Ultimate Guide to Free WordPress Theme

Hvis du bare forbereder deg på å ta dine første skritt opp på webutviklingsfjellet, kan denne ultimate guiden være en god ressurs for deg.


I disse dager virker det som en no-brainer å bygge et nettsted. Det er en selvfølge. Enten du driver en liten leveringstjeneste for bakeri eller er i ferd med å patentere og utvikle en strålende oppfinnelse, er det umulig å overdrive viktigheten av en online tilstedeværelse for enhver virksomhet i dagens tilkoblede verden. Og det er her et nettsted kommer inn. Nettstedet er din egen online identitet. Den gode nyheten er det med WordPress CMS-plattformen hvem som helst kan bygge sin egen webside uten å bruke en arm og et bein på den. Eureka!

Det faktum at WordPress er en gratis open source-plattform med en grenseløst hav med gratis og premium temaer, er det som gjør det kjempebra. At det er mye du kan gjøre med det gratis, er det som roper til folk. La oss si, med WordPress kan folk teste ideene sine for å forfølge drømmer, hobbyer og ønsker. Selv om det største hinderet er å velge riktig WordPress-tema. Med så mange valg kan det bli forvirrende.

Den gode nyheten er at det er en overveldende mengde gratis WordPress-temaer tilgjengelig på nettet. Den dårlige nyheten er at det er en overveldende mengde gratis WordPress-temaer der ute for deg å prøve.

Det er faktisk ingenting galt med å bruke et gratis WordPress-tema – bare husk hva du er og ikke får.

Hva er et gratis WordPress-tema?

Til å begynne med er et gratis WordPress-tema en av de enkleste og billigste måtene å bygge et nettsted på gratis, for Petes skyld! Et gratis WordPress-tema er bare tingen å hjelpe mennesker som ikke har mye penger, men har et ønske og en drøm. Dessuten er de villige til å jobbe for den drømmen på egen hånd. Gratis temaer er bra for de som har budsjett, og har ikke penger til overs. Det beste med gratis temaer er at når du først har valgt det, kan du alltid oppgradere det til en førsteklasses løsning senere eller bytte til et annet gratis tema.

Det er mange temabutikker inkludert Temp, WPExplorer, ThemeIsle og mer som tilbyr flotte gratis WordPress-temaer som tiltrekker brukerne oppmerksomhet på sine digitale produkter. Og selvfølgelig WordPress.org Theme Repository har den største samlingen av gratis WordPress-temaer tilgjengelig på nettet, noe som gjør det til et flott sted å teste farvannet og komme i gang med WordPress-temaer.

GPL-lisens

Innrøm det, du har aldri lest en eneste programvarelisens i livet ditt. De fleste har heller aldri lagt merke til dem. Når vi snakker om gratis WordPress-temaer, GPL-lisens er en uunngåelig del av det. Hvorfor er det viktig? La oss sette litt lys på det.

Enkelt sikrer GPL at du har frihet til å kjøre, studere og endre programmet / koden, i tillegg til å distribuere og endre kopiene til andre. Dermed betyr GPL frihet for deg, men ikke prisen. Med andre ord, når du har gjort endringer i koden, er du forpliktet til å gi den ut ved å bruke den samme lisensen. Som et resultat, jo flere som finpusse det, jo bedre og sterkere blir denne programvaren. Og det koker ned til det faktum at GPL-lisensen fokuserer på gratis ting, og ingenting om prisen på noe.

99% av gratis WordPress-temaer har en GPL-lisens. Dette betyr at du gratis kan laste ned og bruke dem som du vil!

Creative Commons

La oss komme videre. Creative Commons-lisens (eller CC) er en annen offentlig opphavsrettslisens som lar folk dele, bruke og bygge videre på de avledede verkene som er opprettet. Faktisk gir det en forfatter fleksibilitet og beskytter brukerne som omfordeler forfatterens arbeid.

Det er flere CC-lisenser. Du kan finne noen WordPress-temaer lisensiert under CC-lisens. Som du vil se, er de vanligvis ikke den delen av temarommet.

Gratis temaer er like, men noen gratis temaer er likere enn andre

Når du velger gratis WordPress-tema, er det viktig å sjekke typen lisens de er under. Hvorfor? Svaret er, det kommer an. Det handler om rettighetene du har lov til å gjøre med det.

Fordeler med gratis WordPress-temaer

At gratis WordPress-temaer er gratis i seg selv virker stort. Men det er menneskets natur å ikke være fornøyd med mindre. Vi vil alltid ha mer. Finn et gratis WordPress-tema du liker, og bare gå etter det. Så, hva er fordelene for deg?

