De beste WordPress-bloggene du bør følge

Som WordPress-entusiast vil du alltid følge med på de siste hendelsene i WordPress-verdenen og til en viss grad webutvikling. Du vil vite hva whos av WordPress har å si til enhver tid. Du vil ligge foran kurven; hold oversikt over WordPress-nyheter, siste teknikker, hacks, temaer, plugins og hva ikke. Og hvilken bedre måte å holde deg oppdatert og oppdatert på enn å lese WordPress-blogger?


I dagens servering vil vi introdusere deg for mer enn 45 fantastiske WordPress-bloggere du bør kjenne. Og du bør absolutt se på Twitter-kontoene deres, så gå foran og trykk på den følgeknappen. Gjør deg klar til å ha det gøy.

1. WPExplorer

WordPress-blogger du bør følge - WPExplorer

Besøk WPExplorer-bloggen    Følg @WPExplorer

Jeg er kanskje litt partisk her, men faktum er fortsatt faktum; WPExplorer er uten tvil en av de beste WordPress-bloggene der ute. Jeg mener, det er bare så mye du kan lære her på WPExplorer.

Lurer du på hva som står på menyen? Fra detaljerte opplæringsprogrammer, tema- og plugin-anmeldelser til tips og gode veiledningsveiledninger, er WPExplorer en ressurs du vil bokmerke akkurat i øyeblikket. I mellom de flotte innleggene publiserer vi også gaver og eksklusive avtaler som kan spare deg for en hel masse penger ��

2. Elegante temaer

WordPress-blogger du bør følge - Elegante temaer

Besøk bloggen om elegante temaer    Følg @elegantthemes

Bloggen Elegante temaer tilbyr fantastiske WordPress-tips, opplæringsprogrammer og oppdateringer om deres nye WordPress-temaer og plugins. Bloggen har respektable WordPress-bloggere som blant andre Kevin Muldoon, Brenda Barron og Jacqueline Thomas.

3. Chris Lema

WordPress blogger du bør følge - Chris Lema

Besøk Chris Limas blogg    Følg @chrislema

Med mindre du begynte å bruke WordPress nylig, må du ha hørt en ting eller to om Chris Lema – en WordPress-blogger på toppnivå som er blitt kalt inn for å gi råd til slike som WooThemes, iThemes, Reaktiv, WP101 og mer. Han blogger om e-handel, frilansing, medlemskap, e-læring og presentasjon blant andre WordPress-relaterte emner.

4. WP-oppsett

WP-oppsett

BESØK WPSETUP    FOLLOW @wp_setup

Ser du etter guider for installasjon av WordPress? Velge en vertsplan? Eller noe annet? WP Setup har mange gode artikler som vekker et bredt spekter av emner som er nyttige for enhver ny WordPress-bruker å konfigurere nettstedet sitt.

5. WPLift

WordPress-blogger du bør følge - WPLift

Besøk wplift-bloggen    Følg @wplift

WPLift har WordPress-guider, veiledninger og tips fra noen av de beste WordPress-bloggerne rundt. I tillegg har de noen gode tilbud å starte opp. Dette pluss fokus på brukere på inngangsnivå gjør WPLift til en flott blogg å følge for WordPress kunnskap.

6. WinningWP

WordPress-blogger du bør følge - InningWP

Besøk WinningWP    Følg @WinningWP

WinningWP administreres av Brin Wilson, og er en stor ressurs for WordPress. Lær om nye WordPress-temaer, sjekk ut noen plugin-anmeldelser og lær nye ferdigheter med nyttige opplæringsprogrammer.

7. WP Tavern

WordPress-blogger du bør følge - WPtavern

Besøk wptavern    Følg @wptavern

WP Tavern ble etablert i 2009 av Jeff Chandler, og publiserer blant annet de siste WordPress-nyhetene, hacks, tema og plugin-kunngjøringer. Bloggen administreres av Jeff Chandler og Sarah Gooding. Bloggen oppdateres regelmessig med det siste i WordPress-nyheter.

