30 WordPress-fagfolk å følge på Twitter

Rop ut til alle WordPress-fagfolk så vel som den perfekte nybegynneren som gjør klar til det store stupet. Dette er en spesiell dedikasjon til alle som bare ikke ser ut til å få nok av WordPress. Du er virkelig en elskling, så gjør deg klar til å ha det gøy.


For omtrent et år siden publiserte vi et innlegg, 25+ fantastiske WordPress-blogger du burde følge, som fikk gode tilbakemeldinger fra deg. Vi snakker om kjempeflotte og nostalgiske kommentarer som:

Dette er en flott samling Freddy! Mine favoritt er WPExplorer, WPKube og selvfølgelig WPMU Dev-blogg. Elsker også innholdet på WPLift og WPBeginner. �� – Syed Naimath, @SNaimath

Eller…

Freddy, dette er en utrolig liste du har satt sammen. Tusen takk for at jeg nevnte WP Superstars – meg selv og teamet setter veldig pris på det. – Adam Connell @wpsuperstars

Og jeg kunne fortsette og fortsette fordi du rocker. Hver og en av dere. Vi elsker å høre tankene dine, og mellom deg og meg gir kommentarene dine et mye behov for moralboost. I dag skal vi bygge opp på denne ånden av kameraderi med et innlegg som får deg opp og tett med creme de la creme i WordPress-samfunnet.

Vi peker deg mot 30 WordPress-fagfolk å følge på Twitter. Disse karene (og jentene) kommer bevæpnet med det beste av WordPress-tips, nyheter, veiledninger, verktøy og mye mye mer. Det er med andre ord den typen mengden du vil henge med for å ligge foran kurven der WordPress er opptatt.

Sultne og tørste etter de siste hendelsene i WordPress-verdenen? Hvis det er et rungende ja, kan du se på følgende Twitter-kontoer, og ikke nøl med å slå den følgende knappen. Klar? Flink.

Alle WordPress-fagfolk

wordpress fagfolk å følge på twitter

Dette er ikke en øvelse. Det er en spesiell omtale for alle WordPress-fagfolk over hele verden. Hvis du elsker og / eller bruker WordPress, faller du i denne kategorien. Hvis du planlegger å bruke WordPress, kan du ta dykket allerede og ikke forhindre noen; du kom til rett sted.

Synd at vi ikke har Twitter-håndtaket ditt for å riste hånden og innleder deg personlig. Men det er et men.

Enten du er en WordPress-nybegynner eller en kraftbruker, inviterer vi deg til å slippe oss en linje og Twitter-håndtaket ditt i kommentarfeltene, slik at vi kan rose deg og gjenkjenne deg som en viktig tannhjul i girene som kjører WordPress. Hvis du er den perfekte nybegynneren, følg gjerne @WordPress på Twitter.

WP Explorer

wordpress-fagfolk å følge-wpexplorer

Bias eller ingen bias, WPExplorer er en Twitter-konto du må følge. AJ Clarke og Kyla er topp WordPress-fagfolk på listen min, og jeg sier ikke dette fordi de kutter meg sjekker. Nei, det er ikke det.

Jeg har sett duoen vokse denne bloggen fra en liten flekk i det enorme WordPress-universet til den store lyse stjernen den er i dag. WPExplorer Twitter-feed er lastet med det beste av WordPress-anmeldelser, nyheter, opplæringsprogrammer, tips, gaver og mye mer.

Devesh Sharma

wordpress fagfolk å følge-wpkube

Hendene opp hvis du har vært på noen av Dev’s mange WordPress-nettsteder. Devesh tweets fra en av de ivrigste WordPress-fagfolk som noensinne har fått glede av nettet @wpkube. Tweets dreier seg om WordPress-utvikling, temaer, plugins, nyheter, opplæringsprogrammer og mye mer.

WinningWP

wordpress-fagfolk å følge-winningwp

Kuratert av Brin Wilson, en selverklært WordPress-entusiast fra London, deler @winningWP et vell av WordPress-ekspertise og kunnskap bidratt av WordPress-fagfolk fra hele verden..

Syed Balkhi

wordpress-fagfolk å følge-syedbalkhi

Jeg vet ikke om jeg skal lenke til Syeds personlige Twitter-konto @syedbalkhi eller hans mer populære @wpbeginner fordi begge er kjempebra. Syed er fyren bak andre lykkebringende WordPress-prosjekter som Soliloquy, Easy WP Forms, Envira Gallery, Optin Monster og så mye mer.

Tom McFarlin

wordpress-fagfolk å følge-tommcfarlin

Tom har vært rundt WordPress med fantastiske konserter på fine nettsteder som Tuts + Code, CareerBuilder.com og Smashing Magazine for bare å nevne noen. Han snakker av og til på WordCamps og MeetUps både som blogger og som utvikler. Du finner også arbeidet hans på WordPress plugin repository og GitHub. Han grunnla og driver @pressware.

