Uncanny Automator WordPress Plugin Review: Automatiser arbeidsflytene dine som en proff

Hvor mye tid bruker du på administrasjonsoppgaver på nettstedet? Jeg satser mye. Eller flere timer enn du vil innrømme. Men du er heldig, for med Uncanny Automator WordPress-plugin, viser vi deg nøyaktig hvordan du kan automatisere oppgaver, spare tid og øke effektiviteten.


Plugin-enheten lar deg automatisere prosesser mellom pluginsene dine. Du kan for eksempel sette opp plugin-modulen for å legge til brukere i en viss BuddyPress-gruppe (eller et LearnPress-kurs) etter at de har kjøpt et produkt via WooCommerce. Du kan til og med angi at plugin-en skal trigge WordPress til å sende en e-post til brukeren, når de fullfører et bestemt trinn.

Mulighetene er ubegrensede, og funksjonene i overkant. Å sette opp Uncanny Automator WordPress-plugin er ting til fjerde klassinger. Videre er det like enkelt å lage automatiserte prosesser (eller oppskrifter som de kalles i pluginen) som A, B, C. Du trenger overhodet ikke kodingskunnskap, så du er velkommen ��

Uten videre, la oss grave i. Ikke nøl med å dele tankene dine i kommentarfeltet på slutten.

Hva er Uncanny Automator WordPress Plugin

Er du, med en tilfeldighet, kjent med Zapier oppgaveautomatiseringstjeneste? Vel, Uncanny Automator WordPress-plugin er akkurat som Zapier, men for dine WordPress-plugins. Det lar deg koble prosesser mellom pluginsene dine, slik at du kan automatisere oppgaver og spare mye tid.

Eller som nettstedet Uncanny Automator uttrykker det …

Uncanny Automator WordPress-plugin gjør det mulig å automatisk administrere alle arbeidsflyt og brukeropplevelser som skjer på ditt WordPress-nettsted. – Hva er Uncanny Automator?

For illustrasjonsformål, la oss anta at du vil selge kurs via WooCommerce (som produkter) mens du melder studentene inn via LearnPress, LearnDash eller et annet WordPress-læringsstyringssystem (LMS). Du kan lage oppskrifter i Uncanny Automator som utløses når brukere kjøper et kurs. Uncanny Automator vil deretter legge til brukere til de respektive kursene i LMS-en din.

Hvis du for eksempel bruker Kalender for moderne stammehendelser For å administrere hendelsene dine kan du bruke Uncannny Automator til å takke nye deltakere. Bare opprett en oppskrift for å få tak i brukerens navn og Twitter-håndtak når de registrerer seg for en hendelse (utløseren), og legg deretter til handlingen med å tweete brukeren en melding som “takk for at du registrerer deg!” Og dette er bare et eksempel, pluginen leveres med massevis av utløsere og handlinger. Triggers få oppskriften til å løpe, handling er det du ønsker å oppnå, kan du se mer utløsere og handlinger på siden deres).

Det vil si at plugin instruerer WordPress å gjøre handling B (for eksempel legge til en bruker i en gruppe, sende e-post, registrere bruker til et kurs osv.) når brukeren utløser A (f.eks. kjøp, abonnement osv.). Noe som plugin-modulen hjelper deg å gjøre dette når brukeren gjør det at. Automatisk. Uncanny Automator er en oppgaveautomatiseringsplugin på steroider.

Det gjør å kjøre nettstedet ditt til en lek, siden de fleste tidkrevende oppgaver elimineres uten at det går ut over funksjonalitet og brukeropplevelse. Er alt dette fornuftig for deg? OK, 10 sekunder pause i form av …

Et ord fra utvikleren:

[Uncanny Automator WordPress-plugin kobler] “… et dusin plugins sammen, og ser etter“ triggere ”fra en eller flere plugins, og når betingelsene er oppfylt, utløser det automatisk” handlinger “, eller nye aktiviteter på nettstedet.

