Vânzări de vacanță WordPress pentru teme, pluginuri, găzduire și multe altele

Încercați anul cu toate cele mai bune vânzări, oferte, cupoane și coduri promoționale de vacanță WordPress. Cel mai bun dintre toate – le-am pus pe toate într-un singur loc doar pentru tine.


2019, cu siguranță, a avut neplăceri, dar de ce să nu-l încheiem cu o notă mare? Tratați-vă (și site-ul dvs. web) pe o temă nouă sau poate mai bine găzduită. Pentru o perioadă limitată de timp, puteți economisi până la 50% sau până la 100 USD pe teme WordPress premium, plugin-uri WordPress, găzduire web și resurse de design web pentru toate site-urile și proiectele dvs..

Amintiți-vă – majoritatea acestor oferte se termină curând (am făcut tot posibilul să includem datele ofertei), astfel încât să le ridicați în timp ce puteți. Și vom face tot posibilul să ne menținem lista actualizată, așa că dacă găsiți o ofertă ne-am ratat, anunțați-ne! Deocamdată, apucă-te de nog de vacanță și să intrăm în cele mai bune oferte și furturi din 2019!

Contents

Vânzări de temă WordPress

Vânzări de vacanță cu tema WordPress

Ofera-ti darul unui design web complet nou! Aceste magazine tematice oferă toate temele WordPress de vânzare pentru sărbători, așa că acționează rapid și ridicați aceste oferte înainte de sfârșitul anului.

30% din totalul temei WordPress

Economisiți 30% și obțineți numărul nostru 1 Tema totală a WordPress pentru doar 39 de dolari. Există nu este nevoie de cod – trebuie doar să faceți clic pe link pentru a salva! Oferta se încheie pe 10 ianuarie 2020.

Economisiți 30% pe Tema totală

33% reducere la teme imaginabile

Totul este de vânzare la Imagely, iar în acest moment puteți economisi 33% din toate temele Fotografiei WordPress cu cod XMAS2019. Oferta se încheie curând.

Economisiți 33% la Imagely

33% reducere Photocrati

În acest weekend puteți economisi 33% din portofoliul Photocrati Pro și tema galeriei pentru fotografii cu cod cu cod XMAS2019. Oferta se încheie curând.

Economisiți 33% pe Photocrati

20% reducere Astra Tema

Economisiți 20% pe Astra Pro Theme și construiți-vă propriul site frumos cu WordPress. Utilizați codul CHRISTMAS2019 a salva. Oferta se încheie pe 25 decembrie 2019.

Economisiți 20% pe tema Astra

30% reducere cssigniter

Economisiți 30% pe abonamentele cu temă premium, cu tone de frumoase, nișă WordPress de la cssigniter. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% la cssigniter

30% reducere CyberChimps

Economisiți 30% pe tema CyberChimps Responsive Pro cu cod promoțional XMAS30. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% la CyberChimps

Teme Gorilla cu 15% reducere

Economisiți 15% la Gorilla Themes în acest sezon când folosiți codul VACANTE la casă. Oferta se încheie curând.

Economisiți 15% la Gorilla Themes

50% reducere la HappyThemes

HappyThemes oferă 50% toate temele și abonamentele cu cod SAVE50. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% la HappyThemes

33% reducere a emisiunilor

Pentru o perioadă limitată de timp ShowThemes vă oferă 33% din totalitatea temelor lor minunate de gestionare a evenimentelor WordPress cu cod XMAS2019. Oferta se încheie curând.

Economisiți 33% la ShowThemes

30% reducere la Solwin Infotech

Economisiți 30% la fiecare teme și plugin-uri WordPress la Solwin Infotech. No nevoie de cod. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% la Solwin Infotech

33% reducere TeslaThemes

Obține 33% reducere la orice temă WordPress sau pachet de abonamente cu cod XMAS2019. Oferta se încheie curând.

Economisiți 33% la TeslaThemes

30% reducere ThemeTrust

Economisiți 30% pe orice temă WordPress pentru afacerea sau blogul dvs. din ThemeTrust cu cod WINTER30. Oferta se încheie curând.

Economisiți 30% la ThemeTrust

Teme cu reducere de 30%

Profitați de 30% de reducere a tuturor temelor, plugin-urilor, suplimentelor, fișierelor PSD cu temă, actualizări și reînnoirilor cu cod promoțional XMAS19. Ofertă valabilă până la 3 ianuarie 2020.

Economisiți 30% la Themify

50 $ Off Themify Lifetime Club

Economisiți 50 USD pe abonamentele Themify Lifetime Club cu cod XMASLIFE19 pentru a avea acces pe toată durata vieții la toate produsele, actualizările și asistența lor la un preț foarte mic. Ofertă valabilă până la 3 ianuarie 2020.

Economisiți 50 USD la Themify

Oferte de plugin-uri WordPress

Vânzări de vacanță cu plugin-uri WordPress

V-ați gândit să adăugați un nou feed social? Adăugați chat live? Sau poate un glisor nou? Mii de plugin-uri oferă oferte calde pentru a vă ajuta să vă încălziți la actualizarea site-ului dvs. web cu funcții noi extraordinare. Uită-te!