8. WPEka

WordPress-blogger du bør følge - WPeka

Besøk WPEka-bloggen    Følg @wpekadotcom

Jeg vet ikke hvordan de kom med navnet, men det vokser helt sikkert på deg etter en stund. Men navnet er ikke grunnen til at WPEka kom seg til denne listen; bloggen publiserer gode meningsinnlegg, tema- og plugin-anmeldelser, og grundige opplæringsprogrammer flere ganger i uken.

9. WPKube

WordPress-blogger du bør følge - WPkube

Besøk WPKube    Følg @wpkube

Devesh Sharma grunnla WPKube tilbake i juni 2014 for å “… tilby kvalitet WordPress-temaer, plugins, opplæringsprogrammer, nyheter og modifikasjoner …” Dev, en vellykket webmaster på alle rettigheter, har gjort en god jobb med WPKube. Han legger ut et nytt innlegg annenhver dag. WPKube har blant annet anerkjente WordPress-bloggere som Joe, Ashley og Sourav Kundu.

10. WPMU DEV-blogg

WordPress-blogger du bør følge - wpmudev

Besøk wpmudev-bloggen    Følg @wpmudev

Med en nybakt design, over 360K medlemmer, og en bloggseksjon som inneholder noen av de beste WordPress-opplæringsprogrammer, tips og råd på nettet, er WPMU DEV go-to WordPress-ressursen for mange brukere – erfarne eller på annen måte. Emner dekket på bloggen dreier seg om WordPress, WordPress Multisite, BuddyPress og mer fra WordPress-samfunnet.

11. BobWP

WordPress-blogger du bør følge - BobWP

Besøk bobWP Blog & Podcast    Følg @bobWP

Enten du er en nybegynner eller en avansert WordPress-bruker, kan du alltid lære noe av Bob Dunn. Han er en slags big deal, så du bør være oppmerksom når han kommer til scenen. Du kan også følge podcasten hans for enda mer WordPress-godhet.

12. AdministrerWP-blogg

WordPress-blogger du bør følge - ManageWP

Besøk managewp-bloggen    Følg @managewp

ManageWP lar deg administrere flere WordPress-nettsteder fra et enkelt dashbord, noe som sparer deg for mye tid og krefter. Jeg prøver ikke å trekke beinet, det er veldig praktisk, spesielt hvis du sliter med å administrere nettstedene dine. Med forfattere og utviklere på toppnivå som Vladimir Prelovac, Charnita Fance og Brenda Barron blant andre, deler ManageWP-bloggen tutorials, tips, anmeldelser, meninger, nyheter, forretningsråd, temaer og plugins blant andre..

13. WP-ordfører

WordPress-blogger du bør følge - WPMayor

Besøk wpmayor    Følg @wpmayor

Hvis du leter etter de hotteste og siste WordPress-nyhetene, artiklene, hacks og plugin-anmeldelser bare for å nevne noen få, vil du legge WP Mayor til leselisten din. Som akkurat nå. WP-ordfører blir vedlikeholdt av herr og fru Jean Galea ved hjelp av Mark Zahra, som tilfeldigvis er Galeas fetter. Denne familiebedriften har et par bidragsytere fra alle samfunnslag, og gir innholdet et globalt (flerkulturelt) preg.

14. WPBeginner

WordPress-blogger du bør følge - WPBeginner

Besøk wpbeginner    Følg @wpbeginner

Med over 130 000 WordPress-brukere er WPBeginner den ultimate ressursen for WordPress nybegynnere. Gjør meg ikke feil, men du kan fremdeles lære mye på WPBeginner selv som en erfaren WordPress-bruker. Tross alt stopper læring aldri gjennom livet.

