Utvikle din WordPress-virksomhet med nyhetsbrev

Nyhetsbrev er blant de mest effektive måtene for merkevarer å få kontakt med sine kunder og potensielle kunder. De lar deg kommunisere på en enkel, men likevel rimelig måte. Som markedsfører føler jeg at nyhetsbrev skiller seg ut som utrolige alternativer til andre kanaler på grunn av tillitsfaktoren. Nyhetsbrev er effektive for bedrifter i alle størrelser og domener. De fungerer som ditt personlige vindu til dine kunder, ansatte, leverandører, mennesker som er interessert i virksomheten din generelt.


I denne artikkelen lærer vi hvordan du bruker nyhetsbrev for å utvide WordPress-virksomheten din. Jeg vil også dekke en 7-trinns guide for å lage nyhetsbrev for firmaet ditt. Spenn deg opp for å utforske emnet i detalj.

Hvorfor nyhetsbrev i 2020

Det enkle svaret er “returnerer.” E-postmarkedsføring genererer en avkastning på 4200%. Selvfølgelig blir markedsføring på sosiale medier mer populær i disse dager, men det er mer i forhold til det. Både Social Media Marketing (SMM) og SEM-landskapene blir både overfylte og mettede. Du må konkurrere mot titusenvis av konkurrenter, og å bli lagt merke til er tøft, selv om du bruker de beste WordPress SEO-verktøyene på markedet. Også en undersøkelse sier at 80% av Nord-Amerikanere bruker ikke mindre enn en adblocker. Det reduserer effektiviteten til disse plattformene.

Sammen med dette vil jeg også trekke frem at alle disse aktivitetene er ment å generere ‘potensielle kunder’. For å samle disse potensielle potensielle personene, må man lage overbevisende innhold og overbevise leserne om å dele kontaktinformasjonen sin. E-postadresser tilhører potensielle kunder som allerede har abonnert på deg. Dette betyr at de allerede er interessert og halvveis nede i salgstrakten. Å miste sjansen for å nå ut til dem er en alvorlig feil, og du bør unngå det for all del.

Den enkleste måten å utvide e-postlisten din med WordPress er å implementere en plugin eller to. Dette kan omfatte bruk av en plugin for å legge til nyhetsbrev-optinformularer via et popup-skjema, optinhjul (spinn for å vinne) eller en dedikert landingsside.

Hva gjør du etter å ha fått e-postadressene til kundeemnet ditt? Du kan ikke sende dem markedsføringsemails hele tiden, ellers markerer de deg som spam. Å ikke kommunisere tilstrekkelig er også like utilrådelig. Nyhetsbrev overbryter gapet mellom innholdsmarkedsføring og verdidrevet kommunikasjon med dine klienter og klienter som skal være.

2020 er det rette tidspunktet for deg å øke kampanjekampanjene dine for e-post eller starte en hvis du ikke gjør det for øyeblikket. Dette vil hjelpe deg med å administrere budsjettet og nå ut til eksisterende kunder og potensielle kunder. Så, som markedsfører, hva bør være den første tingen du kommer inn på? La oss se det i avsnittet nedenfor:

Sett dagsorden og rydd opp i adresselisten

Som en tommelfingerregel starter enhver aktivitet først etter at formålet er definert. Jeg foreslår at du bør starte med å angi ønsket resultat. Hva vil du at folk skal gjøre etter å ha lest kommunikasjonen? Vil du at de skal bruke en henvisningskode, rabattkupong eller fortelle dem om et kommende arrangement? Å sette en klar agenda vil hjelpe deg med å finne ut i hvilken retning du trenger å gå.

Et av de viktigste rådene jeg har for deg er også å rydde opp i adresselisten din. Fjern abonnenter som er inaktive, resulterer i sprett e-post eller på annen måte er uengasjert. Dette er spesielt gunstig, slik at du kan utstyre nyhetsbrevene dine i henhold til hva publikum liker. Du kan utvide mottakerne gradvis for å få mer engasjement ut av det.

Her viser jeg ned syv trinn for å lage gode nyhetsbrev for firmaet. Du kan bruke disse prinsippene for nesten alle typer nyhetsbrev.

