20 fantastiske eksempler på WordPress-nettsteder

Fantastiske nettsteder bygget med WordPress

Det er en kategori mennesker som ikke aner ide om at WordPress eksisterer. Så har vi gutta som har hørt om plattformen, men aldri prøvd det. Vi har den andre gruppen mennesker som har prøvd WordPress, men aldri har tatt det langt. Og så har vi det andre kaliberet gutta som bøyer WordPress på utenkelige måter å bygge nettsteder som er ute av denne verden.


Uansett hvilken kategori du faller i, setter dagens innlegg 20 fantastiske eksempler på WordPress-nettsteder til glede for deg. Dette innlegget fungerer som inspirasjon, men mer som en illustrasjon av de uovertrufne mulighetene og kraften til WordPress CMS. La oss grave inn uten å kaste bort et sekund til.

La Pierre Qui Tourne

Fantastiske eksempler på WordPress: La Pierre Qui Tourne

La oss pakke posene og fly helt til Frankrike, der vi møter Isabelle og Benedict, de fantastiske gutta bak organiske kjeks fra La Pierre Qui Tourne. Deres er en topp moderne operasjon, og nettstedet deres lar deg med på handlingen jevnt som om du var der i et av poengene deres de vente aka utsalgssteder.

Med glidebrytere på fullskjerm, fantastiske bilder, parallaks, en responsiv layout og forlokkende CSS-animasjoner, scorer dette nettstedet en i dag for det er enkelt, om enn elegant design som lar deg hente etter noen kjeks.

Jay Z

Fantastiske eksempler på WordPress: Jay Z

Kjendiser setter trender, og et av de største trendene for musikkindustrien må være Jay Z. Med et unikt designkonsept, og en sterk følelse av innholdsretning, trenger du ikke å lure på hvorfor Jay Zs side øker vår 2. plassering. Jeg mener, jeg har aldri sett eller forestilt meg et design som dette.

Den unike glidebryteren for hjemmesiden, uanstrengt responsiv design og ypperlig bruk av WordPress o-embeds (sjekk ut de Soundcloud-spillelistene) gjør dette nettstedet til et utmerket eksempel på hva WordPress kan gjøre med hjelp av en dyktig utvikler..

Eginstill

Fantastiske eksempler på WordPress: Eginstill

Så har vi Nederland, hjemmet til Van Persie, tulipaner, kanaler og syklister. Vi vet alle hva Amsterdam, hovedstaden, er mest kjent for, så jeg vil ikke gå inn på detaljer. Nederland er også hjemmet til Eginstill, interiørdesigngutta som “… ikke lager kjøkken … men … gir plass til alle tingene du synes er viktige i livet.”

Perfekt bilder er en stor ting innen webutvikling, og designerne bak Eginstill WordPress-nettstedet vet dette også. Rulling med mus som utløses fungerer utrolig bra for dette nettstedet. Du lurer på hvorfor du aldri har prøvd det på ditt eget nettsted.

Jeg har ikke de rette ordene for å beskrive hvorfor Eginstill er et fantastisk WordPress-nettsted, du må se det selv for å tro. Å forresten, de bruker et ganske enkelt fargevalg, men resultatene er fantastiske.

Cienne NY

Fantastiske eksempler på WordPress: Cienne NY

Hvis målgruppen din består av unge kvinner, deres elskere og alle andre som vil gjøre noe for å holde seg foran kurven på mote-messig måte, må du låne et blad fra Cienne NYs WordPress-nettsted.

Dette WordPress-nettstedet er enkelt, 100% responsivt, kommer med fantastiske bilder, en fast meny og rikelig med hvit plass. Du vil forveksle denne skjønnheten med en en-siders WordPress-stunner, men det er et nettsted med flere sider som lastes så raskt at du kanskje går glipp av de vakre CSS-overgangene. Men det er sannsynligvis fordi Cienne NY serverer innhold fra Shopifys CDN. Går videre…

Fubiz Media

Fantastiske eksempler på WordPress: Fubiz Media

Hvem, det tok ikke lang tid å dra tilbake til Frankrike. Og kan du klandre oss? Når det gjelder vakkert design, trenger ikke franskmenn din godkjenning for å imponere. De gir ikke unnskyldninger; de bare gjør tingene sine, og du er, vel, floored.

Hvis du ikke tror disse ordene, hva med å sjekke ut Fubiz Medias nettsted? Mega-menyer, faste menyer, animerte logoer, CSS3-teknikker, vakker grafikk og mye mer kommer sammen i en topp-av-the-skuff-affære som er Fubiz Medias nettsted.