15. SitePoint

WordPress-blogger du bør følge - SitePoint

Besøk Sitepoint for WordPress    Følg @sitepointdotcom

Siden 1999 har SitePoint inspirert utallige designere til å bygge nettsteder og webapplikasjoner av høy kvalitet. Bortsett fra å publisere toppskuff WordPress-veiledninger og tips hver uke, tilbyr de fantastiske bøker og kurs som dreier seg om HTML, CSS og JavaScript. Innholdet på bloggen deres er laget av et enormt team av forfattere og utviklere.

16. CodeinWP

WordPress blogger du bør følge - CodeInWP

Besøk COdeinWP-bloggen    Følg @codeinwp

Med hovedrollen som Daniel Pataki, Tom Ewer (jeg sverger, han har ikke bestukket meg for omtale), Adelina Tuca og Karol K som seg selv, er CodeinWP-bloggen en godt administrert samling av de beste WordPress-opplæringsprogrammer, triks og tips . Innleggene på CodeinWP er veldig bra, du vil ikke gå glipp av noen!

17. WP Superstars

WordPress-blogger du bør følge - WPsuperstars

Besøk WP SuperStars    Følg @WPSuperstars

WP Superstars er mer et anmeldelse nettsted enn en blogg. Uansett skyver de ut gode WordPress-opplæringer og innlegg som kommer nybegynnere og proffer til gode. Så du får ikke bare fantastiske anmeldelser av dine favoritt WordPress-produkter (dvs. temaer, plugins, hosting osv.), Men også godt undersøkt innlegg for å lære alt du kan om WordPress.

18. ThemeShaper

WordPress-blogger du bør følge - ThemeShaper

Besøk ThemeShaper    Følg @ThemeShaper

Hvem står bak ThemeShaper WordPress-bloggen som rett og slett er for fantastisk til å motstå? Ian Stewart, Caroline Moore, Daniel Robert og tolv (12) andre WordPress-entusiaster som bryr seg mye om WordPress-temaer. Bloggdelen er et enormt arkiv med WordPress-nyheter, tips, inspirasjon, triks, hacks, tekstutdrag og dybdeopplæringer.

19. Moment

WordPress-blogger du bør følge - Moment Mag

Besøk tOrgue Magazine    Følg @TheTorquemag

Bragt til deg av gutta bak WPEngine, den administrerte WordPress-hosting som er valgt for mange, dreiemoment handler om WordPress-nyheter, oppdateringer og alle de siste hendelsene i WordPress-verdenen. Annet enn nyheter har de kategorier for næringsliv, samfunn og utvikling som gjør bloggen rikere. Innhold er laget av eksperter som Shaun Quarton, John Stewart og Josh Pollock blant andre.

20. Tuts+

WordPress-blogger du bør følge - Tuts +

Besøk tUts + for WordPress    Følg @TutsPlus

Vi kan ikke publisere et innlegg om de beste WordPress-bloggene som kan følges og unnlater å nevne Tuts +, en unik ressurs som er egnet for nybegynnere og proffe WordPressere. Hvis du vil unne meg, har jeg søkt inspirasjon til Tuts+ et par utallige ganger før, og hver gang ble jeg ikke skuffet.

21. Katter som koder

WordPress-blogger du bør følge - Cats Who Code

Besøk katter som koder    Følg @catswhocode

Cats Who Code er kuratert av over 17 000 tilhengere, og er kuratert av Jean, en 30-år gammel blogger med base i Belgia. Det er et enormt arkiv med fantastiske WordPress-tips, hacks og WordPress-kodingsveiledninger. Jeans arbeid har blitt omtalt på populære blogger som Smashing Magazine, WPHacks og Pro Blog Design.

22. WP Arena

WordPress-blogger du bør følge - WP Arena

Besøk WP Arena    Følg @wparena

WP Arena er en nyttig blogg som spesialiserer seg på anmeldelser, sammenligninger og samlinger. De tilbyr også noen fantastiske guider til populære WordPress-plugins og enkle tips som alle WordPress-brukere vil finne nyttige (for eksempel hvordan du tilpasser bloggen din slik at den passer til ditt merke).

