Slik fikser du brutte koblinger i WordPress på nettstedet ditt

Skjøte damer og herrer. La oss fylle opp krusene og snakke om ødelagte koblinger for WordPress; en torn som svir like mye som WordPress spam. Men ikke bli ført bort her, i dag vil vi fokusere helt på hvordan du finner og fikser ødelagte koblinger som plager ditt WordPress-nettsted.


WordPress ødelagte koblinger er også så dårlige som de høres ut. For det første vil døde koblinger vokse opp takket være et antall eller årsaker, så det er ingen klar måte å finne årsaken på. For det andre og enda viktigere, ødelagte koblinger av WordPress har uheldige effekter på WordPress-nettstedet ditt.

Men hva utgjør egentlig en ødelagt kobling? En ødelagt lenke er 1) en hvilken som helst lenke som fører til en ikke-eksisterende ressurs og 2) en feil plassert lenke som fører til en 404-feilside, eller en hvilken som helst annen side, men den tiltenkte siden. Med andre ord fører brukket lenke deg og leserne dine ingen steder.

Årsaker til brutt lenker i WordPress

Hvis statistikkwidgeten din viser at brukere havner på en 404-feilside når de klikker på en kobling på nettstedet ditt, spiser ødelagte koblinger bedriften din fra innsiden og ut. Likevel husker du ikke at du tok ned ressurser (lydfiler, videofiler, bilder, dokumenter, innlegg, sider osv.) Eller gjorde noe annet som kan føre til 404 feil. Så, hvordan kan det være at du har døde lenker som rotet opp ting for deg?

Hold deg i ro, WordPress ødelagte koblinger gir det til gründere venstre, høyre og sentrum hele dagen. Det er sant at du ikke er alene, men ting lyser opp om et minutt. WordPress ødelagte koblinger rammet av flere årsaker, for eksempel:

 • Et nylig flytting til en ny vert var ikke så vellykket som du trodde
 • Du lenket til en tredjepartsressurs, og sa at tredjepart fjernet den eller endret URL-en
 • Kanskje har du endret nettadressen til et gammelt innlegg, men glemte å oppdatere alle sider og innlegg som lenker til innlegget
 • Noen skurkar truet deg
 • Ny forretningsstrategi innebar å endre domenenavnet ditt
 • Siden å feile er menneskelig, feilstavet du en kobling, f.eks. du utelater et brev eller http: // -delen av en lenke
 • Kommentatorer la linker som ikke fører noe sted
 • Verten din har uvanlige brannmurinnstillinger fordi … vel … noen verter spiller grovt
 • Overførte du fra Blogger til WordPress, og permalinkene dine ble endret? Dette skjer forresten mye
 • Hvis du glemte å fikse koblinger etter å ha konvertert nettstedet ditt fra HTML til WordPress, har du ødelagte koblinger
 • Et tredjeparts nettsted du lenker til er frakoblet fordi eieren ikke har betalt for hosting eller har stengt dører

Phew, hva en liste, og selv om det er upassende å anta, antar jeg at det er flere. Vær ikke bekymret hvis ditt er et isolert tilfelle av ødelagte koblinger i WordPress; løsningene vi tilbyr på et sekund, bør ta vare på elendighetene dine en gang for alle. Men la oss først ta en selfie gå videre til effektene døde lenker har på WordPress-nettstedet ditt.

Effekter av WordPress brutte koblinger

Effekter av brutte koblinger

Det er mange måter brudd på koblinger kan påvirke nettstedet ditt negativt på, men her er noen av de mest viktige for deg å vurdere.

Dårlig brukeropplevelse

Ingen har lyst til å lande på den fryktede 404-feilsiden. Hvis du ikke visste det, er de fleste brukere uvillige til å holde seg på nettstedet ditt hvis de ikke kan finne det de kom etter. En smart 404-feilside lindrer problemet, men til en viss grad.

Det beste er å fikse ødelagte koblinger for å sikre at leserne ikke ender opp på 404-feilsiden din til å begynne med. Tross alt, dårlig brukeropplevelse, blant annet, avler dårlig omdømme.

