27 personligheter i WordPress du burde følge

Mange velger WordPress for sin enkelhet, men holder seg for samfunnet. Jeg kan ikke tenke på mange andre online verktøy som konkurrerer med den for størrelsen og vennligheten til brukerbasen, og viljen til den brukerbasen til å dele løsninger.


Innenfor samfunnet skiller noen seg ut for sitt bidrag, går den ekstra milen, eller bare ren utstråling. Her presenterer jeg ti av de mest interessante personlighetene i WordPress-verdenen i dag (bevisst unummerert da de ikke er i særlig rekkefølge!).

Matt Mullenweg (@photomatt)

Ikke mange mennesker eier et personlig domenenavn med fire bokstaver, men ma.tt er en av de heldige! Som et grunnleggende medlem av WordPress, Automattic og WordCamp, har han mer følelser investert i WordPress enn de fleste.

“Som å spise, puste, musikk, jeg kan ikke jobbe med WordPress”, skriver han på bloggen sin.

Jeff Chandler (@wptavern)

Er det en levedyktig forretningsmodell for et WordPress nyhetsnettsted? Det har vært et hett tema i det siste, og Jeff Chandler, “Tavern Keeper” på WP Tavern er godt plassert til å svare. Jeff traff overskriftene da han solgte bloggen til en mysteriekjøper, som til slutt avslørte seg for å være ingen ringere enn Matt Mullenweg, medskaper av WordPress selv.

Siden den gang har Jeffs personlige profil raknet, og han har gitt flere intervjuer om emnet WordPress-forretningsmodeller.

Men Jeffs brød og smør er WPTavern-bloggen, der han har holdt oss oppdatert på de siste nyhetsutviklingene de siste fem årene. Andre WordPress nyhetssider kommer og går, men Tavernaen er fortsatt åpen for virksomhet.

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

Noen ganger finner jeg noen dukker opp over hele internett, uten å ane hvordan de finner tiden til alt. Matt Medeiros kvalifiserer seg definitivt som en av disse menneskene. Først opp er han medgründer av Slocum Design Studio, et spesialisert byrå for design og utvikling av WordPress. Under Slocum-banneret produserer han to podcaster, PressThis og SEOLunch.

Som om det ikke er nok, driver han også Matt Report, der han publiserer jevnlige intervjuer med folk som jobber med WordPress. Han har skåret ut en fin publiseringsnisje ved å fokusere på forretningssiden av WordPress. Det er ikke noe fyllstoff, bare kvalitetssamtaler med slike som Chris Lema, Brad Williams (WebDevStudios) og Jeff Chandler.

Joost de Valk (@yoast)

Hans SEO-plugins er lastet ned over 10 millioner ganger og han har det kuleste navnet i WordPress. Nederlenderen Joost de Valk opprettet merkevaren Yoast takket være Rand Fishkin fra Moz, som ba Joost fortelle engelsktalende at navnet ble uttalt “toast with a y”!

Enten du sier Joost eller Yoast, hans WordPress-plugin har vært synonymt med SEO siden oppstarten tilbake i 2009. Han er en vanlig foredragsholder for alle ting SEO og WordPress og holder alle oppdaterte med hvor de befinner seg på sin utmerkede blogg over på yoast.com.

Brian Gardner (@bgardner)

Kanskje den mest kopierte mannen i WordPress, Brian Gardner, er hjernen bak Genesis-rammeverket fra StudioPress, den “beste av de beste” blant WordPress-temarammer, ifølge Mashable. Noen hevder at han oppfant hele konseptet med premium temarammer med sitt revolusjonstema og det påfølgende Genesis / StudioPress-prosjektet.

Brian’s personlige blogg er en smeltedigel av WordPress-tips og triks (for det meste rettet mot Genesis) og en lekeplass for sin egen temautvikling, ofte antydning til en fremtidig Genesis-temautgivelse. Akkurat nå viser han frem hva Genesis 2.0 har i vente for oss.

