Hvorfor du selv skal være vertskap for din fotografiportefølje med WordPress

Er du eier av fotograferingsvirksomhet? Da vet du hvor viktig det er å representere deg selv og merkevaren din mens du tiltrekker deg nye kunder. Å fremvise fotograferingsarbeidet ditt er et nyttig merkeverktøy. Det er mange alternativer for hvordan du kan lage et online galleri for arbeidet ditt. Ærlig talt er det selv å være vertskap for fotografiporteføljen, som det kan høres vanskelig ut å lage, det beste alternativet. Sjekk de viktigste grunnene til at du bør ha portefølje på din egen hjemmeside av vår venn Viktor fra webcreate.me.


Alle kan lage et unikt utstillingsvindu med arbeid

Fotografi er visuell kommunikasjon så vel som webdesign. For å vise resultatene av arbeidet ditt til potensielle kunder, og gi tilleggsinformasjon om forfatteren, bør du opprette online portefølje og tilnærme den som en metode for personlig merkevarebygging.

Selv om det kan virke vanskelig til å begynne med, er sannheten i saken at du kan lage en attraktiv portefølje ved hjelp av WordPress og juster den til dine behov. Mange fotografer der ute har fantastiske nettsteder som de opprettet ved hjelp av WordPress-temaer. Godt utformede porteføljer i en så konkurransedyktig bransje setter arbeidet ditt i øynene til kundene på et høyere nivå. Hvert online verktøy som du bruker for å markedsføre ditt personlige online merke, vil også før eller senere lønne seg.

Hvilke fordeler får du ved selvhosting?

La oss starte med noe veldig tydelig fra radene skrevet over. Du vil forbedre minst en ferdighet til. Som fotograf tenker du mest sannsynlig ikke på CMS-systemer og opprette nettsteder. Men hvis du bestemmer deg for å prøve det, vil du berike ferdighetene dine og få mer kunnskap om hvordan nettsteder fungerer.

Hvis du tror det vil være bortkastet tid, la oss rette denne feilen. Ved å studere noen få enkle WordPress-tutorials vil du kunne velge den beste WordPress-hosting, installere WordPress, legge til et portefølje WordPress-tema og tilpasse nettstedets layout eller utseende. WordPress er også kunnskapsrik løsning da du ikke trenger å bruke tid ved å søke etter pålitelig webdesigner eller bruke massevis av penger på å outsourcere det (med mindre du virkelig virkelig vil ha noe spesielt). I tillegg er det veldig enkelt å vedlikeholde et WordPress-nettsted selv – de fleste oppdateringer krever bare et klikk på en knapp.

Å snakke om personlig merkevarebygging den unike fordelen ved å ha selvhotellportefølje er et alternativ til Velg navnet på domenet ditt. Dette gjør at nettstedet ditt ser pålitelig, pålitelig og profesjonelt og ikke nevner den største fordelen med personlig markedsføring.

Dette kommer hånd i hånd med din veldig egen e-postadresse som understreker de profesjonelle utsiktene. E-postadresser er inkludert i mange hostingplaner (eller kan kjøpes separat) og lar deg administrere postkassen bedre.>

Gode ​​hosting selskaper tilbyr også mange funksjoner og applikasjoner innen hosting seg selv. Dette kan omfatte øyeblikkelig tilgang til FTP, automatiske sikkerhetskopier, programmer som er enkle å installere, skanning av skadelig programvare, innebygd cache, iscenesettingssteder og mer. Du kan se anmeldelser av noen av de beste WordPress-vertsselskapene på WPExplorer-bloggen og vertsiden.

Mange av de gratis online galleriene gir bare begrenset plass. Som fotograf vet du hvor viktig lagring er, da det kan være et ganske stort problem når du vil laste opp og dele bilder av høy kvalitet. De fleste vertsfirmaer tilbyr grunnleggende planer som er rimelige, men tilbyr bare noen få gigabyte butikker, men dette kan oppgraderes mot en liten avgift. Det er helt opp til deg hvordan du administrerer størrelsen på vertsfiler og hvor mye plass du vil velge.

Hvordan kan ditt personlige merke ha fordel av en portefølje som er vertskap for selvhusholdning?

personlig merkevare

Gjennom karrieren din vil du mest sannsynlig oppleve mange triks som gjør livet ditt enklere. Hvorfor ikke dele dem på bloggen? Blogging som et personlig markedsføringsverktøy kommer med flere fordeler.

