sannsynligvis møtt noen få sidebyggere de siste månedene.

css-helten

CSS Hero er en fantastisk plugin som lar brukere bokstavelig talt peke, klikke og redigere et hvilket som helst tema. Dette åpner en enorm dør for designere med begrenset CSS-kunnskap. For å gjøre endringer i utseendet til temaet ditt med CSS Hero, klikker du bare på et element og bruker redaktøren til å endre farger med et fargevalg, velge nye skrifter fra en rullegardinliste, redigere størrelser med en veksellinje og mer.

visuell-komponist-side-builder

En annen sidebygger du helt sikkert har hørt om før, er den populære og kraftige Visual Composer. Med dette kan du designe og utvikle uten erfaring (selv om du er en veteran når det kommer til enten denne plugin er sikker på å gjøre livet ditt til en helvete mye enklere). Bare installer og bruk de inkluderte sideelementene pluss stylingsalternativer for å lage et nettsted som er 100% unikt.

Honourable Nement Design Fads

Det er så mange trender, det er virkelig vanskelig å holde seg oppdatert på dem alle. Her er det bare noen få flere å se etter når du surfer på nettet i år.

Hamburger og skjulte menyer

Nobel Portfolio WordPress Theme

Forenklede menyer er ikke bare for mobil lenger. Mange nettsteder velger den klassiske hamburgeren på stasjonære maskiner, i tillegg til en renere, minimal estetikk. Dette er flott hvis nettstedet ditt bare har en håndfull sider, og det virkelige fokuset er på hjemmesiden, som med Noble-temaet (som har brukt både en hamburger og skjult sidefelt-meny).

Kort i stedet for fliser

Sowe Magazine WordPress Theme

Rutenett og muroppsett har vært populært i ganske lang tid, men når du kombinerer et murverk av fremhevede innleggsbilder med tekst på toppen får du det helt nye “kort” -designet. I likhet med det du ser ovenfor i Sowe-temademonstrasjonen, gjør et kortoppsett det enkelt for leserne å se hva det siste innholdet ditt handler om.

Fet typografi

Candid WordPress Theme

På samme linje som dristige bilder er begrepet fet typografi. Du kan ikke gå glipp av store skrifttyper, og dristig tekst gjør det lettere for alle leserne dine å faktisk, vet du, lese innlegget ditt. Et flott eksempel er Candid-temaet av Array. Den store, dristige teksten forbedrer lesbarheten til temaet, men overvelder ikke publikum takket være det minimale designet.

Sære funksjoner

Flere og flere utviklere har det litt moro når de oppretter sine temaer og plugins, og legger til spesialfunksjoner du ikke finner i alle andre elementer på markedet. Dette inkluderer en av en slags animasjoner, morsomme oppsett og gjennomtenkte svømmer.

Status WordPress Theme

Status har et par unike og morsomme funksjoner. Først av alt er det en super kul regnbue meny sveve. For å se det må du besøke demoen, og bruk deretter markøren til å bla gjennom menyelementene i navigasjonen – full regnbueevne. En annen ryddig idé er tilfeldig innleggslink i brødsmuler bar. På denne måten kan lesere tilfeldig sjekke innlegg på nettstedet ditt og gi dem nytt innhold å lese og du får flere visninger på gamle innlegg.

Og Tons More

Som vi sa – det er så mange trender som fanger frem, vi kan ikke mulig å følge med på egen hånd. Så fortell oss – hvilke trender du har sett på nettet? Hvilke nye designelementer tror du er den neste store tingen? Gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me