23. Elementor

WordPress-blogger du bør følge - Elementor

Besøk Elementor-bloggen    Følg @elemntor

Du har helt sikkert hørt om Elementor – det er den beste gratis sidebygger-plugin for WordPress. Men visste du at de også driver en blogg? Det gjør de vel, og det er fulle av gode tips om hvordan du kan bygge et bedre nettsted med hjelp av Elementor, i tillegg til inspirasjon og webdesign-roundups, freelancer-intervjuer og mer..

24. 1stWebDesigner

WordPress-blogger du bør følge - 1stwebdesigner

Besøk 1stWebDesigner    Følg @ 1stwebdesigner

1stWebDesigner var en av de første (ingen ordspill ment) WordPress-blogger for å inspirere grunnleggerne våre til å starte WPExplorer, så naturlig nok måtte de inkluderes i denne listen. hundrevis av nyttige innlegg med tips om nettdesign, jukseark, gratis ressurser (temaer, photoshop-verktøy, osv.), best av lister og mer. Det er et must å lese for enhver nettdesigner – ikke bare WordPress-brukere.

25. Woorkup

WordPress-blogger du bør følge - Woorkup

Besøk Woorkup    Følg @mywoorkup

Drevet av Brian Jackson (en seriøs WordPress- og SEO-guru), er Woorkup definitivt en solid WordPress-ressurs. Hvis du noen gang er usikker på om et programtillegg, eller hvis du leter etter litt inspirasjon, kan du lese Brian’s blogg. Han deler også freelancer-tips for å drive en virksomhet basert på egne personlige erfaringer og har en verktøykasse med anbefalte produkter som hjelper deg i gang.

26. WPShout

WordPress-blogger du bør følge - WPShout

Besøk WPShout    Følg @WPShout

WPShout drives av Fred Meyer og David Hayes, og de for konsekvent å pumpe ut kjempeflott innhold som ukesopplæringer, ressursanbefalinger, utviklingstips, sikkerhetsguider og mer. Følg dem på twitter for regelmessige oppdateringer om hva de graver seg inn i hver uke.

27. Kinsta

WordPress-blogger du bør følge - Kinsta

Besøk Kinsta-bloggen    Følg @kinsta

Folk fant ut om Kinstas raske, pålitelige og sikre WordPress-hosting. Hvorfor? Fordi de virkelig kjenner tingene sine! Og heldig for deg, de deler den kunnskapen regelmessig via bloggen sin. Besøk bloggen deres for å lære om plugins, sikkerhet, forretningstips, blogging og mer.

28. Colorlib

WordPress-blogger du bør følge - Colorlib

Besøk Colorlib    Følg @colorlib

Hvis du noen gang har søkt etter en spesifikk WordPress-nisje, som “beste kreative WordPress-temaer” eller “beste WordPress-temaer for småbedrifter”, har du sannsynligvis sett en Colorlib-liste før. Men det er ikke alt bloggen har å tilby. Colorlib tilbyr også plugin-guider, designtips og til og med noen gratis temaer som du kan bruke på nettstedet ditt.

29. Narrowem

WordPress-blogger du bør følge - Narrowem

besøk Narrowem    Følg @narrowthem

Narrowem er kjent for sine dyptgående tema og plugin-anmeldelser og guider. Hvis du prøver å bestemme deg mellom temaer (eller plugins), vil du gå over til bloggen deres for å se om du kan sammenligne funksjonene og funksjonalitetene. Eller se på casestudiene deres for å lære av eksempler på nettdesign.

30. Cloudways

WordPress-blogger du bør følge - Cloudways

Besøk The Cloudways Blog    Følg @Cloudways

Cloudways er et flott administrert alternativ for netthost, men de er også en god blogg å følge. Selv om de ikke nødvendigvis bare fokuserer på WordPress, tilbyr de temaomtaler, veiledninger for nettstedsoppsett og mange forretningstips (for GDPR, design, e-handel, osv.) Som du vil legge til i leselisten din..

