WordPress ‘største salgsargument er, etter min ydmyke mening, det forbausende enorme utvalget av gratis plugins som er tilgjengelig fra WordPress.org depot. Mens man ikke bare skal se bort fra viktigheten av selve WordPress-kjernen, så vel som hvor enkelt man kan endre designen din med temaer, er det plugins som utstyrer oss med muligheten til å oppnå omtrent hva som helst (bare vurder appene som slike som ManageWP og Digital Telepathy har opprettet ved hjelp av WordPress).


Med det i tankene er jeg alltid på utkikk etter nye plugins for å sjekke ut og gjennomgå, og det går ikke en måned før at jeg ikke snubler over en ny plugin som fullstendig blåser meg bort med tanke på funksjonaliteten. Imidlertid bør man fortsatt ta en pause for refleksjon og vurdere plugins som har gitt verdi til bokstavelig talt hundretusener av WordPress-brukere.

Det er her det periodiske systemet med WordPress-plugins kommer inn.

Tilbake til skolen

Det kan hende du har kommet over lister over de mest populære WordPress-plugins før (jeg har produsert mine egne før), men antagelig ikke noe som periodisk oversikt over WordPress-plugins. Det ser nøyaktig ut hvordan du kan forestille deg det:

Periodisk oversikt over WordPress-plugins

Tabellen inneholder de øverste 108 WordPress-pluginene etter antall nedlastinger og svever over hvert “element”, og gir deg et kort øyeblikksbilde av informasjon relatert til plugin-enheten kombinert med det totale antallet nedlastinger..

Veldig kult, ikke sant? Det er absolutt morsomt å leke med som noen som er kjent med WordPress, men som kanskje er litt mindre nyttige for de som er på jakt etter noen av de beste plugins som er tilgjengelige. Selv om tabellen representerer de “øverste” 108-programtilleggene, varierer kvaliteten og nytten av disse programtilleggene ganske mye.

Med det i tankene bestemte jeg meg for å gi deg mitt eget personlige utvalg av de fem beste plugins i periodiske tabeller med WordPress-plugins. Dette er hva jeg i hovedsak anser for å være de ti beste plugins som er tilgjengelige for WordPress (innenfor rammen av topp 108). Nyt!

5. Akismet

AkismetJeg har vurdert de forskjellige fordelene med et utall antall anti-kommentar-spam-plugins i min tid, men jeg kommer alltid tilbake til Akismet. Selv om det ikke er den perfekte løsningen, anser jeg det for å være den beste.

For å forstå forståelsen av søppelpostbeskyttelsen på en god måte, må du vurdere hva anti-spam-løsninger må håndtere. Først av alt har du automatiserte spam-kommentarer som er relativt enkle å oppdage. Det er ganske mange plugins der ute som er i stand til å fange disse, men det virkelige problemet er med menneskelige spammere. Hvis du har et menneske som legger igjen en kommentar på et nettsted (spammer eller på annen måte), blir beslutningen om de er spammer nesten ikke subjektiv. Som sådan må en plugin være veldig effektiv i å ta nøyaktige beslutninger i samsvar med hva vi kanskje anser å ha rett.

Akismet gjør dette bedre enn noen annen plugin jeg har kommet over, så hvis du blir litt motvillig av en og annen spam-kommentar som kommer igjennom (eller legitim kommentar blir merket som spam), vil mitt forslag være å godta den som en kostnad for å ha kommentarer på bloggen din. Akismet er kanskje ikke perfekt, men det er lederen for pakken.

4. W3 Total Cache

Jeg er litt besatt av nettstedets hastighet da jeg gjorde det ganske tydelig i et nylig innlegg om emnet. Jeg har en tendens til å gå gjennom stadier med å prøve hver lille finpusse for å øke hastigheten på min egen blogg. Men i virkeligheten er den eneste største tingen du kan gjøre for å øke WordPress-nettstedets hastighet, installere en cache-plugin som W3 Total Cache.

