Rishikimi i Prmimeve të SiteGround (2020) Cili është plani më i mirë i mbajtjes në internet?

Duket se jeni shumë i interesuar të regjistroheni me SiteGround, kjo është arsyeja pse doni të dini më shumë rreth çmimeve dhe veçorive të tij. Por mbase jeni pak konfuz dhe doni disa këshilla për zgjedhjen e planit më të mirë të SiteGround për faqen tuaj të internetit ose blogun tuaj.


Mos u shqetëso! Në këtë përmbledhje, unë do t’ju përshkoj detajet e çmimeve të SiteGround dhe bazat e planit të tyre të mbajtjes në internet. Ne gjithashtu do të krahasojmë plotësisht planin e pritjes së faqes në internet të SiteGround me njëri-tjetrin për tu siguruar që ju të merrni planin më të mirë për faqen tuaj.

Sa kushton SiteGround?

SiteGround është shumë më tepër sesa një kompani tradicionale e mbajtjes së faqeve në internet me çmimin e planeve të tyre të mbajtjes në internet duke filluar nga 3,95 $ në muaj. Për më tepër, ata ofrojnë një larmi të planeve dhe paketave të pritjes që janë optimizuar posaçërisht dhe të krijuara mirë për WordPress, Magento, WooCommerce, Drupal, dhe Platforma Joomla.

Customerdo klient do të ketë kërkesa dhe buxhet të ndryshëm për pritjet, për këtë arsye SiteGround ka dalë me pllaka, plane dhe karakteristika të ndryshme çmimesh me produktet dhe shërbimet e tyre të mbajtjes në internet. Kjo siguron që ata të mos zhgënjejnë asnjë nga përdoruesit e tyre që është arsyeja kryesore pse SiteGround konsiderohet si një host shumëplanësh me plane të pritjes me çmim të përballueshëm. Pra, le ta mbulojmë në detaje modelin e çmimeve të të gjitha planeve të tyre të mbajtjes në internet në mënyrë që t’ju ndihmojmë në zgjedhjen e planit të duhur për kërkesat tuaja të veçanta, madje duke mbajtur parasysh buxhetin tuaj.

Price Pricemimi i Planeve të Pritjes së Shitjes të Sajtit SiteGround [StartUp, GrowBig & GoGeek]

SiteGround ka 3 plane pritjeje të përbashkëta të cilat janë zgjidhjet më të lira dhe më themelore të mbajtjes së faqes tuaj në internet ose blogu juaj. Planet e tyre variojnë nga 3,95 deri 11,95 $ / muaj që është një çmim i zbritur për afatin e parë të blerjes pasi më vonë do të aplikohen çmimet e rregullta! Kjo do të thotë që për të përfituar nga Modeli i Prmimeve të SiteGround, ju duhet të angazhoheni ndaj tyre një, dy, ose Kushtet e pagesës tre-vjeçare për përfitime Kursime maksimale.

Kur bëhet fjalë për shërbimin e pritjes së përbashkët, modeli i çmimeve të SiteGround përfshin 3 pako të ndryshme me pagesa të ndryshme abonimi Kushtet:

Plani Fillestar i SiteGround = Pricemimi i ofertës 3,95 $ / muaj
(Me çmim të rregullt në $ 11.95 / month)
SiteGround Plani GrowBig = Pricemimi i ofertës $ 5,95 / muaj
(Me çmim të rregullt në $ 19.95 / month)
SiteGround GoGeek Plan = Pricemimi i ofertës 11,95 $ / muaj
(Me çmim të rregullt në 34,95 $ / muaj)

Themimi i paketave të hosteve të përbashkëta të SiteGround mund të ndryshojë paksa në bazë të kohëzgjatjes së pajtimit tuaj në web hosting sepse menjëherë pasi të mbarojë afati juaj fillestar, tarifat e rregullta do të aplikohen në planet e lartpërmendura të mbajtjes në internet të SiteGround. Prandaj, çmimi i pajtimeve të shërbimit të pritjes së përbashkët të SiteGround rritet me rinovimin në $ 11.95 / month për StartUp, $ 19.95 / month për GrowBig, dhe 34,95 $ / muaj për GoGeek plan. Ndërsa, çmimi i rregullt i Cloud Hosting i SiteGround-it mbetet i njëjtë pas rinovimit dhe do të keni mundësinë të shkoni me opsionin e pajtimit mujor me këtë shërbim.

