20+ kvinner i WordPress du burde følge

Etter at innlegget mitt plukket ut ti personligheter i WordPress du skulle følge, fikk jeg flere kommentarer og e-poster der jeg spurte hvorfor det ikke var noen kvinner på listen.


Det var ingen bevisst grunn til at jeg ikke inkluderer noen kvinner, men jeg ville være den første til å innrømme at det var dårlig form fra min side. Det er mange kvinner i WordPress-verdenen som er verdige å nevne. Med det i tankene bestemte jeg meg for å produsere en oppfølging til mitt “ti personligheter” -innlegg og presentere for deg under 11 kvinner i WordPress du burde følge. Nyt!

Sarah Gooding (@PollyPlummer)

Sarah GoodingSarah var en av de første mennesker Jeg møtte i WordPress-samfunnet, enn si den første kvinnen. Vi jobbet sammen kl WPMU.org som var min første online-spillejobb.

På den tiden ble Sarah stolt presentert på bloggen som en prisbelønnet skribent, og med god grunn. Hun har skrevet om WordPress lenger enn mange av oss har brukt det. Ikke bare det, hun er partner på Untame, et boutique digitalt markedsføringsfirma som spesialiserer seg på åpen kildekode innholdsstyringssystemer og sosiale nettverksarkitektur (å låne direkte fra WPMU.org-profilsiden hennes.

Siobhan McKeown (@SiobhanPMcKeown)

Siobhan McKeownSiobhan – et annet gammelt teammedlem på WPMU.org, fulgte nøye med på hælene på Sarah. Da jeg først begynte å skrive for nettstedet, var jeg ærefrykt for suksessen med bare en artikkel som Siobhan hadde skrevet: Hvorfor du aldri skulle søke etter gratis WordPress-temaer. For øvrig er meldingen i dette innlegget like viktig i dag som den noen gang var.

Siobhan har siden gått videre fra WPMU.org, men jobber fremdeles med WordPress og deltar selvfølgelig på WordCamps.

Helen Hou-Sandí (@HelenHouSandi)

Helen Hou-SandiMøt Helen Hou-Sandi, selve definisjonen av multitasker. Om dagen jobber hun hos WordPress implementeringsspesialister 10up som direktør for brukergrensesnittteknikk, men hennes engasjement i WordPress går langt dypere. Hun var involvert i den nylige 3.6 utviklingssyklusen som gjestependler og funksjonsledning for innleggsformatene for brukergrensesnittet, og hjelper regelmessig med Trac billetter. På toppen av det har hun skrevet flere plugins.

Overraskende holder Helen også sin egen blog, der hun nylig tilsto kjærlighet (og hat!) for verdens favorittinnholdsstyringssystem:

Jeg elsker WordPress. Jeg utvikler å bruke den til jobben min og for mine egne prosjekter, jeg skriver (av og til) ved å bruke den, og jeg foreslår det som et verktøy for innholdsbaserte nettsteder hele tiden. Jeg hater det også. Hvis jeg trodde WordPress var perfekt akkurat slik det er, ville jeg ikke jobbet med kjernen.

Utenfor samfunnet er Helen en talentfull samarbeidspianist og opptrer ved mange arrangementer i New York-området.

Jen Mylo (@JenMylo)

Jen MyloJen Mylo er en av de mest kjente kvinnene på listen, delvis for sitt UX-arbeid på Automattic, men mer nylig for at hun tok på seg rollen som å oppmuntre flere kvinner og mangfold i WordPress-samfunnet.

“Da Matt overbeviste meg om å ta jobben i Automattic, var en av tingene som fikk meg inn at han sa at jeg kunne jobbe med programmer for å bringe kvinner og jenter inn i WordPress-samfunnet, spesielt rundt programmering,” sier Mylo.

Hun lanserte en serie med kun kvinner, men hun tror ikke alltid positiv diskriminering er veien videre, noe som fremgår av kommentarer på bloggen hennes om den nye Doctor Who:

Den negative, bitre tilbakeslaget fra mangfoldsaktivister (og ikke-aktivistene som stort sett bare retweet ting) da det ble kunngjort at Peter Capaldi – en 50-noe britisk hvit fyr – ville ta rollen var ganske suget. Vi har ikke rett til å bestemme de kreative beslutningene til kunstnere basert på våre egne sosiopolitiske agendaer. De er artister av en grunn … de har ideer de vil uttrykke.

Tammie Lister (@Karmatosed)

Tammie Lister

Etter hvert som tiden går eksperimenterer flere mennesker med community-plugins som Buddypress. Tammie Lister (nok en WPMU.org-utdannet) er kjent som en BuddyPress-spesialist. Mantraet hennes er “design for mennesker”, med et spesielt fokus på å tilby logiske veier gjennom nettsteder. Fokuset hennes på brukeropplevelsen gjør Tammie til en populær foredragsholder på WordCamps, inkludert den utsolgte BuddyCamp i Miami.

