Det er mange blogginnlegg og artikler på nettet om nettsteder drevet av WordPress. I stedet for å skrive “bare en annen” av disse artiklene, har vi her på WPExplorer bestemt oss for å starte en serie som dykker dypere enn bare nettstedet. I People Powered by WordPress skal vi dekke personer som er i stand til å drive virksomheter ved hjelp av WordPress, virkningen som WordPress har på forretningsprosessene deres og hvilke slags liv de kan leve på grunn av sin virksomhet..


I det første avdraget fikk jeg kontakt med min venn Kevin Graham, en digital Nomad som jeg møtte i Chiang Mai i Thailand, og spurte ham noen spørsmål for å se nærmere på hans liv og virksomhet.

Vennligst introduser deg selv, og hva du gjør …

Jeg heter Kevin Graham og er grunnlegger av to webhotellfirmaer for private bloggenettverk – LaunchCDN og Bulk Buy Hosting. Jeg har også en portefølje av produktgjennomgangsnettsteder og en programvare som et tjenesteprodukt kalt Fresh Feedback, som lar bedriftseiere samle tilbakemeldinger fra kundene sine og henvise de fornøyde kundene sine til å legge igjen anmeldelser for dem på vurderingsnettstedene som betyr noe for dem.

Når kom du i gang?

Jeg har vært på heltid siden 2014, men har bygd nettsteder siden 1999 og første gang brukt WordPress i 2008, som var rundt WordPress 2.6.

Hvorfor bestemte du deg for at du ville starte en online virksomhet?

Jeg har drevet online virksomheter som tilbyr webdesign og tjente annonseinntekter siden jeg var rundt 14 år gammel. Jeg begynte fordi jeg hadde en stor interesse for teknologi og internett og ønsket å være produsent av nytt innhold på internett, i stedet for bare en forbruker.

Når / hvorfor valgte du WordPress?

Jeg valgte først WordPress for sin brukervennlighet som en ren bloggplattform – det vil si for å holde en blogg og legge ut oppdateringer om nye ting jeg har funnet på nettet og oppdateringer fra mitt liv og karriere innen utdanning.

I nyere tid har jeg gått over til å bruke WordPress som mer av et enkelt Content Management System og nettstedsbygger for mer statiske markedsføringsstilsider, og setter veldig pris på bekvemmeligheten ved å velge et flott WordPress-tema og bruke det som base for å bygge et flott nettsted.

Hva er styrker / svakheter i WordPress sammenlignet med konkurrenter?

Styrken til WordPress kommer fra det store samfunnet som finnes rundt det, som utvikler fantastiske temaer og plugins for å utvide plattformens kjernefunksjonalitet. Dette gjør det raskt og enkelt å boltre seg på ny funksjonalitet og bruke WordPress til en lang rekke ting, inkludert å drive en e-handelsbutikk med WooCommerce-medlemskap eller treningssider med plugins som S2 Member eller stort sett alt annet du kan forestille deg.

Jeg har prøvd flere andre innholdsstyringssystemer tidligere, som Drupal og Joomla, men ingen har vært like enkle å komme i gang med som WordPress.

Fortell litt om din nåværende livsstil, (og hvordan den skiller seg fra da du jobbet din siste jobb.)

I de siste fire årene har jeg vært en digital nomad som har tillatt meg å reise verden rundt mens jeg driver virksomhet. Jeg har basert meg i Chiang Mai nord i Thailand og hjembyen Adelaide i Australia i løpet av den tiden og reist til et stort antall land over hele Asia / Sørøst-Asia også, inkludert lange turer til steder inkludert Vietnam, Japan, Sør-Korea samt mye Europa inkludert lange opphold i Tyskland og Azorene, en avsidesliggende skjærgård som ligger utenfor kysten av Portugal.

Tror du det er en teknisk barriere som blokkerer folk som ikke er datamaskiningeniører, fra å gjøre det du gjør, eller opprette andre virksomheter på nettet?

Med spesialiserte WordPress-vertsfirmaer som WP Engine, Kinsta og Flywheel, er det veldig enkelt å komme i gang med WordPress. Jeg tror at dagene med å trenge å være dataingeniør for å bygge en funksjonell online virksomhet er godt og virkelig bak oss og WordPress er definitivt i forkant med å gjøre det enkelt å bygge et vakkert nettsted og begynne å selge nesten hva du vil online.

Hva føler du mangelen på en slik barriere betyr for de fleste?

Det betyr at det er superenkelt å starte et sidevas på nettet og tjene noen hundre (eller noen tusen) dollar i måneden fra din egen blogg eller nettbutikk. Det er mange mennesker som gjør det, og podcast som Side Hustle School hjelper deg med å vise fram folk som gjør akkurat det.

Det koster under 9 dollar å kjøpe ditt eget domenenavn, og en WordPress-vert av høy kvalitet som Flywheel (merknad: vi har dekket svinghjul og andre topp alternativer for WordPress-hosting på bloggen) Koster 15 dollar i måneden – omtrent 50 øre om dagen. Legg til rundt $ 60 engang for et premium WordPress-tema, og du kan få ditt eget nettsted på en kveld.

Hvor kan folk finne ut litt mer om deg og bedriften din?

Du kan finne mine private bloggvertshotellfirmaer på LaunchCDN og Bulk Buy Hosting. Nettjenesten min som lar bedriftseiere samle tilbakemeldinger fra kundene sine og henvise de fornøyde kundene sine til å legge igjen anmeldelser for dem på vurderingsnettstedene som betyr noe for dem, heter Fersk tilbakemelding. Og du kan finne min personlige blogg på KevinGraham.com.

Avslutningsvis har du noe å si til folk som drømmer om å starte en bedrift på nettet, men ikke drar i avtrekkeren?

Gå innom Side Hustle School-podcasten, finn litt inspirasjon fra de daglige episodene av mennesker akkurat som deg som bygger virksomheter på nettet, og viktigst av alt, ta initiativ til det og komme i gang.

etterord

Tusen takk for at du var den aller første intervjuobjektet i denne serien Kevin. Svarene dine vil definitivt inspirere noen av leserne våre til å ta grep, og starte sine helt egne nettbaserte virksomheter, og forhåpentligvis til og med endre deres liv.

Og til leserne våre: Hvis du har spørsmål til Kevin, spørsmål du tror bør legges til de kommende intervjuene, eller hvis du har noen du vil bli intervjuet i tankene, vil vi gjerne vite. Legg igjen en kommentar med spørsmålene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me