PROS I GOGEEK SITEGROUND
1. Plani i fuqishëm i hosteve të përbashkët të fundvitit të lartë të SiteGround me 11,95 dollarë në muaj
2. Plani me vlerën më të mirë nga SiteGround me një bollëk të burimeve të serverit
3. Ofron 4x Përvojë më të shpejtë të mbajtjes në internet se çdo server normal normal i pritjes
4. Deri në 30 Backup Daily FALAS së bashku me opsionin e Rivendosjes së lehtë
5. GoGeek është ndoshta Shërbimi i Pritjes më i mirë dhe më i arsyeshëm Semi-Dedicated Hosting me VPS si serverë të fuqishëm
6. FALAS Shërbimi Profesional Falas i Transferimit
7. Të tre nivelet e Cache të disponueshme me llogarinë GoGeek ndërsa përdorni shtojcën SG Optimizer – Static, Dynamic & Memcached
KONSETI I GOGEEK SITEGROUND
1. Megjithëse plani i GoGeek duket si një Paketë e Pavarur e Ndarjes së Ndaruar me një vlerë të madhe, prapë se prapë mund të duket mjaft e kushtueshme me çmim të pjerrët të rinovimit për disa përdorues
Vlerësimi i faqes GOGEEK
SiteGround GoGeek
Uptime & Besueshmëria
5.0/5.0
SiteGround GoGeek
Shpejtësia & Performanca
5.0/5.0
SiteGround GoGeek
 Burimet e serverit
5.0/5.0
SiteGround GoGeek
Mbrojtja e Sigurisë dhe Anti-Hack-it
5.0/5.0
SiteGround GoGeek
Tarifat e çmimeve dhe rinovimit
4.0/5.0
SiteGround GoGeek
Përputhshmëria me WordPress
5.0/5.0
SiteGround GoGeek
Ndihma me përparësi
5.0/5.0
VLERËSIMI I PËRGJITHSHËM4.9/5.0
PUMRMBLEDHJE SHQYRTIMI I GOGEEK SITEGROUND
Plani i Ndarjes së Ndarjes së nivelit të lartë të SiteGround GoGeek do t’ju kushtojë përafërsisht 11,95 dollarë në muaj e cila mund të duket pak e kushtueshme kur e krahasoni me StartUp ose GrowBig, por me të vërtetë është një Paketë e plotë mund të merrni një çmim të arsyeshëm, i cili ia vlen të paguani plotësisht! Pjesa më e mirë janë tiparet e pasura që vijnë me llogari GoGeek të cilat janë pothuajse aq të mira sa një Plani VPS vetë (thjesht pa hyrje në Root). Kjo për shkak se SiteGround beson se mund të trajtojë pothuajse çdo gjë vetë, pa ndonjë telashe të panevojshme për ju. Llogaritë e izoluara, më pak faqet e internetit të pritura në server, shpejtësia 4x, dhe Mbështetja e Posaçme e Prioritetit të SiteGround pa mohim e bën GoGeek të planifikojë një marrëveshje lotuese me sy.

Plani GoGeek i SiteGround është shumë më i shpejtë se sa planet e ofruara nga shumica e ofruesve të tjerë të pritshëm të pritjes dhe pothuajse 4x më shpejt sesa plani i pritjes i StartUp i SiteGround. Dallimi kryesor midis planit të pritjes së GoGeek të SiteGround dhe planeve të tjera të tyre të përbashkët të pritjes (Fillimi i faqes dhe GrowBig i SiteGround) është burimet e serverit që ju merrni i cili vepron si faktori kryesor kur bëhet fjalë për shpejtësinë dhe punën e faqes tuaj. Kjo do të thotë që faqja juaj do të ngarkojë më shpejt ndërsa blini plane më të larta të mbajtjes nga SiteGround.

