Цлоуд хостинг је једна од најзанимљивијих и најкориснијих технологија која је на Интернету доступна за власнике веб локација, администраторе, дизајнере и кодисте. Употреба облака за хостовање ваше веб странице заправо је домаћин на више сервера што вам омогућава да користите више ресурса као и обично. У случају да је један од цлоуд сервера ако није повезан, постоје и други који могу учинити да ваша веб локација остане на мрежи.


Са хостинг хостинга у облаку можете добити сувишну количину складиштења, флексибилност, пуно функција и најбољу доступну услугу веб хостинга. Сада можете да мењате софтвер који користите по својој жељи, јер се ради на више сервера и нема ограничења као на дељеном веб хостингу. Стабилност и сигурност такође се нуде сваком серверу који има сопствени сигурносни софтвер. Поред тога, план хостинга у облаку можете надоградити кад год желите само додавањем новог ЦПУ-а, нове меморије или новог простора на диску.

СИТЕГРОУНД Лого
УПТИМЕ
996
БРЗИНА
998
ПОДРШКА
997
ЦЕНА
942
КАРАКТЕРИСТИКЕ
955
ЗЕЛЕНА
950
ИНОВАТИВНО
989

СитеГроунд је веб хостинг компанија која нуди веб услуге основане 2004. године. Данас СитеГроунд управља са више од 2000 карата за подршку, 1000 телефонских позива и 2000 порука путем ливе цхат-а. Такође имају приближно 500.000 домена. СитеГроунд поседује вишеструке дата центре на три континента: у америчком Чикагу, у Лондону у Великој Британији, Амстердам НЛ и Сингапур СГ. СитеГроунд има више аспеката објекта као што су високо доступна мрежа, сувишни електрични системи и врхунска физичка сигурност.

Једна од најзанимљивијих услуга веб хостинга која нуди СитеГроунд је Цлоуд хостинг. Ова врста веб хостинга је скалабилна, брза и у потпуности управљана. Једном када купите цлоуд хостинг, добићете и 24/7 премиум подршку заједно са другим важним функцијама као што су скалабилни ресурси, брза платформа, бесплатни ЦДН, периодичне резервне копије и управљани сервери.

Системи за управљање садржајем

Једноставно можете користити више система за управљање садржајем и сваки од њих је доступан са сопственим функцијама. Неки од ових ЦМС-а су:

 • ВордПресс је један од најпопуларнијих система за управљање садржајем. СитеГроунд нуди ВордПресс Цлоуд хостинг са инсталирањем једним кликом који може да покрене вашу ВордПресс локацију само једним кликом миша, аутоматски се ажурира како би се добила најновија ВордПресс верзија, СуперЦацхер обезбеђени додацима и подешавањима за Мемцацхе, ССХ и ВП-ЦЛИ за потпуну контролу вашу веб страницу ВордПресс и још много тога.
 • Магенто је један од најпопуларнијих система за управљање садржајем еЦоммерце-а који користи пуно интернет продавница, а верзија коју пружа СитеГроунд долази са јединственим системом за кеширање, инсталацијом једним кликом, ССХ омогућава и ГИТ прединсталацијом.
 • Друпал је још један популарни систем за управљање садржајем који нуди СитеГроунд заједно са хостингом у облаку и са Друпал Суперцацхер који убрзава ваш Друпал веб страницу, једном кликните аутоматски инсталациони програм, Друсх прединсталацију и Гит интеграцију..
 • Јоомла је последња платформа која долази са цлоуд хостингом на СитеГроунд-у, али долази и са ЈХацкГуард инсталацијом, инсталацијом једним кликом, инсталацијом СуперЦацхер-а, аутоматским ажурирањима и Гит интеграцијом.

Основне карактеристике хостинга у облаку

Сви планови за хостинг у облаку укључују приступ ВХМ и цПанел, али и Апацхе сервер, оперативни систем ЦентОС, сервер Еким Маил, заштитни зид ИП табела, базе података МиСКЛ 5 и ПостгреСКЛ, 5 ПХП верзија, скрипту за аутоматско инсталирање софтвера, 1 наменски ИП, бесплатно име домена , бесплатни приватни ССЛ и ССХ приступ.