Mistet trafikk

For online virksomhet er trafikk som blodet som renner i venene dine. Det er en dyrebar vare, uten at nettstedet ditt forsvinner og dør. Uten trafikk er nettstedet ditt like ubrukelig som brystvorter på en brystplate (hei, GOT fans). Når det er sagt, må du håndtere trafikk forsiktig ellers vil brønnen din tørke opp.

En sunn koblingsprofil er akkurat det du trenger for å flytte trafikk fra anskaffelse til konvertering. Hvis det kommer brutte koblinger mellom deg og leserne dine, vil du miste sistnevnte og din fornuft vil fly ut av vinduet. Du mister tallene, og det vil skade vondt.

Å ha en ødelagt koblingssmekk midt i salgstrakten din forstyrrer trafikkflyten, noe som introduserer oss til vårt neste punkt.

Mistet inntekt

Her er en hypotetisk situasjon å kartlegge. Nettstedet ditt har det veldig bra. Din WordPress markedsføringstaktikk lønner seg, og fra analyser trekker du tallene fra de rette kildene. Med andre ord trekker du målrettet trafikk; typen mennesker som kjøper.

Det er imidlertid et problem. Konverteringsfrekvensene dine suger til stor tid. Noe tapper markedsføringsdollar og innsats. Du bruker en A-1-forestilling så langt trafikken går, men den økonomiske belønningen suger livet ut av deg. Det er deprimerende.

Som det var, driver du en nettstedrevisjon og til din forferdelse, har du ødelagte koblinger som peker til produktene dine, noe som betyr at kundene dine faller av lenge før du kan tjene penger. Konkurrenten din smiler helt til banken, og du ‘ sitter fast i en økonomisk krangel.

Kanskje dette ikke er tilfelle. Du har utgående koblinger som peker til tilknyttet program, og ting går bra før tilknytningsleverandøren endrer taktikk, eller i tilfelle en markedsplass, dropper produktleverandøren. Men du vet ikke dette, så du ender opp med å tape mye penger.

Det kan skje med deg, akkurat som det skjedde med vennen Ray:

{Noen} tilknyttede leverandører er litt lurvete av at når produktleverandøren faller fra og ikke lenger bruker dem, {omdirigerer all denne trafikken til hjemmesiden deres}. Derfor fant jeg på en rapport at en “død lenke” som VAR å klikke gjennom til et produkt ble sendt til tilknyttet leverandørens hovedside (nå ikke relatert) – derfor {koste meg over 2830 klikk!} Det har mistet salget for meg. Si at salgskonverteringsfrekvensen var 1%, det vil si 20 til 30 tapte salg. – Ray, sett på Broken Link Checker WordPress Link: Fix Broken Links & Redirections – ShoutMeLoud

Merk: Redigeringer i seler laget av forfatter.

Trenger jeg å si mer? Løs dem ødelagte koblinger.

Dårlig SEO-profil

Det er enkelt å rangere høyt i søkemotorer forutsatt at du gjør alle de riktige tingene. Dette betyr å gjøre alt Google anbefaler, og gjøre det av boken; ingen lureri.

Selv om Google ikke gir en fortelling om 404 feilsider, vurderer de fortsatt brukeropplevelse en rangeringsmetrik. Hvis du tilbyr fantastisk brukeropplevelse, hjelper det “… med å sikre at besøkende på nettstedet ditt oppfatter det positivt, og oppmuntrer til deling, bokmerke, returbesøk og inngående lenker – alle signaler som siver ned til søkemotorene og bidrar til høy rangering.”

Ødelagte lenker, gutter og jenter, er dårlig for brukeropplevelsen, noe som betyr at de er like ille for SEO-profilen din.

For det andre gjennomsøker Google-edderkopper nettstedet ditt og følger koblinger for å indeksere mer av innholdet ditt. Hvis innholdet ditt er bra (enda en SEO-rangeringsmetrik), belønner Google deg med bedre rangering. Hvis Google ikke kan indeksere innholdet ditt fordi døde lenker stopper edderkopper døde i sporene deres, gjett hva som skjer med din rangering?

