I løpet av de siste ti årene har WordPress spilt en enorm rolle i å demokratisere nettet. I disse dager kan omtrent hvem som helst opprette en blogg på få minutter med verdens favorittinnholdsstyringssystem uten å måtte bekymre seg for potensielt forvirrende tekniske spørsmål.


Imidlertid er det mange viktige ting som skjer “under panseret”, så å si. Disse problemene på baksiden påvirker mange nettsteder. Andre mennesker opplever at det er vanskelig å oppdatere WordPress og plugins. Mens WordPress er et fantastisk innholdsstyringssystem, kan det være vanskelig å administrere manageren.

Heldigvis har det dukket opp et marked som vil ta seg av det ansvaret for deg – administrert WordPress hosting. I dette innlegget vil jeg forklare hva det er, hvem som trenger det og hvorfor. Jeg har også noen få selskaper som er i den administrerte WordPress-vertsvirksomheten.

Hva er administrert WordPress Hosting?

I et nøtteskall, administrert WordPress-hosting handler om alle backend-oppgavene relatert til å drive en WordPress-blogg, slik at du ikke trenger å gjøre det. På den måten kan du fokusere på det som virkelig betyr noe: å selge produktene og / eller tjenestene dine til kundene.

De vil selvfølgelig være vertskap for nettstedet ditt. Utover det bringer de også spesifikk WordPress-opplevelse og jobber for å optimalisere nettstedet ditt på mange områder: hastighet, sikkerhet, oppetid, oppdateringer til WordPress-kjerne og plugin-kompatibilitet. Sean O’Brien, direktør for markedsføring i Pagely, oppsummerer det han ser som de viktigste fordelene ved administrert WordPress-hosting:

Sikkerhet, hastighet (SEO) og oppdateringer. Vi jobber utelukkende og søker å maksimere alle tre.

Hvem bør få administrert WordPress Hosting?

Administrerte WordPress-verter hjelper på en rekke fronter. Men alternativet er ikke for alle. For eksempel starter Pagelys planer på 24 dollar, med dyrere alternativer som tilbyr flere funksjoner. Kostnadene er ikke kreppende, men det er heller ikke noe å snuse på. Personlige bloggere ville sannsynligvis ha det bedre uten administrert hosting.

På den annen side bør små bedrifter og store selskaper absolutt vurdere det. Kostnaden for administrert hosting blekner i forhold til å ansette en systemadministrator. Å kjøpe en administrert WordPress-hostingplan vil være billigere enn å betale noen for å jobbe for ditt selskap og løse problemene.

Husk også at administrert hosting er spesifikt rettet mot WordPress. Hvis du vil at nettstedet ditt skal være i forkant, kan det lønne seg å ha en leverandør som er fokusert på innholdsstyringssystemet ditt.

Hvor vanskelig er det å bytte?

Ved normal hosting kan det være frustrerende å migrere et nettsted fra en leverandør til en annen. Administrerte WordPress-verter tar sikte på å ta den smertefulle prosessen og gjøre den smertefullmindre. Resultatene er gode. Du kan generelt forvente å få en overføring med minimal driftsstans – de fleste administrerte WordPress-leverandører vil teste nettstedet ditt på serverne sine og la deg se en forhåndsvisning før de bytter DNS-informasjonen.

Jerod forklarer:

Nøkkelen er å gi folk muligheten til å forhåndsvise nettstedene sine før de endrer DNS-innstillinger. Dette gjør at overføringen kan skje “i mørket” uten at live-nettstedet blir påvirket … dermed ingen driftsstans.

Detaljene varierer fra leverandør til leverandør – noen administrerte WordPress-selskaper vil flytte ethvert nettsted gratis, mens andre tar en ekstra avgift.

Du bør selvfølgelig alltid undersøke hvordan forskjellige selskaper håndterer (og tar betalt for) migrasjon av nettsteder. Sean O’Brien oppsummerer Pagelys policy:

… vi bistår med migrering gratis på profesjonelle kontoer og foretakskontoer, og vi tilbyr migrering mot et gebyr på de andre planene. Kostnadene varierer basert på kompleksitet. Vi flytter nettsteder hele tiden, så det er sjelden noen problemer.