“Jeg er en fast tro på å gjøre de tingene du elsker, og det viser. Jeg brenner for fellesskap, innhold og brukere. Jeg er litt besatt av å bringe et menneskelig preg tilbake til nettsteder og skape emosjonelle og personlige digitale opplevelser. Jeg tror ikke på at en størrelse passer alle, sier hun.

Tidligere i år lanserte hun Buddy Design Labs, en blogg som undersøker hva som kan gjøres med BuddyPress UI, for eksempel et statistikkpanelbord og en tidslinje for aktivitetsstrømmer. Du bør bokmerke det hvis du selv er den minste interessert i å se hva som kan gjøres med BuddyPress.

Lisa Sabin-Wilson (@LisaSabinWilson)

Lisa Sabin WilsonInnbygger i Wisconsin Lisa Sabin-Wilson er plakatjente for frilansdrømmen. Hun forlot sin 10-årige karriere som registrert sykepleier for å starte en webdesign- og utviklingsvirksomhet. Åtte år senere godtok hun en fusjonsavtale med WebDevStudios, hvor hun nå er medeier og partner.

Underveis ble Lisa signert av Wiley Publishing til forfatter av den første utgaven av WordPress for Dummies, og ytterligere fem utgaver etter det. Boken var en enorm suksess og førte henne til å skrive BuddyPress For Dummies, WordPress Alt i ett for dummies og WordPress Web Design For Dummies.

Hun kjenner veien rundt Multisite og snakket på WordCamp Las Vegas i fjor om emnet. Det var en populær samtale, spesielt i løpet av de første 30 sekundene. For å finne ut hvorfor, sjekk ut videoen på bloggen hennes.

Mika Ariela Epstein (@Ipstenu)

IpstenuBedre kjent som Ipstenu, er Mika Ariela Epstein Half-Elf-støtten. Hun jobber for DreamHost som WordPress-støttespesialist, men som så mange andre involverte i samfunnet, går arbeidet hennes langt utover hennes dagjobb. Hun er en vanlig problemløser i WordPress.org fora, og er en god hånd når det gjelder plugin-utvikling.

Hennes spesielle interesseområde er Multisite, et tema hun har skrevet for to e-bøker.

Mika er en vanlig foredragsholder på WordCamps. Spesiell oppmerksomhet er presentasjonen hennes i Portland, der hun kombinerte kjærligheten til WordPress-støtte med sin åpenbare kjærlighet til rollespill i “Rolling Your WordPress Support Character”. Du kan se lysbildene hennes her.

Suzette Franck (@suzette_franck)

Suzette Franck

Suzette jobber hos webhotellspesialister Media Temple, hvor hun utdanner og går inn for WordPress. Linjen mellom hennes arbeidstid og fritid er imidlertid uskarp, da hun deltar på et forbløffende antall WordPress-møter og WordCamps.

Henne blog er et flott sted å sjekke ut alt hun er involvert i, men også for å få en følelse av hva WordPress-samfunnet egentlig handler om, med førstehåndsregnskap fra Suzette om arrangementet hun deltar på. Sist, men ikke minst, er hun også en fast gjest på WPWatercooler videopodcast.

Kathy Drewien (@kdrewien)

Kathy DrewienKathy Drewien er en selverklært redningsmann av ‘forlatte, stygge, foreldreløse, ødelagte og ikke-produktive’ WordPress-nettsteder. Fokuset hennes er å lære folk hvor morsomme (og lønnsomme) WordPress kan være. Hun har vært involvert i samfunnet i noen tid, inkludert tjeneste i Atlanta WordCamp arrangørteam i syv år, veiledning av nyere WordCamp-arrangører og påtatt seg en lang rekke andre frivillige roller.

Gjennom nettstedet hennes, Kathy tilbyr tilpassede tjenester relatert til utvikling, utdanning, trening og mer. Hun inspirerer også stadig brukere på WordCamps. Du kan også finne ut om kommende arrangementer hun vil delta i, lese innhold fra tidligere hendelser og komme i kontakt med Kathy selv.

Carrie Dils (@cdils)

Carrie DilsCarrie Dils er en frilans WordPress-utvikler og konsulent, som er aktiv i samfunnet på flere måter og bruker sin kunnskap for å inspirere andre til å investere i å bygge sine egne virksomheter. Gjennom bloggen hennes, hun tilbyr verdifulle råd om frilansing, WordPress og en rekke relaterte emner. Enten du er en nybegynner eller en erfaren utvikler, har Carrie visdom å dele som du kan dra nytte av.

