1. Når og hvordan ble ThemeFuse opprettet?

Vi startet Themefuse for snart halvannet år siden, da WordPress-temabransjen var veldig annerledes sted. På den tiden hadde vi ikke vår egen WordPress-temabutikk, men la bare ut temaene våre på spesialiserte markedsplasser, som Themeforest. Vi gjorde det veldig bra der, men vi følte alltid at vi ville ha mer – vårt eget sted hvor vi virkelig kunne uttrykke kreativiteten vår. Så vi lanserte vår egen butikk, Themefuse.com.


Besøk ThemeFuse

2. Hvor mange mennesker jobber for tiden på ThemeFuse?

For øyeblikket har teamet vårt 12 medlemmer, som kan virke ganske store for en oppstart, men vi prøver å holde dette antallet så lite som mulig. Vi ønsker ikke å utvide teamet vårt bare for “større er bedre” -filosofi. Vi føler at det noen ganger er riktig å holde teamet ganske lite. Vi ansetter folk bare når situasjonen virkelig berømmer det, og vi liker det faktum at i mindre lag alle føler seg som en stor familie.

3. Kjører Themefuse faktisk på WordPress? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Ja, selvfølgelig bruker vi WordPress på nettstedet vårt. Det passer perfekt til alt vi trenger, og det er det vi vet best. Så dette var det åpenbare valget for oss. I tillegg begynner stadig flere nettsteder fra alle bransjer (ikke bare blogger) å bruke WordPress som base, noe som gjør det til det mest brukte CMS der ute – så dette sier mye WordPress-sikkerhet, funksjoner og utvidbarhet.

4. Hva er de 3 mest solgte temaene dine?

De tre mest solgte temaene for oss er:

1. Welcome Inn, et WP-tema for hoteller, moteller eller B&B

Welcome Inn Hotel

2. Medica, en mal for leger, tannleger og medisinsk personell

Medica WordPress Theme

3. Envision, et WordPress-tema for bedrifter, bedrifter, internettoppstarter.

Se for deg WordPress Theme

5. Det blir stadig nye funksjoner som blir lagt til WordPress. Prøver du alltid å integrere nye funksjoner i temaene dine, gi et eksempel?

Vi prøver alltid å oppdatere temaene våre for den nyeste WordPress-versjonen så snart som mulig, så temaene våre støtter med en gang de nye funksjonene Automatic bringer hver gang de legger til noe. Når vi snakker om nye funksjoner som oppstår i WordPress-bransjen eller webdesign generelt, som Shortcodes eller Responsive WD, vil vi gjerne legge dem ganske raskt til temaene våre, men bare hvis det virkelig gir verdi til dem. Så vanligvis prøver vi å analysere ideen før vi hopper hodet først inn i en viktig utviklingssyklus. Noen ganger betyr å legge til funksjoner for raskt at du bruker mye tid på å jobbe med ting som ennå ikke er bevist å være virkelig verdt det, forbi den første hypen, ettersom brukere ikke vil bruke dem på lang sikt.

6. Så hva er det neste? Eventuelle sniktopper du kan gi leserne våre?

Vi jobber for tiden med et klubbmedlemskap for vår temabutikk, noe som vil gjøre våre faste kunder veldig glade, slik at de bare kan betale noen få dollar per måned for full tilgang til temabiblioteket. Denne oppdateringen til nettstedet vårt vil også bringe mange nye flotte funksjoner for våre brukere – det være seg klienter, tilknyttede selskaper eller bare besøkende. Kommer veldig snart!

I neste omgang for utgivelse er vårt hittil mest komplekse tema – HomeQuest Real Estate. Dette temaet ble designet spesielt for eiendomsbransjen, med mange kule funksjoner som vil gjøre eiendomsmeglernes liv veldig enkelt når du markedsfører deres eiendommer. Vi tror virkelig at denne typen prosjekter, med funksjonene og alternativene vi baker i, ikke har blitt gjort før i WordPress-temabransjen. Ja, det er virkelig så bra … [Du kan se noen sniktopper på Dribbble]

Forhåndsvisning av eiendommer

7. Det er mange temabutikker der ute, hva får deg til å skille deg ut og hvorfor skal folk velge temaet ditt fremfor andre?

Themefuse handler om originale design og nisjeideer. For eksempel prøver vi å dekke nisjemaler som hoteller, Kaffebar, Medisinsk, Sportsmagasiner eller Advokatkontorer temaer i stedet for å gjøre de samme generiske malene som du ser på mange konkurrerende butikker.

Problemet med generiske temaer er at selv om de er kraftige og allsidige, vil de ikke tiltrekke seg kjøpere ved første blikk, fordi de ikke ser ut som det klienten ønsker eller forventer å se. Men når folk ser på nisjetemaene våre, ser de allerede deres fremtidige nettsted der, fordi malene våre er designet og utviklet for de nøyaktige behovene til kundene i den bransjen..

8. Har du noen tips / råd til andre som ønsker å åpne sin egen temabutikk?

Ja, bare en: IKKE. Hvis jeg spøker til side, blir denne bransjen fullstendig overfylt, og hvis du ikke har entusiasme og kunnskap til å skape noe som etterlater alle andre temabutikker i støvet, er det sannsynligvis ikke verdt det.

9. Eventuelle andre tanker eller ting du ønsker å nevne?

Ville bare si hei til WPExplorer-lesere og fans der ute. Fortsett å bruke WordPress, folkens! Jubel!

Sjekk ut ThemeFuse

Hvis du ikke har besøkt nettstedet deres ennå, kan det være lurt å ta turen over til Themefuse og se alle de flotte temaene de har å tilby, hvem vet, kanskje du vil finne ditt “drømmetema”. Nyt!

Themefuse

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me