Lista de găleți WordPress: 30 de lucruri de făcut cu WordPress înainte de a muri

În topul listei mele de găleți este vizitarea Filipinelor, deoarece un litru de vin se ridică la 195 de pesos (3 dolari dolari) și, potrivit lui Matt, liliecii zboară din hoteluri în plină zi. Următorul ar fi urcat într-un balon cu aer cald. Ce ai pe lista cu găleată? Sper să ai articole mai bune pe ale tale decât pe mine. De asemenea, ai privit Lista de cumpărături cu Morgan Freeman? Știi că va fi bine dacă Morgan va intra în ea ��


Trepidarea este sentimentul pe care îl obțineți când vă amintiți într-o zi că veți muri cu siguranță. Dar sperăm că ziua respectivă nu va fi în viitorul apropiat, deoarece aici este o listă încurajatoare cu 30 de lucruri pe care le puteți face cu WordPress înainte de a da lovitura cu găleata. Vă asigur, nu a existat nicio altă modalitate de a face acest subiect atât de tabu, dar mă bucur că am trecut de asta.

Acum la partea suculentă. Ieșiți lista cu găleata (dacă aveți una) și adăugați câteva dintre aceste lucruri pe care le puteți face cu ole ole WordPress bine înainte de data cu secerătoare. Cheesy destul? Băiete, este ca și cum ai merge pe coji de ouă cu toată discuția asta – bine, mă voi opri. Să ne încurcă prietenul, viața este prea scurtă.

1. Porniți un blog WordPress

Poate că nu sunteți încă pregătit să creați un site WordPress. Ce zici de un blog minuscul pentru a testa apele? Puteți scrie despre orice subiect sub soare. Un blog este un mod minunat de a intra în lumea imersivă a WordPress. De asemenea, este uimitor pentru a-ți arăta abilitățile – ceva precum un portofoliu. Puteți chiar să începeți cu un blog gratuit pe WordPress.com, iar când timpul este copt, treceți la WordPress-ul propriu.

2. Creați un site WordPress

Foarte repede. Dacă nu aveți un site WordPress, ce așteptați? Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a construi un site folosind WordPress. Nu mai este doar o platformă de blogging – id WordPress pentru puterile de afaceri, un număr imens de site-uri, inclusiv mărci de renume mondial. O afacere fără prezență online lipsește din multe oportunități.

3. Postează zilnic o lună

Mai ușor de spus decât de făcut, postarea zilnică a unui articol pe blogul dvs. WordPress timp de o lună nu este o sarcină ușoară. La fel, este foarte posibil. Aveți nevoie doar de un calendar editorial și de timp pentru a scrie. Toți admirăm blogurile cu conținut proaspăt, așa că scrieți și continuați să mergeți după o lună. Acest lucru îl adaug la lista cu găleată.

4. Creați un post viral WordPress

Nu știi niciodată că o postare va fi virală până nu va face asta. Accesul viral poate însemna lucruri diferite pentru oameni diferiți, dar în final va crea noi surse de trafic pentru site-ul dvs. web. Cel mai bine este să vă concentrați pentru a oferi cât mai multă valoare umană posibilă cu postările dvs. și cititorii vor împărtăși cu bucurie.

O postare despre WordPress pe care am scris-o are aproximativ 4 K-uri pe Facebook și este la fel de apropiată de o postare virală cum am primit vreodată. Încă mai elaborez formula pentru virilitate (și s-ar putea să împărtășesc rezultatele într-o postare viitoare) pentru că, sincer, habar n-am despre cum va fi asta.

5. Optimizează-ți viteza de încărcare a paginii WordPress

Site-urile web încărcare încet. Sunt obsedat în permanență de viteza site-urilor mele, deoarece acest lucru este excelent pentru păstrarea utilizatorilor și clasamentele de căutare Google. Trebuie să faceți și ceva cu privire la vitezele de încărcare, deoarece site-urile rapide se agită. Dar nu vă faceți griji, acest ghid despre cum să grăbiți WordPress vă va oferi o mulțime de sfaturi despre cum să vă optimizați site-ul.