Kur vizitoni faqen e krahasimit të planit të ndarjes së planifikuar të SiteGround, mund të vëreni qartë se merrni më shumë veçori me planet e tyre më të larta të cilat janë të ngarkuara me burime shtesë të serverit dhe funksionalitete të përparuara. Ju nuk duhet të keni ndonjë problem me GoGeek të SiteGround pasi është një plan i mrekullueshëm i pasurive të përbashkëta të pasura me funksion, i cili do t’u përshtatet më së miri atyre që duan që faqja e tyre e internetit të ngarkojë super shpejt me një çmim mujor të arsyeshëm $ 11.95. Gjithashtu, plani i tyre GoGeek është një zgjedhje e përsosur nëse nuk ndjeheni menjëherë duke shkuar për planin e shtrenjtë të pritjes së faqes Cloud të SiteGround duke paguar 80 dollarë në muaj.

Me llogarinë GoGeek të SiteGround, në thelb merrni shumë burime superiore të serverit, 10 GB hapësirë ​​më shumë për ruajtjen e SSD sesa llogaria e tyre GrowBig, mjedisi i skenimit me një klik për të krijuar faqet demo, dhe 1-klikoni opsionin e rivendosjes për restaurimin e thjeshtë të kopjimeve të faqes (nëse është e nevojshme). Tani, le të bëjmë më shumë detaje shtesë të veçorive të planit GoGeek të SiteGround në rishikimin tonë.

Gmimet & Karakteristikat e SiteGround GoGeek (Përmbledhje Rishikimi 2020)

Këtu keni një përmbledhje të hollësishme të veçorive të hostimit të SiteGround GoGeek dhe informacionit për çmimet për t’ju ndihmuar të dini më shumë rreth këtij plani të mbushur me veçori më të mira me vlerë …

Karakteristikat e Planit të SiteGround GoGeek (Rishikimi 2020)
ÇmimevePlan SiteGround GoGeek
Mimi i ofertës11,95 dollarë në muaj
(Pricemimi i rregullt 29,95 $ në muaj)
Politika e rimbursimit30 ditë Garancia e kthimit të parave të sitit Google rreth GoGeek
Merrni ZBRITJE NAN PLANIN E GOGEEK SITEGROUND
Karakteristikat thelbësore të Planit SiteGround GoGeek (Rishikimi 2020)
FeaturesPlan SiteGround GoGeek
Uebfaqet e lejuara për t’u prituri pakufizuar
Hapësira në internetHapësirë ​​disku 30 GB SSD
Bandwidth Mujorpamatur
Vizitorët e përllogaritur Mujor100,000 ~ Vizita unike
Baza e të dhënave MySQLi pakufizuar
Subdomains & Domain Parkedi pakufizuar
Instalim falas CMS po
Llogaritë falas të postës elektronike po
SG Enhanced cPanel Softaculous po
SiteGround SuperCacherTë tre nivelet
Rezervime falas automatike (bazat ditore)30 kopje
Rivendosja e Kopje rezervë falas me 1 klik po
Rezervime falas (On-Kërkesë) po
Git (Para-Instaluar për krijimin e depove) po
1-Klikoni Mjedisi i Vendosjes së sitit po
Instalim falas i Shportës së Shportave po
Certifikata falas SSL po
Serverë me pajtueshmëri PCI po
Transferim Falas Profesional i Faqes po
Burimet e serverit të serverit SiteGround GoGeek Plan (Shqyrtim 2020)
Burimet e serveritPlan SiteGround GoGeek
Proceset e njëkohshme të serverëve20
Lidhje të njëkohshme IP të vetme15
Koha mesatare e ekzekutimit të procesit në ditë2 sekonda
Sekondat e CPU-së për Program2,000 / orë
20,000 / ditë
600,000 / muaj
Kujtesa e serverit për proces768 MB
Përdorimi i CPUJo më shumë se 20% për planin e SiteGround GrowBig për një periudhë më të gjatë se 10 sekonda
Intervali Minimal i Punës Cron30 minuta
inodes300,000
Burimet e Bazës së të Dhënave të SiteGround GoGeek Plan (Rishikimi 2020)
Burimet e bazës së të dhënavePlan SiteGround GoGeek
Madhësia e bazës së të dhënave1 GB
Madhësia e Tabelës së Bazës së të Dhënave500 MB
Kërkesat e bazës së të dhënaveDeri në 30% të burimeve të serverit të llogarisë GoGeek të SiteGround
Burime Email-i të Planit të SiteGround GoGeek (Shqyrtim 2020)
Burimet e postës elektronikePlan SiteGround GoGeek
Madhësia e kutisë postare4 GB
Madhësia e bashkëngjitjes50 MB
Dërgon Email për orë400
Emailet e marra për Minutë20
Marrësit për Email40
Koha e riprovimit të postës elektronike të pavendosur11 orë
Mbështetja e Klientit SiteGround GoGeek Plan (Rishikimi 2020)
Llojet e mbështetjes së klientitPlan SiteGround GoGeek
24/7 Mbështetje Super Fast Premium GoGeek po
Mbështetje për Live Chat SiteGround GoGeek po
SiteGround GoGeek Email / Mbështetje e Biletave po
Mbështetje Telefonike SiteGround GoGeek po
Mbështetje Prioritare e SiteGround GoGeek po