Jean-Baptiste Jung

wordpress-fagfolk å følge-catswhocode

Jean er en profesjonell webutvikler, blogger og fyren bak Cats Who Code og WP Recipes. Du kan følge tweets om WordPress og alt nettutvikling.

Lorelle VanFossen

wordpress-fagfolk å følge-Lorelle

Lorelle VanFossen er så fantastisk at jeg vil la en fan tale på hennes vegne:

Hvis du har et WordPress-drevet nettsted, kan du abonnere på Lorelles blogg. Hvis du ikke har et WordPress-drevet nettsted, kan du fortsatt abonnere. Hun skriver tips og triks for WordPress, men dekker også generelle bloggtips. Alle kan ha fordel av å lese Lorelle på WordPress. – Tyme White, 9 Rules Network

Carrie Dils

wordpress-fagfolk å følge-Carrie-Dils

Carrie Dils kjenner tingene hennes, og bloggen hennes … vel … det er noe annet. Men det er sannsynligvis fordi hun kjører på Genesis Framework. Nevnte jeg at hun kjente tingene sine? Carrie Dils er en profesjonell WordPress-utvikler og konsulent. Twitter-feeden hennes er akkurat der du trenger å være. @cdils det er ��

Sarah Gooding

wordpress-fagfolk til oppfølging sarah-Gooding

Denne listen blir stadig bedre. Er Sarah blant de beste WordPress-fagfolkene i denne epoken? Darn rett hun er. Hun er finurlig, morsom og har en måte å si ord på. Uten sukkerbelegg er hun en god blogger og strikker også! Hun tweets jevnlig kl @pollyplummer.

Paul Andrew

wordpress-fagfolk å følge-speckyboy

Paul Andrew er fyren som brakte oss det populære Speckyboy Design-magasinet. Han har lang erfaring innen webdesign og tweets om verktøy, ressurser og innovative teknikker for WordPress og webdesign generelt.

Chris Lema

wordpress-fagfolk å følge-wordpress-chrislema

Dette stykket ville være ufullstendig uten Chris Lema, ikke sant? Han er en kjent profesjonell trener, foredragsholder, forfatter og blogger. Hans råd er til stor hjelp hvis du trenger å utnytte WordPress, egen blogging eller bygge et team med høy ytelse.

Pippin Williamson

wordpress-fagfolk å følge-pippinsplugins

Pippin W. fra Pippins Plugins er en fin øl-aficionado og fyren bak noen av de mest populære WordPress-plugins som RestrictContentPro, Easy Digital Downloads og AffiliateWP blant andre. Bloggen hans er hjem til mange WordPress-tutorials og innlegg fulle av de beste tipsene. Fang Pippin kl @pippinsplugins.

Brian Krogsgard

wordpress-fagfolk å følge-brian-krogsgard

Brian opprettet og driver nå Post Status, en blogg i lang form dedikert til å informere WordPress-fagfolk om bransjen. Lytt til WordPress-podcaster mens du er på farten, eller les artikler om WordPress-kjerne, nyheter, utvikling, virksomhet og mye mer.

Lisa Sabin Wilson

https://twitter.com/LisaSabinWilson

Tweeting fra @LisaSabinWilson, Lisa er hjernen og brawn bak @AppPresser, medeier av Web Dev Studios, og forfatter av WordPress For Dummies. Hun tweeter alltid om virksomhet, WordPress-design, utvikling og livet generelt.

Nilen Flores

wordpress-fagfolk å følge-Nile-flores

Nile er mor til en sønn, Luis Angel Flores. Hun er en profesjonell WordPress-designer / -utvikler og SEO-konsulent. Når hun ikke jobber, unner hun seg blant annet tegning, astronomi og karate. Hun tweets kl @blondishnet.

Adii Pienaar

wordpress-fagfolk å følge-Adii

Har du noen gang hørt om @WooThemes? Nei? Vel, de lager noen av de beste WordPress-temaene. Å, jeg glemte nesten; disse karene ga WordPress-samfunnet det mest populære e-handelspluginet, WooCommerce. Ring en bjelle?

Adii er medgründer av WooThemes og jobber nå videre @getconversio. Han er en ny far og en eks-rockestjerne med base i Cape Town, Sør-Afrika.

Christian “Kriesi” Budschedl

wordpress-fagfolk å følge-kriesi

Kriesi selger WordPress-temaer av høy kvalitet på Kriesi.at. Han sier det selv og med 17 premium-temaer, og over 170 000 kunder å vise for det, er han blant de beste WordPress-fagfolkene du må følge. Han tweets om WordPress nå og da. Følg @kriesi.

