De la efectuarea acestei recenzii s-au modificat foarte multe modificări ale acestui plugin, așa că am creat una complet nouă! Verificați toate noile recenzii ale iThemes Exchange, una dintre cele mai rapide modalități de a începe vânzarea online cu WordPress!


Exchange este noul (și complet gratuit) e-commerce plugin creat de iThemes pentru vânzarea de bunuri digitale pe site-ul dvs. WordPress. O să vă prezentăm cum să utilizați pluginul și poate vă convingeți câțiva dintre voi să îl încercați. Aruncați o privire la prezentarea noastră video sau dacă doriți, citiți doar textul de mai jos.

Instalare și configurare

Instalare

Exchange este un plugin – doar apucați-l din depozitul de pluginuri și instalați-l chiar din tabloul de bord. Sau puteți descărca fișierul zip de pe site-ul iThemes și încărcați-l selectând „Adăugare nou” sub plugin-uri de pe tabloul de bord, faceți clic pe Încărcare și selectați zip. Uşor!

Descărcați iThemes Exchange

Este timpul să vă configurați magazinul. Faceți clic pe butonul „Configurare rapidă” din bara de notificări din partea de sus a tabloului de bord. Dacă nu aveți bara de notificări, accesați plugin-uri> Plugin-uri instalate și găsiți „iThemes Exchange”. Verificați de două ori dacă ați activat pluginul, apoi faceți clic pe linkul „Configurare rapidă” pentru a deschide asistentul de configurare.

Informatii generale

Exchange iThemes: Instalare rapidă

Schimbul a făcut acest lucru ușor. Selectați doar metoda de plată pe care o va utiliza magazinul dvs. Alegeți dintre offline (cecuri sau numerar), PayPal sau Stripe. Asigurați-vă că v-ați înscris deja la PayPal sau Stripe dacă veți utiliza una dintre aceste două opțiuni și pentru a utiliza Stripe există un supliment suplimentar necesar (dar puteți achiziționa acest lucru pentru prețul introductiv de doar 10 USD – care va crește până la 97 USD, așa că vă sugerez să obțineți acum dacă credeți că aceasta ar putea fi metoda pe care o veți utiliza). Dacă alegeți să utilizați plăți offline, există o secțiune pe care o puteți completa cu instrucțiuni de plată suplimentare pentru clienți (cum ar fi unde să trimiteți plata). Apoi actualizați adresa dvs. de e-mail de notificare dacă nu doriți să utilizați e-mail-ul administratorului în mod implicit, selectați-vă moneda și salvați-vă modificările.

Setări

Puteți adăuga un pic mai multe informații făcând clic pe acest element de meniu din cadrul Exchange.

Prima filă acoperă informațiile dvs. de bază ale companiei. Nume, ID fiscal, e-mail principal și adresă. De asemenea, puteți alege un simbol al monedei, poziția acesteia și separatoarele pentru moneda dvs. (de exemplu, în SUA, folosim un punct zecimal între dolari și schimbare, dar multe țări latine folosesc în schimb o virgulă – Schimbăm, să vă adăugați moneda dvs. cum ar trebui să fie). În sfârșit, în această filă, puteți selecta modul în care doriți să se înregistreze utilizatorii (utilizând Exchange pentru a se înscrie prin plugin sau prin utilizarea funcției principale WordPress pentru a vă înscrie pe site-ul propriu).

În cea de-a doua filă, puteți personaliza e-mailul pe care îl primiți atunci când faceți vânzări, precum și e-mailul pe care îl primesc clienții drept chitanță pentru achiziția lor. Utilizând codurile scurte de la iThemes Exchange puteți adăuga informații precum numele de utilizator al clientului, data achiziției sau suma totală a cumpărăturii la e-mail. Adăugați informații pe care le considerați relevante pentru dvs. și / sau clienții dvs..

Exchange iThemes: Pagini

A treia și ultima filă vă permite să vă organizați magazinul online cum doriți. Pentru diversele pagini legate de magazin (cum ar fi pagina magazinului, înregistrarea clienților, coșul de cumpărături al clienților, confirmarea achiziției etc.) puteți alege să utilizați pagina Exchange implicită, să folosiți shortcodes pentru a încorpora informațiile aferente într-o pagină WordPress sau dezactivează pagina complet. Acesta este, de asemenea, unde puteți adăuga titluri de pagină personalizate și sluguri.

Add-Ons

De aici puteți verifica dublu dacă aveți toate funcțiile dorite și puteți dezactiva orice nu aveți. Unele dintre opțiunile incluse sunt un tablou de bord care raportează categorii de produse sau etichete de widget și opțiunea pentru coșuri cu mai multe articole.

Exchange iThemes: suplimente premium

După cumpărare, veți vedea, de asemenea, suplimentul Stripe sau orice alte suplimente premium la care aveți acces.

