Slik legger du Push-varslinger til ditt WordPress-nettsted

Hver webpreneur jeg har møtt drømmer om å få mer trafikk til nettstedet deres. Akkurat som deg, er de vanligvis klare til å gjøre alt det som trengs for å tiltrekke flere besøkende. I noen tilfeller benytter nybegynnere blackhat SEO-teknikker som gir kortsiktige gevinster, men fører til Google-straffer på linjen, noe som bare er trist.


Den gode nyheten er at det er mange legitime måter å føre relevant trafikk til nettstedet ditt. For å peke deg i riktig retning inkluderer konvensjonelle metoder for å få flere lesere og kunder e-postmarkedsføring, SMS, SEM, whitehat SEO, PPC, markedsføring på sosiale medier og – relativt nytt i markedet – push varslinger.

Hvis du prøver å få mer trafikk til WordPress-nettstedet ditt ved å bruke pushvarsler, vil du elske dette innlegget. I dagens servering viser vi deg nøyaktig hvordan du kan legge til pushvarsler til ditt WordPress-nettsted ved hjelp av det populære OneSignal service. Med andre ord setter vi opp det frie OneSignal WordPress-plugin og konfigurere hele saken for å sende ut en test pushvarsling, vet du, slik at du kan slå bakken i gang.

Hvis det høres ut som noe du ville elske å gjøre, fyller du kruset ditt fordi det er mye å lære. Del dine bekymringer, beste markedstips og generelle tanker i kommentarene.

Hva er pushvarsler?

preview forhåndsvisning av onesignal push-varsler

Push-varsler er klikkbare varsler som nettstedet ditt sender til en datamaskin eller mobil enhet. Det er en relativt ny markedsføringskanal, som lar deg sende markedsføringsmeldinger til nettstedets besøkende lenge etter at de forlater nettstedet ditt eller lukker nettleserne.

Push-varselmarkedsføring øker i popularitet siden den ikke krever at besøkende oppgir en e-postadresse eller annen kontaktinformasjon for å abonnere. Det er en ny form for avbryte markedsføring med høyere opt-in og click-rate enn andre former for markedsføring som e-post.

Det er riktig, pushvarsler er ganske populære at store navnemerker som Facebook og Pinterest blant andre bruker taktikken for å holde brukerne tilbake for mer innhold. Bildet nedenfor viser Facebook push-varsler i aksjon.

push varsler facebook eksempel

Men ikke ta mitt ord for det. Her er et par interessante fakta om pushvarsler i henhold til en artikkel publisert på SendX.

  • Push-varsler har en gjennomsnittlig opt-in rate på 7 – 10%
  • Klikkfrekvens for pushvarsler er 4 til 8 ganger mer enn CTR for e-post
  • Push har en gjennomsnittlig avmeldingshastighet på 10%
  • Netthandelsnettsteder fører pakken så langt som å vedta pushvarsler, fulgt av mediasider og SaaS-selskaper
  • For finansnettsteder har web push en opt-in rate på 15% og CTR på 30%. Opt-in rate og CTR for gamblingsider er henholdsvis 20% og 15%. E-butikker har en opt-in rate og CTR på 10%.

Det ut av veien, hvordan bruker du pushvarsler for å skyve forretningsagendaen din fremover?

Slik bruker du pushvarsler

Push-varsler kommer godt med i en rekke scenarier. Ukjent for mange nybegynnere, det er et par brukstilfeller for push-varsler, inkludert.

  • Sende ut tidsfølsomme varsler, som inkluderer salgsarrangementer, flyvarsler, nyheter, sportsoppdateringer osv.
  • Å bygge engasjement ved å sende brukerne varsler om nytt webinnhold, blogginnlegg, casestudier, meldinger og så videre
  • Målretting på nytt ved å sende lageroppdateringer samt varsler om forlatelse av vogn
  • Kundebeholdning ved å sende pushvarsler om målrettede rabatter og tilbakevirkningskampanjer

TL; DR: Markedsføring med push-varsling har en rekke fordeler, inkludert høye opt-in-priser, lave avmeldingshastigheter, tilfeller med flere bruk, bedre levering, økt engasjement, og – som vi nevnte tidligere – en høyere CTR enn mange andre former for markedsføring.

