WordPress este excelent, iar posibilitatea de a-ți personaliza site-ul web rulat WordPress este doar gheața de pe tort. Cu toate acestea, nu toți suntem gururi care codifică. Heck, unii iubitori de WordPress nu știu nimic despre HTML sau CSS. Dar acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să vă puteți personaliza tema WordPress. Aici intră constructorii de pagini.


Constructorii de pagini drag and drop sunt disponibile pe scară largă ca plugin-uri și sunt încorporate în numeroase teme populare. Acestea fac posibilă pentru utilizatorii de la toate nivelurile să facă modificări în aspectul general al unei teme și poate face ca adăugarea de înfloriri suplimentare (pictograme, bare de abilități, tabele de preț etc.) să fie foarte ușoară. Mai exact, dorim să vă prezentăm noul nostru plugin WordPress de construire a paginilor preferate – Visual Composer.

Obțineți Visual Composer gratuit! Pluginul Visual Composer este inclus gratuit odată cu achiziționarea temei noastre totale de WordPress și include câteva extensii grozave pentru pluginul pentru utilizare cu tema.

Ce este The Visual Composer

Visual Composer este un plugin fantastic dezvoltat de WP Bakery care adaugă un constructor de pagini drag and drop la tema dvs. WordPress. L-am inclus în tema noastră totală multifuncțională WordPress, dar îl puteți vedea în aproape fiecare nou vânzător de top de pe Themeforest. Vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a putea crea machete complexe de pagini fără a fi nevoie să atingeți o singură linie de cod.

Cum funcționează Visual Composer și ce poate face

Este un plugin, așa că trebuie doar să instalați și activați pentru a profita de toate caracteristicile minunate. Odată activat, Visual Composer vă oferă controlul asupra aspectului paginilor. Adaugă doar o nouă pagină și vei vedea butoane noi, astfel încât să poți comuta între modul clasic și modul constructor, precum și un buton care să te ducă la editorul front-end live.

vizual-compozitor-buton

De aici, posibilitățile sunt limitate doar de imaginația dvs. (sau a clienților dvs.). Puteți adăuga rânduri, coloane, butoane, text, imagini și multe altele folosind toate opțiunile Visual Composer. În plus, există o opțiune de a salva aspectele ca șabloane care vor fi reutilizate din nou și din nou.

rânduri

Elementele de construire a paginilor sunt incluse în constructor. Puteți utiliza aceste elemente ca elemente de bloc literal pentru pagina dvs. Primul Adăugați un rând. Rândurile permit adăugarea de coloane într-un singur clic. Doar plasați-vă pe fila galbenă a paragrafului din colțul din stânga sus al rândului și selectați un aspect. Rândul se descompun automat în coloane în funcție de aspectul ales.

totală add-rând

Elemente de pagină

Elemente-total add

Următorul pas este să începeți să adăugați funcțiile de pagină. Doar faceți clic pe butonul Adaugă element buton pentru a deschide un meniu pop-up. Există o mulțime de opțiuni pentru adăugarea căsuțelor text, rubrici, partajare socială, imagini și galerii, comutări sau file, acordeoane, postări recente (care funcționează și cu tipurile de postare personalizate ale temei pe lângă postările de pe blog), butoane și chiar widgeturi pentru bara laterală.

De asemenea, în funcție de tema WordPress și de pluginurile compatibile pe care le utilizați cu Visual Composer, veți vedea mai multe sau mai puțin elemente de pagină. Exemplul de mai sus provine din tema noastră Total Drag and Drop WordPress, deci există alte 30 de elemente de constructor de pagini pe care le-am creat și conceput exclusiv pentru Total. Aceasta include divizoare personalizate, casete de pictograme, repere, carusele și multe altele.

Faceți clic pe orice element pentru a deschide opțiunile pentru acel element. Mai jos este prezentat un exemplu de „opțiuni” pentru modulul nostru Icon Box din tema Total. După cum vedeți, fiecare modul poate avea multe setări și chiar mai multe file de setări.

icon-box-settings

Constructorul acceptă, de asemenea, patru plugin-uri terțe de excepție: Slider de strat, Slider de revoluție, Formulare de gravitate și Formular de contact 7. Dacă aveți unul dintre aceste pluginuri instalate, un element de pagină va apărea automat pentru temă. Când alegeți să inserați un element de pagină pentru unul dintre aceste plugin-uri, Visual Composer afișează un drop-down dintre glisoarele / formularele pe care le-ați creat sau afișează o casetă de intrare pentru a adăuga ID-ul dvs. de glisor. Nu mai copiați și lipiți shortcodes!

Trage si lasa

vizual-compozitor-editor

În orice moment al procesului de proiectare, puteți trage și arunca orice rând sau element de pagină pentru a le rearanja. Puteți, de asemenea, să dublați orice rând sau element, ceea ce face ca adăugarea de conținut repetitiv să fie rapid și ușor (excelent pentru coloane similare, întrebări frecvente, comutări etc.).