Foruten bloggen og Twitter-kontoen hennes, er det en rekke måter du kan følge Carrie og lære av henne. Du kan høre på hennes ukentlige podcast, OfficeHours.FM, og sjekk ut den tilhørende e-boken. Hun er også skapt et dedikert kurs for nye frilansere, for å hjelpe dem i gang på høyre fot. Vi anbefaler på det sterkeste å utforske Carrie sine nettsider grundig, siden det er mye å tilby.

Kim Doyal (@kimdoyal)

Kim DoyalKim Doyal driver et sett med tittelen nettsted fokusert på innholdsmarkedsføring og forretningsstrategi. Hun er blant annet podcaster, trener og generell WordPress-veiviser. Hun bruker tiden sin på å lære andre å bygge og skalere virksomhetene sine på deres vilkår, eller som hun uttrykker det, uten å “sløve glansen.” Hennes ekspertise kommer fra mange år med å drive egne virksomheter, jobbe innen webdesign, coaching og mer.

Hvis du er interessert i å høre fra Kim, er det flere måter å gjøre det på. Du kan sjekk podcasten hennes, som fokuserer på å hjelpe deg å lære å generere flere potensielle kunder og utvide virksomheten din ved hjelp av WordPress. Hun vedlikeholder også en aktiv blogg, som dekker en rekke emner relatert til virksomhet, WordPress, utvikling og så videre. I tillegg tilbyr hun tilpassede tjenester for alle som leter etter solid coaching på alle slags online forretningsforetak.

Christine Rondeau (@bluelimemedia)

Christine RondeauChristine Rondeau er en WordPress-utvikler og tema, som har vært involvert i plattformen på en eller annen måte siden 2004. Hun har spesialisert seg på front-end-utvikling, og har til og med undervist i WordPress i flere år. Hennes virksomhet, Bluelime Media, er fokusert på å hjelpe folk med å lage fantastiske nettsteder, enten de først og fremst er innholdsskapere eller grafiske designere. Hun samler mennesker med forskjellige ferdighetssett, slik at de kan samarbeide for å gjøre visjonene deres til virkelighet.

Bortsett fra Twitter, driver Christine en blogg på nettstedet sitt som er vel verdt å lese. Hun deler verdifulle tips og ressurser, og skriver om de siste utviklingsemnene og verktøyene. Til slutt melder hun seg frivillig for gruppen Canada Learning Code (tidligere kjent som Ladies Learning Code), som lærer de tekniske ferdighetene som kreves for å lære koding, og fokuserer på å hjelpe vanskeligstilte grupper.

Sara Rosso (@rosso)

Sara RossoSom markedsdirektør for Automattic, hun kjenner WordPress inne og ute. Hun har jobbet i forskjellige teknologiselskaper siden 1996, inkludert Hewlett-Packard og Ogilvy, og har stor kunnskap om forretningsstrategier og digitale markedsføringsstrategier. Hun publiserer innhold på tvers av mange nett- og trykkpublikasjoner om en lang rekke emner, og snakker ofte om teknologi, WordPress, personlig merkevarebygging, skriving og mye mer..

Det er utfordrende å oppsummere alle prosjektene Sara har vært involvert i, innen WordPress-samfunnet og andre steder. Hun er en av grunnleggerne av Girl Geek Middager, for eksempel, som er en organisasjon som promoterer kvinner i teknologibransjen som spenner over 23 kapitler på dette tidspunktet. Hun grunnla til og med en Verdens Nutella-dag, som hun overrakte til Ferrero-selskapet i 2015. Hvis du er interessert i å lære av Sara og høre om hennes mange eventyr, skriver hun regelmessig om virksomhet, WordPress og andre emner. på bloggen hennes.

Ana Segota (@Ana_Segota)

Ana SegotaAna hadde alltid vært lidenskapelig opptatt av design, men etter litt oppmuntring fra mannen hennes lærte hun seg HTML / CSS og ble en utvikler. I 2012 fant hun WordPress og begynte Hun kuraterer nå en samling vakre WordPress-temaer på sin egen hjemmeside Anariel Design, og når hun ikke tweeter om temaer eller WordCamps, deltar hun, hun deler deilige bilder av plantebaserte oppskrifter på hennes andre håndtak @easyvegkitchen.

Lisa Work (@Lisa_Work)

Lisa WorkLisa er en talentfull WordPress-ekspert som ikke bare jobber med WordPress, men lærer det også! Lisa driver Bli Bright Studio hvor hun er opptatt av å gjøre det mulig for alle (uansett ferdighetsnivå) å bygge sin egen fantastiske webside med WordPress. Hun kobler direkte til WordPress-brukere via sine kurs og workshops, men gir også tilbake til fellesskapet med nedlastbare kits og gratis ressursveiledninger for å hjelpe DIYere i gang.

