Hvordan det totale WordPress-temaet ble enda mer fantastisk!

Hvis du følger WPExplorer, har du antagelig hørt om Total WordPress-temaet vårt, og kan faktisk allerede være en kjøper! Hvis du ikke gjør det, kan det være et godt tidspunkt å sjekke det og se hva du har gått glipp av. Theme Dette temaet har vært ute siden sent i fjor, og siden det har blitt utgitt, har jeg presset ut mange oppdateringer med ikke bare rettelser, men nye forbedringer / funksjoner. I den siste versjonen 1.5 har jeg virkelig revansjert ting, og så tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg, slik at nåværende kunder kan se på hva som er nytt (bytter kan være litt halt) og selvfølgelig for de av dere som vurderer å kjøpe temaet, forhåpentligvis kan jeg overbevise deg om å endelig ta steget!


Front-End Editing

Den mest forventede oppdateringen er sannsynligvis tilleggsstøtte for Visual Composer front editor. Frontredigereren er kjempebra, men inkludert støtte for det i temaet ditt som har tilpassede moduler (Totalt inkluderer over 20 tilpassede moduler for Visual Composer – porteføljenett, personalnett, flexslider, skillelinjer, karusell, bilderutenett … osv.) Kan være en litt vanskelig og veldig tidkrevende. Noen temaer (for eksempel DT7-temaet) har innebygde moduler, men de gir ganske enkelt et lite “firkant” på frontenditoren for sine tilpassede moduler (ekle). Hvis du skal utvide en front-end editor må du gjøre det på riktig måte! Alle egendefinerte moduler i Totaltemaet kan være synlige i frontkomponisten nøyaktig hvordan de vil vises på live-siden, slik at du virkelig kan bygge nettstedet ditt via dra og slipp..

Videoeksempel

Nedenfor er en rask videointroduksjon til frontend-redigeringsfunksjonen i Total-temaet levert av Visual Composer-plugin. Det er på ingen måte en fantastisk video (jeg suger til å lage skjermbilder), men jeg tror den gir minst en forståelse av hvordan ting fungerer og viser deg hvor enkelt det er å legge til innhold på nettstedet ditt.

Optimaliseringsalternativer

I versjon 1.5 la jeg til en ny fane i panelet for temalternativer, slik at du kan gjøre noen ekstra optimaliseringer til temaet uten å måtte legge til ekstra funksjoner / plugins på nettstedet ditt. For øyeblikket er det ikke mange alternativer, men jeg vil legge til flere alternativer her fra tid til annen.

Minifiserte skript

At det er mange plugins der ute for å minifisere skriptene dine i temaet, men noen ganger bryter disse programtilleggene koden når du gjør det automatisk. Og noen ganger er serveren din allerede rask nok til at det ikke er nødvendig å legge til ekstra plugins, men å minifisere temaskriptene dine kan gi et lite løft i nettstedets hastighet og Googles innsikt sideresultat. I den siste oppdateringen la jeg til en stil-min.css-fil som inkluderer all CSS (style.css, responsive.css og woocommerce.css) i minifisert format og en total-min.js-fil som inkluderer alle js-plugins (flexslider, caroufredsel, isotop … osv.) og init-funksjonene for disse skriptene i minifisert format.

Å ha det innebygde alternativet lar deg enkelt slå av de minifiserte skriptene og laste opp standardskriptene for testformål, eller hvis du heller bruker et tredjeparts plugin.

total-optimaliseringer

Raskere administrasjonspanel

Panelet Totalt temaalternativer er bygget ved å bruke Redux Framework, som etter min mening er den beste rammen der ute for å lage administratorpaneler. Det inkluderer mange forskjellige alternativstyper (fargeknapp, tekst, velg, radio, avkrysningsrute, valg av bilde … osv.), Men det er også veldig enkelt å utvide og endre. Og selv om rammen er fantastisk, pleide det å være ekstremt treg (5-7 sekunders lastetid). Arbeidet med utviklerne av rammeverket de har klart å øke hastigheten på admin-panelet, så det vil laste på under 3 sekunder! Selv med mange alternativer som er tilgjengelige i Total Theme. Så nå kan du gjøre endringer til temaet ditt mye raskere!

Hvis du ikke har hørt om Redux før du bør sjekke dem helt ut (klikk på bildet under). Det er et veldig kraftig rammeverk og støttes godt av utviklerne. Og ikke glem å donere hvis du for øyeblikket bruker eller vil bruke Framework i prosjektene dine!

Redux-rammeverk

Innleggstyper Grid Composer Module

Total-temaet inneholder mange avanserte tilpassede moduler som ikke er inkludert i Visual Composer, for eksempel karuseller, glidebrytere, rutenett, ikonbokser, utrop, knapper osv. I denne siste oppdateringen inkluderer jeg en ny nettstasjonsmodul for posttyper som har blitt veldig bedt om, slik at du enkelt kan vise et rutenett fra en eller flere tilpassede innleggstyper. Dette er veldig nyttig for folk som ønsker å kombinere blogginnlegg og porteføljeposter eller vise et enkelt rutenett med WooCommerce-produkter eller vise et rutenett med innlegg fra en tilpasset innleggstype som er lagt til via et plugin- eller barnetema..

total-post-type-gitter

Hva vil du se i fremtidige oppdateringer?

Jeg leter alltid etter måter å forbedre og utvide Total-temaet, det er mitt mest solgte og favoritt tema hittil. Jeg holder faktisk en liste over kommende redigeringer for neste versjon på Total Changelog slik at brukerne kan se at jeg alltid jobber med å gjøre det bedre og fikse feil. Hvis du har noen forslag til fremtidige oppdateringer, vil jeg gjerne høre dem, bare la meg en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map