Happy 11th Birthday WordPress! Blir større og dårligere for hvert år WordPress forbedres stadig – både det er koden og livet til alle de som bruker dette fantastiske CMS. Så til ære for WordPress ‘bursdag (og av nysgjerrighet) spurte jeg hvorfor folk synes WordPress er så flott. Les videre for å se hva WordPress-fagfolk synes og hvorfor de elsker WordPress.


Hvorfor vi elsker WordPress

Carrie Dils

Hvordan jeg elsker WordPress … la meg telle måtene! �� Kort sagt elsker jeg at jeg kan tjene til livets opphold med WordPress. Det er et så bredt økosystem av brukere, produkter og tjenester at alle med tilbøyeligheten kan bygge en god virksomhet på WordPress.
~ Carrie Dils
Freddy Muriuki

WordPress gjør det enkelt å lage nettsteder. Du kan ha et fullt funksjonelt nettsted innen slutten av dagen! Annet enn det er plattformen ganske utvidbar ved at du kan få en plugin for omtrent alle tenkelige funksjoner. Dessuten er WordPress kjærlig designet, som gir oss en CMS-plattform som er vakker, supersnell og SEO-vennlig. WordPress er rett og slett kjempebra! Det er så mange gode ting å si om WordPress at jeg kan ende opp med å skrive et helt innlegg, så jeg vil bare stoppe der.
~ Freddy Muriuki
Devesh Sharma

Jeg har brukt WordPress i 3 år eller så, og jeg likte alltid å bruke det. Jeg har prøvd flere andre innholdsstyringssystemer i det siste, men elsket WordPress på grunn av dets enkle, brukervennlige grensesnitt, enkle tilpasning og sterke fellesskap. Jeg har aldri vært vitne til noen annen plattform med et så sterkt samfunn.
~ Devesh Sharma
Gilbert Pellegrom

Det jeg elsker med WordPress er åpenheten i samfunnet og det faktum at alle er glade for å lære av hverandre og bidra tilbake til WordPress-prosjektet. WordPress har virkelig klart å bruke “open source” -etosene til sitt fulle potensiale og i stor skala, noe som ikke er noen liten oppgave.
~ Gilbert Pellegrom
Brin Wilson

WordPress er raskt å installere, enkelt å bruke og styrke alvorlig: WordPress er et helt fantastisk – og for ikke å nevne vakkert – verktøy som gir millioner et lett tilgjengelig middel til å komme inn i verdenen for onlinepublisering med minimal oppstyr! Kort sagt revolusjonerer WordPress online publisering – det er så enkelt!
~ Brin Wilson
Ahsan Parwez

Vel, jeg elsker WordPress fordi det er veldig enkelt å bruke for bloggere så vel som for utviklere. Med mange plugins og temaer tilgjengelig til vår disposisjon for å finpusse WordPress og bruke det til å lage alle slags nettsteder. Et stadig voksende samfunn dedikert til WordPress hjelper oss sikkert med å få nye venner fra hele verden som vi kan dele kunnskapen vår og be om hjelp. Jeg er imponert over hvor mye WordPress har kommet frem til nå, og jeg ser for meg at WordPress kommer enda lenger.
~ Ahsan Parwez
Peter Shilling

Hos HelpForWP.com utvikler vi plugins for WordPress, teamet vårt har også bygget nettsteder basert på WordPress i nesten 5 år.
Hvorfor elsker vi det? Fra et utviklers perspektiv er det fordi det er så tilgjengelig. APIene er klare og enkle å bruke, bevæpnet med Codex en ny utvikler kan komme i gang på kort tid. Men det er ikke bare kodebasen, “tilgjengelig” er også riktig for samfunnet. Jeg elsker det faktum at jeg kan nå ut på twitter til utvikleren av en plugin eller et tema, stille et spørsmål eller gi dem tilbakemeldinger – det er kjempebra!
~ Peter Shilling
Harri Bell-Thomas

For meg utmerker WordPress seg hvordan det letter og oppmuntrer til omfattende tilpasning. Det lar plugin-utviklere enkelt bruke sine kreative krefter og raskt lage noen ganske kraftige ting. Du kan se dette gjennom det store antallet WordPress-plugins der ute, og utvikling er ikke bare for profesjonelle. Tvert imot, noen av de mest nyttige WordPress-pluginsene er opprettet av hobbyister. Dette aktiveres av det faktum at WordPress-samfunnet er en av de mest sjenerøse og talentfulle i verden i dag; denne vennlige samfunnsstemningen har virkelig bidratt til å gjøre WordPress attraktivt for utviklere og ønskelig å bruke for bloggere. På toppen av dette er WordPress ikke bare et CMS for utviklere; det er omhyggelig laget for å være enkelt å bruke for mennesker fra alle samfunnslag, enten de kjenner kode eller ikke. Dette er grunnen til at den, etter min mening, fortjent har blitt verdens favorittbloggingsplattform. WordPress-mottoet, ‘Code is Poetry’, demonstrerer hvordan WordPress er drevet av lidenskap og et ønske om dyktighet; WordPress-prosjektet sikter ikke mot noen økonomiske eller forretningsmessige mål, men sikter til perfeksjon. Dette er ekstraordinært, og viser hvorfor WordPress virkelig er et under på Internett.
~ Harri Bell-Thomas
Tom Ewer