У основи постоје 4 различита плана:

 • Улаз који кошта око 48 £ месечно, а долази са 1к 3.0ГХКС ЦПУ-ом, 2ГБ ДДР3 РАМ-а, 20 простора за складиштење диска и пропусним опсегом 5ТБ..
 • Посао који кошта око 64 фунте месечно, а укључује 2к3,0 ГХз ЦПУ, 2ГБ ДДР3 РАМ-а, 40 ГБ простора на диску и 5ТБ пропусног опсега.

Бусинесс Плус мало скупље кошта око £ 90 и има 3ГБ ДДР3 РАМ-а и 60ГБ простора за складиштење на диску. Све остале функције су исте као у пословном плану

 • Предузеће је најскупљи план. Кошта око 112 фунти месечно и долази са снажним хостингом у облаку који користи 4к3.0ГХз ЦПУ, 4ГБ ДДР3 РАМ-а, 80 ГБ простора на диску и 5ТБ пропусног опсега.
 • Цустом је тачно онај план који желите за себе јер га можете креирати испочетка. Минимални ресурси које можете тражити су они из Ентри плана и можете тражити максимално 16 језгара ЦПУ-а, 16ГБ РАМ-а и 200ГБ Диск Стораге. У случају да желите максимално сав ресурс, коштаће вас око 370 фунти месечно.

Све цене су доступне без ПДВ-а и сви планови нуде вашу ширину од 5 ТБ.

Како наручити план хостинга у облаку

Да бисте купили цлоуд хостинг план, морате одабрати жељени план или регистровати нови домен или користити постојећи који имате. Ако желите да региструјете нови домен, можете да користите валидатор домена како бисте пронашли доступан домен и изабрали одговарајуће проширење.

Поред тога, морате да упишете своје податке, податке о лозинци, податке о плаћању и да одаберете додатне услуге ако су вам потребне, као што је Регистрација домена која је у овом случају бесплатна, Приватност домена која вас кошта око £ 13 годишње, ССЛ сертификат и приватни ДНС који бесплатни су за планове хостинга у облаку, ВХМЦС који кошта око £ 6 месечно и ХацкАлерт Мониторинг који кошта 13 £ годишње.

Зашто смо изабрали СитеГроунд

СитеГроунд често ажурира кернел сервера и управљачке плоче и све њихове услуге, као што су: апацхе + ПХП, МиСКЛ, Еким, итд.. СитеГроунд прати нападе – и мрежни и хакерски покушаји, нежељене активности, ненормално коришћење ресурса од стране корисника и неправилности на нивоу сервера.

Поређење између функција хостинга у облаку СитеГроунд и других функција хостинга у облаку

Ако СитеГроунд нуди 5 планова за хостинг у облаку, друге веб локације нуде мање планова као што је ДреамХост. Међутим, ДреамХост нуди два главна плана: један за веб локацију и један за складиштење. ДреамЦомпуте се користи за прављење веб и мобилних апликација, а има и функције као што су потпуни приступ роот-у, АПИ приступ, прилагођени Линук и још много тога. Цена за ДреамЦомпуте креће се од £ 4,5 месечно и може достићи и £ 96 у зависности од потребних ресурса. ДреамОбјецтс се користи за чување датотека. Има функције попут корисничког интерфејса, неограничен улазни пренос и скалабилан је. Цена почиње од 0,025 фунте за сваки ГБ месечно.

ДигиталОцеан нуди могућност коришћења ССД цлоуд сервиса за мање од једног минута креирањем тренутног налога. Компанија нуди поуздане и скалабилне цлоуд сервере са ценама између £ 5 и 80 £ месечно.

ХостГатор има 33% попуста за свој први хостинг хостинг план под називом Хатцхлинг Цлоуд. Овај план кошта 5,95 фунти и долази са једним јединим доменом, 2 ГБ РАМ-а, 2 ЦПУ-а и заједничким ССЛ сертификатом. Препоручени план је Баби цлоуд који као 41% попуста кошта скоро £ 7 месечно и има неограничене домене, 4 ГБ РАМ-а и 4 ЦПУ-а. Последњи план је Бусинесс Цлоуд са попустом од 39% и са 6 ГБ меморије и 6 ЦПУ-а. ХостГатор долази за облак хостинг планове са функцијама као што су интегрисано кеширање, интуитивна надзорна плоча и управљање ресурсима.