Hvis du skriver unike blogginnlegg betyr det høyere mulighet for at folk kan henvende seg til deg i organisk søk. Organisk rekkevidde er gratis, og det er trafikken fra en målrettet gruppe som kan være interessert i tjenestene dine.

For søkemotorer signaliserer det at nettstedet ditt er pålitelig. Regelmessig oppdatert innhold og mer indekserte sider kan bety at du har en bedre sjanse for rangering.

Med en gang du publisere nyttig innhold, folk lenker til det, del det og ny trafikk fra forskjellige kilder kan føre til nettstedet ditt. Din innsats lønner seg i en virkelig effektiv form da du ikke trenger å bruke mye tid og penger på å promotere arbeidet ditt, ettersom leserne dine vil dele det på sosiale medier i stedet. Det fine er at innlegget fremdeles er der ute, slik at det kan nå nye mennesker også mange dager etter publisering (eller til og med år hvis du oppdaterer innholdet for å holde det relevant).

Hvis du ikke har veldig lyst til å skrive lange “hvordan” innlegg, ofte kan du blande det med et tematisk utvalg av bildene dine og skrive korte beskrivelser ved hjelp av målrettede søkeord. Kraften ved å blogge for deg betyr at innholdet du lager hjelper målgruppen din, og at du derfor vil bli pålitelig kilde.

Som vi nevnte er blogging bra for rangering i søkemotorer. I tillegg til fordelene med blogging kan du optimalisere nettstedet ditt med egen vert ved å bruke dine egne metatitler, endre permalinks og så videre. Google viser resultater som er mer relevante, så sørg for å virkelig optimalisere innleggene dine før du publiserer, slik at du kan øke sjansene dine for å rangere høyere i resultatene.

Hvis du selv er vertskap for porteføljen din, kan du også tjene ekstra penger med WordPress-bloggen din ved å plassere annonser og kontrollere inntektene som vil komme til noen andre..

Et enkelt kontaktskjema lar deg også gi svar på kravene fra potensielle kunder. Hvis du er i stand til å svare med Live Chat, har du en perfekt posisjon for forhandlinger og etablerer samarbeid.

Full kontroll over nettstedet ditt med fotografiplugins

Dette vinner over alt. Muligheten til å administrere, endre og tilpasse nettstedet ditt uten noen begrensninger er den største fordelen. WordPress tilbyr også tonn plugins som du kan bruke til å legge til interessante eller unike funksjoner på nettstedet ditt. Her er noen få du kan vurdere.

Picu WordPress Photo Proofing Gallery

Picu WordPress Photo Proofing Gallery

Picu er en plugin for WordPress-fotografer, som gjør bildevalgsprosessen med klienter mye enklere. Etter at en fotografering er ferdig, i stedet for å laste opp bildene til Dropbox eller en lignende tjeneste, laster fotografen opp bildene til en samling rett inne i WordPress på sin egen webserver, og sender dem til klienten derfra.

Klienten får deretter en hyggelig e-post på slutten med en lenke til samlingen. Galleriet er veldig intuitivt og lar klienten veldig enkelt velge hvilke bilder de ønsker å ha redigert. Etter at klienten godkjenner valget, får fotografen et varsel via e-post. Listen over filnavn kan deretter kopieres og limes inn i Lightroom eller en hvilken som helst annen billedredigerer for å filtrere etter de valgte bildene og begynne å behandle dem med en gang.

I tillegg kan Picu-samlingene også beskyttes med et unikt passord, slik at klienter må oppgi et passord for å kunne se bildene og begynne å velge.

Ved bruk av en tilpasset kortkode er det mulig å vise en liste over samlinger hvor som helst på nettstedet, for eksempel å bygge en “Client Area” -side med alle samlinger eller individuelle sider for hver klient med de respektive samlingene..

Hovedplugin er fritt tilgjengelig på WordPress.org, og kan forbedres med premium tillegg som kan kjøpes på Picu.io.

Over til deg

Ikke undre deg mer og la kunsten din å fotografere imponere så mange mennesker som mulig. Det kan være enkelt å bygge en portefølje på nettet med WordPress. Hold deg foran konkurransen og lag din egen plattform for å vise frem det beste fra ditt arbeid og forbedre sjansene dine for å bli ansatt.

Har du andre tips for å bygge en portefølje på nettet? Eller kanskje et spørsmål? Bare legg igjen en kommentar nedenfor – vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me