Conținutul este important (nimeni nu va discuta cu voi acolo), dar aspectul și funcția blogului dvs. sunt importante. Fiecare site web sau blog are nevoie de ceva TLC din când în când, dar norocos pentru tine nu trebuie să fie greu. Există o mulțime de modalități de a îmbunătăți designul blogului dvs. gratuit (sau aproape de acesta).


Mulți bloggeri și manageri de site-uri web ar putea crede că trebuie să fii un dezvoltator web profesionist sau un designer pentru a actualiza aspectul site-ului tău. Acesta nu ar putea fi mai departe de adevăr! Oferind site-ului dvs. web un mini makeover poate fi rapid, ușor, distractiv și gratuit – vă vom arăta cum.

1. Afișează-ți meniurile și widget-urile

Mai precis, oferiți meniului de navigare, bara laterală și subsolul complet o dată. Este ușor să uitați să actualizați link-uri sau widget-uri pe măsură ce trece timpul (vreau să spun că sunt deja oameni din sezonul Pumpkin Spice Latte!).

Aruncați o privire lungă la ce vă prezentați în aceste zone. Adăugați legături importante și eliminați cele irelevante din meniurile dvs. Apoi curățați bara laterală și subsolul pentru a afișa informații importante, cum ar fi postările recente sau populare, un widget cu buletinul informativ, poate feedul dvs. de Instagram sau chiar o secțiune simplă despre site (orice ar avea sens pentru site-ul dvs. web).

2. Actualizați conținut vechi

Creați și actualizați conținut

Nu lăsați conținutul dvs. util să se vindece. Uneori, postările grozave au nevoie doar de câteva modificări pentru a rămâne relevante. Institutul de marketing conținut are un articol minunat cum să amenajeze ține conținutul pălăriei. Revenind pentru a adăuga o perspectivă diferită, include câteva link-uri noi utile sau pentru a pune cititorilor dvs. întrebări sunt modalități excelente de a adăuga valoare postărilor vechi. În plus, este excelent pentru SEO – motoarele de căutare adoră să vadă că îți îmbunătățești conținutul.

În mod similar, este foarte posibil ca designul blogului dvs. să se fi schimbat la un moment dat sau poate doriți să modificați estetica acum. Asigurați-vă că imaginile dvs. au sens prin prezența dvs. actuală online. Aceasta ar putea include încărcarea unui logo gata de retină, adăugarea de imagini noi afișate la postările vechi sau utilizarea unor poze noi ale personalului în locul celor pe care le-ați făcut acum 5 ani.

3. Fixează-ți SEO-ul

SEO stabilește dacă și unde apar în rezultatele motorului de căutare. Acest lucru înseamnă că este extrem de important și că ar trebui să îl verificați frecvent. În ciuda acestui fapt, personal am întâlnit un număr surprinzător de bloggeri care își neglijează SEO, dar nu vă lăsați să fiți unul dintre ei!

Plugin SEO Yoast

În primul rând, trebuie să aveți un plugin SEO bun în loc, dacă nu sunteți deja. Folosim și recomandăm SEO Yoast. Are tot ce ai nevoie pentru a-ți gestiona SEO-ul la fața locului, inclusiv sit-uri, titluri, pesmet și multe altele.

Verificator de legături stricate

Un alt aspect cheie al SEO este să remediați legăturile stricate. Motoarele de căutare nu le place atunci când încercați să faceți legătura cu paginile care nu există. Cel mai simplu mod de a verifica dacă există linkuri rupte pe site-ul dvs. web este cu un instrument.

Verificator de legături stricate funcționează bine pentru site-uri mici (dar este important să rețineți că acest plugin este interzis de unele planuri de găzduire partajate, deoarece utilizează o mulțime de resurse). Personal folosim gratuit Integritate pentru Mac aplicația pentru a efectua verificări periodice pentru erori pe propriile site-uri.

4. Accelerarea lucrurilor

Niciunul dintre vizitatorii dvs. nu dorește să aștepte 60 de secunde pentru încărcarea site-ului dvs. web. Nici nu vor să aștepte 10 secunde. Trăim într-o lume „dă-mi-o acum”, așa că menținerea rapidă a site-ului dvs. web este importantă.

Există câteva modalități ușoare de a ajuta la accelerarea site-ului dvs. web, fără a fi necesar să cheltuiți bani în plus pentru o mai bună găzduire sau servicii CDN (deși dacă aveți câțiva dolari de rezervă în fiecare lună, aceasta ar fi cu adevărat cea mai bună opțiune).

Ștergeți pluginuri inutile

Înainte de a instala orice plugin nou, faceți un inventar al celor deja instalate. Nu utilizați acel plugin de creator de facturi PDF WooCommerce? Dezactivați și ștergeți-o. Folosind un nou plugin SEO, dar încă îl aveți pe cel vechi instalat? Sterge-l.

În mod similar, uitați-vă la pluginuri pentru funcții duplicate. Aveți nevoie într-adevăr de două plugin-uri pentru slider? Probabil că nu. Alege-ți favoritul și scapă de celălalt.

Instalați un plugin de memorie în cache

W3 Cache totală

Dacă nu utilizați deja memoria cache, ar trebui să fiți. Unele companii de găzduire includ cache-ul încorporat (WP Engine, de exemplu), astfel încât s-ar putea să aveți deja activat cache-ul și nici măcar nu îl știți.

Adăugarea memorie în cache pe site-ul dvs. este ușoară datorită plugin-urilor gratuite, preferatul nostru este W3 Total Cache. Puteți citi ghidul nostru complet de configurare pentru W3 Total Cache pentru instrucțiuni detaliate, dar practic, instalați pluginul, configurați câteva setări, apoi faceți clic pe salvați.

