Før du går foran, må du innse at det er en enorm forskjell mellom å generere fantastiske bloggideer og lage fantastisk innhold for ditt WordPress-nettsted. Du trenger førsteklasses innlegg for en vinnende markedsføringskampanje for innhold, men hvordan skal du generere fantastisk innhold uten gode bloggideer til å begynne med?


Det er det store spørsmålet, er det ikke? Hvordan genererer du gode bloggideer som holder ilden brennende på WordPress-bloggen din, og bankbalansen din vokser? Hvordan kjenner noen gutter nettopp bloggideene de skal forfølge for maksimal innvirkning, ofte som resulterer i virilitet?

Hvordan generere gode bloggideer øyeblikkelig

Hvis du lurer på hvordan du kan få de beste bloggideene til å bryte ut av hjulene, overvinne forfatterblokken eller bare legge til liv i bloggen din, ta en pust i bakken (og slurk av hva du har) når du kom til rett sted. Noen ganger trenger vi litt inspirasjon, så velkommen og føle deg som hjemme (vi har til og med lenket til en nyttig artikkel for hvert tips – hvis du vil lese mer, bare klikk på bildene!).

1. Spør leserne

Beste quiz-plugins for WordPress for å forbedre brukerengasjementet

Jepp, du vet egentlig ikke verdien av tilbakemeldingene leserne gir. Du kan generere massevis av fantastiske bloggideer ved å spørre leserne hva de vil lese. Ja, bare spør, men hvis det ikke høres ut som deg, kan du bruke smarte metoder som enkle undersøkelser.

For eksempel la jeg en gang et ekstra felt til påmeldingsskjemaene mine for e-post, og ba abonnenter om å nevne sin største utfordring med innholdsmarkedsføring. Mellom deg og meg samlet jeg nok bloggideer i flere måneder og noe litt ekstra til nyhetsbrevet.

Spør, så skal du motta og bruke alle metoder du har til rådighet. Heldigvis finnes det sosiale medier i dag, noe som betyr at du får gode bloggideer bare er en samtale unna. Ta kontakt med leserne dine for å lage relevant innhold som gir resonans med problemene deres.

2. idédugnad

WordPress bloggingstips for å lykkes

Dette kan høres ut som en av de “tilfeldighetene” tingene, men det skjedde faktisk i går. En nær venn kjent som Duncan (se? Han er faktisk ekte) kom på besøk, og vi snakket om et sideprosjekt jeg jobber med. I løpet av kort tid brainstormet vi bort, noe som resulterte i et par bloggideer.

Jeg var så spent på avsløringen jeg nevnte i forbifarten at jeg jobber med et innlegg om spikring av bloggideer til ditt WordPress-nettsted. Så vi brainstormet så mer, og genererte enda flere ideer, hvorav noen ikke har noe med innhold å gjøre, men andre aspekter ved sideprosjektet.

Har et lag allerede på plass? Flott! Du kan brainstorme ideer og bruke verktøy som Trello blant annet for å styre prosessen. Brainstorming krever bare en ekstra hjerne, så vennligst bare brainstorm og nyt samtalene du har med menneskene rundt deg.

3. Sjekk kommentarene dine

Hvordan få flere kommentarer til WordPress-bloggen din

Vi drømmer alle om å publisere innlegg som trekker mange kommentarer, og noen få ting kan sammenligne med følelsen av å få de første kommentarene dine. Det er spennende, siden du kan fortelle at gutta gir en snekk om deg.

Men visste du at akkurat som å spørre leserne direkte, kan du samle mange bloggideer fra kommentarområdet ditt? Hvilke relevante spørsmål spør leserne? Hvilke smertepunkter gir de uttrykk for som svar på innlegget ditt? Dette er alle modne veier for å utlede gode bloggideer.

Du kan utvide denne tilnærmingen til andre blogger i bransjen din, og også sjekke kommentardelene deres. Hva spør leserne? Hva er det som er plaget sa leserne, og kan du tilby en løsning via innholdet ditt? Du kan definitivt se hvordan kommentarseksjonen er en rik kilde til relevante bloggideer, ikke sant?

Bortsett: Hvis du er tilbøyelig, kan du vise frem ekspertisen din ved å svare på kommentatorens spørsmål akkurat der. Se på det. Du bygger autoritet og samler bloggideer til samme forbaskede tid, på bloggen din eller andre steder! Nå vet jeg hvorfor kommentarer er så dyrebare.