Detajet e Kostos së Ripërtëritjes së Sitemimeve të Sajtit dhe Prmimeve

Këtu është një përmbledhje e përmbledhur e modelit të Prmimeve të SiteGround përfshirë kostot e rinovimit të tyre për secilin nga planet e tyre të mbajtjes në internet të ofruara nga ata:

SiteGround Krahasimi i Prmimeve të Ndarjes së Hosting (2020)
StartUp vs GrowBig vs GoGeek
Gmimet e Planeve përrethStartUpGrowBigGoGeek
Prmimet fillestare me zbritje
(Për 12 muaj kontratë)
$ 47,40
(12 x 3,95 $)
$ 71,40
(12 x 5,95 $)
$ 143,40
(12 x 11,95 $)
Prmimet fillestare me zbritje
(Për kontratën 24 muajsh)
$ 94,80
(24 x 3,95 $)
$ 142,80
(24 x 5,95 $)
$ 286,80
(24 x 11,95 $)
Prmimet fillestare me zbritje
(Për kontratën e 36 muajve)
$ 142,20
(36 x 3,95 $)
$ 214,20
(36 x 5,95 $)
$ 430,20
(36 x 11,95 $)
1-mimi i provës mujore
(Kontrata për herë të parë)
$ 3.95
(+ 14,95 $ tarifë konfigurimi një herë)
$ 5.95
(+ 24,95 $ tarifë konfigurimi një herë)
$ 11.95
(+ 24,95 $ tarifë konfigurimi një herë)
Mimet e Ripërtëritjes Mujore$ 11.95$ 19,95$ 34,95
Zbritja e mimeve Mujore
(Për planin 12, 24 ose 36 muaj)
$ 8.00$ 14.00$ 23.00
Mimi vjetor i regjistrimit të domenit$ 15.95$ 15.95$ 15.95
Politika e rimbursimitGarancia e kthimit të çmimit të faqes 30 ditë
SITEGROUND PRMIMI & DETAJE M M SHUM

SHËNIM: Themimi i rinovimit të planeve më të larta të hostimit të SiteGround, siç janë pritja në Cloud dhe pritja e Ndërmarrjeve mbetet e njëjtë pasi çmimi fillestar i ofertës me zbritje ofrohet vetëm për planet e pritjes së Shikuar të SiteGround!

�� SiteGround Ansmimi i Planeve të Pritjes së Re në Cloud

Shkallueshmëria dhe performanca janë meritat thelbësore të llogarisë së pritjes në Cloud të SiteGround pasi ju jeni në gjendje të shtoni burime shtesë dhe të përmirësoni aftësitë dhe konfigurimin e Cloud Server tuaj për një çmim shtesë (kur eshte e nevojshme).

SiteGround oudmimi i Pritjes së Cloud me opsionin e burimeve të serverit të shkallës automatike

SiteGround ofron 4 pako themelore të pritjes së serverit Cloud me çmim që variojnë 80 deri 240 $ / muaj dhe gjithashtu ju siguron mundësinë për të krijuar paketën tuaj shumë të personalizuar të Cloud të personalizuar me specifikime dhe konfigurime të bëra me porosi të nivelit të lartë që madje mund t’ju kushtojnë deri në një dajak $ 2,100 / muaj (megjithëse nuk kërkohet vërtet). Sidoqoftë, në shumicën e rasteve, planet themelore të sitit në Cloud të SiteGround do të jenë më se të mjaftueshme në trajtimin e ndonjë faqe në internet me madhësi të madhe.

�� Pricemimi i Planeve të Pritjes së Serverit të Përkushtuar të SiteGround

Disa site të mëdha mund të kërkojnë zgjidhje individuale të pritjes së serverëve, që është kur pritja e serverit të përkushtuar të SiteGround është plani për të zgjedhur. Me një çmim duke filluar nga $ 269 / month, Shërbimi i serverëve të përkushtuar të SiteGround Dedikuar mund të trajtojë me lehtësi ngarkesat e trafikut duke ju ofruar një zgjidhje të lartë të performancës së mbajtjes së faqes në internet për faqen tuaj tejet të popullarizuar.

SHËNIM: SiteGround kohët e fundit ka ndërprerë planet e saj të përkushtuar të hostimit të serverëve!