Instalați un plugin de rupere

Plugin WP Smush Image Optimization

În afară de a vă oferi paginile și postările cu cache, puteți accelera și mai mult site-ul dvs. prin optimizarea imaginilor. O modalitate de a face acest lucru este folosind un serviciu cum ar fi TinyPNG sau o aplicație de genul ImageOptim (pentru Mac) pentru a crea imagini optimizate înainte de a le adăuga la postările sau paginile dvs..

Dar dacă doriți să vă întoarceți și să optimizați imaginile deja din media media? Sau să optimizați imaginile în timp ce le încărcați pe site-ul dvs. web? Încerca WP Smush de WPMU DEV. Acest plugin gratuit vă oferă puterea de a reduce dimensiunea fișierului fără a sacrifica calitatea tuturor imaginilor.

5. Reconsiderați-vă tema

Se presupune că vorbim despre cum să îmbunătățim proiecta a blogului dvs. și cel mai literal mod de a face asta este să vă schimbați designul. Pentru WordPress, designul site-ului dvs. web este determinat de tema dvs., așa că poate este timpul să căutați unul nou.

Încercați o nouă temă gratuită WordPress

Astăzi Blog și Revista Tema gratuită WordPress

Temele gratuite sunt o modalitate excelentă de a actualiza aspectul site-ului dvs. pentru, bine, gratuit. WordPress.org are o mulțime de teme gratuite în depozitul lor și avem și tone de teme WordPress gratuite aici, la WPExplorer. Însă, indiferent de locul în care obțineți noua dvs. temă, nu uitați să faceți backup site-ului dvs. WordPress înainte de a face orice modificări (doar în caz).

Adu-ți tema actuală

totală-Customizer

Dacă tema dvs. actuală WordPress include deja opțiuni de styling în personalizatorul WordPress, atunci este posibil să nu aveți nevoie deloc de o schimbare de temă. De exemplu, tema noastră Total WordPress include o mulțime de opțiuni pentru elemente de antet de tipar, fonturi, pagini de arhivă, intrări de post, elemente de subsol și aspect, plus. Pur și simplu folosiți câmpurile, culorile de culori și comutatoarele, apoi faceți clic pe salvare. Floare la ureche.

SiteOrigin CSS

Dar dacă îți place tema și nu are multe opțiuni de styling, totuși ai opțiunea de a instala un plugin pentru editorul CSS live. Aceste plugin-uri funcționează, de obicei, cu o interfață punct și clic, oferindu-vă opțiuni pentru modificarea culorilor, fonturilor, paddings-urilor și a altor elemente de pagină.

SiteOrigin oferă o opțiune gratuită surprinzător de minunată. Dar dacă nu vă deranjează să cheltuiți câțiva dolari favoritul nostru este CSS Hero. Este ușor de utilizat, plin de opțiuni puternice și este destul de atent.

6. Adăugați funcții pentru cititorii dvs.

Ultimul sfat pe care îl avem pentru îmbunătățirea site-ului dvs. WordPress este să faceți pași pentru a vă îmbunătăți implicarea cititorilor. Pentru că cititorii dvs. sunt cei pentru care v-ați creat site-ul.

Îmbunătățește-ți comentariile

Plugin WordPress Jetpack

Una dintre cele mai ușoare metode de implicare a cititorilor se îmbunătățește sistemul de comentarii. Comentariile implicite ale WordPress funcționează bine, dar lasă puțin de dorit. Dacă utilizați deja JetPack pentru WordPress (care este un fel ca chiuveta de bucătărie a pluginurilor), atunci veți avea noroc. Dacă activați funcția Comentarii JetPack opțiunea dvs. cititorii pot lăsa comentarii folosind conturile lor de social media, precum și primi notificări prin e-mail.

Disqus

O altă opțiune excelentă este Disqus. Cu acest plugin gratuit puteți adăuga popularul sistem de comentarii Disqus pe site-ul dvs. WordPress. Astfel, cititorii pot să comenteze cu profilul lor social sau cu contul Disqus, precum și să recomande și să împărtășească postarea cu alți membri Disqus.

Adăugați o înregistrare la newsletter

MailChimp pentru WordPress Plugin

Dacă nu aveți încă un buletin informativ, ar trebui să primiți unul. Este unul dintre cele mai bune moduri de a păstra legătura cu cititorii dvs. obișnuiți. MailChimp este ceea ce folosim și este gratuit pentru liste cu până la 2.000 de abonați. În plus, există tone de plugin-uri ușoare pentru a-ți optimiza formularul de înscriere.

Ne place Plugin MailChimp pentru WordPress ceea ce face ușor să adăugați o opțiune de newsletter în bara laterală, precum și o opțiune de abonare la formularul de trimitere a comentariilor. De asemenea, oferă un Pluginul bara de top MailChimp extensie pentru a adăuga o alertă în partea de sus a site-ului dvs. web, solicitând cititorilor să se aboneze.

Du-te aplică ce ai învățat

Acum mergi să te distrezi! Îmbunătățirea designului site-ului și optimizarea site-ului dvs. nu trebuie să fie greu sau costisitoare – există o mulțime de modalități pentru a vă optimiza site-ul web, fără costuri reduse.

Așa că accesați-vă site-ul dvs. WordPress (chiar acum!) Și începeți să vă curățați meniurile, să actualizați conținut vechi, să remediați SEO, să accelerați paginile, să vă îmbunătățiți tema și să vă îmbunătățiți metodele de implicare a cititorilor. Stiu ca o poti face! ��

Aveți alte sfaturi favorabile bugetului pentru îmbunătățirea blogului dvs. WordPress? Sau idei pentru actualizarea gratuită a designului site-ului dvs. web? Simțiți-vă liber să ne împărtășiți cu noi în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me