După ce ați creat un design care vă place, îl puteți salva ca șablon. Acest lucru este util atunci când creați un aspect de pagină personalizat sau o bară laterală pe care doriți să o reutilizați. Doar faceți clic pe butonul Template-uri buton, dați-vă un aspect aspectului și faceți clic pe salvați. Când utilizați șablonul, acesta va popula automat pagina dvs. cu aspectul și elementele salvate.

Opțiuni de rând: Formatare, clonare și ștergere rânduri

Există trei funcții adăugate adăugate la colțul din stânga extrem al fiecărui rând, care pot fi utilizate pentru a clona sau a dubla un rând întreg și întregul conținut al acestuia, adăugați noi module, editați coloanele, etc. Pur și simplu treceți pe orice rând pe care trebuie să îl editați pentru a accesa aceste setări:

-rând setări totale-vizual-compozitor-

Din nou, în funcție de tema pe care o utilizați cu Visual Composer, opțiunile de formatare disponibile vă pot diferi. În timp ce unii dezvoltatori de teme aleg să părăsească Visual Composer așa cum este, mulți personalizează pluginul pentru a se potrivi nevoilor sau stilului temei lor..

Editor Frontend

Puternicul Visual Composer include acum un editor frontend, care face mai ușor ca niciodată să începeți să vă construiți propriile pagini și machete. Singura soluție este că nu toate temele acceptă editorul front-end încă. Asigurați-vă că verificați de două ori lista de caracteristici a unei teme sau de a contacta direct dezvoltatorul temei, pentru a vedea dacă editorul de frontend Visual Composer este compatibil cu tema dvs. WordPress. Al nostru Tema Total WordPress este 100% compatibilă cu editorul front-end deci dacă nu este actuala dvs. temă, poate doriți să luați în considerare „actualizarea” la tema noastră.

Extensii

Ultima funcție pe care aș dori să o ating este extensibilitatea Visual Composer. Dacă se întâmplă să fiți un coder avansat sau un dezvoltator de teme, puteți integra propriile shortcodes în plugin. De fapt, am adăugat în propriul nostru Simplu Shortcodes Premium pentru a oferi utilizatorilor totale elemente suplimentare de construire a paginilor. Acest lucru oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni atunci când construiesc pagini!

Dacă nu sunteți codificator, verificați CodeCanyon și efectuați o căutare rapidă pentru Visual Composer Add-on. Există o mulțime de plugin-uri premium, care adaugă funcții suplimentare la Visual Composer și chiar unele bune bune, cum ar fi pluginul nostru Shortcodes Simplu.

Opțiuni Setări Visual Composer

Mă refer la Visual Composer ca constructor de pagini, dar funcționează excelent și cu postări și tipuri de postări personalizate. Tot ce trebuie să faceți este să activați opțiunea. Navigheaza catre Setări> Visual Composer. Ar trebui să vedeți un ecran similar cu acesta:

Setări Visual Composer

Pluginul va afișa automat diferitele tipuri de conținut incluse în tema dvs. WordPress. Selectați doar pe care doriți să o utilizați cu creatorul de pagini Visual Composer. Exemplul de mai sus provine din tema noastră Totală, de aceea sunt adăugate opțiuni pentru portofoliu, personal și mărturii (toate tipurile de postări personalizate), precum și forumuri, subiecte, răspuns și produse (legate de plugin-urile bbPress și WooCommerce acceptate de Total).

Puteți, de asemenea, să asociați orice plugin cu cod scurt la Visual Composer pe care l-ați instalat deja pe site-ul dvs. WordPress. Sub pagina cu setări, faceți clic pe fila Codurile mele scurte din partea de sus și faceți clic pe butonul Căutare scurtă a hărții. Acest lucru ar trebui să adaugeți codurile scurte ale unei terțe părți la elementele compozitorului. Uşor!

Vedeți-l în acțiune

Așa cum am spus, ne place Visual Composer atât de mult încât am integrat-o în tema noastră de vânzare de WordPress Total WordPress (inclusă gratuit la achiziția dvs.). Aruncați o privire la diversele pagini de pe oricare dintre demo-urile noastre live pentru Tema Totală. Majoritatea paginilor pe care le veți vedea în demo-urile noastre live au fost create cu Visual Composer! Adăugarea de fundaluri, titluri, text, imagini, pictograme … etc. Este totul o „bucată de tort”.

totalul-demo

Ghid complet de utilizare a compozitorului vizual

Dacă dețineți deja pluginul și căutați un ghid despre cum să-l utilizați, aruncați o privire la ghidul nostru complet de utilizare Visual Composer care vă va parcurge pas cu pas și vă va arăta cum să utilizați pluginul.

Unde îl poți obține

Visual Composer este disponibil pe CodeCanyon dacă doriți să îl obțineți singur. De asemenea, a fost complet integrat cu totalul temei noastre premium WordPress (împreună cu alte două pluginuri premium pentru o valoare totală de 67 USD – ceea ce este mai mult decât ceea ce plătiți pentru tema!).

Obțineți Total Get Visual Composer

Spuneți-ne ce credeți despre pluginul de mai jos. Am fost într-adevăr impresionați de Visual Composer și ne-ar plăcea să auzim cum vă preocupați!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me