Lirë nuk është një nga cilësitë që shërbimet e mbajtjes së uebit janë të njohura, por të tjerët One.com do të doja të kundërshtonte këtë nocion. Njohur nga Mbretëria e Bashkuar si një nga kompanitë më të mira të pritjes së buxhetit në internet, One.com ka ofruar zgjidhje të përballueshme për mbajtjen e internetit si për nivelin e hyrjes ashtu edhe për profesionistët për t’i ndihmuar ata të krijojnë faqet e tyre të internetit dhe të krijojnë praninë e tyre në internet pa sherr të bëjnë ndonjë kodim aktual.


Logo One.com
uptime
975
SPEED
965
SUPPORT
950
PRICE
988
TIPARET
965
GREEN
945
INOVATIVE
950

Falas për vitin e parë – One.com ka bërë një emër për vete duke ofruar atë që shumica e kompanive të mbajtura në internet nuk do të guxojnë ta bëjnë – pa pritjen e faqeve në internet për një vit. Duke u regjistruar në paketën e saj “Starter”, do të keni mundësinë të keni faqen tuaj në internet. Paketa përbëhet nga një emër domaini së bashku me 15 GB ruajtje, një bazë të dhënash të vetme, SSL për siguri të përmirësuar në internet dhe 512 MB RAM.

Ndërsa plani Fillestar mund të mos lejojë që faqja juaj e internetit të ketë një pjesë të madhe të përmbajtjes dinamike, është e aftë të presë një blog ose një uebfaqe të thjeshtë statike duke e bërë atë një plan të mirë për pronarët e faqeve të internetit të nivelit të hyrjes dhe bizneset e vogla.

Ndërsa nuk do të paguani asnjë tarifë pritjeje për pajtime ose abonime për këtë, One.com do të tarifojë tarifën e saj standarde të vendosjes prej 10.80 £ por vetëm për vitin e parë. Vitet e pasuara nuk do t’ju kërkojnë të paguani ndonjë tarifë të vendosur, edhe nëse vendosni të rinovoni anëtarësimin tuaj me kompaninë e mbajtjes së faqes në internet.

Planet e Tjera të Pritjes së One.com Edhe pse Plani i saj i Fillimit mund të vijë tashmë si vjedhje, planet e tjera të mbajtjes në internet të One.com mund të rriten përpara duke ofruar më shumë karakteristika dhe zgjidhje duke mbajtur ende kostot në minimum:

 • profesional – Me 1.94 £ në muaj, paketa profesionale e One.com u ndërtua për ata që kërkojnë të kenë një gamë të gjerë të përmbajtjes interaktive dhe dinamike të integruar në faqen e tyre të internetit. Meqenëse ky lloj i përmbajtjes do të kërkojë hapësirë ​​dhe shpejtësi për të ngarkuar, paketa ofron 1 GB RAM dhe 100 GB ruajtje për të strehuar skedarët e faqes tuaj. Duke ofruar përdorimin e një domeni të vetëm, paketa profesionale e One.com gjithashtu vjen me baza të të dhënave të shumta, SSH, SSL të zgjeruar dhe një CPU 2 x për të shpejtuar funksionet dhe proceset e faqes suaj të internetit.
 • Profesionale Plus – E konsideruar si një vëlla i madh në planin profesional të hostimit të One.com, paketa Professional Plus ofron mjete dhe veçori të përshtatshme për ata që kërkojnë të krijojnë blogun e tyre të WordPress. Me një normë mujore prej 2.69 £ në muaj, plani profesional Plus ju jep 200 GB ruajtje, 2 GB RAM, përdorimin e fushave të shumta dhe bazave të të dhënave të shumta. Për të kompletuar paketën, One.com gjithashtu ofron funksion të përmirësuar SSL dhe SSH si dhe 4x CPU. Me këto mjete, jo vetëm që keni mundësinë të krijoni një blog të WordPress, gjithashtu do t’ju jepen komponentët e nevojshëm për ta mbajtur atë gjithashtu.
 • biznes – Konsideruar paketën më të përparuar të hostimit të One.com, Plani i Biznesit është i përshtatshëm për kompanitë që kërkojnë të krijojnë uebfaqe të mëdha dhe komplekse. Me një çmim prej 4.64 £ në muaj, ky plan ju jep një ruajtje të madhe 500 GB për skedarët tuaj, domenet e shumëfishta, bazat e të dhënave të shumëfishta, 4 GB RAM, 8x CPU, SSH dhe sigurinë e ngushtë përmes SSL-së së saj.