Ødelagte koblinger vil oppfylle SEO-rangeringene dine, noe som koker ned til lite trafikk som resulterer i tapte inntekter, noe som til slutt fører til migrene og du får mitt driv.

Nå som du kan fortelle at WordPress ødelagte koblinger er dårlig for bedriften, er du motivert for å fikse dem? Vel, la oss grave deg inn.

Hvordan fikse WordPress ødelagte koblinger

Tilgjengelig for deg er en rekke måter å finne og fikse WordPress ødelagte koblinger enkelt og raskt. Vi skal kategorisere disse måtene som:

 • Broken Link Checker Plugins
 • Link Checker Services
 • Andre link checker verktøy

Vi vil dekke noen få alternativer i hver av disse kategoriene, siden alt du trenger er Broken Link Checker-plugin. Det er 100% og ganske imponerende etter mange standarder.

La oss starte med WordPress ødelagte koblinger-plugins.

WordPress Broken Link-plugins

Ansvarsfraskrivelse: Det har vært mye snakk om ødelagte koble-plugins som tapper serverressurser. Som et resultat blokkerer noen verter noen av programtilleggene. Hvis du merker betydelige ytelsesfall mens du bruker noen av disse programtilleggene, må du deaktivere plugin-modulen etter fikse dine ødelagte lenker. Aktiver faktisk plugin-modulen bare når du trenger å sjekke WordPress-nettstedet ditt for ødelagte koblinger.

Med det ekle ute av veien, her er noen av de beste ødelagte koblinger-pluginene for WordPress som noensinne vil ha nettet.

Broken Link Checker

Broken Link Checker

Med over 400 000 aktive installasjoner og en fantastisk rating på 4.10 / 5.00, er denne plugin uten tvil en av de ledende brutte koblingsbrikkerne for WordPress.

Vladimir Prelovac og Janis Elsts bygde Broken Link Cheker, som sjekker “… innleggene, kommentarene og annet innholdet ditt for ødelagte koblinger og manglende bilder, og varsler deg om det finnes noen.” Jepp, det er så enkelt.

Denne pluginen kombinerer innlegg, sider, bloggrull, kommentarer og tilpassede felt for ødelagte koblinger og varsler deg via WP Admin Dashboard eller e-post. Du kan stoppe søkemotorer fra å følge ødelagte koblinger og vise døde koblinger annerledes i innleggene dine for ikke å forvirre leserne.

Broken Link Checker er svært konfigurerbar, noe som betyr at du kan filtrere koblinger etter URL, forankringstekst og så videre. Hvis plugin-en oppdager ødelagte koblinger, kan du fikse dem direkte fra plugin-siden. Vi klør bare på overflaten her folkens, siden denne pluginen kommer med mange flere funksjoner.

WP Broken Link Status Checker

Broken Link Status Checker

Numero dos går til WP Broken Link Status Checker av SeedPlugins i forbindelse med Pau Iglesias. Den trekker litt vekt så langt det å identifisere ødelagte koblinger går, men det suger så langt som å feste koblingsrot.

Jeg sier dette fordi du må besøke det berørte innlegget / siden bare for å redigere eller fjerne den døde koblingen. Det eller du kan ganske enkelt søppel koblingen, som er slags subjektiv. Annet enn det, er denne ødelagte linken WordPress-plugin enkel å installere, konfigurere og score godt i vurderingsavdelingen.

Administratoren har alternativer for å tilpasse hver skanning, og du kan se resultatene på plugin-siden eller via e-post. Du kan tydeligvis få flere funksjoner med WP Link Status Pro-versjonen ($ 20 dollar).

Link Checker

Link Checker

For det første kan du ikke bruke denne pluginen i et lokalt utviklingsmiljø, som ikke er avkjølt. Dette betyr at utvikleren bruker en ekstern server for å sjekke ødelagte koblinger på nettstedet ditt. Han sier at ingen sensitiv informasjon blir lastet opp til serveren, men hva er tankene dine om dette?

Gratisversjonen lar deg sjekke de første 500 linkene, noe som er begrensende ettersom vi har gratis alternativer uten grenser. Du trenger en proversjon for å sjekke utover 500 lenker.

