55 store navnemerker som bruker WordPress (og hvorfor)

Folk vil si hva som helst for å holde brummen i gang, og WordPress – akkurat som ethvert annet menneskeskapt prosjekt – har fått sin rettferdige andel av dårlig munn. Folk (som ikke vet så mye om WordPress eller potensialet) sier alle ting mot plattformen. For eksempel er det ikke så vanskelig å komme over kommentarer som:


 • WordPress er GRATIS, så hvordan kan det være noe bra for et kommersielt prosjekt?
 • WordPress er ikke skalerbar
 • WordPress er ikke sikkert og sånt

Vel, jeg ber om tillatelse til å ringe bullcrap på alle disse ubegrunnede anklagene. Jeg mener, hvis WordPress ikke var den kjære vi alle vet, hvorfor ville store merkevarer valgt å kjøre ikke en, ikke to, men flere av deres nettsteder (og applikasjoner) på plattformen?

For å få disse og andre WordPress-myter til å hvile, vil jeg nevne noen (omtrent ti) grunner til at populære merkevarer elsker og bruker WordPress. Gjennom hele artikkelen vil jeg vise deg til ikke mindre enn 55 store merker som bruker WordPress bare for å forsterke argumentet mitt. Ser du hva jeg nettopp gjorde der? Utvid argumentet mitt?

Årsaker til at store merkevarer elsker og bruker WordPress

Så la oss komme inn på det – her er ti grunner til at disse store navnemerkene elsker og2 bruker WordPress til å drive nettsteder.

1. WordPress er enkelt å bruke

Trenger jeg å forklare dette? Fra installasjonen til det tidspunktet du lanserer bloggen / nettstedet ditt, kombineres WordPress med brukervennlighet. Du trenger verken å lese manualer for å bruke WordPress eller delta på spesielle klasser for å bli en WordPress-utvikler aka bidragsyter. Brukervennlighet, brukervennlighet og mer brukervennlighet er WordPress.

En fersk undersøkelse av WordPress som involverte @kaiserfamfound, viste at alle de “… snakket med sa at WordPress var det bedre valget for brukervennlighet, intuitivitet og enklere arbeidsflyt.” #Ord.

BBC America sa: “Vi var i stand til å få de samme redigeringsverktøyene og brukervennlig grensesnitt i hendene på alle våre redaktører. ”

Store navnemerker som bruker WordPress: NASA

2. NASA

NASA la til, “Jeg gjør det mulig for ikke-teknisk personell å bidra til teamets blogg, og det kan de faktisk også finne det ut i WordPress. ”

Trenger du mer bevis? Vent, gjør du det? Bruker du ikke WordPress? Ha ha.

2. WordPress er vakkert

Stemmer det ikke? Noen av de vakreste (og intuitive) nettsteder der ute for tiden kjører på WordPress. La meg vise deg noen eksempler:

007: Inside the World of James Bond holder fans over hele kloden oppdatert om historien til en av verdens mer beryktede agenter, bak kulissene funksjoner, nåværende / kommende kampanjer og mer.

Enterprise Magazine UK deler relevante reisetips og guider for bilutleiekunder. Fordi de bruker WordPress, er det enkelt for dem å tilpasse webdesignet og samtidig holde det mobilvennlig (siden kundene / leserne er opptatt med å kjøre rundt).

Rolling Stones reklamerer for merch, ny turné, musikk, film, Las Vegas-utstilling og aktuelle nyheter med deres WordPress-nettsted, og du må innrømme – de dristige fargene og utformingen er fantastisk.

Jay Z driver sin hjemmeside Life + Times på WordPress, der han deler det som interesserer ham inkludert stil, kunst, tech, sport og selvfølgelig musikk.

Usain Bolt (ja, den raskeste mannen på planeten kjører på WordPress også) bygde hjemmesiden sin med WordPress. Han bruker et tilpasset “Bolt” -tema for å dele nyheter, opptredener og andre medier.

WordPress ser bra ut på alle nettsteder, og hvem bedre enn Van Heusen (et av de mest solgte kjole-skjortemerkene) for å vise deg hva som er moteriktig på nettet?

3. WordPress er skalerbar

Jeg driver et ganske lite nettsted på WordPress, og det er et faktum. Det samme kan ikke sies om CNN. Å ja, Cable News Network kjører deres mammut “blogger” -nettverk på WordPress, og uten hikke.