 • Kostnadsbesparende faktor
  Når du har funnet et gratis tema du liker, kan du gå videre og bruke det på nettstedet ditt. Bruk fantasien i stedet for lommeboken. Hvis du av noen grunner ønsker å bytte til premiumtema, er det ingenting som hindrer deg. I motsetning til med premium-temaer, kan det være vanskelig å få pengene tilbake.
 • Utrolig plugin-støtte
  Til tross for at gratis WordPress-temaer ikke oppnås med støtte, kan du imidlertid finne mange ressurser som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å bli kvitt alt det som bekymrer. I tillegg kan du laste opp dato, redigere og gjøre endringer når du trenger gratis plugins.
 • Velge varianter
  Ingenting er konstant, men endring. Du vil ønske å gjøre endringer. Dessuten står du fritt til å gjøre endringer. Når du bestemmer deg for å gå for det, kan du eksperimentere. Eksperimenter med så mange gratis WordPress-temaer som du vil for å finne den løsningen som passer din delikate smak best.

Svake poeng med gratis WordPress-temaer

Vel, liker det eller ikke, men det er alltid en svart flue i Chardonnay. Og gratis WordPress-temaer er ikke unntaket.

 • Ikke unik
  Selv om det er mange vakre gratis WordPress-temaer, bruker mange dem fordi de er gratis. Det betyr at nettstedet ditt kanskje ikke ser unikt ut.
 • Dårlig kodet (kanskje)
  Dessverre er det mange dårlig kodede, klumpete gratis WordPress-temaer der ute. Men det er like mange gode alternativer. Dette betyr at du bør undersøke og alltid teste temaet ditt før du laster det opp til ditt live WordPress-nettsted.
 • Begrensede funksjoner
  Du er begrenset med å redigere alternativer og innstillinger når det gjelder å finjustere nettstedets generelle utseende.
 • Begrenset støtte
  De fleste gratis WordPress-temaer inkluderer ikke gratis støtte, men utviklere ønsker feilrapporter velkommen hvis du har funnet et problem. Noen utviklere tilbyr også premium supportalternativer, slik at du kanskje må ut med litt penger hvis du trenger hjelp.
 • Begrensede oppdateringer
  Fordi gratis temaer er gratis det kan ta lengre tid for utviklere å tilby oppdateringer, eller de kan etter hvert forlate temaet sammen.

Bør du velge et gratis eller premium WordPress-tema?

Så, hvilket alternativ å velge? Svaret er, det kommer an. Det er mange ting du må vurdere før du tar valget. Tenk på fordelen du kan få. Skjønt forventningene kan være en vanskelig ting å håndtere. Som regel vet du ikke det med mindre du bruker tid og krefter på å prøve. Vel, for å oppsummere, frykt for ikke å begynne i det små og bygge opp.

Et premium WordPress-tema er bare tingen for deg som ønsker å koble opp sin unike og moderne webside som er verdt både tid og penger. Premium-temaet betyr ikke alltid det bedre alternativet, det kan imidlertid utgjøre en stor forskjell. Husk at det alltid er en sjanse for å betale for mye for funksjoner du ikke trenger.

Generelt sett er premiumtemaet en fin måte å gjøre ting på med minimale oppstyr. I tillegg kommer de med mer avanserte funksjoner, unike design, hyppige oppdateringer, ekstra utviklerstøtte og gode tilpasningsalternativer. Innrøm det, med alle disse fordelene, hvorfor ikke?

Tips for å velge ditt ideelle gratis WordPress-tema

Du kan være nysgjerrig på å finne pålitelige gratis WordPress-temaer. Det er tross alt viktig. Du kan kaste bort verdifull tid og penger for fly om natta leverandører og til slutt få et produkt av lav kvalitet som koster deg en arm og etappe. Det er ikke et alternativ.

Her er et ønske om deg – hvis du ikke har en anelse om hvor du skal begynne, la oss ta en titt på noen flotte gratis WordPress-temaer fra ledende nettutviklende selskaper som TemplateMonster og WPExplorer. Hvorfor ikke? Det er en god ide. Dessuten er utvalget av gratis og premium WordPress-temaer de tilbyr bare begrenset av fantasien. Uansett hvilken nisje du er i, kan hvem som helst finne det best mulig WordPress forretningstemaer, elektroniske maler, blogger for mote og skjønnhet, design- og fotograferingsportaler og mye mer.