Price Pricemimi i Planeve Pritëse të WordPress SiteGround WordPress (Menaxhuar)

SiteGround ofron plane pritjeje të krijuara me motive dhe të përshtatura për projektet tuaja në WordPress. Pricesmimet e planeve pritëse të WordPress të SiteGround (StartUp, GrowBig & GoGeek) janë të njëjta me ato të çmimeve të planit të tyre të përbashkët të pritjes. Përveç veçorive themelore të serverit Shared, ata do të kenë një numër karakteristikash të përqendruara në WordPress me faqet tuaja të pritura në platformën WordPress CMS të SiteGround dhe do të optimizohen posaçërisht për më të mirë për shpejtësi dhe mbështetje super të shpejtë të lidhur me WordPress.

Price Gmimi i Planeve të Pritjes së Faqeve të WooCommerce për WooCommerce

SiteGround gjithashtu ofron plane pritjeje të krijuara për t’iu përshtatur projekteve tuaja të tregtisë elektronike me çmimet e njëjta me atë të çmimeve të tyre të përbashkët të planit të pritjes. Sidoqoftë, plani GoGeek i SiteGround është më i përshtatshmi dhe i dizajnuar posaçërisht për të pritur uebfaqe të lidhura me tregtinë, pasi përfshin karakteristika shtesë të pasura me tregti me disponueshmërinë e serverëve që janë në përputhje me PCI.

Price Pricemimi i Planeve të Pritjes së Shitësit të SiteGround

Paraprakisht, shërbimi i hostimit të Shitësit të SiteGround-it përdoret për të punuar në një mënyrë tjetër, ku duhej të blini kredite (pak a shumë e barabartë me planin e tyre të përbashkët të pritjes me vlerë një vit) e cila gjithashtu mund të rishitet tek klientët e tjerë për një tarifë mujore.

Sidoqoftë, Siteground kohët e fundit ka rishikuar shërbimin e tij të hostimit Reseller dhe aktualisht po ofron vetëm planin GoGeek (me çmim tek $ 11.95 / month) si zgjidhjet e tyre të hostimit Reseller për klientët e tyre.

Plan Planmimi i Planit të Hosting të Ndërmarrjeve të SiteGround

Shërbimi mikpritës i Ndërmarrjeve të SiteGround është krijuar nga ju (si klient) ku mund të vendosni se si faqja juaj duhet të pritet dhe cilat burime të serverit ju kërkojnë për uebfaqen tuaj me SiteGround që menaxhon gjithçka për ju! Për shkak të kërkesave tuaja të personalizuara, nuk ka asnjë çmim të caktuar për planet e Ndërmarrjeve të SiteGround pasi ndryshon në bazë të numrit të burimeve që do të përdor faqja juaj dhe ndërlikimet e përfshira.

A ofron SiteGround një Plan Mujor?

Gmimi i Planit Mujor të Planifikimit Mujor të SiteGround + Tarifa e një konfigurimit një herë

Fatkeqësisht, SiteGround nuk ofron mundësinë e faturimit nga muaji në muaj për shërbimet e tyre të pritjes Shared / WordPress, por faturimi mujor është i disponueshëm për serverat e tyre të pritjes në Cloud.

Privatësia e domenit, Certifikata SSL, Skanuesi i faqes SG, IP e përkushtuar, transferimi i domenit, CDN & Më shumë
Gmimet e Shërbimeve Shtese SiteGround

Shërbimet e Shtesave të SiteGround i referohen veçorive opsionale të përmirësimit për llogarinë tuaj të tanishme të mbajtjes në internet. Ato mund të shtohen në çdo kohë! Ndoshta gjatë regjistrimit me SiteGround ose edhe më vonë (nëse është e nevojshme). Këtu keni një përmbledhje të shpejtë të çmimeve të disa prej shërbimeve shtesë të njohura të ofruara nga SiteGround përveç planeve të tyre të mbajtjes në internet.