Toni Schneider (@tonidotorg)

For de som er interessert i den kommersielle siden av WordPress, er Toni din mann.

Født i Sveits, flyttet Toni til California på college og bestemte seg for å bli satt, ignorerer muligheten til å få en “skikkelig jobb” og kaste seg ut i entreprenørskap ved en nystartet e-poststart. Etter en vellykket avkjørsel til Yahoo sluttet Toni seg til Matt Mullenweg ved Automattic prosjekt.

Som administrerende direktør i Automattic har Toni overvåket lanseringen av prosjekter som Jetpack, VaultPress, Gravatar, og selvfølgelig fortsatt suksess for WordPress.com. Han finner også tid til å jobbe som partner i VC-firmaet True Ventures, og sikrer ikke bare alle som er involvert i WordPress, men også Silicon Valley, kjenner navnet hans.

Her er en hovednote fra i fjor, full av informasjon om den kommersielle siden av WordPress.

Mark Jaquith (@markjaquith)

Mark tjener sitt liv som en nettpubliseringskonsulent, men han er bedre kjent som en WordPress-superstjerne. Som en av hovedutviklerne av WordPress har Mark spilt en viktig rolle i å få WordPress dit den er i dag.

Med egne ord er Mark en religiøs skeptiker, en av de fastlåste Mac-brukerne, og virkelig dårlig til å svare på e-post. Han er også en dedikert familiemann, så mye at han lanserte sitt eget take-out på Amazon-nettsteder som heter Have Baby, Need Stuff. Det er funksjonelt, flott å se på, og åh, det er selvfølgelig på WordPress!

Mark er midt i blinken nå som hovedutvikler på WP 3.6.

Daniel Espinoza (@d_espi)

Å utvikle WordPress-plugins hjalp Daniel og kona til å betale ned 67 000 dollar gjeld på bare 8 måneder. Han fokuserte på å bygge tilbakevendende inntekts-plugins for WooCommerce-plattformen, og solgte deretter plugins for å oppnå sitt økonomiske mål.

Hva er det neste for Daniel? “Det er endringer i WordPress, det er endringer på internett, og det er endringer i verden. Med så mye endring som skjer er jeg veldig trygg på at jeg kan finne en ny nisje for å betjene kunder, ”skriver han på bloggen sin.

En ting virker sikkert – WordPress har ikke sett den siste av Daniel Espinoza.

Chris Pearson (@pearsonified)

Chris utviklet avhandling, den populære WordPress-temarammen, men han er langt mer enn en ett-triks-ponni. Chris kan snakke om alt og alt WordPress, fra SEO til hvor mange timer i uken han jobber med virksomheten sin. Dette, kombinert med hans selvutnevnte “entusiastiske, frittalende karakter”, ser Chris regelmessig til å snakke på WordCamps og andre bransjekonferanser.

Han blogger på Pearsonified om temaer som er så forskjellige som avhandlingstemaet og hans personlige interesse for webtypografi.

Frederick Townes (@ w3edge)

Frederick har fingrene i mange paier. Han er mannen bak design- og utviklingsselskapet W3Edge og skaperen av W3 Total Cache-plugin. Han grunnla CTO for Mashable, et flott eksempel på et stort nettsted som kjører på WordPress, og er fortsatt involvert i dag som senior teknisk rådgiver. På toppen av alt dette er han medgründer og CTO i eiendomsmarkedsføringsselskapet Placester.

Fredericks enorme erfaring med WordPress-entreprenørskap setter ham stor etterspørsel som foredragsholder. Han gir tilbake til samfunnet ved å snakke på en rekke WordCamps, ikke bare i nærheten av sitt hjem i Massachusetts, men så langt unna som Norge, Danmark og Nederland..

Tom McFarlin (@tommcfarlin)

I det første innlegget ble Tom nevnt i en av kommentarene som en viktig glipp, så det er bare passende at jeg begynner med ham. Tom er en WordPress-utvikler og ivrig blogger som bruker mye av bloggingstiden sin til å dele WordPress-tips, opplæringsprogram, tekstutdrag, ressurser og alle ting WordPress.