La oss si at når du surfer på gratis WordPress-temaer, bør du velge det som enkelt kan være skreddersydd til ditt valgte formål. Du har et oppdrag eller et mål du jobber mot, ikke sant? Hvis du for eksempel ønsker å koble opp en bedriftsnettsted, er Monstroid2 Lite bare tingen for deg.

Monstroid 2 Lite gratis WordPress Theme

Monstroid 2 Lite gratis WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Først og fremst skal det visuelle utseendet til et WordPress-tema ideelt sett passe til ditt formål. Og Monstroid2 Lite har fått deg dekket. Denne absolutt rene GPLv.3-lisensierte gratis WordPress kan hjelpe deg med å starte din virksomhetsside uten hodepine ved koding. Med hovedfokus på innhold inkluderer Monstroid2 Lite et sett med Google-skrifter for å fremheve de mest interessante delene av det klistrete innholdet. Den kommer med mye rent hvitt rom som hjelper deg å dele innholdet ditt i lettleselige deler. Med WP Live Customizer kan du gjøre endringer og se resultatene fra eksperimentet med en gang. Dessuten gir en ren, responsiv og iøynefallende design deg fri vilje til å sette opp en hvilken som helst virksomhets-, e-handel- eller online publiseringsnettsted. Ikke bank det, før du prøver det.

Selvfølgelig kan det være lurt å velge et WordPress-tema som er godt kodet og bygget rundt moderne nettstandarder. Forsikre deg om at Corporate Free Business WordPress Theme har en ren, riktig merket kode som vil gjøre livet ditt enklere fra starten av.

Corporate Free Business WordPress Theme

Corporate Free Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette gratis GPLv.3 WordPress-temaet er designet for forretnings- og bedriftsnettsteder, og kan hjelpe deg med å representere ditt unike merke eller firma for dine innbydende besøkende. Med en portefølje kan du vise frem eksepsjonelle arbeider og prosjekter for å tegne inn kundene dine og fortelle en historie om oppdraget ditt. I tillegg støtter den bilder, gallerier og videoer for å oppmuntre kundene dine til å bli medlem av merkevaren din. Ikke undervurder viktigheten av å ha en bloggside for å markedsføre bedriften din. Foreta endringer, eksperimentere, opprette en sak, men bli lagt merke til. Spill gjerne rundt live-demoen for å se om det passer til din delikate smak.

Synes at mobil-først med mindre du har en veldig god grunn til ikke å gjøre det. Hvis du vil være sikker på at du får mest mulig trafikk – sørg for at ditt gratis WordPress-tema er responsivt. Et fullt responsivt oppsett som tilpasser seg jevn til forskjellige digitale enheter, eliminerer sjansene for å forlate nettstedet. Kustrix Lite er best egnet til å tjene det formålet.

Kustrix Lite Gratis moteblogg WordPress Theme

Kustrix Lite Gratis moteblogg WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Som online verden blir stadig mer visuell; ditt vakre nettsted må være synlig på alle siste generasjons enheter. Folk surfer og handler i løpet av dagen, det er grunnen til at ditt responsive og iøynefallende nettsted skal dukke opp i de sultne søkemotorresultatene. Ta en titt på dette gratis 100% GPLv.3 lisensierte WordPress-temaet skreddersydd for mote og skjønnhet personlige blogger og fotografiprosjekter. Temaet er enkelt å tilpasse og navigere takket være den to-kolonnes posisjoneringen. Med sosiale alternativer kan du få ordet om den nye babyen din.

Drevet gratis blogging WordPress Theme

Drevet gratis blogging WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Nyt dette helt gratis GPLv.3-lisensierte WordPress-temaet beregnet på å lage blogger for forretninger, teknologi, livsstil og reiser. Det kommer med et rent, responsivt og minimalistisk design som hjelper deg å engasjere og imponere besøkende helt fra starten. Gjør alt i din makt for å lage en blogg som er verdt å stikke rundt. Det kommer med WPML, Polylang, ad RTL-støtte, sosiale medier, innstillinger for typografi, ren og gyldig kode og mer. Få den og bruk den til din fulle fordel.

Ikke avskjed rent og minimalt gratis WordPress-temaer. Når du velger tema, husk at enestående design aldri kommer ut av stilen. En ren avstand på nettstedet ditt påvirker det generelle utseendet på nettstedet. Husk at rene og enkle design ofte er den beste måten å vise frem innholdet ditt og bli lagt merke til. Ta en titt på Melissa Photography WordPress-tema.