Lista e Servicesmimeve të Shërbimeve të Shtesave të Shërbimit të Gjetjes së SiteGround
Shërbime Addon SiteGroundGmimet e faqes përreth
Mbrojtja e privatësisë së domenit1.00 dollarë në muaj (12,00 dollarë në vit)
Skanues i faqes SG1.65 dollarë në muaj (19,80 dollarë në vit)
Lejon Encrypt Certifikatën e Wildcard SSL0.00 dollarë në vit (Falas)
OPSIONALE: Certifikata Premium SSL nga SiteGround mund t’ju kushtojë rreth 90,00 dollarë në vit dhe më shumë
Drag & Drop Builder faqen e internetit0.00 dollarë në vit (Falas)
OPSIONALE: Versioni Pro i Ndërtuesit të Uebfaqeve SiteGround mund t’ju kushtojë rreth $ 7,42 në vit dhe më shumë
IP e përkushtuar4,50 dollarë në muaj
Ju mund të porosisni sa më shumë të 10 IP-ve të Përkushtuara për planin pritës të Cloud të SiteGround
SiteGround DNS private99,00 dollarë në vit
Cloudflare CDN0.00 dollarë në vit (Falas)
OPSIONALE: Plani i Cloudflare Plus i SiteGround mund t’ju kushtojë rreth 11,95 $ në muaj që është akoma më pak sesa llogaria Pro e Cloudflare që kushton 20 dollarë në muaj
Transferimi i Domainit15,95 $ (Tarifa Një herë)
OPSIONALE: Ju mund ta transferoni shpejt Emrin tuaj të Domainit nga ofruesit e tjerë të pritjes së web-it në SiteGround, në mënyrë që të menaxhoni Domain dhe Web Hosting tuaj nga një vend. Do t’ju ngarkohet një tarifë një herë 15,95 $
Migracioni në Uebfaqe0,00 $ (Falas)
OPSIONALE: Ju mund të migroni faqen tuaj falas falas me të gjitha planet pritëse të SiteGround përveç planit Fillestar të SiteGround i cili nuk përfshin veçorinë e transferimit të faqes FALAS. Sidoqoftë, ju ende mund të përdorni shtojcën e Faqes Falas Migrator të SiteGround ndërsa kostot e tyre të shërbimit të transferimit të faqes $ 30.

A janë me çmim të arsyeshëm Planet e Web Hosting të SiteGround?

Pothuajse çdo ofrues i web hosting reklamon çmim më të ulët mujor (një xhem i marketingut të zgjuar), por shumica e tyre nuk ju faturojnë në baza një muaj në muaj. Ata zakonisht ju tregojnë një çmim oferte me zbritje e cila është shumë më e ulët se çmimi i tyre aktual. Gjithashtu, ata do të përfundonin në faturimin tuaj çdo vit ose edhe për shumë vite menjëherë në disa raste. Për të qenë i sinqertë, edhe unë e shoh këtë praktikë mjaft të bezdisshme! Por, atëherë kjo lloj strategjie e çmimeve në front është shumë e zakonshme në industrinë e web hosting për të cilën nuk ia vlen as të luftosh!

E përmenda këtë strukturë të çmimeve të SiteGround ose ndonjë host tjetër (për atë çështje) vetëm sepse vlerësimi im për çmimet e SiteGround do të ishte i paplotë dhe i njëanshëm nëse nuk do ta përmendja këtë për ju! Shtë interesante, ky lloj modeli çmimesh i SiteGround dhe hostet e tjerë të uebit është mjaft i dobishëm gjithashtu pasi zvogëlon sherrin tuaj për të paguar faturën në baza mujore.

SHËNIM: Mos pagimi i faturës suaj brenda datës së caktuar çon në përfundimin e shërbimit. Kështu, pagesa vjetore e faturës së SiteGround ju ka mbuluar nga humbja pa qëllim e llogarisë tuaj të pritjes!

Plani i Fillimit të SiteGround StartUp kushton vetëm 47 dollarë në vit

Nëse thjesht po planifikoni të pritni një sit të vetëm duke filluar me SiteGround dhe nuk jeni as të sigurt për vazhdimësinë e faqes tuaj, atëherë mund të merrni planin Fillestar të SiteGround (ashtu si bëra). Me këtë plan fillestar të SiteGround, ju do të faturoheni vetëm 47 dollarë në vit për ta pritur faqen tënde të pritur me këtë host fenomenal. Tani, kjo është akoma shumë e lirë! nuk është ajo?