Hvorfor gjør en enkel plugin en slik forskjell? For å si det så enkelt som mulig, fungerer WordPress ved å laste inn flere separate filer for å danne en webside. En cache-plugin gjør det meste av kombinasjonsjobben på forhånd, slik at når en webside lastes inn, blir den langt raskere.

Heldigvis er det ikke en komplisert prosess å sette opp W3 Total Cache. Bare følg trinnene dekket i videoen nedenfor:

3. Wordfence Security

Mange WordPress-brukere pleier å forsømme sikkerhetshensyn til det er for sent – dvs. når nettstedet deres er kompromittert. Med det i bakhodet, hvis du hadde tenkt å gjøre en ting for å gjøre nettstedet ditt mer sikkert, vil jeg anbefale deg å installere Wordfence Security.

Jeg vil ikke gå inn i detaljene her, men var trygg på at Wordfence Security er en ganske omfattende løsning for WordPress-nettsteder. Det er selvfølgelig ingen ting som garanterer at nettstedet ditt blir kompromittert på noen måte, men du kan langt redusere sjansen for at det skjer ved å installere denne plugin.

2. Broken Link Checker

Hvis nettstedets hastighet er en besettelse av meg, er ødelagte koblinger en annen. I et ideelt ord ville de besøkende aldri treffer en 404 side da de er en absolutt morder når det gjelder engasjement. Fakta er at de fleste surfere er ganske utålmodige og vil gå videre fra et nettsted hvis de treffer en 404 i stedet for å holde seg rundt og prøve å finne det tapte innholdet.

Så når det gjelder ødelagte koblinger, er forebygging den beste kuren. Det er her Broken Link Checker kommer inn – en plugin så funksjonell og omfattende at jeg fremdeles sliter med å tro at den er gratis.

I et nøtteskall vil Broken Link Checker skanne hver eneste lenke på nettstedet ditt og sjekke om det returnerer en 404-feil. Deretter vil du gi deg en liste over ødelagte koblinger og gjøre det mulig for deg å endre dem direkte fra plugins-skjermen (i motsetning til å fikse hver kobling manuelt). Ikke bare det, men det vil kontinuerlig skanne nettstedet ditt fortløpende og varsle deg om noen “ferske” ødelagte koblinger.

Broken Link Checker

Jeg klør bare på overflaten her – Broken Link Checker har en mengde flere funksjoner og mer tilpassbare innstillinger enn du kan riste en pinne på. Jeg anser det for å være en obligatorisk nedlasting for alle WordPress-brukere.

1. WordPress SEO av Yoast

Selv om WordPress er relativt godt konfigurert for SEO utenfor boksen, hvis du har noen ambisjoner om å rangere i søkemotorene, vil du installere en SEO-plugin med tilleggsfunksjoner.

Med det i bakhodet, hvis du har fulgt artiklene mine her på WPExplorer de siste månedene, vil du vite at jeg er en stor fan av SEO av Yoast – at mye blir gjort klart av de to del-seriene mine på det vanligste på stedet SEO feil. Det er etter min mening den desidert beste SEO-løsningen for WordPress, og akkurat som brutt koblingssjekker blir jeg blåst bort til verdien den tilbyr.

Hva er dine favoritt-plugins?

Jeg har valgt bare fem plugins fra 108, og det er selvfølgelig et enormt antall som du kan gi et argument for å bli inkludert i de fem beste. Jeg har fokusert på programtilleggene som jeg føler kommer til nytte med den største andelen av WordPress-brukere, og har også slynget inn “store konsekvenser” -løsninger i stedet for noen av de mer nisjetilbudene som er tilgjengelige.

Ikke bare det, men jeg kan tenke på en rekke plugins som ikke gjorde det til topp 108 som uten tvil garanterer inkludering. Eksempler inkluderer:

Med det ovennevnte i tankene, vil jeg gjerne vite hva favorittpluggvalgene dine ville være, så vennligst fyr bort i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me