Nå som markedsføring med pushvarsling ikke høres ut som fremmed teknologi, la oss konfigurere og konfigurere OneSignal pushvarslingstjeneste på WordPress-nettstedet ditt.

Hvordan installere OneSignal Push-varsler

OneSignal Free Web Push-varsling-plugin

For å sette opp OneSignal push varslingstjeneste, bruker vi den nifty OneSignal WordPress-plugin. Plugin-en er tilgjengelig i WordPress.org-plugin-repository, og betyr at du kan installere den fra ditt WordPress admin-dashbord.

Vi bruker også et SSL-klart domenenavn, og vi oppfordrer deg til å gjøre det samme. Dessuten øker SSL din WordPress-nettstedssikkerhet og betyr gode ting for SEO-innsatsen din.

Men hvordan konfigurerer du OneSignal push-varsler? Ikke bekymre deg, det er like enkelt som kake – ting av fjerde klassinger i seg selv, og du trenger ikke å tygge tastaturet ditt som fyren på bildet over. Eller slå den bærbare datamaskinen, avhengig av hva som kommer først ��

Går videre.

Logg deg på ditt WordPress admin dashbord og naviger til Plugins> Legg til nytt som vist under.

installere en ny wordpress plugin

Å gjøre det fører deg til Legg til plugins side hvor du kan installere plugins fra din PC eller direkte fra WordPress.org plugin repo. På dette skjermbildet skriver du “OneSignal” i søkefeltet, og når du har funnet pluginen, trykker du på Installere nå -knappen som vi detaljert på bildet nedenfor.

installere onesignal wordpress plugin

Vent på installasjonen og treff til slutt Aktiver knappen som vist nedenfor.

aktivere onesignal wordpress plugin

Aktivering av plugin-en legger til en ny OneSignal Push elementet til din WordPress admin-meny.

Slik konfigurerer du OneSignal Push-varsler

Mens OneSignal push-varslingstjenesten har mange funksjoner, er den ganske enkel å konfigurere og bruke. Hvis du vil konfigurere OneSignal push-varsler, klikker du OneSignal Push på din WordPress admin-meny som vi markerer i screengrab nedenfor.

onesignal push varsler wordpress menypost

Dette fører deg til OneSignal-innstillingssiden vist i øyeblikksbildet nedenfor.

onesignal-innstillingssiden i wordpress admin

Legg merke til varselet helt øverst på siden? Vel, det lar deg vite hva du skal gjøre videre, akkurat som instruksjonene vist under Setup som vist på bildet over. De konfigurasjon fanen vist ved siden av den lar deg koble OneSignal push-varslingstjenesten med ditt WordPress-nettsted.

Bildet under viser deg tilgjengelige alternativer under konfigurasjon kategorien; alternativer du bruker for å konfigurere, kontrollere og tilpasse pushvarslene.

onesignal push varsler wordpress plugin konfigurasjonsside

Opprett en gratis OneSignal-konto

Det går bra med deg, så langt så bra. La oss nå komme ned på jobb og faktisk lage en fungerende web-push-app. For å gjøre det, må du først lage en gratis OneSignal-konto.

Hvordan?

På Setup , klikk på OneSignal lenke som vist på skjermdumpen nedenfor.

onesignal konto oppretting kobling i wordpress

Alternativt kan du ganske enkelt peke nettleseren din til onesignal.com. Samtidig, ved å klikke på lenken over, åpnes det offisielle OneSignal-nettstedet i en ny fane. Deretter klikker du på Melde deg på knappen som vi markerer på bildet nedenfor.

onesignal offisielle nettsted

Dette fører til en enkel og kort registreringsskjema. Fyll ut skjemaet med din e-postadresse, passord og firmanavn, og trykk deretter på Opprett konto knapp. Alternativt kan du registrere deg ved hjelp av GitHub, Google eller Facebook som vi illustrerer på bildet nedenfor.

onesignal-kontoopprettings-skjema

Ved vellykket registrering vil OneSignal be deg om å sjekke e-posten din for å aktivere kontoen din.