6. Conduceți 1000 de vizitatori pe un site WordPress în 2 săptămâni

Cu toții visăm să deținem site-uri web care atrag urmări imense. Un trafic mai direcționat înseamnă mai multe oportunități pentru dvs. Dar cum naiba conduceți mai mulți cititori pe site-ul dvs. WordPress? Totul se reduce la conținut excelent, WordPress SEO și tipul potrivit de promovare.

7. Creați o listă de e-mail cu WordPress

Incredibil de ușor de piratat, ca oamenii să se înscrie pe lista dvs. de e-mail ar trebui să fie prioritatea pentru afacerea dvs. Și datorită pluginurilor de marketing prin e-mail pentru WordPress și a unui set de servicii de care aveți la dispoziție, nici nu este nevoie să plătiți o monedă pentru a construi o listă de e-mailuri.

8. Răspundeți la un bilet de asistență în forumurile WordPress

Comunitatea uriașă din spatele WordPress este cea mai mare forță a platformei, iar tu și tu poți face parte din asta. Cum? Pur și simplu oferind ajutor în forumurile de asistență. În fiecare zi, utilizatorii postează tot felul de întrebări pe forumurile WordPress. Faceți viața mai bună pentru cineva de acolo și împrumutați-vă expertiza și experiența.

9. Încercați o versiune BETA WordPress

Înainte de lansarea oricărei versiuni a WordPress, o mulțime de lucrări se implică în procesul de testare. Desigur, acest lucru asigură că bug-urile sunt prinse și îndepărtate cu mult înainte ca versiunea mai nouă să ajungă. Partea cea mai bună este că nu trebuie să fiți un dezvoltator WordPress care să participe la testarea versiunilor BETA.

10. Contribuie la WordPress Core

WordPress este un proiect open source, care a fost posibil prin contribuțiile dezvoltatorilor din întreaga lume. Dacă abilitățile dvs. de dezvoltare web sunt despre ce scrieți acasă, WordPress vă oferă șansa de a schimba lumea, o linie de cod simultan. WordPress are nevoie de fiecare dintre noi, așa că nu vă rețineți – folosiți doar ghidul lor pentru contribuind la corecția WordPress.

11. Construiți gratuit un site WordPress

Dacă iei și mai iei ceva fără să dai înapoi, pur și simplu ești egoist. Dacă construiți site-uri web pentru clienți, probabil că deja câștigați destui bani, de ce să nu dați înapoi? Construiți un site WordPress gratuit pentru un prieten, o organizație caritabilă sau biserica locală / moscheea / etc. Nu va ucide, promit. De fapt, va funcționa în favoarea ta.

12. Fundraise folosind WordPress

Mulți bloggeri au făcut asta de multe ori înainte. Utilizatorii WordPress sunt foarte entuziaști și nu veți avea sângerare pentru a strânge bani și crowdfund pentru cauzele care vă interesează. Având în vedere acest lucru, mi-ar plăcea să aduc mai multe cărți copiilor din Africa, deoarece rata de analfabetism este aici prin acoperiș. Puteți dona o carte sau două? Poate putem rezolva ceva.

13. Creați un curs WordPress

Vă amintiți de acel lucru despre care am menționat despre pornirea unui blog? Dacă faceți blog pentru un timp în orice domeniu, câștigați multe cunoștințe și deveniți un expert în zona dvs. Mulți bloggeri continuă să devină figuri de autoritate în nișele lor, iar apoi creează un curs WordPress sau un eBook. Dă-l gratuit sau contra cost – nu contează.

14. Alăturați-vă unei comunități WordPress

Care este o modalitate mai bună de a afla mai multe despre platformă decât să stai cu persoanele cu gânduri similare? Există un milion și una de comunități WordPress pe web, unde puteți afla despre cele mai recente întâmplări, conectați-vă cu alți utilizatori WordPress și pur și simplu să fiți nemaipomenit – consultați doar Intalnire WordPress pagina pentru a vedea ce este mai aproape de tine.