Gmimet e Domainit të SiteGround & Kostoja e Mbrojtjes së Privatësisë së Domainit

Zgjatja e Emrit të DomainitKostoja e regjistrimit vjetor
.com popullor$ 15.95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 15,95 $ / vit)
.neto popullor$ 17.95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 17,95 $ / vit)
.org popullor$ 17.95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 17,95 $ / vit)
.bashkë29,95 $ / vit
(Pricemimi i rinovimit 29,95 $ / vit)
.info$ 17.95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 17,95 $ / vit)
.biz$ 17.95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 17,95 $ / vit)
.klub14,95 $ / vit
(Pricemimi i rinovimit 14,95 $ / vit)
.xyz$ 12.95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 12,95 $ / vit)
.mësues feje$ 25,95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 25,95 $ / vit)
.SHBA Shtetet e Bashkuara$ 17.95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 17,95 $ / vit)
.co.uk Mbretëria e Bashkuar$ 19.95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 19,95 $ / vit)
.eu Evropë14,95 $ / vit
(Pricemimi i rinovimit 14,95 $ / vit)
.ca Kanadë$ 19.95 / vit
(Pricemimi i rinovimit 19,95 $ / vit)
.com.au Australi14,95 $ / vit
(Pricemimi i rinovimit 14,95 $ / vit)
.co.nz Zelanda e Re29,95 $ / vit
(Pricemimi i rinovimit 29,95 $ / vit)
.në Indi14,95 $ / vit
(Pricemimi i rinovimit 14,95 $ / vit)
.co.za Afrika e Jugut14,95 $ / vit
(Pricemimi i rinovimit 14,95 $ / vit)

Mundësimi i Mbrojtjes së Intimitetit të Domainit të SiteGround, ku të dhënat tuaja nuk janë në dispozicion të publikut, ka vetëm një kosto shtesë 1 dollarë secila muaj.

Pse është SiteGround kaq i shtrenjtë apo është më i lirë se hostet e tjerë të uebit?

Disa përdorues mendojnë se SiteGround është mjaft i kushtueshëm dhe më i çmueshëm se sa konkurrentët e tij. Por fakti është që SiteGround nuk është një host me çmim të lirë që ofron produkte të një cilësie të lirë për mbajtjen në internet, por përkundrazi, planet e tyre janë me çmim aq konkurrues sa që thjesht nuk do të kesh mundësi të gjesh një Ofrues të Hosting më të Mirë të Menaxhuar me një çmim kaq të mirë.

Sidoqoftë, çmimet e rinovimit të tyre janë pak në anën më të lartë dhe do të përfundonit të paguani më shumë se zakonisht. Kjo është arsyeja pse unë rekomandoj shumë klientët e SiteGround që të paktën të shkojnë në Planin e tyre të Abonimit 1-vjeçar (Plani i Abonimit 2 deri 3 vjeçar do të ishte një vendim i shkëlqyeshëm) për të marrë një çmim maksimal të zbritur me kursime masive të garantuara më përpara.

A ka ndonjë politikë rimbursimi me planet pritëse të faqes SiteGround?

Sigurisht, ju merrni 30 ditë garanci për kthimin e parave për të marrë gjyqin e hostimit të SiteGround dhe të kontrolloni nëse janë të mirë apo jo. Nëse vendosni të mos shkoni përpara me SiteGround, gjithmonë mund të kërkoni një anulim të menjëhershëm brenda këtij afati kohor 30 ditë dhe do të merrni paratë tuaja të kthyera nga SiteGround pa pyetje pyeti!

Cilin plan të faqes duhet të zgjidhni bazuar në çmimet?

Kjo kryesisht varet nga Buxheti juaj, Lloji i Biznesit tuaj dhe Kërkesat tuaja në mënyrë që të zgjidhni paketën e duhur të SiteGround që i përshtatet më së miri nevojave tuaja. Më lejoni të thjeshtoj gjërat për ju duke kategorizuar shërbimin e hostit të SiteGround bazuar në çmimet e tyre për t’ju njoftuar se cili plan vlen të shkoni për:

1. Për faqet e internetit të fillestarëve dhe fillestarëve? Plani i Pritjes i SiteGround ose GrowBig Shared do të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme çdo ditë.

2. Për faqet e internetit të biznesit të vogël? Plani Fillestar, GrowBig ose GoGeek i SiteGround (çdo gjë do të bënte bazuar në Buxhetin tuaj) pasi çmimet e këtyre planeve të pritjes janë të lira dhe të shkëlqyera për biznesin tuaj.

3. Për Pritjen e Domeneve / Uebfaqeve të Shumëfishta? Planet e pritjes GrowBig ose GoGeek të Ndara të SiteGround janë të mira dhe më të mirat.