31. Yoast SEO

WordPress-blogger du bør følge - Yoast SEO

Besøk Yoast SEO    Følg @yoast

Vi kunne ikke forlate Yoast SEO fra listen vår, fordi de virkelig er de beste i biz når det kommer til søkemotoroptimalisering. Følg bloggen deres for oppdaterte WordPress SEO-strategier, SEO-tips på stedet, guider på sosiale medier og plugin-oppdateringer (fordi hvis du ikke bruker SEO-pluginen deres, bør du være).

32. Carrie Dils

WordPress-blogger du bør følge - Carrie Dils

Besøk Carrie Dils ‘blogg    Følg @cdils

Carrie Dils er WordPress-ekspert, og innleggene hennes er en jevn glede å lese. Du er stort sett garantert å lære noe – enten det handler om WordPress, Genesis, WooCommerce eller noe annet. Ikke glem å også følge hennes Twitter – hun tweets med jevne mellomrom og avhengig av hvilken dag de er helt morsomme.

33. Envato

WordPress-blogger du bør følge - Envato

Besøk Envato-bloggen    Følg @envato

Når du tenker på Envato tenker du sannsynligvis øyeblikkelig på premium temaer, plugins, bilder osv. Men Envato har virkelig trappet opp bloggen deres det siste året. Bloggen er en flott ressurs for frilansere som jobber med klientarbeid og annonser som gjør DIY-er ute etter litt hjelp eller inspirasjon, og deler tips og oppdateringer for omtrent enhver nisje..

34. Media Temple

WordPress-blogger du bør følge - Media Temple

Besøk Media Temple Blog    Følg @mediatemple

Media Temple er en annen fantastisk vert med en like spektakulær blogg. Sjekk inn fra tid til annen for å lære om temaer som spenner fra kundelys, tips om hostingoptimalisering, bilderedaktører, WordPress-opplæringer og mer.

35. Anariel Design

WordPress-blogger du bør følge - Anariel Design

Besøk Anariel Design    Følg @Ana_Segota

Anariel Design drives av den fantastiske utvikleren Ana Segota. Følg bloggen hennes for å lese en på ett WordPress-intervju, følg med nyttige guider (og videoguider), lære nye SEO-tips og mer. Hun tilbyr også noen vakre premium-temaer som du ikke vil gå glipp av.

36. MonsterPost

WordPress-blogger du bør følge - MonsterPost

Besøk MonsterPost    Følg @templatemonster

TemplateMonster er et stort marked med tusenvis av fantastiske temaer og maler å velge mellom, og bloggen deres MonsterPost tilbyr tusenvis av nyttige artikler (pluss gratis ebøker og temaer å starte opp). Skjerp dine designferdigheter, lær om enkle optimaliseringer av nettstedinnhold, finn vårt beste hosting for deg og mer.

37. WordPress.org

WordPress blogger du bør følge - WordPress.org

Besøk WordPress News    Følg @WordPress

Vi måtte selvfølgelig inkludere WordPresss nyhetsblogg på denne listen. Hold deg oppdatert om WordPress-kjerneoppdateringer, funksjonsforbedringer, community events og notater fra utviklerne.

38. WPBlog

WordPress-blogger du bør følge - WPBlog

Besøk WPBlog    Følg @wpblogdottcom

WPBloggen er en annen rundt WordPress-blogg der du kan få informasjon om WordPress-trender, eller forske på et produkt før du kjøper. Hjem til tips, veiledninger og anmeldelser for WordPress, det er et godt nettsted å legge til i leselisten din.