Vendosja e Dyqanit – Pasi të jetë zgjedhur një plan, hapi tjetër është të vendosni llojin e faqes në internet që do të krijohet. One.com ofron tre lloje të ndryshme që klientët mund të ndërtojnë, me secilën që ka një grup unik mjetesh për të ndihmuar në vendosjen e tyre:

Në panelin e kontrollit ata kanë mundësinë për të azhurnimi automatik Joomla dhe WordPress, dhe sa më shumë të jetë më i azhurnuar CMS, aq më i vogël rreziku për të hyrë në të me qëllim të keq. Për të pasur një uebsajt të sigurt, duhet të keni një server të siguruar!

  • Siti i pritur – Thelbësore midis të gjitha opsioneve të konfigurimit, një sit i pritur mund të jetë çdo gjë nga një faqe interneti e korporatave në atë personale. One.com e ka bërë procesin e krijimit të thjeshtë dhe të lehtë për tu kuptuar duke patur tipare të ndryshme të tij tiled në ekran dhe përmes ndërfaqes së tij tërheqëse. Seksioni i sipërm majtas tregon se sa hapësirë ​​në disk mund të punoni së bashku me një mundësi në të djathtë për të marrë më shumë hapësirë ​​të lirë. Krijimi i faqes suaj të internetit mund të bëhet edhe nga dikush që nuk është i njohur me kodimin pasi krijuesi i faqes në internet të One.com siguron mundësinë e përdorimit të 45 modeleve të paracaktuara dhe katër modeleve të zbrazëta të internetit. Pasi të keni zgjedhur një shabllon për t’u përdorur, mund të filloni të krijoni faqet tuaja në internet duke përdorur redaktorin e përmbajtjes së përparuar të One.com. Redaktori i përmbajtjes gjithashtu siguron një larmi mjetesh në internet që mund të integrohen në faqen tuaj të internetit duke përfshirë krijimin e një seksioni galerie, ngulitjen e videove në YouTube, shtimin e lidhjeve të mediave sociale, ngarkimin e imazheve dhe krijimin e tabelave.
  • Blog WordPress Nëpërmjet veçorisë së saj të ngritjes me një klikim të WordPress me 1 klikim, përdoruesit e blogut WordPress tani mund të kenë blogjet e tyre të pritur dhe mirëmbajtur nga One.com. Opsioni 1-klikues i WordPress do të nisë magjistarin e konfigurimit ku klientët do të jenë në gjendje të krijojnë emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin. Pas sigurimit të informacionit të nevojshëm, do të jeni në gjendje të integroni blogun tuaj në WordPress dhe ta keni të pritur përmes One.com. Përveç lehtësisë së vendosjes së një cilësie, veçoria me një klikim WordPress gjithashtu siguron mjetet e mëposhtme – shabllone të personalizueshëm të uebit, një veçori të menaxhimit të përmbajtjes me mjete CMS miqësore me përdoruesit, një gamë të gjerë pluginash, aplikacione të ndryshme celulare të WordPress dhe media sociale integrim.
  • Dyqan online Për bizneset që kërkojnë të përfitojnë nga dyqani i tyre online, One.com ofron mundësinë për të ndërtuar një përmes integrimit manual të një sistemi të menaxhimit të përmbajtjes elektronike. Ngarkimi i një sistemi të përmbajtjes së tregtisë elektronike duhet të bëhet pasi që One.com nuk ofron mjetin e tij të tregtisë elektronike. Vetëm lejon klientët të kombinojnë platforma të tjera të dyqaneve online për të krijuar dyqanet e tyre. Vendosja e një cilësie nuk është aq e lehtë sa duket, pasi do t’ju kërkohet të ngarkoni të gjithë paketën e tregtisë elektronike në faqen tuaj të internetit përmes FTP dhe më pas të bëni ndryshimet duke përdorur magjistarin e konfigurimit të CMS.

Ndërtues i faqes në internet – One.com thekson faktin që ju mund të ndërtoni faqen tuaj me ta pa ditur si të kodoni. Kjo është bërë e mundur përmes krijuesit të tyre të internetit. Ajo ofron një ndërfaqe të drejtpërdrejtë dhe miqësore për përdoruesit, ku thjesht futni imazhe dhe shkruani përmbajtjen pas zgjedhjes së modelit tuaj të preferuar të internetit. Thatshtë kaq shpejt dhe kaq e lehtë.

Planet efektive me kosto – Planet e një web hosting të një.com janë më të lira në krahasim me planet e tjera të hostimit duke e bërë më të lehtë për pothuajse të gjithë që të regjistrohen në një. Plus, megjithë çmimet e tyre të ulëta, One.com nuk kërkon disa veçori, kështu që ju prapë të merrni burimet e duhura për të ngritur një faqe në internet dhe për të drejtuar rrugën e duhur.