Han legger til…

Disse automatiserte oppskriftene kan spare WordPress-nettstedseiere hundrevis av timers tid hvert år ved å automatisere salg, markedsføring, administrasjon, læring og andre prosesser. Den kobler plugins som ellers ville være umulige å koble til. ” –Hva er Uncanny Automator?

10 sekunder går over. Så klasse, igjen, hva er Uncanny Automator WordPress-plugin? Et kraftig plugin for oppgaveautomatisering for dine WordPress-plugins.

Trenger jeg å si mer?

Funksjoner Uthev

Uncanny Automator er en enkel oppgaveautomatiseringsplugin for WordPress. Det er ikke oppsvulmet med unødvendige funksjoner som kommer i veien for deg. Nei, det er slank og holder deg fokusert på oppgaven. Hva annet kan du forvente av en plugin for oppgaveautomatisering?

Viktige funksjoner for Uncanny Automator inkluderer:

  • Et intuitivt og nybegynnervennlig admin-brukergrensesnitt. Det er morsomt å lage oppskrifter (lese, automatisere oppgaver)
  • Sømløs integrasjon med populære plugins som BuddyPress, bbPress, Gravity Forms, Ninja Forms, Contact Form 7, LearnDash, LearnPress, H5P og Zapier (betyr at du kan koble til over 1000 apper!) blant andre
  • Over 70 utløsere og handlinger, noe som betyr at du bare peker og klikker deg frem til automatisert WordPress
  • Ubegrensede oppskriftskombinasjoner til hånden. Lag mange forskjellige trigger-handling scenarier.
  • En funksjon for å omdirigere en bruker til en spesifikk URL når oppskriften er fullført (Bruk denne funksjonen med forsiktighet og med sparsomhet)
  • Fantastisk støtte for å sikre at alle integrasjonene dine spiller godt sammen. Hvis du ikke hadde noen anelse, Dette betyr at du ikke trenger å kontakte mange utviklere hvis du noen gang trenger støtte. Uncanny Automator supportteam har ryggen. Tenk på det som å ha ett supportteam for alle dine WordPress-plugins. Hvor virkelig praktisk?

Slik konfigurerer du Uncanny Automator WordPress Plugin

Nå som du vet hva Uncanny Automator er, la oss sette opp pluginen og lage en oppskrift. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å automatisere oppgaver du ellers ville gjort manuelt. Nå, du trenger bare å finne ut hvordan du vil bruke all tiden du sparer!

Uncanny Automator er et premium-plugin, som betyr at du ikke kan installere det direkte fra WordPress-plugin-lagringsstedet. Kjøp din kopi av Uncanny Automator på det offisielle nettstedet.

Bortsett: Hvis du er nysgjerrig, tilbyr de fire pakker, nemlig:

  • Uncanny Automator Lite – Koster 49 dollar per år for en enkelt lisens for nettsteder. Det lar deg lage en utløser, men ubegrensede handlinger per oppskrift.
  • Pro – Denne pakken koster bare $ 149 per år for en enkelt lisens. Du kan lage ubegrensede utløsere og handlinger per oppskrift. Utviklerne tilbyr deg en ekstra lisens for iscenesettelse.
  • Byrå – Denne planen koster 249 dollar årlig, og er perfekt for fem nettsteder. På toppen av det kommer planen med støtte for flere nettsteder, og du kan lage ubegrensede utløsere og handlinger for oppskriftene dine.
  • Stor plan – Setter deg tilbake 499 dollar per år, har alle funksjonene i byråplanen, men lisensen dekker 25 nettsteder.

* Alle planer kommer med 30 dagers pengene tilbake-garanti.

I et nøtteskall hjelper Uncanny Automator deg med å sette WordPress-nettstedet ditt på autopilot og redusere administrasjonstid og plugin-kostnader. For mye snakk allerede, la oss komme til å sette opp plugin-modulen.

Installere Uncanny Automator WordPress Plugin

Etter å ha kjøpt og lastet ned Uncanny Automator WordPress-plugin, logger du på WordPress-admin-menyen og naviger til Plugins> Legg til nytt å laste opp, installere og aktivere plugin-zip-en. Du må også registrere lisensnøkkelen din under Uncanny Automator> Lisensaktivering (som du finner i din Uncanny Automator-konto).