Hva gjør de igjen? De dabler i kunsten. De er et online magasin “… som gir en visjon og perspektiv på de siste nyhetene om kreativitet, inspirasjon og popkultur.” Vi kunne ha gitt dem stedet nr. 1, men det er tatt, så femte plassering er det. For nå.

ESPN Sports Programming

Fantastiske eksempler på WordPress: ESPN Sports Programming

Awwwards gir dette nettstedet en gjennomsnittlig rangering på 7.37 / 10.00. Design scorer 7,57, brukervennlighet 7,29, kreativitet kommer på 7,14 og innholdsmesser godt på 7,29. Stor score hvis du spør meg, men det til side.

Hvert år distribuerer ESPN 5 000+ timer med “… live events, highlights, series, studio og scripted media til kringkastere over hele kloden.” Deres oppdrag er å servere sportsvanskere når som helst og hvor som helst.

Men hvordan trekker de av seg denne tilsynelatende monstrøse bragden? Damer og herrer, hjertelig velkommen til nettstedet ESPN Sports Programming som kjører på den stadig effektive WordPress-plattformen. Med over 14 millioner likes på Facebook, kan du satse på at dette nettstedet henter mye juice. Fortsatt bærer WordPress dagen for disse menneskene. Skalerbarhet baby. skalerbarhet.

Alexander Engzell

Fantastiske eksempler på WordPress: Engzell

Gå inn på engzell.me, porteføljesiden til Alexander Engzell – en kreativ direktør fra Sverige – og du kan føle den eksepsjonelle synergien med WordPress fylle rommet.

OK, ingen overdrivelser, dette er et WordPress-nettsted som har så mye å gjøre for det sammenlignet med én personsøkere og flere personsøkere. Grafikken og typografien er på punkt. CSS3-animasjonene er utsøkte. Du har aldri sett en portefølje så enkel, men likevel så utrolig elegant og kraftfull. Inntil nå.

HelloGiggles

Fantastiske eksempler på WordPress: HelloGiggles

Helt klart at du har snublet over HelloGiggles før – de er hjem til mange nyheter om kultur, mat, underholdning, arbeid, kjærlighet, stil og mye mer. Og de vises ganske mye i søkeresultatene når du Google omtrent hva som helst.

Med et interessant magasinstil, sømløs integrasjon av sosiale medier, smart plassering av annonser og søte detaljer (som “Vi elsker deg” i bunnteksten), gjør dette nettstedet til et fremragende eksempel på alle tingene som WordPress kan gjøre.!

Bloomberg: Profesjonell

Fantastiske eksempler på WordPress: Bloomberg

Ligg et øyeblikk, og fortell meg at du ikke så dette komme på lang vei. Naturligvis tjener Bloomberg en omtale på denne listen fordi det er et godt eksempel på hvor mye du kan oppnå med WordPress.

Bloomberg Professional, terminalen, er (ifølge dem) “den kraftigste og mest fleksible plattformen for finansielle fagpersoner som trenger sanntidsdata, nyheter og analyser for å ta smartere, raskere og mer informerte forretningsbeslutninger.” Og de valgte WordPress for sine produktpromosjonssider, vanlige spørsmål og blogg. Veien å gå Bloomberg, veien å gå.

Katy Perry

Fantastiske eksempler på WordPress: Katy Perry

Vi er allerede på nummer ti? Unnskyld, jeg var ikke klar over at vi kom igjennom listen med alle disse flotte WordPress-nettstedene. Men la oss bremse litt på denne reisen og se på Katy Perrys WordPress-drevne nettsted.

Vil du ha en webside som er helt tilpasset, og 100% deg? Se ikke lenger enn WordPress. Bare se på Katys. Blinkende bakgrunnsbilder på fullskjerm, trekantbeskjærte bloggbilder, tilpassede animasjoner, en fancy twitter-feed med dobbelt rulle, fantastiske lightbox-gallerier og så mye mer. Et ganske fantastisk WordPress-nettsted hvis du spør oss.

Jeg skjøt ham

Fantastiske eksempler på WordPress: I Shot Him

Det er ingen grenser for mye du kan oppnå med WordPress når du først legger hjerte og sinn inn i det. Jeg skjøt ham er bevis nok.