7 trinn guide for å lage feilfrie nyhetsbrev hver gang

Lag feilfrie nyhetsbrev

Før vi går videre, bør du vite at aviser skiller seg mye fra andre innholdsformer. De er avhengige av det tekstlige innholdet for å formidle verdi mens de bruker visuelle for estetikk. De bør føre leserne til å klikke på CTA-knappen så snart som mulig. På en måte er det kunsten å sammenstille flere elementer med lite innhold for raskt å utløse en ønsket handling. La oss starte med designprosessen:

Trinn 1: Start med CTA

Ja, du har lest den riktig. Call to Action-knappen (CTA) skal være i sentrum for din innsats. Det kan være gratis kuponger, henvisningskoder, lenker for å kjøpe varer / tjenester eller RSVP til arrangementer i byen deres. Du kan også be om anbefalinger og samle tilbakemeldinger. Å vite hva publikum trenger å gjøre vil hjelpe til med å forme detaljene som vil tvinge dem til å gjøre det.

Det er enkelt å legge til en handling til WordPress. Ved hjelp av en sidebygger, kortkode, skjema eller plugin-plugin kan du ha en CTA på nettstedet ditt på få minutter.

Trinn 2: Lag en klar emnelinje

Dette er det første mottakerne vil se. Du må gjøre det som det du vil lese personlig. De fleste av oss bestemmer om vi skal åpne en e-post eller ikke i løpet av noen få millisekunder. Dermed er det noen måter å sikre at emnelinjen forblir relevant:

 • Unngå generiske emnelinjer.
 • Hold det begrenset til 5-7 ord. Dette forbedrer også opplevelsen av folk som bruker mobiltelefoner.
 • Det skal ikke se slik ut: HVORDAN JEG JEG PÅVIRKER ARBEIDSPLASSER eller HoW Are YOu DeaLING WiTH CoVID’19. Hold alltid store bokstaver normale.
 • Unngå å bruke for mange emojier.
 • Ikke prøv å bruke utropstegn med mindre du tilbyr premier eller gaver. Dette fører til at du blir markert som spam i de fleste tilfeller.

I et nøtteskall, ikke gi abonnentene dine en grunn til å hoppe over nyhetsbrevet ditt. Gjør det verdig å klikke og sett forventningene der.

Trinn 3: Legg til en visuell side av historien

Grafikk ligger bare på andre siden av emnelinjen når det gjelder å fange publikum. Jeg anbefaler å bruke enten gratis arkivbilder eller royaltyfrie bilder for å unngå problemer med brudd på opphavsretten. Bildet må være relevant og tiltalende. Vurder å bruke bildetekster for både å fortelle historien og spare plass for tekstlig innhold. Du kan også bruke relevante farger for å matche formålet med å sende nyhetene eller ganske enkelt matche merkevarefargen din. Det er mange gratis online tok du kan bruke til å lage bilder til WordPress-bloggen din og til nyhetsbrevene dine.

Husk at hjernen vår behandler grafikk 60000 ganger raskere enn tekstdataene. Et godt eksempel er gitt nedenfor:

Legg til en visuell side av historien

Trinn 4: Skriv e-postdelen som en kroppsbygger

Jeg tuller ikke i det hele tatt her. Klassisk kroppsbygging handlet om estetikk som var godt proporsjonert. Nyhetsbrevet ditt må også se proporsjonalt og behagelig ut for øynene. Noen kvaliteter du trenger å inkludere er:

 • Korte linjer og korte avsnitt.
 • Passende bruk av overskrifter.
 • Distribuer om mulig innholdet i blokker.
 • Uthev tips, nyttig informasjon og meldinger.
 • Juster til høyre hvis den er for lang, for bedre synlighet.
 • Oppretthold koherens med tidligere kommunikasjon hvis aktuelt.
 • Optimaliser for alle enheter og skjermstørrelser.

Dette resulterer i en ren, kortfattet og overbevisende appell til strukturen. Å sette kun relevant informasjon er selvfølgelig et must, men å bruke riktig språktone er like nødvendig. Prøv å holde deg høflig, litt uformell, men ikke uprofesjonell. Organet skal inneholde alle relevante data om hvorfor man trenger å klikke på CTA. Å holde det verdifullt og lærerikt vil gå miles for deg. Verktøy er nyttige i form av plugins for markedsføring via e-post som for WP-nettsteder mens CRM-er for andre. De hjelper til med å bygge visuelt tiltalende e-postmaler uanstrengt.

Trinn 5: Skjær fettet

Etter at du har samlet nyhetsbrevet, vil du alltid finne noen porsjoner som ikke gir nok verdi. Du kan omskrive dem eller utelate delene etter behov. Å kutte fettet er avgjørende for å holde det endelige innholdet skarpt og leseverdig. Gå gjennom det flere ganger når du korrekturleser og redigerer. Dette vil bare resultere i en bedre, fengslende kopi.

