Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një mundësi të Blog Hosting, sepse ato nuk duken se ofrojnë këtë lloj hostimi.


5 Vlerësimi i Dedikuar

çmim
$


Metal i zhveshur i thjeshtuar

Nëse jeni duke zhvilluar uebfaqe ose aplikacione me burime intensive, plani i thjeshtuar i Bare Metal është i përshtatshëm për ju. Kjo ju jep burime të dedikuara të serverit që mund të përdorni për të vendosur nëpër botë brenda disa minutash. Sidoqoftë, Bare Metal thjeshtuar aktualisht është në dispozicion vetëm në Azi, Amerikën e Veriut dhe Evropë.

Për momentin kjo zgjidhje ka vetëm një nën plan që kushton 120 dollarë në muaj. Kjo ju jep:

 • Dy SSD 240 GB
 • 8 CPU me një shpejtësi orari 3.8Ghz
 • Procesori E3-1270v6
 • Memoria 32768MB
 • Gjerësia e bandës 5000 GB

Faturimi bëhet për çdo orë dhe në çdo kohë që ju nevojiten burime shtesë, gjithmonë mund të rriteni.

 • Fqinjët Zero Noisy – Ju merrni 100% të pajisjeve të serverit. Kjo do të thotë se nuk ka burime të përbashkëta, nuk ka operacione hyrje / dalje për sekondë (IOPS) burime të kufizuara dhe CPU të matura. Kjo është ajo që do të thotë me të vërtetë të jetosh si një qiramarrës i vetëm në një mjedis server.
 • Qasja e drejtpërdrejtë në pajisje fizike – Nuk ka asnjë shtresë vizualizimi në Vultr Bare Metal. Kjo do të thotë që ju keni qasje të drejtpërdrejtë në të gjitha burimet e serverit, një mundësi e përsosur për të përshpejtuar aplikacionet me intensitet të burimeve.
 • Lidhshmëria 10GbE – Me çdo shembull të dedikuar të serverit, ju merrni një lidhje të burstable të rrjetit 10GbE. Kjo sjell shpejtësi të lartë dhe rrjedhë të ulët latente shumë më afër përdoruesve tuaj të fundit.

Garancia e kthimit të parave
N / A
Hapësira e diskut
i pakufizuar
Emri i Domainit
FALAS (1 vit)
Shihni planet
5 Vlerësimi i VPS

çmim
$


Ngjarje të përkushtuara

Ky plan është një hibrid midis Cloud Compute (VC2) dhe Bare Metal i Thjeshtuar. Kjo ju jep burime të dedikuara të kufizuara me fleksibilitet të reve. Ashtu si Bare Metal i Thjeshtuar, ju nuk i ndani burimet me asnjë përdorues tjetër.

Dallimi që Sjelljet e Dedikuara sjellin në hapësirën e pritjes është se ju mund të merrni me qira përqindje të specifikuar të hapësirave të dedikuara të serverëve dhe të shijoni faturimin për orë dhe sigurimin e shpejtë.

Ekzistojnë 4 nën-plane nën Institucionet e Dedikuara. Plani më i ulët kushton 60 dollarë në muaj dhe ju jep 120 GB SSD. Plani më i lartë ju jep një total prej 480 GB SSD për 240 dollarë në muaj.

 • VCPU-të e përkushtuara – Instrumente të Përkushtuara ju japin deri në 8 vCPU për të zgjedhur. Nuk ka ndarje të CPU-së çfarëdo.
 • Lidhshmëria e rrjetit – instancedo rast ka qasje në lidhjen me lartësi 1GbE dhe deri në 40 Bandwidth të bandës për transferimin e të dhënave.
 • Mbrojtja e Shpërndarë e Refuzimit të Shërbimit (DDOS) në Amerikën e Veriut – Mbrojtja DDOS monitoron të gjithë trafikun hyrës për çdo anomali. Kjo ju jep paqe mendore për t’u përqendruar në biznesin tuaj për të rritur produktivitetin.

