Hvis du ikke er sjef for Mojo-temaer, er det på tide at du gjorde det. De er et av de største markedsplassene der ute for å kjøpe WordPress-temaer. De er fremdeles relativt nye i bransjen, men vokser definitivt. Vi hadde gleden av å få medeier J.R. Far til å svare på noen spørsmål for oss som vi er sikre på at du vil elske å lese!


1. Når og hvordan ble MojoTemas opprettet?

Tilbake i 2009 begynte jeg og Brady å legge grunnlaget for å bygge vår Kjøp & Selg markedsplass. Etter måneder med hardt arbeid, lanserte vi endelig en enorm konkurranse kalt March Padness i mars 2010 og åpnet døren for KUN selgere. Vi trengte å bygge opp vårt bibliotek med temaer før vi kunne åpne markedet. Etter en måned med å få lastet opp noen fantastiske artikler, gjør vi det åpnet markedet for kjøpere i april 2010. Siden lanseringen av nettstedet fortsetter vi å vokse raskt hver måned, og akkurat nå har vi nettopp passert 100 000 artikler lastet ned og har 50 000 brukere.

Fra starten av ønsket vi begge at markedet skulle bygges på toppen av WordPress ikke bare fordi vi elsker WordPress, men vi ønsket å vise andre kraften bak WordPress. Ettersom markedet har vokst med flere varer, flere brukere osv., Har vi åpenbart måttet bøye WordPress til vår vilje. Fra nå er vi på versjon 3.0 av markedsplassen. Den siste versjonen driver både MOJO-temaer og MOJO-kode på samme kodebase.

Mojo-temaer

2. Hvor mange mennesker jobber for tiden ved Mojo-temaer?

Teamet består for tiden av 7 av oss. Meg selv og Brady som grunnleggerne, 3 utviklere, 1 designer og vårt supportteam.

3. Jeg vet at Mojo Themes kjører på WordPress. Hvordan har det fungert for deg? Synes du det er den beste løsningen for butikken din?

Absolutt det er den beste løsningen, men det er ikke å si at vi ikke har hatt vår rettferdige del av problemene som bruker den. Den største hittil har vært problemer med hastighet og ytelse. Siden WordPress ikke er så databasekrevende, kjørte ikke spørsmål med den hastigheten vi var. Med den nyeste versjonen (v3) av markedsplassen, bygde vi markedsplassen på nytt for å kjøre mye likt hvordan WordPress.com kjører. Saker som vårt nye HyperDB-oppsett, hurtigbufring på applikasjonen og baksiden av applikasjonen og selvfølgelig sørget for at vi bruker de rette spørsmålene for å øke hastigheten.

4. Vet du om noen temaforfattere som er avhengige av Mojo-temaer som deres viktigste inntektskilde?

Ja, og på samme note har mange selgere fulle team på mer enn bare dem for å støtte varene sine.

5. Vi har lagt merke til at du jobber med et nytt nettsted. Eventuelle sniktitt?

Ja! Det ble faktisk bare lansert. Det er den andre markedsplassen som er lagt til Mojoness-nettverket. Vår nye markedsplass, MOJO-Code.com, er vår nye Kjøp og selg markedsplassen for Premium Code. Du kan selge eller kjøpe WordPress-plugins, Magento-utvidelser, PHP-skript, Java, CSS, etc. Den har nettopp lansert, men vi er spent på hvor denne markedsplassen allerede er på vei og muligheten det gir for det eksisterende MOJO-samfunnet.

Mojo-koden

6. Hvor mange varer som sendes inn hver måned i butikken din, og i gjennomsnitt hvilken prosentandel som aksepteres?

Ja, det kommer hundrevis av opplastinger gjennom hver måned, og jeg vil si i gjennomsnitt at bare 10-15% blir godkjent. De fleste elementene blir nektet flere ganger før de blir godkjent ettersom kravene til opplasting er blitt strengere. For eksempel blir WordPress-temaer som lastes opp bedømt på tre deler. Elementer må ha grundig dokumentasjon. Design må opp til standard. Kode gjennomgås ved å laste opp temaet på en test WordPress-installasjon. Vi kjører den gjennom Theme Check, WP Debug og vi sørger for at den installeres riktig i oppsettet vårt.

7. Det er MANGE temabutikker der ute, det som får deg til å skille deg ut?

Flott spørsmål og det er akkurat det. Vi er ikke en temabutikk der vi bare selger og støtter våre egne produkter. Vi er en markedsplass som gjør det mulig for temadesignere og utviklere å selge arbeidet sitt på markedsplassen vår.

Vårt fokus hver dag er hvordan kan vi gjøre en bedre markedsplass, gi mer trafikk og mer verdi for våre selgere for å tjene mer og mer penger.

8. Har du noen tips / råd til andre som ønsker å åpne sin egen temabutikk?

Hvis du ønsker å åpne din egen temabutikk, ville jeg seriøst sette meg ned og vurdere hva som egentlig er involvert. Jeg tror de fleste temadesignere tror alt en markedsplass gir er trafikk og markedsføring til varene deres, men det er så mange andre ting vi gir verdi for. De fleste tenker for eksempel ikke på hvilken plattform de vil bruke for å lette salgsprosessen og den digitale leveringsprosessen. Hva med kortbehandlingsgebyr? Tilbakeføringsgebyr? Vil du holde rede på temaendringsloggene? Hva med ditt støtteforum? MOJO-temaer håndterer alt dette og så mye mer. Du kan lære mer om salg på MOJO her.

I tillegg til MOJO-temaer, håndterer kundestøtteapparatet kundene ved å hjelpe dem med enkle spørsmål om de fleste selgerartikler som “Hvordan installerer jeg dette temaet?”, “Hvor kan jeg finne dokumentasjonen?”, “Hvordan konfigurerer jeg denne menyen, denne porteføljen, bildene vil ikke lastes osv.? ” Vi hjelper deg med å filtrere enkle spørsmål og svare på dem slik at selgere kan fokusere på å lage fantastiske produkter!

9. Eventuelle andre tanker eller ting du ønsker å nevne?

Fortsett med det gode arbeidet rundt her, og fortsett å presse ut det flotte innholdet og fantastiske temaene! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me