15. Participă / Organizează un WordCamp

Chiar a doua zi mă gândeam să organizez o WordCamp în orașul meu natal, văzând cât mai mulți oameni nu știu despre WordPress pe aici. Da, stiu. Dar oamenii mei nici nu știu (și nu vor crede) că vă puteți câștiga viața online. Și ca țară, avem un singur eveniment WordCamp pe an.

Oamenii știu despre WordPress în orașul natal? Poate că așa schimbi viața oamenilor apropiați. Dacă nu vă deranjați să organizați un WordCamp, poate îl puteți participa pe următorul din orașul, orașul sau țara dvs..

16. Obțineți WordPress Swag

Când participați la următorul eveniment WordPress din regiunea dvs., puneți mâna pe un swag frumos WordPress. Da, nu dați tricoul de brand WordPress în fiecare zi timp de o lună, dacă trebuie sau să obțineți un tatuaj WordPress (permanent sau temporar). Puteți chiar să faceți propriul swag WP (salut sculptori și fani de imprimare 3D), deci cerul este limita aici.

17. Ia-ți un selfie cu Matt Mullenweg

Matt Mullenweg este fondatorul WordPress. Călătorește foarte mult pentru a participa la WordCamps și Summit-uri din întreaga lume. Vine într-un oraș de lângă tine? Participă deja la nenorocitul de lucru și roagă-i pe Matt să-i pună un zâmbet pentru camera ta. Ar putea fi și începutul unei conversații grozave.

18. Aflați dezvoltarea WordPress

Cumpărați cărți, cursuri și citiți bloguri WordPress. Aflați ceva despre WordPress în fiecare zi nouă și veți fi surprinși de cât de multe cunoștințe puteți acumula într-un interval scurt. Abilitățile de dezvoltare WordPress, în special, sunt incredibil de valoroase în această perioadă și în această epocă.

19. Creați o temă WordPress

O zonă în care vă puteți simți impactul este temele WordPress. Există teme care se vând cum ar fi hotcakes și, din moment ce mai mulți oameni merg pe WordPress, există un potențial imens de a crea o afacere în jurul temelor. Chiar dacă creați o temă WordPress gratuită care este minunată, aceasta va deschide ușile către o lume de oportunități.

Împărtășim temele noastre gratuite de WordPress aici, la WPExplorer, dar puteți trimite freebies-urile dvs. pe WordPress.org, precum și alte site-uri freebie. În plus, există tone de piețe grozave pentru teme premium de tip WordPress, precum Themeforest, Creative Market, Template Monster și multe altele!

20. Creați un plugin WordPress

Crearea unui plugin WordPress este o altă modalitate de a vă baza dragostea pentru WordPress, cu condiția să vă cunoașteți codul. În plus, există multe tutoriale care vă arată exact cum să bici pluginuri uimitoare precum profesioniștii. Aveți nevoie de o caracteristică pentru site-ul dvs. WordPress? Crearea unui plugin ar putea fi doar răspunsul tău. Cine știe, altcineva ar putea să vă creeze utilitatea.

21. Porniți o temă WordPress sau un magazin de pluginuri

Dacă sunteți un dezvoltator care creează teme și / sau pluginuri, poate doriți să le vindeți singur. De ce să nu deschizi magazin? Merită să vă cunoașteți drumul în jurul temelor și pluginurilor WordPress și, cu ajutorul câtorva oameni cheie (sau chiar o echipă dacă alegeți), puteți începe propria piață, cum a făcut Pippin cu Easy Digital Downloads. Pasiunea este totul în afaceri.

22. Faceți-vă primii 1000 USD

Fie că este vorba despre bloguri WordPress, design web, consultanță, teme sau altceva, puteți face 1000 de dolari cu WordPress fără a vă îndoi înapoi. Mulți antreprenori fac milioane cu WordPress, așa că pur și simplu țineți la el.