Gå videre, klikk på Uncanny Automator menyelement i WordPress fører deg til oppskrifter skjerm, men som du forventer er den tom fordi vi ennå ikke oppretter vår første automatiserte oppgave.

oppskrifter skjerm, trykk på Legg til ny knappen som vi detaljer nedenfor.

lage nye oppskrifter i uncanny automator wordpress plugin

Opprette oppskrifter i Uncanny Automator WordPress Plugin

Før jeg installerte Uncanny Automator WordPress-plugin, installerte jeg BuddyPress, bbPress, LearnPress, WooCommerce, Easy Digital Downloads og kontaktskjema 7. Installere disse pluginsene mens du tester ut Uncanny Automator hjelper deg med å glede deg over denne opplæringen mer.

Dette er plugins du ser under Triggers delen på bildet nedenfor.

uncanny automator wordpress plugin

Åh, forresten, antall integrasjoner du ser på skjermen ovenfor, avhenger av plugins på nettstedet ditt.

I tillegg opprettet jeg et WooCommerce-produkt (Test WordPress Course) …

… og et eksempelkurs (takket være LearnPress) for illustrasjonsformål. Dette kurset heter også Test WordPress Course. Her er også et bilde for din seerglede

lage kurs i learningpress wordpress plugin

Kurs til side. Gå tilbake til Rediger oppskrift skjerm.

For vårt eksempel vil jeg selge et WooCommerce-produkt (Test WordPress-kurset) og legge til enhver bruker som kjøper produktet til prøven LearnPress-kurset. Husk at dette bare er et eksempel; kan du lage en milliard oppskriftskombinasjoner.

Tanken her er å simulere hvordan oppskrifter fungerer. Vi skal stille en trigger (WooCommerce-kjøpet) for å aktivere en handling (legge brukeren til prøvekurs for LearnPress). Du kan, takket være pro-versjonen av Uncanny Automator, legge til flere utløsere og handlinger.

La oss komme i gang.

Legg til en tittel

Det sier seg selv at det første du legger til oppskriften din er en tittel. Så hva skal du gi oppskriften din?? Utvikleren anbefaler å inkludere utløseren og handlingen i oppskrifttittelen. For eksempel. WooCommerce-til-LearnPress-kurs.

Oppskriftenavnet skal være fornuftig bare for deg, så ha en feltdag.

I din Rediger oppskrift skjermen, legg til tittelen i Tittel felt vist nedenfor.

Uncanny Automator sparker inn, lagrer tittelen automatisk, og du føler deg bra ��

Angi en utløser og handling

For denne delen vil jeg gjerne henvise deg til denne fine videoen av utviklerne. Videoen beskriver faktisk hvordan du lager en oppskrift.

Ganske pent, ikke sant? La oss få litt praktisk opplevelse hvis du ikke gadd å se videoen.

Setting A Trigger

Etter å ha lagt til oppskriftenavnet, la oss fortsette med vårt WooCommerce til LearnPress-eksempel. Under Velg og integrering delen, klikk WooCommerce som vist på bildet nedenfor.

lage en trigger i uhyggelig automator wordpress plugin

Velg rullegardinmenyen som vises Bruker kjøper et produkt trigger som vist på bildet nedenfor.

Dette instruerer plugin-en til å fange opp alle kjøp, og dirigere arbeidsflyten til en viss handling, som vi skal oppdage i den kommende delen.

Men før det, må vi velge et spesifikt produkt (Test WordPress-kurs i vårt tilfelle). For å gjøre det, klikk på “et produkt”Som vist på bildet nedenfor.

En rullegardin vises slik at du kan velge et spesifikt produkt som utløser denne spesielle oppskriften. For vårt eksempel valgte jeg Test WordPress-kurs som vi fremhever i skjermdumpen nedenfor.

Etter det, traff Save Trigger knappen som vist med den nederste pilen på bildet over.

