WordPress Resetați pluginurile pentru a vă curăța site-ul

Ați terminat cu testarea și aveți nevoie de o ardezie curată? Doar că a învățat WordPress și a creat o mizerie? Utilizați unul dintre aceste pluginuri pentru a vă reseta site-ul.


Știm cu toții – misterul misterios care se acumulează încet în viețile noastre. Nu ar trebui să fie o surpriză că același lucru se poate întâmpla și cu site-urile WordPress. Puteți spune că acest lucru este valabil de fiecare dată când dați bazei de date o privire rapidă.

Rețineți că WordPress creează automat intrări în baza de date. Dacă nu acordați atenție, s-ar putea transforma într-o avalanșă și ar putea zdrobi viteza site-ului dvs. în baza datelor inutile. De asemenea, WordPress nu vine cu un buton de resetare, așa că mulți oameni tind să ignore cu totul această problemă.

Sau, puteți fi un dezvoltator, creând teme și plugin-uri WordPress. Testarea acestora este obositoare, mai ales dacă trebuie să instalați WordPress din nou de fiecare dată când doriți să încercați noul plugin sau temă. Ei sunt cei care simt cel mai mult lipsa butonului de resetare.

De ce resetați?

În timp ce acestea sunt atât un motiv bun pentru a oferi WordPress-ului dvs. o resetare din când în când, ar putea exista un alt, mai popular. Puteri WordPress 34% din toate site-urile web și este gata să alimenteze ceva mai mult. Este în continuare platforma la alegere pentru bloggeri, site-uri de comerț electronic și site-uri web DIY.

Aceasta din urmă crește în popularitate, iar odată cu acestea, nevoia de resetare a pluginurilor. Adevărul este că există numeroase bloguri care oferă sfaturi despre proiectarea site-urilor web, plugin-uri disponibile sau chiar măsuri de securitate pentru WordPress.

În timp ce acestea sunt incredibil de utile când știi ce faci, cea mai bună metodă de a învăța este încă o abordare practică. Să te scufundeți și să vedeți ce se întâmplă, este probabil cea mai rapidă modalitate de a vă da site-ul. De asemenea, este o mulțime de distracții!

Cu toate acestea, după ce încercarea de bricolaj este finalizată, poate ajunge să arate ca un proiect de artizanat al unui grad III, sperăm fără sclipici. Și de aici oamenii tind să renunțe. Dacă ar exista doar un mod în care își puteau reseta site-ul, începeți din nou și faceți-l corect.

WordPress nu vine cu opțiuni ușoare de resetat din cutie. Dar există o mulțime de plugin-uri la îndemână. Fiecare dintre următoarele pluginuri vă va ajunge acolo. Să vedem unde și cum.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Resetare WP

WP Reset Plugin WordPress

Resetare WP a fost inițial destinată dezvoltatorilor – care ar trebui să reseteze site-ul de mai multe ori pe zi. Cu toate acestea, datorită ușurinței sale de utilizare, a mers în mainstream. Multe persoane care trebuie să înceapă proaspăt, fie pentru a-și oferi site-ul lor de makeover, fie pentru a curăța o mizerie accidentală, au început să se bazeze pe acest plugin.

Nu numai că resetează baza de date a site-ului la starea inițială în cel mai scurt timp, dar vă poate ajuta, de asemenea, să curățați segmente vizate ale site-ului dvs. Aveți prea multe pluginuri sau teme pe site-ul dvs.? Nu trebuie decât să faceți clic pe un buton pentru a le șterge.

Pluginul are mai multe mecanisme de siguranță în caz de siguranță pentru a vă asigura că nu ștergeți niciodată ceea ce nu doriți. Cel mai important, cu WP Reset, trebuie să alegeți configurarea post-resetare. Deci nu trebuie să reinstalați totul din nou. Acest plugin, la fel ca mulți alții din această listă, nu vă va atinge datele, așa că nu este nevoie să vă faceți griji. acesta va șterge toți utilizatorii, dar utilizatorul care resetează site-ul se poate autentifica din nou.