23. Câștigă la WordPress SEO

Dacă dețineți deja un site sau un blog WordPress, nu v-ar plăcea să vă clasificați bine pentru cuvintele dvs. cheie SEO? Este interesant să vezi conținutul tău apărut pe prima pagină a Google. În plus, înseamnă mai mult trafic pentru dvs., deci este o situație câștigătoare. Poate părea o provocare, această afacere SEO, dar trebuie să treci la treabă și zi de zi (cu un pic de unsoare de cot) îți poți îmbunătăți SEO SEO.

24. Revizuiește-ți tema preferată de WordPress

O zonă pe care mi-ar plăcea să o acoper în viitor, trecând în revistă temele WordPress (și există mii peste mii) este o modalitate excelentă de a da înapoi comunității. Faceți ușor pentru începători și utilizatori experimentați să găsească cea mai bună temă WordPress pentru nevoile lor.

25. Blog de invitați pe o publicație majoră pe WordPress

Nu ar trebui să fiți blogul invitat doar pentru câștig personal, adică obținerea de backlink-uri. Blogging-ul pentru invitați este un mod minunat de a educa și de a ajunge la publicul dvs. oriunde s-ar afla. A apărut pe un blog popular WordPress vă oferă expunerea de care aveți nevoie. Îți consolidează și brandul și păstrează avantajele, deci nu te concentra doar pe blogul tău.

26. Urmați faimoși experți WordPress

Pentru a pune la punct elementele de mai sus despre comunitățile WordPress, puteți rămâne în fața curbei urmărind experți WordPress pe rețelele de socializare. Acești tipuri împărtășesc de obicei cele mai noi știri, sfaturi și o mulțime de sfaturi care vor veni la îndemână în orice zi.

27. Decorați-vă spațiul de lucru cu tema dvs. preferată de WordPress

Care este tema ta preferată de WordPress? Am multe favorite, dar eu sunt doar eu. Am un lucru pentru o anumită nuanță a culorii roșului, astfel încât spațiul meu de lucru are o cantitate ridicolă de tonuri de roșu. Soția mea crede că sunt nebună, dar am avut nevoie de spațiul meu de lucru pentru a reflecta următorul meu site bazat pe WordPress – care conține cantități abundente de nuanțe roșii și aurii..

Poate că puteți, chiar dacă este timp de o săptămână, să vă decorați biroul pentru a reflecta tema dvs. preferată WordPress – sau mai bine zis – site-ul dvs. WordPress.

28. Fă-ți un prieten WordPress

Întâlnesc mai mulți oameni care lucrează cu WordPress decât fac offline. Știu că probabil credeți că tipul acesta are o viață socială inexistentă. Ei bine, îmi petrec cea mai mare parte a timpului scriind online, cercetând și tincând cu asta și asta. Deși nu sunt exact ceea ce ați numi un tocilar adevărat, am făcut atât de mulți prieteni online datorită WordPress. I-am cunoscut pe unii dintre ei personal, dar este încă o lucrare în curs.

29. Deveniți expert în WordPress

Fii tipul sau fetele la care merg oamenii ori de câte ori au nevoie de un expert WordPress. Tot ce trebuie să faci este să te arunce în acest moment și să faci orice cu WordPress. În orice caz, continuați să aflați mai multe despre oricare verticală alegeți. Fie blogging, dezvoltare, performanță, migrare – deveniți un expert într-un singur domeniu WordPress. Recompensele sunt uimitoare.

30. Distribuie această postare WordPress!

Partajarea este grijulie, așa că vă rugăm să nu citiți doar această postare și să plecați ca de obicei. Faceți ceva diferit cel puțin o dată și împărtășiți această postare cu prietenii și familia. Nu știi niciodată cine trebuie să vadă această piesă de inspirație, dacă aș putea spune așa. Poate că am putea face din asta o postare virală și am putea vorbi despre asta în acea postare viitoare pe care am menționat-o anterior.

Observații finale

Într-adevăr, nu plecați fără să apăsați pe butonul de distribuire. Este cel mai puțin lucru pe care îl poți face cu WordPress �� Dar aceasta este doar o listă de 30 de lucruri de făcut cu WordPress – sunt multe altele! Ce alte lucruri faci cu WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me