4. Për VPS si Shërbimi i Pritjes me Karakteristika të Avancuara brenda Buxhetit tuaj? Plani i pritjes i GoGeek Shared i SiteGround është me çmim të arsyeshëm dhe do të ishte ai për të cilin duhet të kërkoni!

5. Për Përdoruesit e WordPress? Thjesht shkoni me planin pritës të WordPress të ndonjë nga SiteGround (Planet StartUp, GrowBig, ose GoGeek për platformën WordPress).

6. Për Bizneset e Shitësit të Shitësit të Rrjetit, Zhvilluesit e Uebit dhe Agjencitë? Plani i mbajtjes në Cloud të SiteGround ose i hostit të Rishitësit duket thjesht!

7. Për një biznes që drejton me sukses ose një Uebfaqe që tashmë është e njohur? Zgjidhni shërbimin e pritjes në Cloud të SiteGround.

8. Për uebfaqen gjeneruese të trafikut të lartë ose biznese të mëdha të fitimit? Serverët e pritjes të Cloud të SiteGround do të ishin një zgjedhje e shkëlqyeshme ju!

Përfundim: A janë planet e hostimit të sitit përreth me vlerë?

Sa i përket Prmimeve dhe Pagesave të Planit të Planit të hostimit të SiteGround, është e qartë se ato nuk janë shumë të shtrenjta, por bëjnë pjesë në kategorinë e ofruesit të primit të primit me çmime të arsyeshme me shërbim të shkëlqyeshëm për klientët, të cilat lehtë mund t’i përshtaten të gjitha llojeve të buxheteve dhe nevojave. Për më tepër, SiteGround është një nga kompanitë më të rralla të pritjes me çmime të arsyeshme që ofron Shpejtësi Insane, Solid Uptime, dhe 24 × 7 Mbështetje të Përgjegjshme të Konsumatorëve me një Etiketë kaq të ulët çmimesh. Prandaj, planet pritëse të SiteGround janë perfekte dhe ideale për projektet e mëposhtme:

Blogerët fillestarë dhe faqet e internetit të biznesit të vogël
Dizajnuesit e uebit, zhvilluesit e uebit, ekspertët dhe agjensitë e SEO
Uebfaqet e pritura dhe të mundësuar nga WordPress / Drupal / Joomla / Magento
Blogs të suksesshëm dhe uebfaqe të trafikut të lartë
Kërkesë e menaxhuar, e sigurt dhe me çmim të arsyeshëm
Bizneset që kërkojnë një ofrues profesional të mbajtjes së faqes në internet
Ka nevojë për SSD të performancës së lartë, të shpejtë dhe të paqartë
Dyqanet në internet dhe faqet e tregtisë elektronike me kërkesë të PCI-së në përputhje me PCI-në
Profesionistët me nevoja pritëse të Shitësit

SHPESHTIMI: Pjesa më e mirë në lidhje me SiteGround është se nëse Projekti / Uebfaqja juaj rritet si e çmendur, atëherë absolutisht nuk duhet të shqetësoheni për ndryshimin e hostit tuaj pasi SiteGround tashmë ka një gamë të gjerë zgjidhjesh më të mëdha të mbajtjes së uebit të cilat mund të mbështesin lehtësisht nevojat në rritje të faqes suaj të internetit. Infrastruktura e tyre e përparuar e pritjes do të mbështesë me lehtësi faqen tuaj dhe do ta mbajë atë pa u dashur që ju personalisht të zhvendoseni në sherrin e panevojshëm për transferimin e Uebfaqes / Projektit tuaj diku tjetër. Ju mund të përdorni pritjen e Cloud të SiteGround (çmimi fillestar $ 80 / month) apo edhe zgjidhja e tyre e personalizuar e Ndërmarrjeve për Ndërmarrje (me një Citim personal).

Shpresoj që ju ka pëlqyer rishikimi ynë më tej Gmimet e SiteGround (2020) dhe ne me të vërtetë besojmë se të gjitha planet e tyre të mbajtjes në internet janë me çmime të arsyeshme duke i bërë ata një fitues të sigurt, pasi ato mund të përputhen me nevojat në rritje të klientëve të tyre dhe mund të përputhen me lehtësi çdo buxhet apo kërkesë. Pra, gati për të filluar me SiteGround?

OSE MUND TST INSTEAD…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me