WordPress-inspirasjon: Fantastiske virkelighetsnære nettsteder som bruker det totale WordPress-temaet

Hos WPExplorer driver vi en populær blogg med mange artikler, tips, veiledninger og guider for å jobbe med WordPress, men vi utvikler også gratis og premium WordPress-temaer. Vårt mest populære og beste tema gjennom tidene er Total WordPress-temaet som på dette tidspunktet allerede har overgått 24 500 salg mens du opprettholder en 5-stjerners rangering og jevnlige oppdateringer.


Total WordPress-temaet er veldig allsidig, og i løpet av årene har vi sett temaet brukt godt. Mange av kundene våre har laget virkelig fantastiske nettsteder ved hjelp av temaet, og vi følte at det var på tide å dele noen av disse nettstedene med deg som inspirasjon, og også slik at du kan se hva temaet er i stand til. Dette er bare noen få utvalgte nettsteder fra de mange der ute som vi har bokmerke over tid, men det er MANGE flere fantastiske nettsteder bygget med Total. Hvis du har en innebygd, vennligst del i kommentarene nedenfor! Hvis du ennå ikke har brukt temaet vårt, må du huske å sjekke live demoene våre og kjøpe temaet i dag.

Sosiale stream-apper

Sosiale stream-apper: Totalt WordPress-tema

Visste du at Total fungerer utrolig med den populære Flow-Flow sosiale strømmen WordPress-plugin (alvorlig den beste sosiale feed-plugin som pengene kan kjøpe)? Disse to fungerer sammen så bra at Ser fantastisk ut (skaperne av Flow-Flow) valgte å bruke Total for Flow-Flow live-demo! Hvor fantastisk er det?

University of Hawaii

University of Hawaii: Total WordPress Theme

University of Hawaii ble grunnlagt i 1907 og er sammensatt av 10 studiesteder over hele øystaten, med fokus på forskning og bærekraft. Dette pittoreske høyskolen tilbyr en rekke undergrads-, doktorgrads- og doktorgrader med små klassestørrelser og bemerkelsesverdige alumner som tidligere president Obamas foreldre.

Sprung

Sprung: Total WordPress Theme

Selv om nettstedet madebysprung.com er en ganske enkel implementering av Total-temaet, har vi inkludert det på toppen fordi det er et selskap som eies av Clay Johnston, en av våre beste Total-tema-kunder med mange tonn kjøp. Sprung har laget mange fantastiske nettsteder ved å bruke Total, og vi anbefaler deres tjenester på det sterkeste.

Actian Data Management

Actian: Total WordPress Theme

Actian er hybrid datastyrings- og integrasjonsselskap som tilbyr datatjenester til finans-, helsevesen-, SaaS- / programvare- og olje- og gassindustrien. Store navn som Citi bank, Bloomberg, FICO, HSBC, Intuit og mange flere er avhengige av Actian for å administrere og analysere dataene sine.

Ultimate Member

Ultimate Member: Total WordPress Theme

Ultimate Member er en fantastisk WordPress-plugin som lar deg enkelt opprette et online fellesskap gratis! Plugin-en er full av fantastiske funksjoner, og du kan kjøpe utvidelser for å gjøre den enda bedre!

WPPronto

WP Pronto: Total WordPress Theme

WPPronto er et vertsfirma som fokuserer på nettsteder som kjører WordPress. I 2009 lanserte de det originale CDN-nettverket for WordPress sammen med høytytelseshotell. Nå, under navnet WPPronto, tilbyr de avansert WP-hosting med integrert CloudFlare CDN og Railgun-akselerasjon.

Modig hval

modige-hval

Brave Whale er et byrå for webdesign og markedsføring. Ikke bare har de brukt Total-temaet på sin egen hjemmeside, men de bruker det også for mange av kundene sine å lage vakre nettsteder. Vi har hatt den store gleden av å samarbeide med administrerende direktør i Brave Whale (Mark) ved mange anledninger, ettersom han har vært en god hjelp med å rapportere temafeil og foreslå forbedringer og tillegg til totale temaoppdateringer. I tillegg tilbyr Brave Whale en unik “Total Temaoppsetttjeneste”Hvis du ønsker å bruke temaet, men ikke har tid eller kompetanse til å komme i gang på egen hånd.

kavyamanoharan.com

kavyamanoharan: Total WordPress Theme

En vakker og elegant online portefølje. Dette nettstedet gjør stor nytte av funksjonen Total Overlay Header for å vise medier under hovedteksten på en moteriktig måte.

Yoga under bygging

Yoga Under Construction: Total WordPress Theme

Superreng og minimal implementering av Total-temaet. Yoga Under Construction ligger i Groningen, og tilbyr yoga- og pilatesundervisning.