Garancia e kthimit të parave
N / A
Hapësira e diskut
i pakufizuar
Emri i Domainit
FALAS (1 vit)
Shihni planet

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një mundësi të WordPers Hosting për shkak se ato nuk duket se ofrojnë këtë lloj të hostimit.

Re është një ndërrues i lojës teknologjike dhe ka potencialin për të nxitur inovacionin e biznesit. Një nga arsyet që bizneset nuk duhet të përdorin fuqia e re për të zhvendosur peizazhet e tyre konkurruese është pjesërisht për shkak të kompleksitetit të tij. Vultr është duke e thjeshtuar këtë përmes zgjidhjeve të personalizuara, të performancës së lartë të bazuar në cloud.

Përmbledhje

Vultr u lançua në shkurt 2014 dhe me kalimin e viteve ata kanë bërë përparim të lavdërueshëm si në zgjerimin e mbulimit të qendrës së tij të të dhënave dhe infrastrukturës teknike. Për shembull, në maj 2015, ata prezantuan plane të larta të CPU-së dhe në Mars 2016, ata filluan zgjidhjen e tyre për ruajtjen e blloqeve.

Deri më tani, kompania ka vendosur mbi 17 milion raste të vendosura dhe ka shërbyer më shumë se 100,000 klientë të përhapur në të gjithë botën. Prandaj, nëse jeni duke kërkuar për servera cloud për raste të llogaritjes ose serverë të dedikuar që do t’ju çojnë përpara dhe të funksiononi në pak minuta, Vultr ka disa nga zgjidhjet më inovative të pritjes në industri.

Shërbimet e hostimit të Vultr

Si një ofrues i serverëve cloud me performancë të lartë SSD, Vultr synon të rrisë vazhdimisht besueshmërinë dhe efikasitetin e shërbimeve të tyre pritëse. Pavarësisht nëse jeni një zhvillues, një biznes i vogël ose një shumëkombësh, do të gjeni një platformë të standardizuar të Vultr një nga më fleksibile dhe me çmime konkurruese.

Për shkak të kërkesave në rritje dhe të diferencuara të kategorive të ndryshme të klientëve objektivat Vultr, ata janë zhvilluar lloje të ndryshme të opsioneve të pritjes. Do opsion ka veçori që i përgjigjen segmentit të tregut që shërbehet. Thënë kështu, ju gjithashtu mund të shkallëzoni burimet e serverit tuaj bazuar në nevojat tuaja unike. Më poshtë janë opsionet e pritjes:

Vultr Cloud Compute (VC2)

Nëse jeni duke kërkuar për strehimin me bazë cloud, por jo të përgatitur për një angazhim afatgjatë, llogaritja e cloud (VC2) mund t’ju shërbejë mirë. Ky është një llogaritje e fuqishme që ju lejon të vendosni në të gjithë botën përmes ruajtjes 100% SSD të Vultr në pak më pak se 60 sekonda.

Ndër përfitimet e tjera, kjo mundësi pritëse ju jep:

 • Lidhshmëria e përparuar e rrjetit – Përmes Cloud Compute (VC2), ju mund të shtoni adresa të shumta IPv4 për çdo server virtual virtual, të krijoni rrjete private të izoluara rajonale për instancat tuaja dhe të aktivizoni lidhjen IPv6.
 • Automatizimi i vendosjes – Ju lehtë mund të automatizoni vendosjet tuaja duke përdorur skriptet fillestare të fillimit të fillimit të Vultr dhe karakteristikat e fotografisë. Ju mund t’i përdorni këto veçori direkt nga API me porosi të Vultr.

Ky është një opsion i rekomanduar nëse filloni me pritjen paraprake.