25% reducere la BuddyBoss

Economisiți 25% pe BuddyBoss, teme și Social Learner complet cu cod XMAS19. Ofertă valabilă pe 21 decembrie 2019 până pe 2 ianuarie 2020.

Economisiți 25% la BuddyBoss

25% reducere WisdmLabs

Economisiți 25% din TOATE produsele WisdmLabs și plugin-uri premium cu cod HOLIDAY25. Ofertă valabilă pe 23 decembrie 2019 până pe 2 ianuarie 2020.

Economisiți 25% la WisdmLabs

20% reducere Ultimate Addons pentru Beaver Builder

Adăugați 60+ module noi la constructorul de pagini cu pluginul Ultimate Addons pentru Beaver Builder. Utilizați codul CHRISTMAS2019 pentru a economisi 20%. Oferta se încheie pe 25 decembrie 2019.

Economisiți pe Ultimate Addons pentru Beaver Builder

20% reducere Ultimate Addons pentru Elementor

Ultimate Addons for Elementor este o modalitate excelentă de a adăuga 35 de module puternice în constructorul dvs. de pagini gratuit preferat. Și puteți economisi 20% cu cod CHRISTMAS2019. Oferta se încheie pe 25 decembrie 2019.

Salvați pe Ultimate Addons pentru Elementor

20% reducere Convert Pro

Economisiți 20% pe opțiunea Convert Pro și începeți să creați propriile dvs. optini de site personalizate cu cod CHRISTMAS2019. Oferta se încheie pe 25 decembrie 2019.

Salvați pe Convert Pro

Schema WP cu 20% reducere

Îmbunătățiți și automatizați marcarea schemelor cu Schema Pro – acum 20% reducere cu cod CHRISTMAS2019. Oferta se încheie pe 25 decembrie 2019.

Economisiți pe schema WP

20% reducere portofoliu WP

Portofoliul Snag WP (o modalitate rapidă și simplă de a-ți construi portofoliul online) pentru 20% cu cod CHRISTMAS2019. Oferta se încheie pe 25 decembrie 2019.

Economisiți în portofoliul WP

30 $ cu reducere în mai

Puteți economisi 30 de dolari pe licențele de viață din luna decembrie cu cod 76ECF909. Oferta se încheie curând.

Salvați pe mai

10% reducere Envira Gallery

Economisiți 10% la achiziționarea pluginului galeriei premium Envira Gallery WordPress când utilizați codul SAVE10 la casă. Oferta se încheie curând.

Economisiți 10% la Galeria Envira

40% reducere iThemes

Folosiți codul cuponului HOLIDAY40 la iThemes pentru a economisi 40% din orice plugin, temă, instruire, serviciu sau chiar Toolkit WordPress pe site-ul lor. Oferta se încheie pe 31 decembrie 2019.

Economisiți 40% la iThemes

25% reducere MotoPress

Economisiți 25% la achiziționarea oricărui membru, temă sau plugin MotoPress când utilizați codul XMAS2019. Oferta se încheie pe 27 decembrie 2019.

Economisiți 25% pe MotoPress

10% reducere Soliloquy

Economisiți 10% pe pluginul glisant WordPress Soliloquy cu cod SAVE10. Oferta se încheie curând.

Economisiți 20% la Soliloquy

35% reducere TemplateMonster

Sărbătoriți cu 35% orice temă WordPress de la TemplateMonster. Nu este nevoie de cod. Oferta se încheie pe 19 decembrie 2019.

Economisiți 35% la TemplateMonster

50% reducere WPForms

Anul acesta puteți economisi 50% atunci când achiziționați WPForms constructorul de formulare WordPress ușor cu cod SAVE50. Oferta se încheie curând.

Economisiți 50% la WPForms

Reduceri de gazduire WordPress

Vânzări de vacanță WordPress Gazduire

Cele mai bune cadouri continuă să dăruiești, iar găzduirea WordPress nu se oprește. Acum este un moment excelent pentru a investi într-o mai bună găzduire pentru a îmbunătăți viteza și securitatea site-ului. Iată cele mai bune oferte de găzduire WordPress pe care le-am găsit pe care le puteți obține pentru sărbători.

Oferte de design web

Vânzări de vacanță pentru proiectare web

Fiecare site web are nevoie de ceva în plus (cum ar fi arcul pe un cadou, ornamente pe un copac sau gheață pe cookie-uri), iar aceste oferte sunt doar ceea ce adaugă un pic de interes vizual site-ului tău. Obțineți fonturi premium, abonamente video, fotografii stoc și multe altele cu reducere!

Oferte de piață creativă

Există sute de teme premium, fonturi, fotografii stoc, acțiuni, șabloane web și multe altele la vânzare la Creative Market. Descoperă ceva nou pentru site-ul tău! Verificați ofertele individuale pentru datele de expirare.

Economisiți pe articole din piața creativă

Au o altă ofertă?

Vrem să putem împărtăși cel mai mare număr de oferte posibile, așa că, dacă am ratat ceva, anunțați-ne! Ne-ar plăcea să o împărtășim cu toți cititorii noștri. Sărbători fericite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me