Systems4Knees

Systems4Knees: Total WordPress Theme

På systems4knees.com kan du kjøpe premium smertelindringsprodukter. De bruker WooCommerce for å vise frem produktene sine, og mens den nåværende versjonen av Total de bruker er litt utdatert, ser nettstedet fremdeles fantastisk ut!

Utover forventningene

Beyond Expectations: Total WordPress Theme

Beyond Expectations er et begivenhets- og bryllupsplanleggingsfirma som ligger i Surrey og Sør-Østen. De fokuserer på å lage elegante og stilige design for feiringer, bryllup og selskaper.

SimplyConfirm

Bare bekreft: Total WordPress Theme

Simply Confirm er en enhetlig virksomhetsledelse og en sikker kommunikasjonsapplikasjon som hjelper team å jobbe bedre, sammen. Produktet inkluderer programvare for medarbeiderengasjement (spore ansattes engasjement i sanntid), smart oppgavebehandling for å håndtere oppgaver i virksomheten din, sikker chat slik at du får en øyeblikkelig melding i selskapet ditt, kryptert skylagring for lagring, administrasjon og deling av filer i teamet ditt – og mye mer!

Sleep Baby Love

Sleep Baby Love: Total WordPress Theme

Susie Parker, eieren av Sleep Baby Love, er sertifisert gjennom “Family Sleep Institute” og er opplært til å hjelpe familier som sliter med forskjellige søvnproblemer hos barn i alderen 0-5 år. Hun tilbyr ulike konsultasjonstjenester og online kurs for å hjelpe deg.

Metropolitan Veterinary Associates

Metro Vets: Total WordPress Theme

Metropolitan Veterinary Associates ligger i Valley Forge, Pennsylvania, og tilbyr akuttjenester året rundt for veterinærmedisin, kirurgi og kritisk pleie for kjæledyr.

Jennifer Meyering

Jennifer Mayering: Total WordPress Theme

Jennifer driver en fantastisk blogg der hun deler oppskrifter, DIY-er, håndverk, fitnessguider og generelle livsstiltips. Hun har brukt Total-temaet på en veldig unik måte med mange tilpassede muroppsett, egendefinerte former og en tilpasset mega-meny.

Golden Village Palms

Golden Village Palms: Total WordPress Theme

Et pent utformet nettsted for Golden Village Palms RV Resort i Hemet, California. Salg på ditt eget romslige, full-hookup nettsted, dykke ned i et av de 3 utendørsbassengene eller ta en sving på sine pickleballbaner på turneringsnivå, sjekk treningsstudioet, biljardbordet, vaskerommet og mer!

Webgrowth

Web Growth Agency: Total WordPress Theme

Webgrowth har sine røtter i inngående markedsføring, og de har hjulpet bedriftskunder siden 2006. De tilbyr kurs om digital markedsføring som for tiden inkluderer et “Foundations” 8 ukers online kurs og et “Advanced” 1 år online kurs.

Grønne standarder

Grønne standarder: Totalt WordPress-tema

Green Standards hjelper selskapets disponering av overskytende kontormøbler og utstyr på en forsvarlig måte i USA og Canada. De tilbyr strategier for donasjon, videresalg og gjenvinning for å maksimere utvinning av eiendeler, effektivisere fellesskapsdonasjon og de bidrar til å eliminere avfall.

Skje og stabil

Spoon & Stable: Total WordPress Theme

Spoon and Stable er en restaurant som ligger i det som tidligere var en hestestall på 1900-tallet i Minneapolis, Minnesota. Maten er fokusert rundt sesongmessigheten i Midtvesten og inspirert av fransk kokk.

AliS motedesign

Alis Fashion: Total WordPress Theme

Alis Fashion har blitt omtalt i forskjellige bryllupsressurser for bruder. De spesialiserer seg på forskjellige kledebehov til bryllup, så vel som endringer i brudepar, skreddersøm for herreklær og mer!

Masterstudio

Master Studio: Total WordPress Theme

Masterstudio tilbyr webdesigntjenester. For øyeblikket har de to forskjellige priser på nettstedet ($ 170 for standard pakke og $ 240 for hele pakken). Nettstedet deres ser fantastisk ut og det fungerer også klienten, så husk å sjekke dem ut.

Mobkii

mobkii: Total WordPress Theme

Mobkii er et web- / grafisk design- og appbyrå lokalisert i México. Nettstedet deres viser en veldig ren og elegant implementering av Total WordPress-temaet. Hvis du leter etter hjelp med nettstedet ditt og det primære språket ditt er spansk, bør du sende dem en melding for å se om de kan være til hjelp.

Moula

Moula: Total WordPress Theme

Moula er sannsynligvis en av favorittimplementeringene våre av Total-temaet på grunn av det er superrent design og avanserte tilpasninger utført av webutvikleren. Hos Moula kan du søke om et forretningslån på opptil $ 250.000!