Поређење између хостинга у облаку СитеГроунд и других услуга веб хостинга СитеГроунд

СитеГроунд нуди више врста веб хостинг услуга, од којих свака има своје карактеристике. Једна од услуга веб хостинга коју нуди СитеГроунд, осим облака, су и ВордПресс хостинг услуге које долазе са бесплатним преносом, бесплатним именом домена за ливе, бесплатним предлошцима инсталација једним кликом заједно са великом брзином, јаком заштитом, дневним копирањем, аутоматским ажурирањима и још много тога. СтартУп план можете да користите са трошковима око £ 4, ГровБиг који кошта око £ 9, ГоГеек који кошта 15 £ месечно. Сви планови имају више ГБ дискова за похрану између 10 и 30 и велику пропусност почевши од 10.000 посета до 100.000 посета.

Јоомла хостинг је још један сјајан веб хостинг који нуди СитеГроунд који има готово исте функције као и ВордПресс онај са истим ценама.

Дељени веб хостинг такође су доступни са истим карактеристикама и истим ценама за СитеГроунд клијенте, док наменски сервери имају скупе цене које крећу од 200 до 360 фунти. У зависности од плана који желите, можете набавити Интел Ксеон Е3 1230 ЦПУ са 3,20 ГХз, 4ЦПус, 8 процесора, 8МБ кеш меморије, 5ТБ пропусним опсегом и 500 ГБ ХДД, или два Интел Ксеон Е5 2620 ЦПУ са 2 ГХЗ ЦПУ и 12 Цорес , 24 нити и кеш више од 10 МБ. Уз то, за последњи пакет добићете 2ТБ ХДД. Ова услуга је најскупља, па се не препоручује једноставним корисницима попут облака.

Зашто смо изабрали СитеГроунд

Уз просечно време одзива мање од 15 минута на картама и практично не чекање на цхат и телефон, добијате најбољу подршку!

ПОСЕТИТЕ СитеГроунд лого И ДОБИТЕ НАШ ПОПУСТ

Технички

 • 99,9% гаранција за невремене
 • ССД дискови за све планове
 • Побољшане перформансе са НГИНКС, ХТТП / 2, ПХП7 и бесплатним ЦДН-ом
 • Аутоупдатес корисничких апликација
 • Врхунска ЛКСЦ технологија, аутоматизовано надгледање и свакодневно прављење резервних копија
 • Строга правила заштите заштитног зида
 • Бесплатно подешавање; Пренос
 • Неограничен промет, е-поруке, ДБ-ови
 • Бесплатна дневна копија
 • цПанел и ССХ приступ
 • Бесплатно ЦлоудФларе ЦДН
 • Најбоље перформансе на веб локацији са СуперЦацхер-ом
 • Аутоинсталлер за лакши старт
 • Нови брзи сервери са одличним перформансама
 • Дата центар у Лондону

 • Ниједан

Подршка

 • 24/7 Техничка подршка
 • Бесплатно подешавање; Пренос
 • Бесплатна дневна копија
 • 24/7 европска линија за подршку
 • СисАдминс ће се бринути за ваше карте за 10 минута
 • Нема чекања на цхат и телефон
 • Они пружају стручну подршку апликацијама, осим хостинга (ВордПресс, Јоомла, Магенто)

 • Нисмо нашли ниједну

Цене

 • Флексибилни планови
 • Може се куповати месечно
 • Поврат новца 30 дана

 • Обнова је мало скупа

Закључак

Чак и ако је услуга хостинга у облаку од СитеГроунд-а можда мало скупља од дељене, требало би да је одаберете да бисте направили резервну копију веб локације у облаку у случају да постоје неки технички проблеми. Користећи планове за хостинг у облаку, посетиоци могу да виде на Гоогле-у и другим претраживачима сачувану верзију ваше веб локације чак и ако је стварно ван мреже.

Уз то, СитеГроунд не покушава да превари људе рекавши да нуде неограничене ресурсе. Представљају своје планове онаквима какви заправо јесу. У поређењу са осталим компанијама за веб хостинг, СитеГроунд нуди квалитет, брзину, подршку и ниске трошкове везано за цлоуд хостинг услуге. Можете користити исти софтвер са цлоуд хостингом као што сте желели да користите са другим типовима веб хостинга као што су Магенто, Јоомла, ПрестаСхоп, ВордПресс и тако даље. Можете добити и попусте ако плаћате унапред током више месеци и можете да добијете и друге бесплатне додатне ресурсе, попут бесплатног имена домена.

Овде можете проверити и друге Топ УК компаније за веб хостинг, критике и поређење.

Посетите СитеГроундПосетите СитеГроунд
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me