I et nøtteskall, I Shot Him er et San Francisco-basert designstudio. De “… mener design har makt til å gjøre mer enn å selge et produkt, men at det kan utgjøre en forskjell gjennom å endre oppfatninger, følelser og handlinger til beste for oss alle.”

Med faste menyer, parallax, CSS3-animasjoner og fantastisk typografi blant andre funksjoner, trenger du ikke se hardt for å se hvorfor jeg skjøt ham laget listen.

Stryke til jern

Fantastiske eksempler på WordPress: Iron to Iron

Brakt til oss av designeren Kevin og utvikleren Jonathan, Iron to Iron er et WordPress-nettsted som er verdt å sjekke ut.

Oppsettet er ganske mye grei, men flatt design, kjempeflott typografi, sprø animasjoner og flotte bilder blant andre funksjoner gjør Iron to Iron til et ganske formidabelt WordPress-nettsted.

Iron to Iron ligger på 409 River Street, Troy, NY, hvis du vil besøke dem et raskt besøk.

GG Music & Audio Productions

Fantastiske eksempler på WordPress: GG Music & Audio Productions

WordPress er ikke bare for designere, utviklere, kreative regissører og andre teknologiske kunnskaper, det er for alle og enhver som leter etter en elegant og kraftig CMS.

Plattformen er ganske allsidig og GG Music & Audio Productions vet alt dette veldig godt. Deres er et mangesidig WordPress-nettsted som fokuserer leserens oppmerksomhet på innholdet.

“Etter en god del ressurser og eksperimentering med Joomla, Drupal og WordPress, slo jeg meg til sistnevnte for min egen firmablogg, Tinderbox. Progresjonen til å bruke WordPress som CMS etter det var et naturlig trekk. Etter min mening hvor WordPress virkelig utmerker seg, er det at min klient synes det er så enkelt å bruke. ” – Adam Alloway, designer.

Jente med et kamera

Fantastiske eksempler på WordPress: Girl With A Camera

Girl With A Camera er porteføljenettstedet til fotograf Ashley Baxter, som forklarer de fantastiske bildene du absolutt vil elske.

Hun startet på Tumblr, men de konstante (og skuffende) driftsstansene som fulgte med tjenesten, sendte henne på jakt etter et bedre CMS. Hun fant WordPress, som var utrolig enkelt å tilpasse, og hun har aldri sett seg tilbake.

Nå trenger hun bare å konsentrere seg om Canon sin og WordPress gjør resten. Hun kan enkelt tilpasse bakgrunner for enkelte sider / innlegg for å skape en perfekt stemning som kompliment til verkene hennes.

Vel, hvis du er hjemme i Glasgow, Skottland og leter etter en vakker og anstendig bryllupsfotograf, vet du hvor du skal se. BTW, hun har en flott portefølje og noen fantastiske lookbooks du kanskje vil sjekke ut.

Vogue India

Fantastiske eksempler på WordPress: Vogue India

Som et globalt anerkjent motemagasin trekker Vogue litt alvorlig trafikk på det jevnlige. Men hvordan serverer du et stort volum multimediainnhold til et verdensomspennende publikum uten å ødelegge nettstedet ditt? Du banker på de mest pålitelige av CMS-plattformer – WordPress.

Og det var akkurat det Vogue India gjorde, og nå får de beholde en horde av motelesere grundig underholdt med det beste av motevideoer, historier, nyheter, bilder og så mye mer. De har så mye CMS-kraft til overs at de har råd til å tjene geniale annonser også.

Justin Bieber

Fantastiske eksempler på WordPress: Justin Bieber

Med tanke på at WordPress brukes av nesten 1/4 av nettstedene på internett, er det virkelig så overraskende at Biebs er en av dem? Uansett hvilket designfirma han ansatt gjorde en fantastisk jobb med å lage en en av en slags boksede layout som ser ut til å være en perfekt passform for sangeren.

De la til en funksjonsrik topplinje (komplett med nyhetsbrev og sosiale koblinger), hovedglidebryter med lenker til iTunes og nylige musikkvideoer og selvfølgelig en full blogg hvor fangirls (og gutter) kan finne ut hva annet Justin gjør opp med. Pluss at nettstedet hans har et fotogalleri og kommende arrangementsseksjoner som er super unike, men veldig nødvendige for enhver popstjerne. Du skal tro det.

Techcrunch

Fantastiske eksempler på WordPress: TechCrunch

Så har vi TechCrunch, en av de mest populære teknologibloggene og en pålitelig kilde til nyheter og informasjon om oppstart.