Metal i zhveshur i thjeshtuar

Ky opsion është krijuar për përdoruesit me uebfaqe dhe aplikacione me burim intensiv. Mënyra më e mirë për të përshkruar Bare Metal të thjeshtuar është të mendoni për server të dedikuar të dedikuar për server. Një nga avantazhet më të mëdha me këtë plan pritës është se ju lejon të vendosni në vetëm disa minuta.

Nëse kërkesat tuaja në internet shkojnë në çdo kohë të caktuar, ju lehtë mund të rrokni burime shtesë të serverit duke përdorur automatizimin. karakteristika të dedikuara pritëse në këtë plan ju lejojnë kontroll të plotë të mjedisit tuaj të pritjes dhe qasje të pakufizuar në të gjithë pajisjet fizike që mbështesin burimet tuaja të internetit.

Ngjarje të përkushtuara

Kjo është një alternativë inovative për planin e thjeshtuar Bare Metal. Në këtë opsion, Vultr ju lejon të merrni me qira fraksione të një serveri të dedikuar. Merrni një shembull ku dëshironi vetëm 50% të një serveri të dedikuar të presë faqen tuaj të internetit. Kjo është e mundur me Rastet e Përkushtuara, falë fleksibilitetit të saj.

Në mënyrë ideale, përdoruesit që gjejnë planin e llogaritjes së cloud pak kufizues dhe plani i thjeshtuar mendor i zhveshur shumë për nevojat e tyre, shërbehen më së miri nga Ditikuar Institucione.

Ruajtja e bllokut

Kjo nuk është një zgjidhje pritëse, por një shërbim ruajtjeje. Në ofrimin e shërbimit të Stokimit të Bllokut, Vultr dëshiron të krijojë vëllime të zgjerueshëm të ruajtjes, të cilat mund t’i përdorni me ndonjë nga planet e tyre. Aktualisht, Block Storage është i kufizuar në New Jersey Cloud Center dhe për këtë arsye nuk është i disponueshëm në 14 qendrat e tjera të të dhënave.

Blockdo Ruajtja e Bllokut riprodhohet në 3 kopje dhe ruhet në një grupim shumë të disponueshëm. Në këtë mënyrë, gjithmonë mund të keni një kopje rezervë në rast të dështimit të serverit ose ndonjë çështje tjetër teknike.

Në drejtim të performancës dhe besueshmërisë, Bllokimi i Stokimit vlerësohet shumë. Mbështetet nga NVMe Enterprise SSD, e cila është një ndërfaqe e kontrolluesit të shpejtësisë së lartë të dizajnuar për ndërmarrjet, sistemet e klientëve dhe qendrat e të dhënave. Ai lejon xhiros të të dhënave me shpejtësi të lartë deri në 1.200 MB për sekondë.

Ruajtja e bllokut të Vultr faturohet në orë. Paketa më e ulët është 10 GB SSD me 1 $ në muaj dhe më e larta është 10,000 GB Ruajtja e SSD me 1.000 $ në muaj.

Pro të Vultr

Vultr kanë investuar shumë në përmirësimin e infrastrukturës së tyre të pritjes nga Cloud Compute (VC2) në Bare Metal të Thjeshtuar. Ka shumë përfitime të dukshme për përdoruesit përfundimtarë që kanë ardhur me këtë. Më poshtë është një përmbledhje e përfitimeve kryesore që ju garantohen të shijoni.

Liria për t’u vendosur nga çdo vendndodhje

Vultr ju jep mundësinë të zhvilloheni në vend dhe të vendosni globalisht. Ato kanë një nga rrjetet më të mëdha të vendndodhjeve të qendrave të të dhënave nga Amerika Veriore në Azinë Lindore. Numri i përgjithshëm i lokacioneve është aktualisht në 15. Me këtë gamë të gjerë të zgjedhjes, ju mund të vendosni në një qendër të dhënash më afër audiencës tuaj të synuar.

