Med Slide Deck 2 WordPress-plugin kan du lage ubegrensede vakre innholdsglidere på nettstedet ditt. Det er en av de enkleste å bruke plugins der ute og kommer fullpakket med alle slags fantastiske funksjoner.


Besøk Slide Deck Official Site

Slide Deck 2 Funksjoner

Slide Deck har mange flotte funksjoner som gjør den svært tilpassbar og brukervennlig. Nedenfor har jeg fremhevet noen av toppfunksjonene i Slide Deck-plugin som nevnt på nettstedet deres – jeg går nærmere inn på disse i videooversikten, men bare slik at du kan få en generell ide om hva som gjør plugin-en slik spesiell.

Flere innholdstyper

Noe av det beste med Slide Deck 2 og hva som virkelig gjør at den skiller seg ut fra andre glidebrygg-plugins er at den støtter forskjellige typer lysbilder … bilder, tekst, html og videoer. Og du er ikke fast på noen spesifikk lysbildetype, du kan ha alle bildefrembilder, alle videoer, eller du kan ha en blanding av forskjellige lysbildetyper på 1 glidebryter!

Innholdstyper for lysbildedekke

Når du går til å lage et lysbilde, bare velg det fra en rullegardinliste, og alle innstillingene for lysbildetypen vises slik at du enkelt kan tilpasse den lysbildestilen til dine behov.

Du kan ha lysbilder med …

  • Bilder
  • Tekst
  • HTML
  • videoer

Enkel WYSIWYG-editor

Alle alternativene og innstillingene når du oppretter lysbildene dine med lysbildedekke, gjøres via et intuitivt tilpasset brukergrensesnitt som er veldig enkelt å bruke. Du kan legge til bildetekster eller brødtekst til et hvilket som helst lysbilde, velge mellom flere oppsett for lysbildene dine, enkelt laste opp og / eller slette bilder, velge mellom forhåndsdefinerte stiler eller lage dine egne, dra og slippe lysbildene … osv..

Skyv dekk WYSIWYG

Live forhåndsvisning

De beste tingene med Slide Deck er etter min mening livevisning. Når du jobber med å lage lysbilder, vil plugin-en vise en forhåndsvisning av glidebryteren akkurat der i instrumentbordet, slik at du kan se nøyaktig hvordan det kommer til å se ut i frontenden. Hvis du redigerer et lysbilde, drar lysbildene rundt, skifter objektiv (glidebryterstil)… osv., Kan du se alle endringene på en direkte glidebryter som du kan teste ut. Dette vil sikre at når du skal legge den ut på fronten, ser den perfekt ut!

Forhåndsvisning av lysbildedekke

Mottakelig

Slide Deck oppdaterte nylig plugin-modulen deres for å være fullt responsive. Dette betyr at hvis du kjører et responsivt WordPress-tema, ikke har noen problemer med å bruke denne pluginen. Jeg testet responsen på demoen deres, og det er ikke dårlig. Selvfølgelig, med noe glidebryter for innhold, vil det ikke være 100% perfekt responsivt – men det kan være ekte, ethvert nettsted på en mobilenhet kommer ikke til å se like bra ut som standardområdet i full størrelse.

Slide Deck Responsive

Hvis du tar turen til SlideDeck, kjører de en fantastisk kampanje på 25% på grunn av denne nye oppdateringen

Slide Deck Video Oversikt

De fantastiske menneskene som skapte Slide Deck (Digital telepati) har gitt meg premiumversjonen av plugin slik at jeg kunne teste den ut og vise dere hvordan alt fungerer. Først ble jeg litt overveldet over alle alternativene og innstillingene, men det tok bare 10 minutter å bli kjent med systemet siden det er så intuitivt. I videoen nedenfor ville jeg vise deg hvordan man kunne lage en glidebryter ved hjelp av lysbildedekket og bare raskt bla gjennom alternativene og noen av nøkkelfunksjonene. Jeg elsket virkelig å rote med pluginen, personlig har jeg ikke bruk for det, men kanskje vil du gjøre det!

Jeg ønsket ikke å gå inn i store detaljer angående alle små innstillinger som er inkludert for hver lysbildedek og individuelle lysbildestiler, fordi plugin-en er veldig massiv og det ville være den lengste videoen noensinne. Jeg håper at hvis du så på videoen, fikk du en god følelse av hvor enkelt plugin-modulen er å bruke og hvor funksjonsmessig den er. Jeg personlig liker virkelig live-forhåndsvisningen mens du tilpasser lysbildedekket ditt, så jeg ville virkelig vise at i videoen – bare å beskrive plugin-en gjør ikke det rettferdighet, du må virkelig se den i aksjon for å sette pris på den!

Mine tanker

Det eneste jeg skulle ønske å se var om brukergrensesnittet var litt mer innstilt på standard WordPress UI, noen av fargene / knappene ser rett og slett malplassert. Jeg er en stor fan av å bruke så mange innebygde stiler som mulig og holde ting så nær WP UI som mulig. Når det er sagt, dette er egentlig ikke noe problem (og ja, det ser vakkert ut), og noen mennesker på den annen side kan virkelig like det moderne / elegante utseendet til pluginen.

Totalt sett synes jeg pluginen er veldig bra. Jeg har ikke opplevd noen slags feil eller problemer da jeg testet ut pluginen og ble kjent med måten det fungerer på var veldig rask – jeg trengte ikke å lese noen dokumentasjon, da alt bare gir mening. Jeg liker det faktum at plugin-en har forhåndsinnstilte stiler for å legge til bildetekster og slikt til bildeskjermbildene dine, bare tekstglassene jeg ikke er en stor fan av, videobilder er veldig gode og nyttige og selvfølgelig liker jeg HTML-lysbildet fordi det er perfekt for avanserte brukere som vil ha litt mer fra glidebryteren.

Få lysbilde dekk

Klikk på knappen nedenfor for å gå over til det offisielle nettstedet for å lære mer og få denne fantastiske plugin og begynne å lage flotte glidebrytere for nettstedet ditt! Den personlige versjonen starter på 49 dollar som er en god del.

Prøv det selv: Hvis du klikker nedenfor og går til siden, kan du klikke på knappen som sier “Prøv gratis demonstrasjonen”Slik at du kan teste ut pluginen selv og se førstehånds hvor kult det er.

Få lysbilde dekk

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me