Vi anbefaler også på det sterkeste Lisas blogg der hun deler tips om merkevarebygging, webdesign, markedsføring og mer for å hjelpe deg med å få virksomheten din i gang.

Claire Botherton (@abrightclearweb)

Claire BothertonClaire er en frilans webutvikler som begynte å jobbe med WordPress i 2012. Hun tilbyr for øyeblikket nettdesign, tweaks, vedlikehold og en-til-en-opplæring. Men i tillegg til arbeidet med WP, ​​er hun en talsmann for tilgjengelighet på nettet.

Faktisk spesialiserer Claire seg på responsive og # a11y vennlig webdesign. For å lære mer om tilgjengelighet, webdesign og annen WordPress nyhetsutsjekking Claires blogg på Et lyst klart nett.

Megan Jones (@jonesblogs)

Megan JonesMegan er en selverkjent kaffeelsker som bor i Brighton, og som også tilfeldigvis kjenner mye til WordPress. Hun har brukt denne kunnskapen til å bli en talentfull forfatter som bare tilfeldigvis skriver for WPExplorer (se arbeidet hennes på bloggen vår), så vel som en rekke andre anerkjente blogger som PremiumWP, Elegante temaer, WPLift og mer. Hun tweeter ofte om alle ting WordPress er med

Brenda Barron (@digitalinkwell)

Brenda BarronBrenda har laget et navn for å skrive for Envato, Torque, WPMU og selvfølgelig WPExplorer (sjekk ut de siste innleggene hennes på bloggen vår). Hun tweets jevnlig forretningstips (med mange WordPress-relaterte) og deler Digital Inkwell Digest sin, som er en roundup eller interessante verdensnyheter / hendelser. For flere, husk å ta turen til Brendas blogg der hun deler frilanseguider, tips på sosiale medier, infografikk, generell forretningsrådgivning og mer.

Andrea Badgley (@andreabadgley)

Andrea BadgleyAndrea kom først inn i WordPress ved å blogge om hverdagen og tankene sine (som du fremdeles kan sjekke ut på bloggen hennes). Nå er hun en lykkeingeniør hos Automattic, noe som betyr at hun bruker massevis av tiden sin på å hjelpe andre å bruke WordPress.

Andrea har holdt presentasjoner på forskjellige WordCamps om skriveferdigheter, sist på WordCamp Europe i 2016 om hvordan du publiserer om 10 minutter om dagen (du kan se videoen av presentasjonen hennes over på WordPressTV). Men hun er også veldig aktiv på Twitter som deler personlig, god lesing og selvfølgelig litt WordPress-nyheter.

Josepha Haden (@JosephaHaden)

Josepha HadenJosepha er Community Wrangler hos Automattic, noe som betyr at hun jobber med WordPress og meetups over hele verden.

Hun fant WordPress første gang tilbake i 2010 gjennom sin mor som serendipitously hadde en ekstra billett til en lokal WordCamp. For Josepha var det kjærlighet ved første møte, og nå strømmer hennes lidenskap for plattformen over i hennes arbeid, samfunnsoppsøkende og selvfølgelig på sosiale medier.

Leslie Bernal (@agirlandhermac)

Leslie BernalLeslie elsker valper, overstadig ser på show, bacon og WordPress (duh!). Hun har en BFA i grafisk design, et øye for UX og omfattende kunnskap om Divi-temaet. Hun utvikler faktisk Divi-barnetemaer på kl En jente og hennes Mac . Sjansen er stor hvis du har et spørsmål om Divi eller WordPress Leslie vil ha et svar. I tillegg til det daglige arbeidet med WordPress bruker hun også tid på å bli involvert ved å delta på WordCamps og dele gode tips og verktøy på Twitter.

Vil du se mer av Leslie? Stem på tirsdager for Divi Chat der Leslie og en gruppe andre proffer snakker om WordPress-emner.

Hvem ellers?

Kvinner er overalt innen teknologi. Siden det er så mange veier å forfølge innenfor WordPress-nisjen, kan det imidlertid være vanskelig å finne dem og deres unike stemmer. Heldigvis fortsetter de å arbeide med magien sin uansett, noe som gjør det vanskeligere å overse dem hver dag.

I dette innlegget har vi introdusert deg for 21 fantastiske kvinner som jobber innen WordPress. Vi snakket om hva de gjør for plattformen og samfunnet, og la deg vite hvordan du kan følge dem på nettet. Alle av dem har uvurderlig kunnskap, kompetanse og innsikt å dele, og vi oppfordrer deg til å følge dem på Twitter og sjekke nettstedene deres, blogger og podcaster..

Er det en kvinnestemme i WordPress du mener bør legges til denne listen? Fortell oss alt om arbeidet hennes i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me