Një panel kontrolli i pasur me karakteristika

Paneli i kontrollit intuitiv i Vultr ju lejon të vendosni menjëherë një server të cloud me performancë të lartë. Paneli i kontrollit ju lejon të keni akses në instancat e serverit, fotografitë fotografike, tastet ISO, SSH, firewalls, skriptet e fillimit dhe IP të rezervuara të gjitha nga një tabelë.

Kjo e bën më të lehtë për ju të monitoroni, ndër të tjera, shëndetin e serverit tuaj përmes parametrave të tillë si gjerësia e bandës dhe përdorimi i CPU.

Sisteme Operative fleksibël

Ju mund të shkruani një shembull të ri me sistemin tuaj operativ të zgjedhur në disa sekonda. Ndër sistemet operative për të zgjedhur përfshijnë CentOS, CoreOS, Debian, Fedora, FreeBSD, OpenBSD, Ubuntu dhe Windows. Mund të ngarkoni gjithashtu OS tuaj.

Objektet e siguruara

Të gjitha të dhënat e qendrës janë të sigurta dhe të vendosura në mjedise diskrete. Qasja fizike është e kufizuar për të lejuar vetëm personelin përkatës. Në rast të dështimit, sistemi rezervë mbledh mjaft shpejt për të rikthyer gjithçka në gjendjen e tij origjinale.

Ndihma për klientët

Ju mund të kontaktoni ekipin e kujdesit ndaj klientit përmes biletave, mediave sociale ose email. Përndryshe, mund të prekni pasurinë e njohurive të dhëna nga komuniteti i gjallë në internet i Vultr në discuss.vultr.com. Ekzistojnë gjithashtu udhëzues të dobishëm, FAQ dhe burime të tjera që ju të kaloni.

Cons

Kurseni për disa downside të vogla, Vultr është një host i shkëlqyeshëm. Sidoqoftë, shumë klientë e shohin pagimin e parë të muajit pak kufizues. Lajmi i mirë është, ju merrni vlerë për çdo qindarkë që keni shpenzuar.

Zhvilluesit mund të hasin çështje teknike siç janë bllokuar SMTP. Sidoqoftë, kjo korrigjohet shpejt duke kontaktuar me ekipin mbështetës.

përfundim

Leveraging në re mund të ju jap largësi larg nga konkurrentët tuaj. Pritja e burimeve tuaja të internetit në një infrastrukturë të besueshme me qasje të administratorit rrënjë, 100% bërthamë Intel dhe një numër të pafund kombinimesh OS, ju garanton juve dhe përvojave cilësore të klientëve tuaj.

9.6 Vlerësimi i përgjithshëm
Mjedisi pritës me performancë të lartë, të sigurt dhe të optimizuar

Vultr sjell në bord një nga zgjidhjet më efikase dhe të besueshme të pritjes për nisjen e serverëve të shpejtë të flaktë të cloud. Serverët SSD kanë një prani globale përmes 15 qendrave të të dhënave. Kjo do të thotë që ju mund të filloni faqen tuaj të internetit nga cilido prej këtyre rajoneve për t’ju ndihmuar t’i afroni shërbimet tuaja me audiencën tuaj. CPU-të që përdor Vultr, janë bërthamat e gjeneratës së fundit Intel. Kjo ju siguron për kohën e përpunimit të shpejtë dhe vendosjet e shpejta. Mimet e tyre janë konkurruese dhe me aq pak sa 2.50 dollarë në muaj, ju mund të merrni një plan pritjeje cloud.

Pro
 • Liria për t’u vendosur nga çdo vendndodhje
 • Një panel kontrolli i pasur me karakteristika
 • Sisteme Operative fleksibël
 • Infrastruktura e Sigurt
 • Mbështetje e shkëlqyeshme e klientit
CONS
 • Pagesa përpara në muajin e parë pak kufizues
 • Zhvilluesit mund të hasin çështje teknike siç janë bllokuar SMTP
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me