kjære dagbok,


Dette var første gang jeg dro til WordCamp San Francisco. Jeg hørte at det var “morselskapet” til WordCamps og ble ikke skuffet. Gangene til Mission Bay Conference Center var høye av brummen av spenning og god samtale – Det var omtrent 800 WordPress-campere der!

Men før jeg begynner på WordCamp, la meg ta sikkerhetskopi og fortelle deg en ting om torsdag kveld. WordCamp-arrangørene (rådgiverne?) Var vertskap for en mottakelse for foredragsholdere på Automattic kontorer (de kontorene er kjempebra, men mer om det senere). Rett utenfor flaggermusen fikk jeg møte Matt Mullenweg (swoon!) Og takke ham for at han skapte et produkt som gjør meg i stand til å tjene penger. Han er veldig zen-aktig og ydmyk. Hvis du aldri har hørt ham snakke, bør du gå til kassen State of the Word 2013-samtalen. Etter at du er ferdig med å lese dette, selvfølgelig.

OK, neste gang vil jeg fortelle deg alt om:

Øktene

Hvis du noen gang har vært på en WordCamp (vel, selvfølgelig har du ikke – du er en dagbok – men humor meg) … vel, det er en knallhard å måtte velge mellom tre eller fire fantastiske økter i en tidsluke. Årets leir inneholdt bare to spor: ett for Utviklere og designere og den andre for Brukere og gründere.

Jeg endte opp med å dele tiden min ganske jevnt mellom de to, sprang frem og tilbake avhengig av øktemnet og ønsket av og til at jeg kunne bi-lokalisere (takk og lov for WordPress.tv der øktene lever videre)!

WordCamp sesjon

Mark Jaquiths sesjon

Utvikler / designer sporet var tungt med temaemner, som internasjonalisering, inspirerende design og pro-tips for temautviklere. Bruker- / gründerbanen var heller ikke for hjertet. Jeg lærte om BuddyPress og MultiSite, tips for å jobbe med et prosjekt med partnere som ikke er teknikere, og måter å bidra til WordPress-samfunnet (et tema som er nær og kjært for meg!).

Du lurte kanskje på hvorfor jeg var i det høyttalermottaket … Vel, jeg må snakke om Samarbeid og konkurranse. Her er poenget: Vær hyggelig, hjelp å nivå opp andre og vær konkurransedyktig på en måte som gjør bedre produkter for kundene dine.

Folket

WordCamp-venner

Foto med tillatelse av Raquel Landefeld

Øktene var informative og alt, men den virkelige magien med WordCamp skjedde i gangene og rundt lunsjbordene. Så mange helter jeg beundrer i WordPress-samfunnet i EN LOCATION. I tillegg så mange venner jeg ikke en gang visste at jeg ville møte, men var glad jeg gjorde.

En liten samtale her, en stor hjulvender av en samtale der. Det vil ta litt tid å behandle. Bare ved å holde ørene åpne, plukket jeg opp noen gode ting om verktøy å bruke (spesielt for utvikling og distribusjon), arbeidsflytprosess (jeg skulle bruke versjonskontroll, GIT OFF MY BACK), og ting jeg ikke en gang visste at jeg trengte å vite, som filosofien om hvor et tema slutter og en plugin begynner.

Men dagbok, dette var ikke tid til å bare være en flue på veggen og lytte. Jeg marsjerte rett opp og introduserte meg for folk jeg ønsket å møte, som Pippin Williamson, Siobhan McKeown, og Morten Rand-Hendriksen. De virker større enn livet på nettet, men i det virkelige liv er det bare kule jordnære mennesker.

Vil du vite hemmeligheten bak utvide nettverket ditt? Delta på en WordCamp!

Swag

Herregud, jeg kunne bygge en hel garderobe av WordPress t-skjorter! Det var minst Åtte forskjellige t-skjorte gaver av WordCamp-sponsorer (de fleste av dem var vertsfirmaer), pluss den offisielle WordCamp San Francisco tee. Og klistremerker? Det var nok til å dekke den bærbare datamaskinen min som et stort klistremerke for støtfanger fra WordPress.