39. WP Chick

WordPress-blogger du bør følge - WP Chick

Besøk WP Chick    Følg @kimdoyal

Kim Doyal er en WordPress-proff som deler mange kunnskaper på WP Chick-bloggen sin (selv om hun også har en podcast bør du absolutt sjekke ut). Hun deler gode tips om hvordan du styrer din WordPress-baserte blogg eller virksomhet bedre.

40. Rich Tabor Blog

WordPress-blogger du bør følge - Rich Tabor

Besøk Rich Tabor’s Blog    Følg @richard_tabor

Rich er en fantastisk WordPress-utvikler (kanskje har du sett arbeidet hans over på ThemeBeans) som også driver en personlig blogg. Det er et flott sted å besøke mange Gutenberg-guider, WordCamp-høydepunkter og mange WordPress-tips.

41. WPLeaders

WordPress-blogger du bør følge - WPLeaders

Besøk WPLeaders    Følg @thewpleaders

WPLeaders er et selvbeskrevet knutepunkt for WordPress-informasjon, og vi må være enige. Opprettet av Istiak Rayhan, er WPLeaders absolutt en annen stor ressurs av WordPress-samlinger å legge til i bokmerkene dine. Uansett hva du leter etter – enten det er et Click to Tweet-plugin, Gutenberg-kompatible temaer, eller til og med påvirkere å følge.

42. WPBuffs

WordPress-blogger du bør følge - WPBuffs

Besøk WPBuffs-bloggen    FØLG @THEWPBUFFS

Du har sikkert hørt om WPBuffs før. De tilbyr on-demand hjelp med alle slags WordPress-tilpasninger, sikkerhet, oppdateringer og mer. Men du vet kanskje ikke at de også har mange nyttige ressurser som webinarer, guider, anmeldelser og oppdateringer på bloggen!

43. CollectiveRay

CollectiveRay-blogg

BESØK COLLECTIVE RAY    FØLG @CollectiveRay

Ser du etter WordPress-tips, pluss litt av Joomla på siden? Gå videre for å lese David Attards blogg på CollectiveRay. Etter å ha vært i webdesign i over 12 år, er det her han deler sin kunnskap med andre nettstedseiere. CollectiveRay spesialiserer seg på guider, hosting anmeldelser og tips om webdesign for WordPress og mer.

44. WebCreate.Me

WordPress-blogger du bør følge - WebCreate.Me

Besøk WebCreate.me    Følg @webcreateme

WebCreate.Me, som er rettet mot små bedrifter, er en fantastisk ressurs for å holde WordPress-nettstedet ditt kjørt. Få tips for tekstforfatter, sosial deling, planlegging, markedsføring via e-post og mer. Ser du etter et tilpasset WordPress-nettsted? Eller en SEO-konsulent? Det gjør de også – alt du trenger å gjøre er å nå et tilbud.

45. Ma.tt

WordPress-blogger du bør følge - Ma.tt

Besøk Ma.tt    Følg @photomatt

Sist, men absolutt ikke minst, kan det være lurt å besøke Matt Mullenwegs personlige blogg. Han legger ofte ut innsikt om WordPress, forretningsrelaterte redaksjoner, intervjuer, Automattic-nyheter og ser tidvis på forskjellige WordCamps eller Meetups.

Over til deg…

WordPress fortsetter å vokse hver dag. Utviklere fortsetter å bruke kode og legger til nye funksjoner som tar plattformen lenger enn fantasiens skyld. Det er kraftig nå mer enn noen gang, og vi kan bare forvente at denne trenden vil gå opp. Du kan holde deg oppdatert på alle WordPress-endringer, nyheter og oppdateringer ved å følge favorittbloggene dine eller personlig bidra til prosjektet.

Med denne fint utformede listen over WordPress-blogger, bør du ha mange valg til din disposisjon. Det er klart det er mange andre WordPress-blogger der ute, så hvis vi savnet favoritten din, må du huske å nevne den i kommentarene for å fortsette å vokse listen. Annet enn det, la oss få vite hva du tenker og hvordan 2018 går. Ciao!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me