4. Definer målgruppen

WordPress Publikum bedre: Viktige beregninger å vurdere

Hvordan i helvete lager du til og med innhold til å begynne med hvis du ikke aner hvem det er beregnet på? Du kan sannsynligvis ikke spikke de beste bloggideene fordi du ikke har definert målgruppen enda. Hva liker din ideelle kunde? Hva går de sannsynligvis gjennom, og hvordan kan du lindre denne smerten?

Med et krystallklart bilde av personen du prøver å nå, vil fantastiske bloggideer komme til deg. Og siden du vil lage svært målrettet og personalisert innhold, vil innleggene dine gjøre underverker både for leserne og søkemotorene.

Ta deg tid til å forstå utsiktene dine. Hva er motivasjonen deres? Hvorfor er de på nettstedet ditt? Har de et behov du kan møte med gratis innhold? Du vet, sånt. Dette er virkelig et av de beste tipsene du kan ta bort i dag. Jeg pleide å skrive ut av det blå, bare for å fylle ut bloggen min med innhold, men resultatene var forferdende før jeg definerte en målgruppe. Det er lett.

5. Engasjer nøkkelordforskning

WordPress SEO: Søkeordforskning (og hva du skal gjøre med nøkkelord)

Sammen med å definere en målgruppe kommer søkeordforskning. Så du har nå et klart bilde av publikum i tankene, og et par nøkkelord som beskriver deres smertepunkter. Kanskje til og med de eksakte nøkkelordene de bruker for å finne nettstedet ditt. Poenget er at du trenger nøkkelord, så få nøkkelord.

Bruk disse nøkkelordene til å generere flere søkeordideer, noe som skaper grobunn for målrettede bloggideer som har akkurat den effekten du ønsker. De AdWords søkeordverktøy er en livredder i denne forbindelse. Bare plunk nøkkelordene dine i verktøyet, og se magien skje.

Det finnes andre utallige søkeordforskningsverktøy der ute, inkludert Moz Keyword Explorer, KWFinder og SEMRush, noe som betyr at du kan generere så mange bloggideer du trenger og styrke SEO-en din i prosessen. Stor SEO involverer skarp søkeordforskning.

6. Følg samtalen på sosiale medier

Slik øker du sosiale medier fra ditt WordPress-nettsted

Sanntidssamtaler på sosiale medier er en flott kilde til bloggideer for nettstedet ditt. Bare søk etter spørsmål, diskusjoner eller til og med nyheter om et hvilket som helst emne i bransjen, og du vil aldri gå tom for gode bloggideer noensinne.

Ta for eksempel Quora eller Reddit. Lesere fra alle samfunnslag forekommer ofte på disse nettstedene på jakt etter svar på praktisk talt ethvert tema under solen. Som fyren som leter etter gode bloggideer for fremtidige innlegg, kan du tydelig se at dette eneste tipset har mye vekt.

Bare søk på Twitter eller ditt favorittnettsted for sosiale medier, så vil du sannsynligvis få flere bloggideer enn du noen gang kan bruke. Bloggideer gjemmer seg faktisk i #hashtags, @mentions, share, bilder og så mye mer. Bare velg de du liker og løp med.

7. Google Auto-forslag: Quick Fire Tip

Hvordan lage et WordPress-blogginnlegg

Nå for tiden spår Google søket når du skriver ‘em. Denne kjempefine autosuggest-funksjonen er i utgangspunktet en “prøvetaking” av de tingene folk vil ha. Det er en rask kilde til bloggideer for praktisk talt ethvert emne du kan forestille deg. I tillegg får du bedre søkerangeringer fordi, igjen, det er de tingene folk vil ha.

Bare fyr opp vår favoritt søkemotor, god ol ‘, og skriv bort. Autosuggest starter umiddelbart med en liste over emner. Etter å ha valgt favorittemnene dine, kan du endre overskriftene litt for å passe til dine forskjellige behov.

Hvis jeg for eksempel skrev “Hvordan lage en blogg”, og denne funksjonen ga meg et par ideer, kunne jeg snu og bøye ideene jeg vil. Du kan komme med mange ideer enkelt og raskt ved å bruke Google autosuggest. Jeg mener, kom igjen, de gjorde deg til et flott verktøy, så hvorfor la dem ned?

