Hvordan bruke Elementor til å bygge nettsteder eksternt

I disse tider med økonomisk usikkerhet og sosial distanse, er virksomheter ute etter å utvikle sine egne online tilstedeværelser nå mer enn noen gang.


Hvis du ønsker å få virksomheten din på nettet, eller hvis du er en frilanser som bygger nettsteder for bedrifter som ønsker å komme på nettet, kan Elementor hjelpe deg med å bygge et nettsted eksternt som er rimelig og enkelt å vedlikeholde.

Elementor er en visuell, dra-og-slipp WordPress-sidebygger, som betyr at du kan lage flotte design uten noen gang å måtte se på en enkelt kodelinje. Hvis du vil lære litt mer om plugin generelt, kan du bla gjennom WPExplorer sin fulle Elementor-gjennomgang.

I dette innlegget skal jeg forklare litt mer om hvorfor Elementor er det beste verktøyet for å bygge nettsteder eksternt. Deretter tar jeg deg gjennom trinnene på høyt nivå for hvordan du bruker Elementor til å designe et nettsted.

Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om hvordan du bruker Elementor til å bygge nettsteder eksternt, HubSpot Academy og Elementor samarbeidet med å tilby et gratis online kurs som dekker alt fra å sette opp hosting til å bygge og lansere ditt WordPress nettsted.

Hvorfor bruke Elementor til å bygge nettsteder eksternt

Elementor Pro

Info & NedlastingVis The Demo

Å bruke Elementor til å bygge nettsteder kan:

 • Sparer tid og hjelper deg raskere med å designe og iterere på nettstedene dine.
 • Reduser kompleksiteten på nettstedene dine, fjern feil og opprett en enklere vedlikeholdsprosess når det kommer til oppdateringer og testing.
 • Sparer penger og forenkler kostnadene slik at du bedre kan omfatte prisen for et prosjekt.

La oss gå gjennom fordelene mer detaljert.

Spar tid og unngå kode

Enten du er en designer, en utvikler eller bare en vanlig WordPress-bruker, Elementor kan øke hastigheten på arbeidsflyten din med det visuelle, dra-og-slipp-grensesnittet.

Du kan raskt spinne opp nye design ved å legge til innholdsmoduler. Du vil også få mange design- og layoutalternativer for å lage piksel-perfekte stiler og oppsett.

Gjennom hele opplevelsen trenger du aldri å samhandle direkte med kode … med mindre du vil. Hvis du vil ha litt mer kontroll, kan du enkelt bruke din egen tilpassede CSS der det er behov.

Til slutt, hvis du virkelig vil spare litt tid, kommer Elementor med hundrevis av forhåndsbygde maler som du kan importere. Alt du trenger å gjøre er å importere malen du liker, redigere innholdet slik at det samsvarer med merkevaren din, og du er ferdig

Disse fordelene kan også spare deg for tid når du trenger å iterere. For eksempel, hvis en klient ber om en endring, kan du raskt skifte ting opp uten å bli fastkjørt i koden.

Reduser kompleksiteten og eliminere feil

Med et typisk WordPress-nettsted er det ferdige produktet vanligvis et lappeteppe av plugins fra forskjellige utviklere.

Det er ingenting som holder disse separate verktøyene sammen, bortsett fra tiden og kreftene du legger ned for å bruke dem til å bygge et sammenhengende nettsted.

Det er bra i øyeblikket, men det kan føre til potensielle problemer på veien fordi hver utvikler uavhengig vil endre og oppdatere plugin.

For eksempel kan utvikleren av glidebrygg-pluginen gjøre en endring som forårsaker problemer med hjemmesidens heltseksjon (som du bygde med en annen plugin).

Med Elementor får du tilgang til alle viktige verktøy under ett tak.

Med Elementor og Elementor Pro får du for eksempel verktøy som hjelper deg å lage:

 • Sliders
 • Kontaktformer
 • Leadgenerasjonsformer
 • gallerier
 • popups
 • Porteføljelister / rutenett
 • Prisbord
 • …mye mer

Elementor Pro Widgets

Alle disse verktøyene kommer i samme plugin fra den samme utvikleren, slik at du kan være sikker på at en endring av blygenerasjonsskjemaene dine aldri vil føre til noe problem med popupen du viser skjemaet i.

Dessuten gjør dette livet ditt mye enklere når det er på tide å oppdatere nettstedene dine. I stedet for å måtte bruke et iscenesettingssted for å teste en rekke forskjellige plugins til forskjellige tider, er alt du trenger å gjøre å teste og oppdatere et enkelt verktøy.

I utgangspunktet kan du bruke Elementor som nettstedets grunnlag for å forenkle alt og deretter forgrene seg for å oppnå spesifikke forretningsmessige mål, som å bruke gratis HubSpot WordPress-plugin å generere potensielle kunder via et skjema, live chatboks og popups som alle mater inn i den gratis HubSpot CRM.

Spar penger og forenkle kostnader

Endelig kan Elementor hjelpe deg med å spare penger og enklere prissette prosjekter.

Mye som å ha tilgang til viktige verktøy i en plugin reduserer kompleksiteten på nettstedet ditt, det reduserer også prisen du trenger å betale.

Elementor har en gratis versjon for kjernebyggeren. Deretter trenger du bare å betale en fast pris for å få tilgang til tilleggsfunksjoner som skjemaer, skyvekontroller, popup-vinduer og mer.

Det er ingen ekstra kostnad for forskjellige funksjoner eller behov for å kjøpe forskjellige plugins, noe som holder kostnadene lave.