Jeg mener, kan du forestille deg hvor mange sider som CNN trekker på en dag? Hvis WordPress ikke var skalerbar, ville CNN være i trøbbel.

CNN er ikke et isolert tilfelle her, vi har andre store, store nettsteder som CBS New York …

… University of Hawaii (som også tilfeldigvis blir drevet av Total WordPress-temaet) …

… og Boise State University bare for å nevne noen.

4. WordPress er helt gratis

Dette burde ha kommet først, men ville det ikke være ganske opplagt? WordPress er helt gratis å bruke eller med egne ord:

WordPress er et Open Source-prosjekt, som betyr at det er hundrevis av mennesker over hele verden som jobber med det. (Mer enn de fleste kommersielle plattformer.) Det betyr også at du er fri til å bruke den til alt fra kattens hjemmeside til et Fortune 500-nettsted uten å betale noen lisensavgift og en rekke andre viktige friheter.

– WordPress.org

5. WordPress lar deg eie dine data

Store merker som SONY Playstation genererer mange data, hvorav noen kan være følsomme. Du genererer også dine egne data, og du trenger ikke at noen andre ringer rundt med byte. Men til side er integritet et viktig aspekt for store merkevarer, og den eneste måten å sikre integriteten til data er å eie alt.

WordPress er bare en publiseringsplattform, en sikker publiseringsplattform, som lar deg bygge fantastiske nettsteder. Du eier dataene dine – hver eneste byte, og ingen, til og med WordPress-ansatte vil dyppe en hånd i innholdet ditt – og det er grunnen til at merkevare som Microsoft velger WordPress.

6. WordPress lar deg starte raskt

WordPress tar seg av den underliggende (eller strukturelle) kodebasen, slik at du ikke trenger å skrive kode fra bunnen av når du vil lansere nye applikasjoner. Når nettstedet ditt kjører på WordPress, trenger du bare plugins eller noen ekstra kodelinjer for å få en hvilken som helst app i gang. Du trenger ikke bruke timer på å lage nye applikasjoner fordi sjansen er stor for at det er plugins bare for det.

Tenk deg hvor lang tid det vil ta deg å opprette og teste en ny applikasjon for et HTML + CSS-statisk nettsted? Muligheten til å lansere raskt er grunnen til at store merkevarer som Time magazine har brukt for å lage det meste av sitt nettinnhold på WordPress.

“Nesten alt vårt nye nettinnhold er nå laget på WordPress,” ifølge Time Magazine. Men det slutter ikke der – andre gode eksempler på store merkevarer som lager nytt webinnhold (og applikasjoner) ved bruk av WordPress inkluderer:

TechCrunch – en av de beste ressursene for teknologi, media og nerdekultur på nettet.

Følgende på samme linje er The Next Web en avansert teknologiblogg som dekker den nyeste og største utviklingen innen vitenskap, databehandling, prosjektering og mer. De kjenner til tingene sine – og de velger WordPress.

7. WordPress er enkelt å integrere med sosiale medier og andre tjenester

WordPress kan være en blogging (CMS) -plattform, men dens evne til å integrere og spille godt med andre tjenester plasserer det godt over folden. Ved hjelp av noen få sosiale nettverk-plugins, kan du spre budskapet ditt på sosiale medier enkelt og raskt.

Det er ikke slutten på det. Store merker som AMCs Walking Dead har integrert en tjeneste kjent StorySync som samler fans fra hele verden. Takket være denne geniale tjenesten kan fans av den berømte Walking Dead TV-serien dele “… snap rolls, cool trivia, eksklusiv video og se episoder på lufta.” Si meg, er ikke så død kult?

Hvis illustrasjonen ovenfor av Walking Dead ikke kutter den for deg, er her et annet eksempel.

Angry Birds kjører også sine egne sosiale kampanjer, og de bruker (du gjettet det) WordPress. Du vil bli overrasket over i hvilken grad WordPress kan gå så langt som å integrere seg med andre tjenester!