Toms personlige blogg er en flott ressurs spesielt for nybegynnere, men også avanserte brukere og utviklere kan dra nytte av hans dypt mestring av plattformen.

Aaron Jorbin (@aaronjorbin

På sin Twitter-profil beskriver Aaron seg som en Polhistorisk mann på nettet – hva det betyr ��

Uansett er Aaron WordPress Core Committer og dedikerer en del av sin tid på nettet for å hjelpe utviklere med å forbedre ferdighetene sine, blant annet.

Helen Hou Sandi (@helenhousandi)

Hvert medlem av WordPress core committer-teamet er en verdig omtale på denne listen, men Helen Hou Sandi skiller seg ut fordi hun er det eneste kvinnelige medlemmet på laget. Helen er blant annet en hengiven WordPress evangelist og har hatt en rekke WordPress-relaterte konferanser over hele verden.

Tom Auger (@TomAuger

Tom er en annen engasjert WordPress evangelist som deler mange tips og triks om WordPress og andre utviklingsemner via sin hjemmeside og gjennom sosiale medier.

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

Matt løper mattreport.com, et nettsted som hjelper folk å starte og drive vellykkede forretningsnettsteder på WordPress. I utgangspunktet intervjuer han ledende WordPress-gründere og deler deretter intervjuene som podcast på nettstedet hans.

Gjennom disse intervjuene har Matt lært massevis av triks for å tjene penger ved å bruke WordPress og regnes nå som en autoritet i seg selv når det gjelder å tjene penger på det.

Amber Weinberg (@amberweinberg)

Amber Weinberg er en selvlært WordPress-utvikler som har bygget nettsteder siden tenårene. Hun spesialiserer seg på WordPress og front-end utvikling. Hun deler stort sett tips og triks om WordPress, lønnsom frilans, skriver ren kode og alt derimellom.

Hvis du vil lage en karriere som frilans WordPress-utvikler, vil du synes Ambers historie er veldig inspirerende, så husk å sjekke ut nettstedet hennes for å få hennes unike innsikt.

Chris Coyier (@chriscoyier)

Chris fokuserer på generell webutvikling og spesielt på CSS. Han løper css-tricks.com (som er bygd på WordPress) og codepen.io der han deler mange design- og utviklingstriks som skjærer over nettutviklingskortet, inkludert WordPress selvfølgelig.

Chris ‘hovedfokus er ikke WordPress, men en gang i blant deler han utdrag, verktøy og ressurser som du kan bruke i WordPress-prosjektene dine. I det hele tatt, som WordPress-utvikler eller ivrig bruker, er det bra å følge med på nettstedene hans.

Jeff Starr (@forgjengelig)

Jeff er en ekte WordPress-stjerne. Han er en utvikler og utgiver med mer enn 10 års erfaring med å utvikle seg for WordPress. Han driver for øyeblikket tre nettsteder: Perishable Press, Digging Into WordPress og WP Tao, alle dedikert til å lære om og outs i WordPress.

Jeffs WordPress-veiledninger og bøker er hovedsakelig rettet mot utviklere som ønsker å mestre håndverket av temautvikling.

Brennen Byrne (@brennenbyrne)

Brennen er en sikkerhetsguru når det kommer til WordPress, og det er ingen overraskelse at han nå fullt ut fokuserer på sitt nye geniale prosjekt Clef, en app som tillater enkel, men kraftig 2-faktorsgodkjenning for WordPress. Appen bruker en digital signatur for å logge deg på i stedet for tradisjonelle passord. Prosjektet er noe nytt og har ennå ikke fått mye trekkraft i samfunnet (ennå), men det er liten tvil om at det er fremtiden.

Brennen er definitivt noen du bør følge hvis du vil lære deg hvor grundig sikre dine WordPress-nettsteder.