Denny Karchner

Karchner Western Art: Total WordPress Theme

Denny Karchner er en fantastisk artist og nettstedet hans ble laget av datteren hans fra pointeradvertising.com med hjelp av Total-temaet. Ikke bare er han en stor artist, men utvikleren Lindsay Michael fra PointerAdvertising er en av våre kjæreste kunder! Hun har kjøpt mange eksemplarer av Total-temaet og laget noen fantastiske nettsteder med det. Hvis du leter etter litt ekstra hjelp med nettstedet ditt eller ønsker et tilpasset nettsted bygget med Total, må du huske å sjekke nettstedet hennes.

Vi var også heldige nok til å motta et trykk fra Denny Karchner som en gave som har blitt innrammet og hengt på kontoret – takk!

Elit Academy

Elit Academy: Total WordPress Theme

Et veldig glatt og moderne bedriftseksempel på Total WordPress-temaet i aksjon, du trenger ikke å gjøre mye for å lage et unikt nettsted som samsvarer med merkevaren din og får budskapet ditt.

Hun sier at hun gjør det

Hun sier hun gjør: Total WordPress Theme

Få tips som hjelper deg med å starte virksomheten, utvide sosiale medier, tips om personlig utvikling og mer! Det er på tide å starte din gründerreise og She Says She Does vil hjelpe deg med å komme i gang!

Neglesmykker Bling

Neglesmykker Bling: Total WordPress Theme

Nail Jewelry Bling er et nettsted for e-handel hvor du kan kjøpe små partikler neglelakker, sjablonger og andre verktøy for å lage verdige manikyr for Instagram. Denne søte butikken bruker Total for hele butikk, blogg og tilpassede bestillinger. Det er et flott eksempel på hvordan du får virksomheten din online.

Marley kaffe

Marley Coffee: Total WordPress Theme

Marley Coffee ble grunnlagt av Rohan Marley (en av sønnene til Bob Marley) da han kjøpte en gård på 52 mål på Jamaica for å dyrke bærekraftig, organisk og deilig kaffe. Total passet godt siden det innebygde glidebrytere, fargevalg, typografitilpasninger og WooCommerce-støtte gjorde det enkelt for Marley Coffee å ha et vakkert nettsted oppe og går på kort tid.

eStore Coaching

eStore Coaching: Total WordPress Theme

eStore Coaching er her for å hjelpe deg med å bygge din forretningsvirksomhet med de tre pilarene i handel, en 30 dagers utfordring og mer. Disse ekspertene valgte Total fordi de vet at kjernen i enhver vellykket online virksomhet er et kvalitetsnettsted (og Total er virkelig en av de beste).

Laurel Whole Plant Organics

Laurel: Total WordPress Theme

Laurel bruker organiske planter fra hele planten for å lage hudpleievarer av høy kvalitet for alle aldre. De bruker bare ingredienser av høyeste kvalitet, så selvfølgelig ønsket de det beste WordPress-temaet for å bygge nettstedet deres. Med Total har de vært i stand til å lage en ren og minimal nettbutikk som forsterker renheten og kvaliteten på produktene deres.

Paradise Helicopters

Paradise Helicopters: Total WordPress Theme

Paradise Helicopters tilbyr turer og unike opplevelser på Hawaiiøyene. Besøkende kan sjekke liveopptak fra tidligere helikopterturer og bestille pakker alt fra et fantastisk tilpasset nettsted som ble bygget på Total WordPress-temaet. Hvis nettstedets oppsett ikke tar pusten fra deg, vil de vakre naturskjønne videoene.

Good & Co

Good.co: Total WordPress Theme

Good.co er et nettverk som kobler fagpersoner med arbeidsplasser. De har deg til å svare på en serie spørsmål for å finne kjernestyrke, og deretter hjelpe deg med å koble deg til gode selskaper for ditt kvalifikasjonsnivå. De har gjort en god jobb med å bruke Total til å vise og forklare appen deres, så vel som teamet og vitenskapen bak.

Pilates Fusion

Pilates Fusion: Total WordPress Theme

Pilates Fusion er et lisensiert treningsstudio for Stott Pilates, som er en flott måte å forbedre pusten, holdningen, fordøyelsen, bentettheten, utholdenheten og generelle velvære. De har brukt Total for å lage et nydelig nettsted for å vise frem sine klasser, beliggenhet, ekte kundevurderinger, en blogg og til og med bare et medlemsområde.

Rammer nå

Frames Now: Total WordPress Theme

Frames Now er et utmerket eksempel på Total som ble brukt til å opprette en nettbutikk. De har brukt WooCommerce for å selge sine tilpassede rammer, samt mange andre innebygde Totalsalternativer (som porteføljen, tilpassede animasjoner, sosiale koblinger, tilpasset blogg og mer).