O altă caracteristică importantă a acestui plugin pe care probabil nu o veți găsi cu alții este posibilitatea de a crea instantanee în baza de date. De ce este important? După ce creați o instantanee a bazei de date, puteți utiliza acest plugin pentru a reveni la acea instantanee particulară. În sensul că vei ajunge să resetezi site-ul web la un anumit punct, pe care dezvoltatorii îl vor găsi destul de la îndemână.

Probabil cea mai lăudată caracteristică a acestui plugin este suportul excepțional. Echipa de resetare WP inhouse este disponibilă pentru a ajuta utilizatorii cu orice probleme pe care le-ar putea întâmpina.

Acest lucru este destul de important, întrucât WP Reset a fost proiectat inițial pentru dezvoltatori, toată lumea îl poate folosi. Este o soluție perfectă atât pentru curățarea unei încurcături, pentru descoperirea și remedierea problemelor minore, cât și pentru accelerarea dezvoltării, deoarece oferă o modalitate rapidă de re-testare a codului.

WP Reset Integrare Webhook

WP Webhooks WP Resetare plugin WordPress

WPWH – WP Reset Webhook Integration plugin nu poate face multe de la sine, dar merită menționat, deoarece adaugă un alt strat la WP Reset. Ce înseamnă? Acest plugin se integrează cu WP Reset pentru a adăuga funcționalitate webhook.

Dacă aveți un alt serviciu cu care utilizați cârlige pentru a lucra pe site-ul dvs., atunci acest plugin este obligatoriu. Acesta vă va permite să faceți tot ceea ce faceți în mod normal cu pluginul de resetare WP prin intermediul tabloului de bord admin.

De la resetarea întregului site la curățarea folderului de încărcări, cu această integrare o puteți face prin intermediul software-ului preferat.

Cum vă resetați site-ul cu Resetare WP?

Pasul 1: Decide ce vrei să păstrezi. Verificați casetele de verificare necesare pentru a vă asigura că site-ul dvs. va reveni cu acele opțiuni încă în el.

Resetare acțiuni WP

Pasul 2: Selectați ce doriți să resetați. Trebuie să resetați întregul site web sau trebuie să curățați, de exemplu, folderul tranzitorii?

Opțiuni de resetare WP

Pasul 3: Faceți clic pe ștergeți! Și dacă doriți să resetați întregul site, introduceți doar „reset” și apăsați butonul.

Confirmare resetare WP

Resetare bază de date WP

Plugin de resetare a bazei de date WP

Resetarea bazei de date WP este o soluție similară cu primul plugin menționat. Uneori, există aspecte ale site-ului dvs. pe care doriți să le păstrați, în timp ce ștergeți altele.

Anume, vorbim despre baze de date și tabele de baze de date. Cu acest plugin, este aproape fără efort să ștergeți întreaga bază de date și să reveniți la început. De asemenea, nu trebuie să curățați un tabel. Trebuie să scapi de toate postările tale? Puteți face acest lucru în cel mai scurt timp cu un singur clic.

La fel ca și pluginul anterior, este aproape imposibil să ștergi ceva din greșeală. Are un sistem rezistent la gloanțe similar cu captcha, astfel încât trebuie să vă gândiți de două ori înainte de a șterge ceva. Dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți un tabel sau o bază de date, o va face pentru dvs. în cel mai scurt timp.

Deși nu există o mulțime de caracteristici, acesta are tot ce are nevoie de un dezvoltator pentru a accelera procesul de dezvoltare. Pentru cei care au nevoie de mai multe opțiuni, reveniți la prima sau citiți mai departe.

Cum resetați o bază de date cu resetarea bazei de date WP?

Pasul 1: Alegeți baza de date pe care doriți să o resetați.

Opțiuni de resetare a bazei de date WP

Pasul 2: Introduceți codul de securitate furnizat și atingeți resetarea.