Dette 100% responsive WordPress-nettstedet serverer mye informasjon på under 2,9 sekunder, noe som er fantastisk for et nettsted i sin størrelse. Enten det er designen, lastehastighetene, den flotte presentasjonen av innhold og de mange widgetene blant andre søte funksjoner, lar TechCrunch deg oppleve WordPress på sitt beste.

Hastighet, skalerbarhet, presentasjon, kraft og mer alt i ett CMS – WordPress.

Microsoft News Center

Fantastiske eksempler på WordPress: Microsoft

Har du noen gang hørt om et lite selskap som heter Microsoft? Ja, det Microsoft. De bruker WordPress som nyhetssenter. Hvorfor? Fordi WordPress er en pålitelig, tilpassbar og brukervennlig plattform.

De har benyttet seg av WordPresss kraftige evne til å vise frem en rekke medieformater, inkludert videoer. Den rene og lyse designen er profesjonell, iøynefallende og enkel å bruke, noe som gjør den perfekt for kunder å bla gjennom og bruke.

Sony Music

Fantastiske eksempler på WordPress: Sony Music

Sony Music har signert noen av de beste musikkhandlingene i vår tid. Fra blant annet Whitney Houston, Brad Paisley, Bob Dylan, Elvis Presley til Future og Travis Scott, er Sony Music ingen spøk når det gjelder god musikk.

De vet at de har musikerne å takke for suksessen, og det er sannsynligvis derfor de har laget nettstedet om artistene. Halve hjemmesiden har en imponerende glidebryter som viser bilder av høy kvalitet av forskjellige handlinger.

Resten av siden inneholder musikkvideoer, blogginnlegg, nyheter og sosiale medieinnhold. Det er et enkelt nettsted som pakker ganske kraftig trøkk. Eller er det smell? En kraftig boom bang? Boom twaff? Nei?

WPExplorer

Fantastiske eksempler på WordPress: WPExplorer

Hvordan kan vi logge av uten å nevne vår helt egen WPExplorer. Dette nettstedet bruker WordPress for å tjene det beste innholdet på alle ting som er relatert til WordPress. Alt fra opplæringsprogrammer, inspirasjonsinnlegg til listeinnlegg og de siste nyhetene, har WPExplorer ryggen til deg.

På toppen av det tilbyr vi noen av de beste WordPress-temaene og pluginene, inkludert Total WordPress-temaet og Symple Shortcodes-plugin. Designet er rent, og siden vi bruker WPEngine, får du glede av fantastiske sidehastigheter. Jeg vil ikke gå inn på detaljene, jeg vil bare fortelle deg dette: Tenk WordPress, tenk WPExplorer.

Avsluttende ord …

Forhåpentligvis har denne samlingen inspirert deg til å registrere deg på en fantastisk WordPress-hosting, ta tak i det beste WordPress-temaet for deg og komme i gang med å lage din egen WordPress-drevne superside! Det er ingen hemmelig WordPress er ganske populært CMS for tiden – den store og mektige elsker plattformen, og det samme gjør nybegynnere. Alle skal gaga for WordPress. Det er provoserende. Det er en revolusjon.

Og det er fordi det er utrolig kraftig, men likevel så enkelt å lære, konfigurere og bruke. Mange av nettstedene vi har gjennomgått her, er enkle designmessige, men kraftige funksjonsmessige, som bør informere designprosessen din i fremtiden. Tross alt er enkelhet symbolet på raffinement. Eller som Nick uttrykker det:

Det er ikke enklere CMS å bruke enn WordPress. Det er gratis, installering med ett klikk, og tilbyr en massiv samling av temaer og design å velge mellom for å få den nye nettsiden din på få minutter. – Nick Anderson, Daglig hosting.

Annet enn det, husk at noen av disse nettstedene ble designet, ikke av eierne deres, men erfarne designere på kontrakt. Når det er gjort, vil jeg nevne at det er mange andre gode WordPress-nettsteder der ute som er opprettet av utviklere og av vanlige folk. Det er bare synd at vi ikke kan presse dem alle sammen til et enkelt innlegg.

Som sådan har vi kanskje gått glipp av ditt favoritt WordPress-nettsted. Du kan også føle at et bestemt nettsted ikke passer på denne korte listen. Vel, ikke hold tilbake. Hvis vi utelater ditt favoritt WordPress-nettsted, eller hvis du har forslag, kan du slippe oss en linje i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map