Obțineți suplimente de schimb

Adăugarea de produse

Pentru a adăuga produse, accesați Exchange> Adaugă produs.

Exchange iThemes: produse

Dați produsului dvs. un nume, preț și descriere. Puteți încărca cât mai multe imagini de produs, precum și încărcați fișiere digitale în sine (verificați dublu dacă este activat suplimentul pentru descărcări digitale, navigând în Exchange> Componente suplimentare). Există, de asemenea, opțiuni avansate, cum ar fi o descriere extinsă, categorii, etichete, mesajul de cumpărare specific produsului, datele de disponibilitate sau cantitatea și limita de persoană. Asigurați-vă că vă publicați produsul și acesta va fi adăugat instant în magazinul dvs..

Creați cupoane

Schimb de iThemes: cupoaneCui nu iubește o afacere bună? Cu Exchange poți crea tot felul de cupoane pentru clientela ta. Accesați Exchange> Componente suplimentare și asigurați-vă că este activat suplimentul cupoane. Odată activat, elementul de meniu Cupoane ar trebui să apară în meniul Exchange din tabloul de bord WordPress. Acum accesați Exchange> Cupoane. Dați cuponului un nume (cum ar fi Grand Opening), adăugați un cod cupon (cum ar fi 10OFF sau random), setați suma (cum ar fi 10 dolari sau 10%) și adăugați perioada de utilizare. Cu ajutorul cupoanelor puteți rula o varietate de vânzări sau de vânzări specifice utilizatorilor, campanii de e-mail sau chiar să organizați cadouri.

plăţile

Aruncați o privire la ce au cumpărat clienții dvs. Navigați la Exchange> Plăți; puteți vedea aici toate tranzacțiile magazinului dvs. Pentru a vedea cine a cumpărat ce, trebuie doar să faceți clic pe o tranzacție și faceți clic pe linkul „Detalii de plată”.

Schimb de iThemes: plăți

Vizualizați informațiile despre clienți

În „Detalii de plată” pentru o tranzacție, veți vedea un link către „Vizualizarea datelor clienților”. Aceasta vă va duce la un ecran care afișează un istoric de cumpărare al unui client specific, o listă cu toate tranzacțiile (o filă utilă dacă aveți vreodată nevoie de a emite o rambursare sau de a retrimite un e-mail de confirmare) și o secțiune în care puteți face note despre client. (poate informații de facturare sau o înregistrare a cupoanelor pe care le-ați emis).

Raportul de bord

Exchange include, de asemenea, un widget excelent pentru a vă oferi o imagine a modului în care funcționează magazinul dvs. online. Pentru a activa complementul, accesați Exchange> Componente complementare și activați Widget-ul de bază de raportare de bază.

Exchange iThemes: Raport de bord

De acum înainte, când vă conectați la site-ul web, veți vedea un rezumat pentru astăzi, luna aceasta și o listă a tranzacțiilor recente. Acesta este un mod rapid și ușor de a vedea dacă produsele dvs. se vând și dacă vânzările dvs. zilnice sunt pe cale.

Ajutor și documentare

Pentru mai multe informații despre toate funcțiile Exchange, faceți clic pe elementul de ajutor din meniu sau aruncați o privire la documentația minunată de pe site-ul iThemes. Acesta acoperă fiecare caracteristică Exchange adesea cu imagini utile, astfel încât să puteți înțelege mai bine cum funcționează pluginul. Există, de asemenea, o mulțime de tutoriale video excelente, dacă ale noastre nu vă ofereau suficiente informații despre un anumit subiect de schimb.

În general, acesta este un plugin excelent, pe care ar trebui să îl analizați sau chiar să-l luați pentru o unitate de test pe localhost-ul dvs. ca și noi. Este super ușor de utilizat, rapid de instalat și are toate caracteristicile cheie pe care le-ar trebui orice plugin de comerț electronic. Dar dacă vă puteți gândi la orice lucru care lipsește de Exchange, completați doar Cerere caracteristică formular pe iThemes. Sunt deschiși la sugestii și doresc feedback!

Spuneți-ne ce părere aveți despre Exchange sau care sunt sugestiile dvs. pentru plugin, în secțiunea de comentarii de mai jos!

Mai multe despre iThemes

iThemes Teme și plugin-uri WordPress
Ne plac iThemes și nu am putea fi mai încântați de lansarea recentă a pluginului gratuit. Acasă la renumitul plugin BackupBuddy și la tot puternicul Builder WordPress Theme Framework, știi că orice vine de la iThemes este sigur că va fi un cod de înaltă calitate, cu caracteristici și suport extraordinare. Dacă doriți să aruncați o privire la unele produse excelente ale iThemes, trebuie doar să faceți clic pe buton.

Accesați iThemes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me