Frederick Townes

wordpress-fagfolk å følge-Frede Townes

Hvis du elsker supersnelle WordPress-nettsteder, bør du elske W3 Total Cache. Nå er Frederick Townes den bredt publiserte bloggeren bak denne fantastiske plugin. Han dekker blant annet temaer som sosiale medier, webhotell, webdesign og internettmarkedsføring.

Matt Mullenweg

wordpress-fagfolk å følge matt-Mullenweg

Hvordan kan vi glemme Matt Mullenweg, grunnleggende far og gründer av WordPress? Hans Twitter-bio kobler til en rekke WordPress-prosjekter, og feeden er full av fantastiske oppdateringer om virksomhet, entreprenørskap og WordPress, tydeligvis.

Mark Jaquith

wordpress-fagfolk å følge-markk-Jaquith

Seriell WordPress-committer og blogger Mark Jaquith tjener omtale på denne listen over WordPress-fagfolk for sitt enorme bidrag til en plattform vi har blitt veldig glad i. Han blogger om WordPress, og rådene han tilbyr er uvurderlige uansett om du er nybegynner eller profesjonell.

Matt Medeiros

wordpress-fagfolk å følge matt-Medeiros

Hvis du bruker (eller planlegger å bruke) WordPress i virksomheten din, må du lytte til Matts podcaster. Han intervjuer mennesker som tjener penger ved å bruke WordPress, og deler det hele på Matt Report, hans form for en blogg. Det, og han er en skikkelig WordPress-blogger som er verdt å sjekke ut.

WP-motor

wordpress-fagfolk å følge-wp-motor

En av de best administrerte WordPress-vertene rundt, WP Engine er et kjent navn i spillet. Disse karene tweeter alltid om de nyeste WordPress-tipsene og nyhetene.

Ahsan Parwez

wordpress-fagfolk å følge-Ahsan-Parwez

Ahsan er WordPress-samfunnssjef i Cloudways, et skyvertfirma som ingen andre. Han er også en WordPress-utvikler og teknisk SEO-ekspert som tweets om WordPress-plugins, nyheter, hosting og blogging blant andre emner..

Jeff Chandler

wordpress-fagfolk til oppfølging jeff-chandler

Bidragende forfatter kl @wptavern, Jeff har blogget om WordPress siden 2007. På toppen av det er han vertskap for WordPress Weekly Podcast, som betyr at Twitter-feeden hans er masse fantastiske ting.

Jesse Petersen

wordpress-fagfolk til oppfølging jesse-Petersen

Jesse er en anbefalt Genesis-temautvikler som bruker mesteparten av tiden sin på å utvikle nettsteder som konverterer, underholder og selger. På bloggen hans finner du webinarer, videoer og kurs om WordPress, Genesis Framework og å drive en WordPress-basert virksomhet. Men selv med alle disse hattene, kommer familien alltid først.

Alex Vasquez

wordpress-fagfolk å følge-alex-Vasquez

Alex spiser, sover og drømmer herlige WordPress-nettsteder som kobler bedrifter til kunder. Han vil hjelpe virksomheten din til å vokse, og vil holde deg motivert på siden med inspirerende tweets om WordPress og hverdagen.

WP Temainfo

wordpress-fagfolk å følge-wpthemeinfo

Ser du etter det perfekte WordPress-temaet for ditt neste prosjekt? Jeg vedder på at du leser anmeldelser og handler rundt for bare det beste. WP Theme Info analyserer premium WordPress-temaer og plugins som tilbyr deg “… enkle, rimelige WordPress-løsninger av overlegen kvalitet for hver nisje.” Twitter-feeden deres er full av tips og nyheter om WordPress-temaer og plugins.

C. Bavota

wordpress-fagfolk å følge-Bavota

Som en premium WordPress-temautvikler, kjenner Bavota til og fra WordPress for å lære deg alle ferdighetene du trenger for å tjene penger. Han tweeter alltid om WordPress-nyheter, tips, temaer, oppdateringer og mye mer.

Konstantin Kovshenin

wordpress-fagfolk til oppfølging kovshenin

WordPress kjerneutvikler Kovshenin er mer enn det som møter øyet. Han har fingrene på Python, PHP og WordPress, ellers hvorfor ville han fremstå som en hovedtaler i så mange WordPress-arrangementer. Han er en far, en WordPress nørd (narkoman?) Og jobber hos @automattic helt fra Moskva.

Konklusjon

Du er enig i at dette er en ganske liste. Likevel er det mange flere WordPress-fagfolk der ute, inkludert du. Så hvis du ikke ser det kjente navnet (eller Twitter-håndtaket), kan du gjerne dele i kommentarfeltet nedenfor. Ikke glem å dele Twitter-håndtaket ditt også for å holde denne listen voksende. Jubel!

Pssst – Et notat fra WPExplorer: Freddy laget denne fantastiske listen, og han inkluderte seg ikke en gang! Følg Freddy videre @VistaMediaInc for å få mange tips for WordPress, webdesign, SEO og mer!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me