Hva vil jeg få fra administrert WordPress Hosting?

Selv om det koster pris, har administrert WordPress-hosting noen viktige fordeler, og mange av disse er grunnene til at WPExplorer er vert på WP Engine.

  • Økt nettstedets hastighet
  • Styrket sikkerhet
  • Pålitelig oppetid
  • Oppdateringer til WordPress-kjernen
  • Sjekker for plugin-kompatibilitet.

Sikkerhet

Sikkerhet er nøkkelen. Med WordPress som driver rundt 18% av nettet i disse dager, er det et stort mål for spammere og hackere. Administrerte hostingtjenester tar sikkerhet veldig alvorlig. Jerod beskriver syntesen:

Vi leverer daglige malware skanninger fra Sucuri for hver WordPress-installasjon vi er vert. Og i tilfelle brudd, tar vi det fulle ansvaret for å rydde opp og låse siden ned igjen. I tillegg har vi vært blant de mest proaktive i bransjen når det gjelder å forhindre svøpe av WordPress: brute force påloggingsforsøk … Vi tar også daglige sikkerhetskopier av alle WordPress-installasjoner også, så ingen syntese-side blir mer enn 24 timer fjernet fra en fullstendig gjenoppretting.

Andre tjenester tilbyr lignende sikkerhetsfunksjoner for å beskytte nettstedet ditt.

Hastighet

Disse selskapene tar også raskere hastigheter som et poeng av stolthet. En ting å merke seg er imidlertid at økningen i hastighet vil variere avhengig av hvor nettstedet ditt befinner seg akkurat nå. Chris Piepho skriver:

Det er ingen reell måte å oppgi et gjennomsnitt på. Jeg har sett noen annonser angående dette og synes det er utrolig misvisende … for nettsteder som allerede er raskt, kan det være en liten endring, men du kan ikke forbedre mye på virkelig bra … For nettsteder som opplever langsomhet, er det en veldig reell sjanse for at de kan se en stor forbedring.

Hva med alternativene?

Det er alltid andre alternativer, så hvilken du velger avhenger av dine behov. WordPress-vedlikeholdsselskaper hevder å ha overlegen service, men det kommer til en pris. Jeg utforsket dette i et tidligere innlegg her på WPExplorer. Virtuelle private servere og dedikerte servere er et annet alternativ, men du må huske på at de ikke spesialiserer seg i WordPress. Chris Piepho veier inn:

Sammenlignet med en mindre VPS, er tjenestene våre generelt konkurransedyktige mens de tar vare på all ledelsens hodepine. Sammenlignet med en dedikert server vil Lightning Base være dyrere, men klienter drar fordel av vår erfaring med å drive et stort antall WordPress-nettsteder – hvis de trenger å ansette noen for å få lignende kompetanse, vil det være mye dyrere enn tjenesten vår.

Som alltid, styrte WordPress-verter understreker deres ekspertise. Sean O’Brien fortsetter:

Tjenesten vår er langt overlegen hvis du kjører WordPress. Våre teknologier er godt kjent med alle detaljer om WordPress, inkludert plugins, temaer og oppgraderinger, mens en typisk tech hos et standard vertsfirma kanskje ikke vet noe om WordPress.

Er administrert WordPress Hosting en god investering?

Bør du til slutt velge administrert WordPress-hosting? Du kjenner din individuelle situasjon best, så bare du kan bestemme. Forhåpentligvis vil informasjonen som jeg presenterte her hjelpe deg med ditt valg.

Prisingen av administrert WordPress-hosting virker ganske rimelig, spesielt for bedrifter som normalt vil måtte betale noen for å håndtere disse problemene. Noen mennesker føler at de kan håndtere sine egne WordPress-problemer på baksiden. Hvis du er en av disse menneskene, kan det være en god ide å holde seg til det du gjør for øyeblikket.

Hvorvidt du skal få administrert WordPress-hosting til slutt kommer til en logisk analyse av kostnader og fordeler – vil tiden du sparer og funksjonene du får ende opp med å spare mer penger enn du bruker på administrert WordPress-hosting? Hvis svaret er ja, er det vanskelig å begrunne å ikke bytte. Hvis svaret er nei, kan du ta en side fra Dorys bok og bare fortsette å svømme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me