Melissa Gratis fotografering, portefølje og fotostudio WordPress Theme

Melissa Gratis fotografering, portefølje og fotostudio WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Å ha et vakkert minimalistisk nettsted kan være en forskjell som svinger besøkende beslutninger i din favør. Med Melissa kan du lage et imponerende nettsted for fotografporteføljer og gi besøkende en følelse av skjønnhet og herlighet. Det følger med TM Gallery for å hjelpe deg med å lage og representere dine unike verk og prosjekter på den mest tiltalende måten. Med WP Live Customizer kan du tilpasse malen i forbausende grad uten hodepine fra koding. Få de besøkende til å føle seg spesielle når de lander på fotograferingsstedet ditt ved en tilfeldighet.

Ananas Gratis fotograferingsblogg WordPress Theme

Ananas gratis WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Dette minimalistiske GPLv.3-lisensierte gratis WordPress-temaet kan hjelpe deg med å vinne kampen om oppmerksomheten. Det kommer med alle nødvendige funksjoner du kan trenge for å starte en vellykket blogg med et øyeblikk. Denne godt kodede, responsive, Yoast SEO-kompatible malen kan starte webprosjektet ditt og spare deg for både tid og krefter. Ananas tilbyr et spillerom for å lage en engasjerende historie som ikke kan legges ned. Dessuten støtter den flere mediatyper, er kompatibel med populære gratis plugins, kontaktskjema 7 og mer. Nå, nok å snakke. Dykk inn for å se hva det handler om.

Tatt i betraktning at Google rangerer mobilvennlige nettsteder høyere, SEO-standard sikrer at nettstedet ditt er riktig markert for å være høyt oppe i resultatene av søkemotoren. Dermed kan du få maksimal utnyttelse fra nøkkelord og øke sjansene for at folk vil lande på nettstedet ditt. Mange gratis WordPress-temaer er optimalisert fra starten, men som alltid er det bare noen av dem som er flinkere til det enn andre.

Energico Gratis hagearbeid WordPress Theme

Energico Gratis hagearbeid WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

SEO-vennlig gratis GPLv.3 WordPress-tema designet med den klare fordelen kan sikre at nettstedet ditt gjør akkurat det du trenger det. Energico er et godt valg for hagearbeid og landskapsarkitektur. Den leveres med en haug Cherry-plugins som representerer din unike virksomhet på den mest engasjerende måten. Velg mellom flere bloggoppsett, topptekst- og bunntekststiler og forskjellige brukergrensesnittelementer for å samsvare med bedriftens behov best. Prøv det nå for å tiltrekke deg naturlig trafikk fra søkemotorer.

Pytheas Free Corporate Business WordPress Theme

Pytheas Free Corporate Business WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Pytheas er et rent, minimalistisk og responsivt gratis GPLv.3 WordPress-tema skreddersydd for forretnings-, forretnings- og portefølje-nettprosjekter. Den leveres med innebygd støtte for Yoast SEO-brødsmuler, WP Live Customizer, sosiale medier, kontaktskjema 7 og mer. Bruk denne SEO-vennlige malen til din fulle fordel og engasjere besøkende mer online. Gå igang og start i dag.

Catwalk Free Fashion Modeling Agency Responsive WordPress Theme

Catwalk Free Fashion Modeling Agency Responsive WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Catwalk er et annet SEO-vennlig gratis WordPress-tema som er perfekt for ditt neste prosjekt. Utformet med omhu og eleganse, og kan hjelpe deg med å lage en ny digital inngangsdør for ditt motemodelleringsbyrå. Innse det, publikummet ditt fortjener det beste. Med Catwalk kan du markedsføre merkevaren din 24/7, 365 dager i året. Få mest mulig trafikk fra søkeord som du vet vil føre til konverteringer. Hva er ditt valg??

Gratulerer! Du er en gratis temaekspert!

Vel, for å oppsummere, er WordPress et utmerket alternativ som kan vokse med deg og din virksomhet. Og når du først har valgt riktig WordPress-tema, kan det utgjøre en enorm forskjell i suksessen din. Som du ser er det mange vakre gratis WordPress-temaer, men bare noen av dem kan få nettstedet ditt til å se ut som en million dollar. Å velge riktig gratis WordPress-tema er faktisk alltid det vanskeligste. Alt du trenger er en opplevelse som du bare kan gjøre ved å få litt trening under beltet.

Hva tror du er de viktigste aspektene ved et gratis WordPress-tema? Og har du noen favoritt temaer som vi savnet? Gi oss beskjed i kommentarfeltet – vi vil gjerne sjekke dem ut!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me