WordCamp San Francisco Swag

En ukes verdi av WordPress-t-skjorter. Se, ma, ingen klesvask!

Neste gang jeg skal på leir, trenger jeg ikke engang å pakke skjorter. Med mindre alle sponsorene skifter det opp og gir hatt gave, i så fall vil jeg kjøpe noen nye skjorter.

Etterfesten

To hele dager med WordCamp-økter og hjernen min ble tappet ut. Jeg var klar for en liten FoU med mine nye leirvenner. Når lørdagsøktene var ferdige, ble alle invitert til de skinnende nye Automattic-kontorene på Hawthorne St. for å slippe løs.

WordCamp After Party

Foto med tillatelse av Naoko Takano

La oss snakke om Automattic-kontorene på et sekund – nedeområdet har et fullt utstyrt kjøkken (matangrep!), Et kjøleskap utstyrt med alt som trengs for å gi smarte sinn, et bad som føles som et yogastudio, et museum for t -skjorter fra WordCamps fortid, og … få dette … en innendørs parkeringsplass!

Som om det ikke var nok en etasje med fantastisk, er det også en annen etasje. I andre etasje er det klynger av sofaer og stoler som skal brukes til gruppearbeidsområde, mange stikkontakter for ladeapparater, og et Rock Band-oppsett for gal kling på mikrofonen. Å ja, og et shuffleboard-bord. Og en endeløs tilførsel av cola. Se opp, Matt, kanskje jeg bare flytter inn.

Bilde brukt med tillatelse fra Jaki Levy (http://www.flickr.com/photos/jackomo/9381307959/in/photostream/)

Foto med tillatelse av Jaki Levy

OK, så tilbake til festen. God åpen plass for mingling, dans og bassenglek. DJen holdt melodiene pumpende, og velsign dem, bartenderne holdt drinkene flyte. Det var til og med WordPress cupcakes å smake på. Alt i alt var det en flott tid å holde de gode forbindelsene i en avslappet atmosfære.

Ryktene sier at det til og med var ETTER-etter-fest på et karaoke-ledd. WordCampers vet å ha det morsomt.

Bidragets dag!

Fra klokka 23 lørdag til klokka 11 søndag ble Automattic-kontorene omgjort fra festsone til større arbeidsplass. Dusinvis av brettbare bord ble satt opp og kasser (BINS!) Med skjøteledninger ble brakt ut for å imøtekomme de nesten 200 personene som dukket opp for å hjelpe til med å slå ut et WordPress samfunnsarbeid.

WordCamp Bidragsdag

Foto med tillatelse av Naoko Takano

Dette var ikke bare en “hack” -dag, det ble gjort alle slags WordPress-arbeider, som å svare på supportspørsmål, oppdatere dokumentasjon og fikse sporingsbilletter. Hvis du var rundt WordPress.org på lørdag har du kanskje lagt merke til aktivitetens myldring!

Alle ble delt opp i mindre lag og fått i oppgave et bestemt støtteområde. Det var kult å se så mange forskjellige ferdighetssett som ble brukt sammen for å styrke WordPress-samfunnet. I tilfelle du lurer på hvordan DU kan bli involvert, her er en grunning.

‘Til neste gang

Alle gode ting må komme til en slutt, inkludert WordCamp i år, men det betyr ikke at moroa stopper. Jeg er inspirert og spent på å prøve ut de tingene jeg har lært og følge opp med mine nye venner på nettet.

Hvis du vil lese enda mer fantastiske historier fra WordCamp San Francisco, kan du sjekke ut denne fantastiske artiklingen #wcsf på Twitter.

En ting til før jeg melder meg av … Du burde vite at WordCamp San Francisco ikke er det eneste WordCamp rundt – det har allerede vært 74 over hele verden i år! Du kan få scoopet på WordCamp nærmest deg akkurat her.  Jeg håper å se deg snart!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me