Hvor begynner jeg? Jeg er ikke sikker på at jeg kunne gi ett enkelt svar! Imidlertid er jeg sikker på at du får svar fra folk om alle de mest åpenbare tingene: det enorme antallet tilgjengelige temaer og plugins, brukervennlighet, fantastisk felleskap og så videre. Så, jeg skal prøve noe litt annerledes: Jeg elsker WordPress fordi det gir så mange muligheter for folk som vil tjene penger på nettet. Personlig sett har jeg skåret ut en karriere som WordPress-blogger (blant annet), og alle nettstedene mine kjører på WordPress. Det er bare så mange muligheter – som forfatter, designer, utvikler, programmerer … listen fortsetter bare, videre. WordPress er en økonomi i seg selv!
~ Tom Ewer
Gerasimos Tsiamalos

Tilbake i 2007 måtte jeg velge et lite CMS for kundenes nettsteder. På den tiden skulle WordPress bare støtte blogger, men det var langt fra sannheten. Mange kunder er fornøyde med innholdsstyringssystemet sitt og til og med i dag oppgraderer de fleste nettstedene sine av seg selv. Spol frem til 2014 og som en premium leverandør av WordPress-temaer må jeg si at WordPress endret livet mitt fullstendig. Det ser ut til at det har endret livet til våre over 16000 kunder også. Hvordan er det mulig å IKKE elske WordPress?
~ Gerasimos Tsiamalos
Kevin Muldoon

Jeg elsker WordPress for dets allsidighet. Jada, det er enkelt å installere og enkelt å bruke, men det er også mange andre innholdsstyringssystemer. Det store volumet av plugins og temaer som er tilgjengelige for WordPress-plattformen, legger det over konkurransen. Det er grunnen til at WordPress er så populær. Det er veldig lite det ikke kan gjøre. Derfor bruker jeg det på så mange prosjekter.
~ Kevin Muldoon
Phil Johnston

For meg er WordPress for nettsteder hva oppdagelsen av varpfart ville være for romfart. Den driver nettsteder videre, raskere med et verdensomspennende team av utviklere som ser etter sikkerhet og brukervennlighet – og det er gratis tilgjengelig for alle mennesker! WordPress jobber for så mange ting på så mange forskjellige brukernivåer: nettsteder, apper, medlemskap, nettbutikker. Som utvikler elsker jeg å bygge apper og prosjekter som bruker WordPress fordi det har et enormt utvalg av gjennomtenkte verktøy som fremmer produksjonen og gir meg en måte å komme fra punkt A (en ide) til punkt B (utførelse av den ideen ). Handlingene og filterkroken er virkelig fantastisk og gir mulighet for så mye innovasjon uten å forstyrre det andre utviklere bygger sammen med deg.
~ Phil Johnston
Chris Robinson

Det er noen hovedårsaker til at jeg ELSKER WordPress, open source, det fantastiske samfunnet og biggie – det hadde gitt meg muligheten til å slutte å jobbe for “Mannen” og skjære min egen vei.
~ Chris Robinson
Kyla Glover

WordPress er en flott plattform for alle brukernivåer, og det jeg elsker er hvor styrke det er. Hvem som helst kan bygge et nettsted med WordPress. Og på toppen av det kan hvem som helst starte en virksomhet med WordPress. Det fungerer for hvert budsjett. Det er uendelig fleksibelt (bare installer noen få plugins). Og det blir alltid bedre med hver oppdatering. Så det er virkelig ingen grunn til ikke å starte et nettsted når WordPress gjør det så uanstrengt.
~ Kyla Glover
AJ Clarke

Det er tøft – det er så mange grunner! Det er gratis, så det er flott å starte, det forbedrer seg alltid, og som utvikler er det mye raskere å lage nettsteder som bruker WordPress som rammeverk. Pluss at det hele tiden utvikler seg – det startet som bare en bloggplattform, men nå kan du kjøre fulle e-handelsnettsteder, fora og gjøre mye mer alt med WordPress.
~ AJ Clarke

Din tur

Så hvorfor elsker du WordPress? Bare legg en rask merknad i kommentarene nedenfor – jeg vil gjerne vite årsakene dine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me