SiteGround GoGeek vs GrowBig vs StartUp: Krahasimi i Planit (2020)

Këtu është një grafik i plotë krahasimi i planit GoGeek të SiteGround dhe janë dy planet e tjera të përbashkëta të pritjes (StartUp & GrowBig) të cilat mund t’i gjeni në faqen e veçorive të SiteGround.

Vlerësuar me # 1 Web Host Shumë shpesh

Vlerësohet vazhdimisht si MË E MIRA dhe Numri # 1 Pritës i Uebit në shumicën e sondazheve ju mund të gjeni Online

Siti i Përkushtuar i Sajtit të Sajtit të SiteGround (Plani GoGeek) = 4x Uebsajti më i shpejtë

Pritja e shpejtë është Numri 1 gje qe WordPress rekomandon përdoruesit e saj në udhëzuesin e tyre për optimizimin e shpejtësisë në mënyrë që të vendosni siç duhet caching të faqes suaj të internetit, optimizimin e imazhit etj. Por, atëherë ju ende duhet të mbështeteni në web hosting tuaj në mënyrë që të ofroni faqen tuaj me burime të mjaftueshme të serverit për të bërë ngarkesën e faqes tuaj më të shpejtë dhe kjo është ku paketa GoGeek e SiteGround hyn në lojë. Nëse hidhni një sy në faqen e tipareve të SiteGround, do të shihni që me planin GoGeek merrni shumën më të lartë të Burimeve të Serverit (pothuajse 4x Uebsajti më i shpejtë i cili është një host shumë i fuqishëm i pajisur me veçori plan).

Mbështetje Prioritare e SiteGround me Kohën e Reagimit prej më pak se 10 minutash për Biletat

SiteGround-së Mbështetje themelore është thjesht e mrekullueshme, pavarësisht nga plani juaj i hostimit, pasi ato bëjnë përmirësime të shpeshta dhe zhyten thellë në universin WordPress për t’ju ndihmuar në zgjidhjen e çdo çështje. Plani GoGeek i SiteGround vjen me pronarin e tyre Ndihma me përparësi shërbim i cili është shumë më i shpejtë me trajtimin e Biletave tuaja të Ndihmës pasi ato marrin përparësi më të madhe dhe adresohen 10 minuta ose më pak (kur disa host të tjerë të Shared-it marrin orë dhe madje ditë). Shërbimi i Ndihmës Prioritare nga SiteGround nuk është arsyeja e vetme për blerjen e planit të tyre GoGeek pasi ka shumë më tepër për të. Mbështetja e rregullt themelore e tyre në vetvete është shumë e dobishme dhe mjaft e shpejtë, por Mbështetja Prioritare e SiteGround është me të vërtetë shumë më e shpejtë dhe shton një vështirësi tjetër për ta bërë jetën tuaj të thjeshtë të Blogging..

me Ndihma me përparësi nga SiteGround, Tickets zakonisht përgjigjen në 5 deri në 7 minuta në përvojën time …

Dhe kjo është shumë më shpejt se çdo Shared H tjetërosts …

SiteGround GoGeek Uptime = 100%

Me llogarinë GoGeek të SiteGround, mund të prisni një të qëndrueshme uptime99.99% (kryesisht 100%) çdo muaj së bashku me të jashtëzakonshme Përgjigja Time.