Resetare WordPress avansată

Plugin de resetare avansat WordPress

Pluginul Advanced Reset WordPress este o altă soluție pentru resetarea site-ului. Acesta vă va permite să scăpați de o mizerie pe site-ul de testare în cel mai scurt timp, fără a fi nevoie să parcurgeți procesul de instalare din nou. Încă o dată – este perfect pentru oricine are nevoie de o ardezie curată în WordPress din când în când.

Cu acest plugin, la fel ca în cazul celor anterioare, veți păstra toate fișierele. Cu toate acestea, va șterge toate personalizările bazei de date create de aceste pluginuri și teme pentru tine. De asemenea, poate șterge toate postările, ceea ce este perfect pentru acele momente de curățare de primăvară pe care le-ați putea avea pe parcursul anului.

De asemenea, aveți opțiunea de a șterge toți utilizatorii, dar pluginul va detecta automat utilizatorul Admin. La resetare, pluginul permite utilizatorului să se autentifice din nou cu aceeași parolă, ceea ce economisește mult timp.

Cu toate acestea, nu va șterge niciun plugin și temă. Așadar, dacă sunteți în căutarea de ajutor în zona respectivă, poate doriți să căutați și alte pluginuri din lista noastră. Același lucru este valabil și în cazul multisitei, care nu este acceptat. Totuși, dezvoltatorii vor aprecia ușurința de a porni de la zero, deoarece comoditatea și economisirea de timp sunt întotdeauna de cea mai mare importanță.

Cum să resetați site-ul cu Resetare WordPress avansată?

Pasul 1: Tastați „reset” în caseta de text.

Opțiuni avansate de resetare WordPress

Pasul 2: Faceți clic pe resetare!

Resetare personalizator

Resetare personalizator de WPZoom

Resetarea personalizatorului este primul plugin pe care ar trebui să îl instalați dacă tocmai începeți cu WordPress. De ce? După cum am menționat anterior, mulți oameni le place să învețe lucruri noi, scufundându-se direct în el. Iar personalizatorul live nu este diferit. Ei bine, să obțineți o atenție asupra personalizatorului poate părea a nu fi o faza mică, până când nu o încercați. „Constructorul intuitiv, drag and drop” pare o bucată de tort. Dar rezultatul poate ajunge mai puțin decât plăcut pentru ochi.

Nu ar fi minunat dacă ai avea doar un buton de resetare? Exact pentru asta este resetarea personalizatorului. Vă permite să adoptați o abordare practică a învățării, fără să parcurgeți kilometrul suplimentar, trebuind să ștergeți totul manual. Îți amintești chiar ce ai răsucit și ai modificat în primul rând?

Se spune că acest plugin funcționează cu toate temele și pluginurile care utilizează tipul de setări „theme_mod” pentru a stoca aceste modificări. În esență, dacă acest lucru este valabil pentru tema aleasă, atunci nu există o modalitate mai ușoară de a ajunge la ardezia goală și să încercați din nou.

Cum să resetați personalizatorul?

Pasul 1: Instalați și activați pluginul Resetare personalizator.

Butonul Resetare personalizator

Pasul 2: Butonul „Resetare” va apărea în personalizatorul dvs. Dacă aveți nevoie, folosiți-l!

Pentru a rezuma

Deși WordPress nu vine cu un buton de resetare încorporat, este ușor să adăugați funcționalitatea necesară cu unul dintre aceste plugin-uri puternice. Funcțiile pot fi ușor schimbătoare pe fiecare plugin – totuși ușurința de utilizare rămâne aceeași. Tot ce trebuie să faceți este să instalați, să selectați ceea ce trebuie șters, introduceți codul de securitate și faceți clic pe un buton.

Deoarece toate acestea vă oferă o ardezie curată într-un fel sau altul, întrebarea care este cea mai bună este de la dvs.. Totul depinde de ceea ce doriți să ștergeți sau să resetați pe site-ul dvs..

Pe care îl veți folosi? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me