8. WordPress er 100% responsivt og mobilvennlig

Når du har plassert nettstedet ditt på WordPress, trenger du ikke å bryte ryggen bakover og prøve å få den til å passe til mobilskjermer. Plattformen er bygget på de nyeste nettstandardene, noe som betyr at du kan bygge fullt responsive nettsteder i løpet av få minutter.

wptouch-free-wordpress-pluign

Hvis alt annet mislykkes, kan du alltid stole på plugins som WPtouch for å gjengi nettstedet ditt på mindre (les mobile enheter) skjermer. La oss prøve WordPress responsivt design. Avslutt en ny fane akkurat nå og naviger til et av følgende nettsteder:

Store navnemerker som bruker WordPress: Quartz

20. Quartz

Quartz er et digitalt nyhetsutsalg med fokus på å tilby mobile nyheter (utformet for din håndholdte elektronikk) om virksomhet og verdensøkonomien.

Store navnemerker som bruker WordPress: Vogue

21. Vogue

Vogue er et av de mest kjente navnene på mote, og du kan vedde på at nettstedet deres er enkelt mobilklart (og bygd på WordPress),

Metro UK er et nyhetsblad om kjendiser og underholdning som også tilfeldigvis har en mobilklar WordPress-side.

Harvard Gazette deler alle de offisielle nyhetene fra Harvard og det er forskjellige skoler. I tillegg til nyskapende innhold, vet Harvard at WordPress rett og slett er det beste når det gjelder å lage en kvalitetsblogg.

Har du åpnet noen av sidene ovenfor i en ny fane? Flink. Nå kan du åpne den samme nettsiden på din mobile enhet og oppleve responsiv design på sitt beste. WordPress = lydhørhet.

9. WordPress er dynamisk, WordPress er levende

WordPress er ganske fleksibelt og det er absolutt ingen grenser for hva du kan oppnå med plattformen. Det som er enda bedre er det faktum at WordPress stadig forbedres av et verdensomspennende team av bidragsytere. Med hver nye oppdatering blir vi behandlet med nye funksjoner, og dynamikken i plattformen stopper bare aldri. Leter du etter flere gode eksempler? Sjekk ut følgende nettsteder:

Target deler de daglige hendelsene, kampanjer og personlige historier på Target Pulse WordPress-bloggen.

People Magazine finner du på alle nyheter, men tilgang til det siste innen kjendisnyheter og sladder gjøres enda enklere via deres supercharged WordPress-side.

Mercedes Benz er kjent over hele verden for sine kvalitetsbiler, så det er bare fornuftig at nettstedet deres blir drevet av toppen av linjen WordPress-oppsett.

10. WordPress er mer enn programvare, det er en fellesskapy

Jeg vil begynne med å sitere Store navnemerker som bruker WordPress: Interactive One

27. Interaktiv en

“Det er kraften i open source-samfunnet som gjør WordPress så god som den er.” – Interaktiv

“Det føles bra når vi kan tilby rettelser som kan hjelpe hele samfunnet.” – BBC America

“Å ha all denne koden tilgjengelig og delt av resten av WordPress-samfunnet gjør det lettere for oss å jobbe på nettstedet.” – NASA

Trenger jeg å si mer?

Enda flere store navnemerker som bruker WordPress

Nå som vi har dekket hvorfor store merkevarer elsker WordPress, og delte 27 fantastiske selskaper som velger WordPress for sine nettsteder, trodde vi at vi ville fortsette. Hvorfor stoppe nå? Så her er til og med MER store merkevarer som bruker WordPress.

Store navnemerker som bruker WordPress: Obama

29. Obama

Store navnemerker som bruker WordPress: Lifetime Fitness 60 dagers utfordring

37. Lifetime Fitness 60 dagers utfordring (som tilfeldigvis er en annen total tema-bruker)

Store navnemerker som bruker WordPress: Nedlastingen

53. Last ned bloggen (fra Cnet)

Store navnemerker som bruker WordPress: Matt Mullenweg

55. Matt Mullenweg (grunnlegger av WordPress selvfølgelig)

Konklusjon

Jeg tenkte at hvis jeg bare ga et sammendrag av 55 store merker som bruker WordPress, ville det ikke være nok materiale å tygge på. Nå som du vet hvorfor disse populære merkene elsker og bruker WordPress, vil du kanskje være tilbøyelig til å kjøre ditt neste webprosjekt på WordPress. Hvis du velger denne veien, lover jeg at du aldri vil bli skuffet. Ser deg rundt ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map