Trinn 6: Velg riktig sendingstid og -frekvens

Dette er den tekniske delen av å nå ut til massene. De hjelper til med å definere riktig strategi. Du må bestemme riktig frekvens og sende av tid hvis du vil ha maksimal CTR. Som mange markedsførere er jeg også enig i at det å sende nyhetsbrevet mandag eller tirsdag morgen er den beste timingen. Abonnenter vil sannsynligvis lese den mens de går gjennom arbeidsmail.

Igjen, dette er subjektivt. Hvis du er restaurant eller kinohall-eier, kan fredager være mer gunstig for deg. Du kan gå for hvilken som helst frekvens som daglig, ukentlig, månedlig eller til og med årlig i ekstreme tilfeller. Alt du trenger å sikre er at ikke overvelde leserne til det punktet de melder seg ut.

Trinn 7: Mål opp og nivå opp

Det finnes ikke noe universalmiddel for å skrive nyhetsbrev. Du må lære av de tidligere kampanjene dine om hva som begeistrer publikum og hva som ikke gjør det. Hvis du driver et WordPress-nettsted, kan du enkelt installere en A / B Split-testplugin. Eller avhengig av nyhetsbrevtjenesten du bruker, kan delte testing og analyseverktøy være innebygd i planen din.

Du kan også bruke Google Analytics-verktøy som er enkle å konfigurere ved hjelp av Google Site Kit-plugin. Å måle engasjement er en kontinuerlig prosess ettersom folk endrer interesser over en stund og trender også forandrer seg. Ikke desto mindre vil det å ha de riktige verktøyene hjelpe deg med å nivåere spillet ditt og holde deg relevant.

Hvordan nyhetsbrev hjelper med å bygge en sterk rapport

For det første, når abonnentene klikker, blir de tatt direkte til innholdet ditt uten noen konkurrenter å dele oppmerksomheten med. I tillegg til at flere leser e-poster så lenge 18 sekunder som er høyere enn fortiden. Du kan dele tips, bransjenyheter eller pedagogisk innhold; avhengig av hva kundene dine gjerne vil se, men ikke kommer regelmessig fra andre firmaer. Jeg har alltid følt behovet for å samkjøre kommunikasjon med en strategi for å bygge rapport. Mer enn halvparten (61%) av forbrukerne foretrekker merker som kontakter dem over e-post. Du kan opprette en kampanje ved å dele innholdet i nyhetsbrevene dine eller sende de lovede gavene / kupongene i henhold til timeplanen.

Det er alltid en viss tillit mellom deg og leserne dine siden de ga deg e-postadressene deres. Dette er langt den største faktoren som sparker i gang en serie med personlige interaksjoner. Personlige e-poster motta 6X de normale transaksjonssatsene. Du kan gradvis øke engasjementet når du går videre med analyseverktøy og bygge et intimt preg med abonnentene dine.

SEO-effekten av nyhetsbrev

Nyhetsbrev er spillbyttere for din SEO. Abonnentene dine kan redde dem, og dette er en av de største fordelene for markedsføringstiltakene dine. Dette vil indirekte øke SEO-rangeringen din, da den fører regelmessig trafikk til nettstedet ditt og oppfordrer folk til å engasjere seg med merkevaren din på andre plattformer. Å tilby “deleknapper” til sosiale mediesider er en fin måte å få SEO-juice på, som nevnt på disse plattformene gir positive signaler til søkemotorer som Google. Alle disse kommer til en veldig rimelig pris, og dette er noe du ikke kan se bort fra med sikkerhet.

Over til deg

Vi kan konkludere med at det blir enkelt å samhandle med kundebasen gjennom nyhetsbrev uten å høres for påtrengende ut. Kostnadshensyn fungerer også i sin favør. Å bygge engasjement over tid er ikke mindre enn en eiendel, siden du ikke trenger å stole veldig på å bruke store penger for å få synlighet. De driver også gjentatte inntekter langt bedre enn andre kanaler på lang sikt. Når det er sagt, er det din personlige plattform. Du har full frihet over utseendet og innholdet uten at konkurrenter svever rundt det. Dette er nok grunner til at du kan utnytte nyhetsbrev for å utvide virksomheten i 2020 og utover.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me