Strehim i shpejtë Uptime – Ndërsa prisni që One.com të sigurojë një kohë shumë të dobët për shkak të çmimeve të tyre të ulëta, One.com çuditërisht jep kohën e shpejtë, me një shkallë suksesi më shumë se 99%. Si rezultat, ju jeni të sigurt se faqja juaj e internetit do të qëndrojë lart dhe do të funksionojë gjatë gjithë kohës.

Fleksibiliteti në Azhurnimin e Planit – Disa ndërmarrje të mbajtura në internet kanë një tendencë për t’ju bërë të përmbaheni me planin tuaj ekzistues. Nuk është rasti me One.com. Kompania ju lejon të filloni me një plan bazë dhe pastaj ju lejon të përmirësoni një të ri, nëse duhet të keni nevojë për një kohë të mëvonshme./p>

Pse e renditëm One.com si # 4

Të gjitha planet e One.com vijnë me një ndërtues falas faqesh, kështu që nuk keni nevojë të rrëmuheni me gjuhët e kodifikimit ose programimit për të hartuar faqen tuaj.

Shikoni Panelin e Ndërtuesit të Uebfaqeve të One.com

One.com krenohet me faktin se paneli i tyre i krijuesit të uebfaqes nuk kërkon nga përdoruesit të bëjnë ndonjë kodim për të marrë një faqe në internet. Për ta bërë këtë punë, kompania dizajnoi panelin në atë mënyrë që gjithçka që një përdorues të ketë nevojë të shfaqet me lehtësi.

E thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë, të gjitha mjetet vendosen në kuti të plota me imazhe dhe një përshkrim të shkurtër, kështu që ju do të dini se çfarë bën secili. Ndërsa disa mund të mendojnë se mjetet në dispozicion janë të kufizuara në krahasim me ato që kanë ndërmarrjet e tjera të mbajtjes së faqeve në internet, është kjo thjeshtësi që e bën One.com popullor për klientët sepse ata nuk duhet të shqetësohen për të zbuluar gjërat ose duhet të hyjnë brenda- thellësia dhe kuptoni se çfarë bën secili mjet.

Konsumatorët mund të fillojnë gjërat me mjetin e Redaktorit Web, ku ata mund të zgjedhin nga 45 modele të para-dizajnuara në internet që mund të përdorin për faqen e tyre të internetit. Ajo ofron një ndërfaqe tërheqëse dhe tërheqëse duke e bërë të lehtë shtimin e tekstit, futjen e imazheve dhe madje edhe videot e ngulitura. Karakteristika e redaktorit gjithashtu vjen me një veçori të pamjes së lëvizshme, kështu që ju të shihni se si do të duket faqja juaj e internetit pasi të shikohet në një pajisje celulare. Vendosja e kodeve të personalizuara HTML dhe JavaScript është gjithashtu e lejuar t’u jepni zhvilluesve më shumë rrugëdalje në ndërtimin e faqeve të tyre të internetit.

Një mjet tjetër i ofruar nga paneli i kontrollit është karakteristika e tij shumë e menaxherit File që ju lejon të ngarkoni dhe ruajtur skedarët që ju nevojiten për faqen tuaj të internetit. Skedarët mund të ngarkohen individualisht të ngjashëm me mënyrën se si do të ngarkonit skedarët në WordPress ose në sisteme të tjera të menaxhimit të përmbajtjes.

One.com gjithashtu ofron ruajtjen e vet të reve në formën e mjetit të saj Bix. Konsumatorët thjesht duhet të regjistroheni falas dhe ata do të jenë në gjendje të ngarkojnë dhe të ndajnë skedarët e tyre për t’u shkarkuar nga njerëzit e tjerë.

VIZITA Logo ONE.com DUHET ZBRITJEN TONA 50%

teknik

 • Garancia 99.9% e Uptime
 • SSD drejton për të gjitha planet
 • E përkryer për faqet e internetit themelore, bloget dhe mbajtjen e postës elektronike
 • Autopërditë e Aplikacioneve të Përdoruesit
 • One.com ka 3 qendra të të dhënave
 • Qasja cPanel & SSH
 • One.com ka një bashkëpunim të ngushtë me HP, IBM dhe Dell të cilët furnizojnë të gjithë serverët për qendrat e tyre të të dhënave