Andrew Nacin (@nacin)

Andrew er en WordPress-lederutvikler og kunne ikke være mer involvert i WordPress-samfunnet som helhet. Han deltar i alle stadier av utviklingssyklusen fra infrastruktur til nettstedet til feilrettinger. Han besøker også WordCamps der han møter virkelige WordPress-brukere (akkurat som deg!) Med jevne mellomrom.

Han dedikerer også mye av tiden sin til WordPress.org-nettstedet, og du kan se ham på mange en adresseliste og IRC-utviklingskanalen.

Ryan Boren (@rboren)

I tillegg til å bidra til WordPress-kjernen som hovedutvikler, jobber Ryan også som ingeniør hos Automattic. På WordPress-fronten endrer han kontinuerlig kodebasen for å forbedre effektiviteten og tilgjengeligheten. Han er også en vanlig bug fixer hos Automattic og beskriver seg selv som en “Atheist Vegan Transhumanist Libertarian.”

Peter Westwood (@westi)

Det er utallige ting du kan lære av Peter Westwood, medlem av lederutviklerne siden 2005. Han er aktiv på Twitter, og selv om WordPress-bloggen hans ikke blir oppdatert så ofte, kan du være trygg på at han har noe informativt når det er å si.

Automattisk (@automattic)

Dette innlegget handlet om enkeltpersoner, men det er vanskelig å utpeke visse personligheter uten å nevne teamene de leder eller jobber med. Uten tvil skiller teamet på Automattic seg ut når det gjelder teambidrag til WordPress-samfunnet.

Automattic er et team av WordPress-entusiaster som driver og vedlikeholder WordPress.com (sammen med mange andre prosjekter). Automattic er en skapelse av Matt Mullenweg og teamet bidrar jevnlig til en rekke åpen kildekode-prosjekter, spesielt WordPress.org. Teammedlemmer rekrutteres fra hele verden og jobber mest eksternt, noe som gjør det til et unikt fascinerende team.

Besøk nettstedet Automatisk for å sjekke ut hele teamet. Du kan enten utelukke enkeltpersoner å følge, eller du kan enkelt følge gruppen som helhet.

Nick Roach og Team (@elegantthemes)

Nick Roach er grunnleggeren av elegante temaer og leder et team på 30 utviklere, designere og teknologiske supportspesialister. Nick og teamet hans har bygget mer enn 100 WordPress-temaer (mange premium), og de deler mye av det de har lært på bloggen sin. Mange av tipsene deres er rettet mot WordPress-brukere, men utviklere kan også lære mye av disse karene.

Sinisa Komlenic og Team (@themeskingdom)

Som Nick Roach, grunnla og driver Sinisa Temaer Kingdom, et WordPress temautviklingsselskap i Ohio. De har bygget noen solide temaer og deler mange nyttige tips på bloggen sin. Men i motsetning til elegante temaer, er disse karene et tett sammensveiset team med syv utviklere, designere og en støtteagent. De virker veldig godt organisert, og det vises tydeligvis i arbeidet deres. Det er definitivt noe å lære av disse gutta for enhver håpefull WordPress-temautvikler.

WooThemes Team (@woothemes)

WooThemes er produsenter av gratis og premium WordPress-temaer. De opprettet det som for øyeblikket er et av de mest populære netthandelspluginene for WordPress, WooCommerce, sammen med en rekke andre utvidelser for plugin-modulen. Det er faktisk et par utviklere som tjener penger bare på å utvikle og selge WooCommerce-utvidelser.

WPExplorer Team (@wpexplorer)

Jeg ville være overmisset hvis jeg ikke snakket om vårt eget vakre team, ville jeg ikke? Med en ressurssterk blogg og mange temaer og plugins av høy kvalitet å velge mellom, vil du gjøre best for å legge dette nettstedet til feedleseren din umiddelbart. Men det er bare min ikke-så-uvante mening ��

Hvem andre lager bølger i WordPress-verdenen?

Det var aldri lett å velge bare ti personer fra en brukerbase på millioner. Jeg vil gjerne høre tankene dine om disse ti valgene og hvem du ville valgt – gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map