Glad 18. august! Jeg er sikker på at du ikke visste at i dag skulle bli en så spennende dag da du våknet (med mindre du selvfølgelig er en WordPress-junkie). WordPress versjon 4.3, koden kalt “Billie,” ble henlagt i dag, og den kommer med en haug med alle nye, superladede funksjoner. Så la oss ta en titt!


Nye tilpasningsfunksjoner og alternativer

Jeg er sikker på at dere alle kjenner og elsker live-tematilpasseren som WordPress introduserte tilbake i versjon 3.4 – vel, det ble bare bedre. Det er nye funksjoner i tillegg til noen gamle alternativer som alle er flyttet til den brukervennlige tilpasseren.

Alternativ for nettstedikon i WordPress Customizer

site-icon-tilpass

Nettstedsikoner (eller favoritter som noen av dere kan kalle dem) har blitt lagt til i deres egen “Site Identity” -fanen med Customizer. Last opp bildet ditt (512 × 512 piksler, vennligst) for å brukes som nettstedets ikon på fanene og når du lagrer det på hjemmeskjermene til mobiltelefonen. Åh, og nettstedstittelen og taggen din finner du også her nå for enkel peasy merkevareadministrasjon.

Menyer og menyposisjoner i WordPress Customizer

meny-tilpasser

Menyer er en sentral del av ethvert nettsted – de er bokstavelig talt måten gjestene navigerer på nettstedet ditt. Nå, nå kan du også fjerne dem fra Customizer. De fungerer akkurat som den gamle menyseksjonen. Bare klikk på “Legg til elementer” -knappene for å velge innlegg, sider, kategorier, tilpassede lenker og mer for å legge til i menyen. Du kan fremdeles dra og slippe elementer for å ordne og hekke dem for nedtrekksvinduer.

Nye sterkere passord (som standard)

sterkere-passord

Sterke passord er en viktig sikkerhetsnøkkel. Vi ble stoked da WordPress 3.7 gjorde det lettere å se om du bruker et sterkt passord, men med det å lage det sprø passordet ditt er enda enklere. Bare naviger til brukerprofilen din, bla ned til passorddelen og klikk på knappen for å generere et nytt passord. Ta-dah! Et passord du (og hackere) aldri vil huske ��

Nylig forbedrede hurtigredigeringssnarveier

Noen ganger blir du knasket for tid … eller kanskje er det hele tiden. For å gi deg en hjelpende hånd har WordPress integrert noen ganske flotte snarveier for å øke hastigheten på innholdet ditt. Hvis du for eksempel går foran en tekstlinje med ## slik:

quickedits-1

Og klikk deretter på enter, noe magisk skjer. ## din transformerer den tekstlinjen til en H2-overskrift!

quickedits-2

Seriøst, ren magi. Her er en rask oversikt over noen av de nye snarveiene for å hjelpe deg med å bli WordPress strømbruker:

  • ## for H2-overskrifter
  • ### for H3-overskrifter
  • #### for H4-overskrifter
  • ##### for H5-overskrifter
  • ###### for H6-overskrifter
  • * eller – for punktlister
  • 1. eller 1) for nummererte lister
  • > for blockquotes

Kommentarer til sider deaktivert

kommentarer-off

Ok, la oss være ærlige, hvor mange av sidene dine vil du faktisk at folk skal kommentere? Sannsynligvis ikke mange – du vil heller kommentere blogginnleggene dine. Nå trenger du ikke bekymre deg for det – kommentarer og trackbacks / pingbacks deaktiveres automatisk på nye sider. Hvis du vil aktivere dem, merker du av for boksen og lagrer siden.

enable-diskusjon

Merk: Hvis du av en eller annen grunn ikke ser “Diskusjon” -metaboksen under innholdet ditt, aktiverer du det ved å klikke på “Skjermalternativer” -fanen øverst til høyre på skjermen og merke av i boksen for Diskusjon.

Ny redigeringslink på innlegg og sider

handy-redigerings-link

WordPress handler om å være enkel, så de har gått foran og lagt til en “Rediger” -kobling til innlegg og sider for å gjøre det lettere for deg å administrere tiden din. På denne måten, hvis en leser sender deg en lenke til en skrivefeil, trenger du ikke å søke gjennom alle innleggene dine for å finne det du trenger. Bare klikk på “Rediger” -koblingen for å bli transportert øyeblikkelig til det spesifikke innleggets back-end editor.

Mer nye ting å elske

Ikke for å høres ut som en infomercial, men vent – det er mer! Andre forbedringer inkluderer finjusteringer til admin-utseendet (for eksempel header tags ble oppdatert), Singular.php ble introdusert som en ny sidemal, det var en håndfull oppdateringer til multisite, litt opprydding ble gjort (gammel kode for tidligere versjoner av tema forrige og distribusjonsfri skriving ble fjernet) og andre endringer for utviklere (som avskrivning av konstruktører i PHP4-stil, get_transient () begrensninger, API-endringer osv.).

Pakk inn

Jeg er sikker på at jeg savnet noe, så sjekk ut offisiell WordPress-utgivelse innlegg og WordPress 4.3 Core side for å se hva annet ble lagt til. Gi oss beskjed om hvilke funksjoner du er opptatt av, eller hvilke funksjoner du ikke har. Bare legg igjen en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me