 • One.com ka të drejtë të pezullojë një llogari nëse trafiku në atë faqe interneti po prek faqet e internetit të klientëve të tjerë. Arsyetimi prapa kësaj është se gjerësia e brezit të marrë nga trafiku i lartë mund të ndikojë në performancën e faqeve të tjera të internetit. Dobësitë këtu janë që ju nuk do ta dini nëse jeni në uebfaqe po afron pezullimi pasi One.com nuk ofron një kufi të caktuar të gjerësisë së bandës që duhet t’i përmbaheni.

mbështetje

 • 24/7 Mbështetje teknike
 • Udhëzime & FAQ
 • Linja e mbështetjes evropiane 24/7
 • 24/7 Mbështetje Chat
 • Ndihmë me Email me Dritare të Reagimit 24-orësh

 • Ne nuk gjetëm asnjë

Çmimeve

 • Shtë i lirë, me të vërtetë i lirë
 • Planet fleksibël
 • Mund të blihet çdo muaj

 • Ndërsa One.com u jep klientëve një garanci për kthimin e parave, nuk është aq shumë në krahasim me kompanitë e tjera të mbajtjes në internet. Garancia e kompanisë zgjat vetëm 15 ditë, së bashku me kërkesën për të shlyer çdo tarifë konfigurimi në momentin kur vendosni të mbyllni llogarinë tuaj.

Rishikimi i backend-it

Këtu, ne ju ofrojmë disa fotografi të pjesës së prapme të One.com (panel personal). Shtë shumë e thjeshtë, një hyrja e parë, shfaqet një popup dhe mund të zgjidhni midis emailit dhe krijimit të faqes në internet. Në panel, ju mund të bëni shumë gjëra, si:

 • Administrimi i postës
 • Aktivizoni virusin dhe filtërin e spamit – Kur aktivizoheni, virusi dhe filtri spam i One.com analizojnë mesazhet në hyrje për të identifikuar nëse ata janë spam ose jo, dhe kontrollon nëse ato përmbajnë një virus ose mund të jenë të dëmshëm në çfarëdo mënyre.
 • Përdorni ndërtuesin e faqes në internet
 • Krijoni një Webshop – duke përdorur mjetet e One.com – Dyqani është falas për 14 ditë. Ju duhet të azhurnoni pajtimin tuaj në fund të periudhës së provës tuaj, për 10,00 paund në muaj.
 • Menaxhoni skedarët tuaj
 • Shikoni Statistikat në Uebfaqe
 • Menaxhoni rezervë dhe rivendosës
 • Menaxhoni DNS-në, PHP & MySQL, Domain Privacy, Përdorimin e Diskut, SSL dhe etj.

Kthehu tek Bazat me One.com

Ndërsa mund të mos jetë aq pjellor sa i përket mjeteve dhe veçorive, One.com siguron një sistem të thjeshtë dhe të thjeshtë për të kuptuar sistemin që e bën ndërtimin e faqes në internet të shpejtë dhe pa telashe me çmime shumë të arsyeshme. Me panelin e tij themelor të ndërtimit të internetit dhe planet me kosto efektive, çdokush mund të ketë një faqe në internet në asnjë kohë.

Performanca e hostit në internet

Rezultatet e provimit të një.com

Mjeti i parë dhe ndoshta më i rëndësishmi është Testi ping:

Ping ju lejon të provoni arritshmërinë e një hosti dhe të matni kohën e udhëtimit të rrumbullakët për mesazhet e dërguara nga hosti origjinal në një kompjuter destinacioni.

Rezultatet e kontrollit të hostit tregojnë ping të shpejtë nga Mbretëria e Bashkuar – 20ms

Rezultatet e provimit të një.com

Pingdom provë për performancën e shpejtësisë nga serveri i tyre i Amsterdamit.

Siç mund ta shihni, faqja e internetit e testuar, e cila është plotësisht funksionale me vite, ngarkoi 76% më shpejt se sa faqet e tjera të testuara me 83/100 gradë të performancës.

Koha e ngarkimit të faqes në internet ishte 1.80-ta.

Rezultatet e provimit të një.com

Një test stresi nga LoadImpact ndihmon në përcaktimin e aftësisë së trajtimit të një numri të caktuar të përdoruesve (ngarkesës) në faqen tuaj të internetit. Qëllimi është të shihni se si do të performojë uebfaqja juaj kur i nënshtrohet një ngarkese të pritur dhe stresuese.

Edhe me 25 përdorues që shfletojnë në faqen tonë të internetit, koha e ngarkesës është e barabartë (2.5s) me të gjithë ata.

Këto janë disa tregues shumë të mirë.

Ju gjithashtu mund të kontrolloni kompanitë e tjera të mbajtura në internet në Mbretërinë e Bashkuar, komente dhe krahasim këtu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me