SiteGround GoGeek = Plani i Mikpritjes Miqësore me E-commerce

Nëse keni nevojë për host të e-commerce, atëherë GoGeek i SiteGround është ai për ju pa asnjë dyshim. Ajo vjen me tipare miqësore për tregtinë elektronike që nuk përfshihen as me llogari StartUp dhe GrowBig siç janë Certifikatat SSL Falas Wildcard (përfshirë me GrowBig), dhe pajtueshmërinë PCI për përpunimin më të sigurt të transaksioneve të Kartës së Kredisë për Dyqanin tuaj Online. Për më tepër, SiteGround gjithashtu mbështet shumicën e Shportave kryesore të Blerjeve Online dhe madje i instalon ato pa kosto.

SG-Git për WordPress Repo Creation është një tjetër veçori e shkëlqyeshme e përfshirë me llogarinë GoGeek pasi vjen para-instaluar të cilën mund ta modifikoni në degët lokale. Karakteristika Git e SiteGround është goxha e lezetshme dhe jo për blogerët amatorë pasi do të jeni në gjendje të vendosni azhurnime dhe gjithashtu të tregoni dallime mjaft lehtë midis faqes tuaj Prodhim / Skenë dhe burimit tuaj lokal kod.

Kur duhet të zgjidhni Planin e SiteGround GoGeek?

Ju duhet të zgjidhni planin e SiteGround GoGeek ose të azhurnoni nga plani StartUp / GrowBig nëse…

1. Ju jeni duke planifikuar të presë një numër të faqet e internetit ose blogs (të gjitha në një llogari të përbashkët pritëse të SiteGround)
2. Ju mendoni se keni nevojë për shumë më tepër Burimet e serverit sesa S të tjera më të liraharqet e paketave të pritjes të SiteGround siç janë StartUp dhe GrowBig
3. Ju ndjeni nevojën për Mbështetjen Prioritare të SiteGround për të provuar më të mirën prej tyre kur bëhet fjalë për shërbimin e klientëve për drejtimin e faqes tuaj
4. Ju duhen shumë hapësirë ​​për ruajtje në internet deri në 30GB (e cila është vërtet shumë) me kufij shumë më të lartë në tuaj Baza e të dhënave dhe Email
5. Ju dëshironi të kërkoni Mbështetje të Ekspertit nga TeamGround Team kur të vendosni Backup / Restore faqja juaj
6. Ju duhet të formoni depo duke përdorur ato SG Git mjet i cili vjen tashmë para-instaluar me këtë plan
7. Ju po planifikoni të drejtoni një Uebfaqe E-commerce dhe dëshironi që ajo të jetë Super e sigurt në mënyrë që të mund të parandaloni ndonjë Mashtrime të kartës së kreditit duke shfrytëzuar faqet e SiteGround Serverët në përputhje me PCI që vijnë me të tyre Llogari GoGeek
8. Ju keni nevojë për SiteGround 1-Klikoni Mjedisi në skenë tipar për të vlerësuar performancën e faqes tuaj të internetit përpara se të pritni aktualin tuaj faqja e internetit e drejtpërdrejtë
9. Ju keni nevojë për të gjitha falas dhe të bërë profesionalisht nga ekspertë të tillë si Përditësime automatike, Migrim falas për mbajtjen në internet, 30 Kopje rezervë ditore FALAS etj
10. Ju duhet Serverët NGINX, Disqet SSD, Qendra të shumta të të dhënave, CDN FALAS Cloudflare dhe teknologji të tjera të gjeneratës së ardhshme për të rritur shpejtësinë dhe performancën e sitit tuaj në nivelin e ardhshëm
11. Ju duhet një minimum prej 99,99% Uptime me një Mbështetje jashtëzakonisht të shpejtë nga faqja e SiteGround Stafi teknik (sa herë që të jetë e nevojshme)
12. Ju dëshironi siguri dhe mbrojtje nga hekuri kundër të gjitha llojeve të kërcënime me qëllim të keq në internet dhe hacks
13. Keni nevojë për një plan të qëndrueshëm hostesh për WordPress për të pritur Domainet e shumëfishta me buzë të prerjes Teknologji SiteGround
14. Ju kërkon një të përballueshme Shërbim i përbashkët i pritjes i cili ofron veçori shumë të ngjashme me atë të nivelit të lartë Plani i pritjes VPS ose lehtësisht e shkallëzueshme Serverë të pritjes në cloud
15. Mund të paguani sa më shumë 11,95 dollarë në muaj për një awesome Server virtual virtual si plani i pritjes, por me të vërtetë nuk dëshiron ta duash shpenzoj 80 dollarë çdo muaj në serverat e pritjes në cloud