På den annen side er det lite serverbelastning, noe som er bra. Det er enkelt å konfigurere, fungerer ut av esken, men jeg merket et lite sammenstøt med Broken Link Checker. Den spiller imidlertid sammen med andre plugins. Pro-versjonen lar deg planlegge skanninger blant annet. Den har en rating over 3,70 / 5,00 og over 2 000 aktive installasjoner.

Totalt sett Broken Link Checker plugin gjør det for meg.

Link Checker Services

Mens WordPress ødelagte lenke-plugins vil hjelpe deg med å identifisere og fikse ødelagte koblinger, hjelper lenkekontrolltjenester bare med førstnevnte. Det er bedre enn ingenting, ikke sant? Den eneste ulempen er at du må fikse WordPress ødelagte koblinger manuelt (smertefullt) eller ved å bruke plugins.

Ser du at du fremdeles vil trenge en plugin som, igjen, Broken Link Checker, vil jeg oppsummere neste avsnitt i tilfelle du vil sjekke ut noen av disse tjenestene. Avtale? Flink.

Tredjeparts koblingssjekkertjenester inkluderer:

 • W3C Link Checker – Denne lenkekontrollen viser alle døde lenker, statuskoden deres (f.eks. 404, 403, 301 osv.) Og det foreslåtte handlingsforløpet.
 • Googles verktøy for nettredaktører – Dette er et flott verktøy for å sjekke ikke bare ødelagte koblinger, men også andre feil på nettstedet. Du må overlate det til Google, for disse karene tilbyr deg mye informasjon om dine ødelagte koblinger blant andre feil. De vil til og med kategorisere feilene, og tilby deg saftige detaljer, for eksempel når de ødelagte koblingene ble oppdaget første gang.
 • Online Broken Link Check – Dette er et grunnleggende online verktøy som kommer godt med hvis du trenger å skanne et stort nettsted. Det tar tid, og gratisversjonen lar deg skanne opptil 3000 sider. På toppen av det trenger du den betalte versjonen for å sjekke koblinger i dokumenter (PDF, DOC, XLS osv.) Og bilder, som er en slags bummer.

Fixing Broken Links WordPress

Med alle verktøyene i forrige seksjon, bør du fange døde koblinger lenge før de ødelegger på WordPress-nettstedet ditt. Alt du trenger å gjøre er å skrive om, erstatte eller fjerne de døde koblingene.

Imidlertid kan de tre handlingene ovenfor føre til betydelige tap i trafikken, spesielt hvis du fikser koblinger som peker til interne innlegg / sider. Hvis du for eksempel bygger opp nettstedet ditt fra bunnen av, kjøper et nytt domene eller endrer innlegg / sidesluggen, vil du forstyrre koblingsmønsteret ditt. Et bedre alternativ ville være å omdirigere gamle lenker til nye. På denne måten kan du bevare trafikk og SEO-juice.

Fortsatt om å fikse koblinger, kan et annet nettsted koble feil til domenet ditt, noe som betyr at besøkende som følger den lenken ikke finner deg. Bare kontakt utgiveren det gjelder for å få løst dette. Du kan også omdirigere den feilaktige lenken til en annen side, men det er temaet for en annen dag.

Hvis de derimot lenker til et innlegg eller en side feil (men ikke roter bort domenedelen), vil lesere som følger den lenken lande på 404-feilsiden din. Du har to alternativer her: Du kan enten bygge en imponerende 404-feilside for å fange leserne eller omdirigere denne trafikken andre steder.

Som vi deler måter …

Å fikse ødelagte koblinger av WordPress gir bedre brukeropplevelse og trafikk, som begge oversetter til bedre konverteringer.

Du kan finne og fikse døde lenker ved å bruke hvilken som helst av metodene og verktøyene som er foreslått i dette innlegget. Hvis du vil hengi meg, har jeg grunn til Broken Link Checker når som helst på dagen.

Vi håper dette innlegget hjelper deg med å fikse ødelagte koblinger på ditt WordPress-nettsted. Hvis du er interessert i andre metoder og verktøy, kan du dele fritt i kommentarfeltet nedenfor. Her er et sunnere nettsted. Jubel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me