Dette holder også kostnadene klare og gjør det enklere å prissette klientprosjekter. I stedet for å trenge å sette pris på en rekke forskjellige verktøy i forslaget ditt, kan du holde ting mye enklere og fokusere på det du betaler for din tid og kompetanse, ikke verktøyene dine..

Hvordan bruke Elementor til å bygge nettsteder

Nå som du vet om noen av grunnene til at Elementor er et flott verktøy for å bygge nettsteder eksternt, la oss grave i hvordan du bruker Elementor til å bygge et fantastisk nettsted.

1. Velg ditt tema

Elementor er en plugin, så du vil fremdeles trenge å velge et tema du vil koble sammen med Elementor.

Total dra & slipp WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Fordi du kommer til å bruke Elementor til å kontrollere alt / det meste av nettstedets design, vil du fokusere på å finne et tema som tilbyr funksjonene du trenger, samt full støtte for Elementors sidebyggingsfunksjoner. For eksempel, hvis du vil kunne legge til ansatte, attester og en portefølje, bør du velge et tema med disse innleggstypene – som Total WordPress-temaet.

Hello Elementor Theme

Det mest lette grunnlaget som er mulig er Hei Elementor-tema. I utgangspunktet er Hello Elementor et 100% blankt lerret for dine Elementor-design.

Siden Hello Elementor-temaet ikke legger til noen av sine egne stiler eller funksjoner, vil det holde det ferdige nettstedet ditt lett og laste raskt.

Hvis du ønsker et tema som kommer med sine egne stiler, kanskje for å kontrollere nettstedets topptekst eller kassaopplevelsen for en WooCommerce-butikk, kan du sjekke ut denne samlingen av de beste Elementor WordPress-temaene.

2. Velg din smak av elementor

Elementor kommer i begge deler en gratis versjon på WordPress.org, så vel som en premiumversjon som tilfører mange flere funksjoner, kalt Elementor Pro.

Med gratisversjonen av Elementor kan du bygge nettsteder side for side. For eksempel kan du lage ett design for hjemmesiden din, en annen for “Om siden”, og deretter kan du opprette separate sider for hver porteføljeelement.

For et enkelt brosjyreside med stort sett sett-og-glem-innhold, kan dette være alt du trenger.

For å gå lenger enn det, kan det være lurt å vurdere Elementor Pro.

Elementor Pro gir deg ikke bare flere designverktøy som glidebrytere og skjemaer, men det gir deg også en helt ny måte å bygge nettsteder med Theme Builder.

Med Elementor Theme Builder kan du lage maler og bruke dem på hele eller deler av nettstedet ditt. For eksempel kan du designe nettstedet ditt:

 • Overskrift
 • Arkiver sider (f.eks siden som viser alle blogginnleggene dine)
 • Enkeltsider (f.eks et individuelt blogginnlegg)
 • bunntekst
 • WooCommerce produkter

Du kan også ta med dynamisk innhold i designene dine, for eksempel innhold du har lagt til med tilpassede felt.

Siden du kan lage en enkelt mal som gjelder alt eller deler av innholdet ditt, er Elementor Pro et spesielt flott alternativ for dynamiske nettsteder.

Det er også nyttig for andre typer nettsteder takket være de nye innholdsmodulene som:

 • skjemaer
 • Sliders
 • gallerier
 • porteføljer
 • Prisbord
 • …mye mer

Igjen, dette forenkler både nettstedet og prisene dine (fordi Elementor Pro inkluderer hver eneste funksjon for samme pris).

3. Begynn å bygge med Elementor

Når du har valgt riktig tema og Elementor-versjon for prosjektet, er du klar til å begynne å bygge.

For å designe innholdet ditt, kan du enten starte fra en tom side eller importere en av de forhåndsbygde malene som følger med Elementor.

For raskt å bygge et helt sammenhengende nettsted, kan du til og med bruke en av Elementor-settene, som er et sett med maler for hver side på et nettsted, selv ned til 404-siden.

Enten du starter fra en tom skifer eller en forhåndsbygget mal, havner du i Elementors visuelle, dra-og-slipp-grensesnitt.

Du ser en direkte forhåndsvisning av designet til høyre – du ser nøyaktig hva besøkende på nettstedet ditt vil se.

Deretter kan du bruke sidefeltet til venstre for å legge til og konfigurere innhold og layoutelementer.

Elementor grensesnitt

Hvis du for eksempel vil legge til en knapp til designet ditt, er alt du gjør å dra den over fra sidefeltet. Deretter kan du tilpasse innstillingene ved hjelp av samme sidefelt.

For en dypere titt på hvordan Elementor-grensesnittet fungerer, kan du sjekke ut videoen nedenfor:

Bygg nettsteder med Elementor i dag

Nå, mer enn noen gang, ønsker virksomheter å utvikle en online tilstedeværelse.

Enten du ønsker å lansere din egen online tilstedeværelse, eller du hjelper kunder med å komme seg på nettet, vil du lære hvordan du bruker Elementor til å bygge nettsteder ikke bare bygge vakre, effektive nettsteder, men også:

 • Sparer tid og fjern behovet for å jobbe direkte med kode.
 • Fjern kompatibilitetsproblemer og forenkle vedlikehold ved å gi deg alle de viktigste verktøyene på ett sted.
 • Sparer penger og forenkler kostnadene dine ved å eliminere behovet for å kjøpe mange separate plugins for nøkkelfunksjoner.

For å se om Elementor passer for deg, kan du installere gratisversjonen fra WordPress.org og begynn å bygge det første nettstedet ditt eksternt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me