Si të kërkoni Zbritjen e Faqes GoGeek pa ndonjë kod kupon?

Marrja e Marrëveshjes së SiteGround GoGeek është e lehtë dhe madje nuk ju kërkohet as ndonjë kodet e zbritjes / kuponit për të kërkuar ndonjë zbritje të çmimeve. Për të marrë këtë Ofertë të Zbritjes në blerjen e llogarisë tuaj në faqen GoGeek të GoGeek, gjithçka që duhet të ndiqni është udhëzuesi ynë i hollësishëm më poshtë:

❈ HAPI 1

KLIKONI KETU Për të vizituar sitin e sitit për të marrë Marrëveshje zbritjeje GoGeek

❈ HAPI 2

Pastaj klikoni në FILLO opsionin & merrni Marrëveshja me GrowBig me sitin e faqes

❈ HAPI 3

Regjistrohu juaj Emri i Domainit në mënyrë që ta presë atë me planin e SiteGround GoGeek ose thjesht ta plotësosh (nëse keni ndonjë) dhe mbushni të gjitha detajet me kujdes dhe klikoni në VAZHDONI alternativë.

❈ Hapi 4

Tani, zgjatni kohëzgjatjen e planit, zgjidhni Unë konfirmoj kutinë e zgjedhjes dhe në fund klikoni në VAZHDONI buton.

Kjo eshte! Sapo keni kryer regjistrimin e planit të pritjes së SiteGround GoGeek dhe aktivizimin automatik të Zbritjes së tyre Deal!

Përfundim: A është me vlerë plani i SiteGround GoGeek?

SiteGround ka përfshirë pothuajse çdo tipar të mundshëm për të siguruar që GoGeek është me të vërtetë më i miri midis të gjitha planeve të tyre të përbashkëta të ofruara të ofruara. Nëse nuk keni ndonjë problem me koston që lidhet me GoGeek si mjaft i çmueshëm se dy planet e tjera të përbashkët të pritjes së SiteGround (StartUp dhe GrowBig), dhe po kërkoni për të gjitha tiparet e përmendura të gjenit tjetër që ofron ky plan, atëherë duhet të shkoni me GoGeek pa dyshim! Plani GoGeek i SiteGround është plotësisht i vlefshëm për koston dhe zhurmën e sigurt për përfitimet tuaja, pasi unë jam shumë i sigurt se nuk do t’ju zhgënjejë!

Shpresoj që rishikimi ynë të vazhdojë Plani i Shitjes i SiteGround GoGeek i Ndarë (2020) ishte e dobishme për ju dhe gjithashtu ju ndihmoi të analizoni nëse kjo zgjidhje e gjysmë-përkushtuar e hostimit ia vlente kërkesën dhe buxhetin tuaj apo jo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me