Legg merke til det samme bildet fra Legg til en annen trigger -knapp som hjelper deg å legge til flere triggere til en enkelt oppskrift. Det kan bare bety gode ting for automatiseringsbehovene dine.

Når en trigger er på plass, er det på tide å lage en handling.

Legge til en handling

Rett under der du setter avtrekkeren, er det en andre seksjon; handlinger. Her definerer du handlingene du vil utføre når en bruker utløser oppskriften.

For denne opplæringen tar vi sikte på å registrere brukeren til et LearnPress-kurs med tittelen Test WordPress-kurs hver gang en bruker kjøper kurset via WooCommerce.

På Rediger oppskrift , klikk på Legg til handling knappen som vist på bildet nedenfor.

legge til en handling i uncanny automator wordpress plugin

Velg deretter integrasjonen. Siden kurset vårt går på LearnPress, gikk jeg med LearnPress som vist nedenfor. Legg merke til de andre tilgjengelige integrasjonene, selvfølgelig, med antallet avhengig av plugins på nettstedet ditt.

Lærer du noe her i dag? Jeg håper det, la oss fortsette. Velge Registrer bruker på et kurs fra rullegardinmenyen som vises. Se illustrasjonen nedenfor.

Det er ikke alt. Klikk deretter på “et kurs”-Feltet for å velge et spesifikt kursskjermbilde som vist nedenfor.

For vår sak valgte jeg Test WordPress-kurs som vi fremhever nedenfor.

Klikk på Lagre handling -knappen, men ikke kast den sprudlende enda; din oppskrift er fremdeles i utkastmodus. Legg også merke til fra bildet over at du kan legge til flere handlinger i en oppskrift.

For å aktivere oppskriften din, slå på utkast knappene vist på bildet under til Bo. Glem aldri å slå på triggere, handlinger og oppskriften selv ved å bruke knappene som vises.

På slutten av det hele skal en grunnleggende liveoppskrift se slik ut.

en oppskrift i uncanny automator wordpress plugin

En gang til, ikke glem å veksle Bo dine utløsere, handlinger og selve oppskriften. Tre veldig viktige brytere som vist på bildet over. Nå er oppskriften din aktiv og i bruk på nettstedet ditt. Alle som kjøper Test WordPress-kurs via WooCommerce vil bli registrert til Test WordPress-kurs på LearnPress.

Hvor søt og relativt enkel å konfigurere. Du kan legge til enhver annen oppskrift på lignende måte.

Husk at Uncanny Automator integrerer seg med Zapier og Zapier integrerer med mer enn 1000 apper. I tillegg kan du ta med opptil 5 variabler (eller “symboler”) i oppskriftshandlingene dine, for eksempel e-postmeldinger eller zaps. Innfangede variabler kan deretter brukes til å lage brukerspesifikke medier (for eksempel en personlig e-post) eller videreformidles til Zapier for videre bruk i en Salesforce Zap du har opprettet. Mulighetene er uendelige! Takket være dette faktum og de innebygde funksjonene i Uncanny Automator, kan du automatisere hele din online virksomhet, ikke bare WordPress-nettstedet ditt.

rapportering

For å starte opp, kommer Uncanny Automator med et rapportsenter der du kan se hvordan oppskriftene, triggerne og handlingene dine presterer. Dette hjelper deg å identifisere oppskrifter, utløsere og handlinger som fungerer og de som kan bruke litt effektivisering.

Avsluttende ord

Er du i markedet etter en plugin for oppgaveautomatisering for WordPress? I så fall må du ikke se lenger enn til Uncanny Automator. Plugin-en er ekstremt enkel å sette opp og bruke. Hva venter du på? Uncanny Automator hjelper deg å koble pluginene dine på måter du ikke har sett før.

Plugin-en er kompatibel med mange populære WordPress-plugins allerede, noe som betyr at du vil være i gang om noen minutter. Har du automatisert WordPress-oppgavene dine før? Har du noen tips å dele? Kanskje har du et brennende spørsmål. Del gjerne med oss ​​i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me