The Rolling Storm

Rolling Storm: Total WordPress Theme

The Rolling Storm er Jason sin personlige blogg som fremhever en blanding av vakker fotografering, kulturhenvisninger, deilig mat og interessante figurer mens han går rundt i livet. Han har tatt Total og laget en av de kuleste loggene på nettet (seriøst – når du begynner å lese, skal du dra til byen for å henge med ham).

Levetid Vekttap: 60 dagers utfordring

Livstid 60 dagers utfordring: Totalt WordPress-tema

Life Time er et av de beste treningssentrene i USA og Canada, og kan skryte av fantastiske fasiliteter som spa, salonger, tennis, bassenger i olympiske størrelser (pluss badeland som utendørs fasiliteter), ernæringsfysiologer og fantastiske personlige trenere. De tilbyr også eksklusive online vektløse programmer som 60 Day Challenge, og de bruker Total-temaet for å dele nyheter, oppskrifter og andre ressurser med medlemmene sine.

Barrio Restaurant & Tequila Bar

Barrio: Total WordPress Theme

Barrio er et kjøkken i latin stil og tequila-bar som bruker Total for å administrere deres tilstedeværelse på nettet. De har lagt til gallerier, lokasjoner, menyer, reservasjoner, catering og sosiale koblinger alt ved hjelp av de innebygde Totalsidebyggemodulene.

Vista Utendørs

Vista Outdoor: Total WordPress Theme

Vista Outdoor er en børsnotert designer, produsent og markedsfører av de beste produktene innen utendørs sport og rekreasjon. Basert i Farmington, Utah, jobber de med kjente merkevarer som Bushnell, Weaver, Champion, Camelbak og Redfield blant mange andre. Vista velger å dele alle sine nyheter, SEC-informasjon, samfunnsoppsøkende programmer og mer via deres fantastiske tilpassede nettsted bygget med Total WordPress-temaet.

Punch Pizza

Punch: Total WordPress Theme

Punch Pizza (hjem til deilig autentisk napolitansk pizza i den store delstaten Minnesota) stoler totalt på ansettelsessiden. Du kan sjekke tilpassede glidebryteren, åpne posisjoner, karriereveiledningen og mer alt sammen bygget med Total (pluss at du til og med kan søke på en jobb hvis du er i markedet).

Levetidstrening: Core 3

Lifetime Core3: Total WordPress Theme

Life Time (som vi nevnte) er et av de premiere treningssentrene i Nord-Amerika, og de valgte Total for Core 3 sitt treningsprogram. De brukte Total til å lage en fantastisk destinasjonsside for sine treningsprogrammer med nydelig bakgrunn i full bredde, tilpasset typografi, tilpasset blogg og mer.

Gavin Kaysen

Gavin Kaysen: Total WordPress Theme

Møt Gavin Kaysen – en prisbelønt kokk som har det som trengs for å drive gourmetrestauranter, leder Team USA i den internasjonale kulinariske konkurransen Bocuse d’Or og er semifinalist for James Beard Foundation for Best New Restaurant Award.

Kendall Commercial

Kendall Commercial: Total WordPress Theme

Kendall Commercial er et lokalt kommersielt eiendomsselskap i tvillingbyene Minneapolis – Saint Paul. De har tatt full nytte av Total enkle byggemoduler, tilpassbar bunntekst, support for kontaktskjema og tilpasset posttype for portefølje.

Mazina

Mazina: Total WordPress Theme

Mazina er et fotoalbumproduksjonsselskap som bruker innovative FlexBind-teknologier for å lage bedre album for å vise frem bildene dine. Denne familieeide virksomheten valgte Total for å markedsføre produktene sine og vokste virksomheten online.

Muve

muve: Total WordPress Theme

Muve er et helseforvaltningsfirma som fokuserer på behovene til felles erstatningspasienter. De jobber med kirurger, medisinske fasiliteter og pasienter for å effektivisere og optimalisere hele prosessen. Siden de er så fokuserte på å tilby det beste til pasienter, bruker de selvfølgelig det kraftige Total-temaet for nettstedet deres.

Gjør zoom

Abdozoom: Total WordPress Theme

Abdo Zoom er en online ressurs for barn som lærer å lese lærerne som lærer dem. Dette er en svært tilpasset versjon av Total WordPress-temaet og er et utmerket eksempel på hva en talentfull utvikler kan gjøre med litt tilpasset kode (sjekk ut de tilpassede fanene folkens).

Og det er bare en håndfull fantastiske nettsteder som bruker WordPress-temaet! Opprettet du et fantastisk nettsted med temaet vårt som ikke er på listen? Legg igjen en lenke i kommentarene nedenfor. Vi vil gjerne se dem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map