Logg deg på postkassen din og klikk på Klikk her for å bekrefte kontoen din knappen som vist på bildet nedenfor.

onesignal-konto som aktiverer e-post

Ved å klikke på knappen ovenfor bekrefter du kontoen din og åpner OneSignal-oversikten i en ny fane. OneSignal ønsker deg velkommen med en ombordtur som du kan ta eller hoppe over som vist nedenfor.

onesignal dashbord start turné

Men uansett om du tar turen eller ikke, vil du til slutt havne på det enkle OneSignal-dashbordet som er vist i følgende bilde.

onesignal instrumentbord

Lag en Web Push-app

Nå som du har en aktiv OneSignal-konto, la oss lage din første web-push-app. Klikk på Legg til app -knappen i OneSignal-dashbordet når vi markerer på bildet nedenfor.

Legg til et appnavn slik at du enkelt finner det neste gang via popup-vinduet som vises og trykker på Legg til app knappen som beskrevet nedenfor.

navngi onesignal web push-app

Velg på neste skjermbilde Web Push og klikk på neste -knappen som vi fremhever i skjermdumpen nedenfor.

Klikk deretter på WordPress Plugin eller Nettstedsbygger kategorien og deretter WordPress som vist nedenfor.

Neste, bla mot bunnen av siden, fyll ut skjemaet, last opp ikonet og trykk på Lagre knappen som vist nedenfor.

Hvis du gjør det, lagres web-push-appen din og eksponerer den APP-ID og API-nøkkel må du legge til OneSignal push-varsler på WordPress-nettstedet ditt. Se bilde nedenfor for detaljer.

Du må kopiere og lime inn APP-ID og API-nøkkel i de respektive feltene i konfigurasjon fane. Bare naviger til OneSignal Push> Konfigurasjon og kopi-lim inn APP ID og API-nøkkelen som vi fremhever nedenfor.

Velg deretter ønsket innstillinger på samme side. Deretter blar du mot bunnen av siden og trykker på Lagre knappen som vist nedenfor.

Og det er det! Nå skyver nettstedet ditt varsler på alle støttede nettlesere unntatt Safari. Prøv ut den nye push-varslingsfunksjonen ved å besøke nettstedet ditt i et nytt inkognito-nettleservindu. Jeg testet til og med Opera-nettleseren, og her er hva jeg fikk.

Ikke verst i cirka 10 minutter med konfigurering av OneSignal push-varslingstjenesten. Hva tror du?

Konfigurere OneSignal Push-varsler for Safari-nettleseren

For å konfigurere push-varsler for Safari-nettleseren, må du generere Safari Web ID. Hvordan? Åpne OneSignal-oversikten og klikk på web-push-appen din som vist nedenfor.

redigere onesignal web push-app

Klikk deretter innstillinger som vist på skjermdumpen nedenfor.

Klikk deretter på Apple Safari som vi markerer nedenfor.

Deretter fyller du ut popup-vinduet som vises og trykker på Lagre knappen som vi detaljer nedenfor.

Etter det, klikk på Apple Safari fanen igjen som vist nedenfor (legg merke til at den er merket AKTIV).

Hvis du gjør det, får du opp en pop-up med Safari Web ID som vist på bildet nedenfor.

Du må kopiere og lime inn ovennevnte web-ID i konfigurasjon fanen som vi gjorde med APP ID og API-nøkkelen som vist nedenfor.

Bla mot bunnen av siden ovenfor og trykk på Lagre knapp. Nå er OneSignal-pushvarslene dine aktive og støttes i alle større nettlesere. Det beste er den gratis OneSignal-kontoen støtter opptil 30 000 abonnenter på nettet. Gratiskontoen støtter et ubegrenset antall mobilabonnenter.

Hvis du trenger mer kraft, kan du alltid springe for en premium pakke, starter på $ 99 dollar per måned. Vi oppfordrer deg alltid til å gå med alternativet som fungerer for din virksomhet.


Push-varsler er en flott måte å holde kontakten med besøkende på nettstedet. Og siden besøkende gir pushvarsler på forhånd samtykke, er du sikker på at personene som abonnerer faktisk er interessert i det du tilbyr.

Fordelene med pushvarsler gjør denne markedsføringskanalen lukrativ og ganske effektiv. Det er utrolig enkelt å konfigurere pushvarsler ved hjelp av OneSignal WordPress-plugin og -tjeneste. Du bør være i gang på mindre enn 15 minutter.

Har du et spørsmål om pushvarsler? Noen kommentarer til dette innlegget generelt? Del gjerne med oss ​​i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me