8. Ansett / Vert forfattere

10 beste plugins for administrasjon av flere forfattere

En enmannsoperasjon har fordelene, men du kan ganske enkelt ikke krangle med stordriftsfordeler. Du kan produsere mye mer bloggideer og innhold hvis du driver en blogg med flere forfattere i motsetning til en solooperasjon. Du kan betale forfattere, ønske gjestebloggere velkommen eller gjøre begge deler.

Andy fra Newsforshoppers opprettet et online magasin som hjelper forbrukere med online shopping. Han gjorde alt dette ved å bruke en inntektsdelingsmodell og et team med dedikerte journalister som holder nettstedet friskt med innhold. Forfatterne får 70% av adsense-pengene innleggene deres tjener, og Andrew trenger aldri å bekymre seg for bloggideer.

Mange andre nettsteder bruker denne modellen, og den er effektiv til en feil. Du fokuserer på de andre aspektene ved å drive virksomheten din, og lar noen andre ta seg av bloggideer og innholdsgenerering. Dette gjelder også hvis du ønsker å publisere alt innhold under navnet ditt eller en moniker som “Redaksjonelt personale”.

9. Intervjueksperter

Beste podcast-plugins og løsninger for WordPress

Hvem liker ikke å lese (eller høre på) hva en ekspert sa om et eller annet tema av interesse? Ekspertintervjuer er gode bloggideer i seg selv, for ikke å nevne hvor mye visdom du kan få fra svarene. Intervjuer er enkle å komme med og skape, men kan raskt bygge troverdighet og tillit.

Ta kontakt med eksperter i bransjen din og be disse karene svare på relevante spørsmål som er relevante for leserne dine. Publiser intervjuene hver gang, spesielt på den ordspråklige dagen der du ganske enkelt ikke kan få kreative juice til å strømme.

Du trenger ikke å tenke lenge og hardt over intervjuene, du trenger ganske enkelt å komme med et spørsmål eller en haug med spørsmål. Send spørsmålene til de beste ekspertene dine og samle svarene deres til overbevisende innlegg. Eller prøv å finne gjester til din egen podcast. Dette legger ikke bare nytt innhold til bloggen din, men også en rekke medieformer for å lokke nye lesere / lyttere.

10. Joyride on Trends

Tips og trender for markedsføring av WordPress

Trender er en flott kilde til bloggideer som blir virale. Og siden trender dreier seg om det som er varmt på et bestemt tidspunkt, gir de fôr til nyhetsinnlegg. Likevel er trender like gode som de er varme. Hvis du ikke handler raskt, kan det hende at du savner sjansen til å hage litt viraltrafikk.

Det beste er at det finnes utallige verktøy der ute som hjelper deg å holde deg oppdatert på de siste nyhetene og trendene i alle bransjer. For det første har vi det Google Varsler, som varsler deg hvert øyeblikk det er omtale av søkeordene dine. Du kan opprette flere varsler, men ikke overdriv, så drukner du på e-post.

Trender kan også informere deg om endringen i folks interesser over tid, noe som er en flott måte å forutsi hva som blir det neste. Hvis du samler inn nok data og spiller smart, kan du enkelt lage eviggrønt innhold som fungerer i dag, og i fremtiden.

11. Behold bokmerker

10 WordPress-ressurser du trenger for å bokmerke akkurat nå

Inspirasjon bor overalt, og en artikkel om romutforskning kan vekke genialiteten din like lett som et spennende innlegg innen din bransje. Når du finner noe informasjon som kan komme til nytte på et fremtidig tidspunkt, er det fornuftig å lagre et bokmerke.

Nettlesere lar deg segmentere bokmerkene dine, noe som betyr at du kan ha flere mapper for forskjellige behov. Den eneste ulempen med bokmerker er at det hele kan bli rotete når de går opp. I tillegg må du fortsette å grave dypt bare for å finne en artikkel.

Hovedproffen er selvfølgelig at du har et utvidet basseng med bloggideer til enhver tid. Dette betyr at du bare trenger en alvorlig mengde av kaffe stimulerende midler til å skrive det ekstra innlegget du trenger for å holde hjulene i sving.

12. Lev litt

Off-site aktiviteter for å utvide ditt WordPress nettsted

Og med dette mener vi ganske enkelt å gå bort fra den darn-skjermen et øyeblikk. Livet er for å leve, ikke leve tett hvis Jay-Zs ord er noe å gå etter. Du må gi slipp litt, og bare være det. Kos deg med en kopp kaffe med en venn, gå på en film eller gå på ski med familien – bare gjør noe annet enn å skrive.

Du er enig i at forfatterens blokkering blir hardest når du er utbrent. Når du ikke aner hva du skal gjøre med at den blanke siden stirrer tilbake på deg, forsvinner ganske enkelt alle andre bloggideer i tynn luft. Poof, akkurat sånn. Det er på disse tidspunktene du må innse at du ikke er en del av livet, men selve livet.

Gå og ta et friskt pust av luft, reise litt, les noe, nyt deg en hobby, tilbring tid med menneskene du er glad i – bare gjør hva som helst for å gi deg selv en sårt tiltrengt pause. Stakkars deg, du kan sannsynligvis ikke komme med en ide om å redde ditt eget liv på grunn av all den tyngden på skuldrene. Lek litt, eller vær stum.

14. Lag en idéliste

25+ tips for WordPress Blogging Professionals

Dette er brødet til smøret som er ovennevnte poeng. Å lagre bokmerker er definitivt ikke alles kopp te. I tillegg trenger du en nettleser for å lagre bokmerkene dine. Men som vi allerede har nevnt, kan du finne inspirasjon hvor som helst.

En flott bloggidee kan slå an på rare tider, og du kan bare tro at den er forpliktet til ditt ustø menneskelige minne i all evighet. Ikke la deg lure kompis, ha en notisblokk som er klar til å notere ideer. Hvis du hater papir, hva med apper som Evernote?

Glem inspirasjon som snek seg opp når som helst, visste du at du faktisk kan lure tankene dine til å generere ideer som urverk? Ja, det kan du faktisk. Ta ut et stykke papir og skriv ned 10 bloggideer fra toppen av hodet. Kast det stykket, og lag en annen liste på ti. Gjenta daglig.

15. aldri stjele, låne

30 WordPress-fagfolk å følge på Twitter

Besøk populære blogger i bransjen din, følg dem på sosiale medier og se hva som er varmt. Populære blogger har vanligvis lag med forfattere, som kommer med ideer til vanlig. Populære blogger har også gode redaksjoner og hele shebang som betyr at mesteparten av arbeidet allerede er gjort for deg.

Du kan samle noen av de beste ideene fra populære blogger innen din nisje. Det er din jobb å lage ferskt og originalt innhold fra nevnte ideer, ellers vil du stjele noen annens arbeid. Du kan definitivt finne motivasjon, eller til og med et litt annet inntrykk av et populært emne på hvilken som helst blogg.

Lån ideene, og bygg ditt eget arbeid rundt temaene. Bare stjel ikke innholdet fordi det kan bety å møte den bitre enden av loven og slike som Google. Tross alt, hvorfor gjenoppfinne rattet?

16. Organiser konkurranser og gaver

Utvikle publikum med konkurranser for WordPress

Å frilasteren i hver og en av oss. Gud, vi gjør alle slags ting for gratis ting. Men hvis det er noe vi elsker like mye som freebies, er det sjansen til å kaste seg ut i en konkurranse av typen. Vi er ganske konkurrerende arter, ikke sant? Men det er sannsynligvis bare Mother Nature som har det.

Uansett har jeg hatt sjansen til å delta i et par gave og konkurranser, og resultatene var fantastiske hver eneste gang. Til å begynne med sørger de for gode bloggideer, konkurranser og gaver, ettersom alt du trenger er noe å gi bort.

Når ideen din går tørr, kan du alltid stole på konkurranser og gaver som henting av slags innlegg. De klarer seg så bra som det går med trafikk og blygenerering, og med tanke på at du ikke trenger å holde deg oppe hele natten for å sette opp en konkurranse eller gave for bloggen din, kan vi si at du er god venn.

Over til deg…

Jeg vil ikke fornærme intelligensen din ved å hevde at dette er en komplett guide for hvordan du kan komme med gode bloggideer. Vi kan ikke tilbakevise at det er så mange tilnærminger som det er mennesker på denne planeten, noe som betyr at det fortsatt er god plass til å vokse denne listen.

Vil du dele noe om hvordan du genererer gode bloggideer for ditt WordPress-nettsted før du drar? Hvilke verktøy, om noen, bruker du, og hvilket tips resonerer mest med deg? På forhånd takk og alle beste spikring av alle de beste bloggideene ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me