GoDaddy a fost lansat Gazduit WordPress găzduit la câteva recenzii mixte. Dar suntem aici pentru a vă oferi o privire imparțială asupra modului de funcționare a planului de găzduire WordPress gestionat și a anumitor funcții pe care le veți găsi dacă decideți să încercați.


Vizualizați Planurile de gazduire WordPress

Ce înseamnă pentru tine gazduirea WordPress

Așadar, doriți să începeți propriul blog, sau poate un site web pentru afacerea dvs., sau o pagină splash pentru trupa dvs. – indiferent de motivele dvs., ați ales o alegere grozavă alegând să rulați site-ul dvs. pe WordPress. Este una dintre cele mai simple și populare platforme de site-uri web disponibile. Nu trebuie să fiți un designer sau un dezvoltator pentru a vă crea propriul site web. Dar aveți nevoie de găzduire pentru a rula WordPress, și pentru a vă ușura viața pe dvs. înșivă Managed Hosting este calea de urmat.

Am mai scris despre ce trebuie să știți despre găzduirea WordPress gestionată și despre cum să alegeți găzduirea WordPress potrivită pentru dvs., iar adevăratul beneficiu este că vă puteți odihni ușor știind că gazda dvs. are grijă de instalarea WordPress pentru dvs. Instalează actualizări principale de WordPress, verifică compatibilitatea pluginurilor și îți administrează securitatea.

Acest lucru înseamnă că nu vă mai stresați să vă amintiți să vă actualizați instalarea WordPress, să nu mai rupeți site-ul dvs. datorită unui plugin necinstit și să nu vă mai stați noaptea să vă întrebați dacă site-ul dvs. web este vulnerabil în mod excesiv la un atac de hack. În total, găzduirea WordPress gestionată înseamnă mai puțin timp și energie cheltuită îngrijorându-vă cu privire la întreținerea instalării dvs., deci aveți mai mult timp pentru a lucra la conținutul dvs..

Gazduire WordPress administrată de GoDaddy

GoDaddy face tot ce am menționat și multe altele. Planurile de gazduire WordPress administrate de GoDaddy încep de la doar 6,29 USD pe lună și vă oferă încredere și Actualizări automate WordPress, memorarea rapidă a memoriei în cache, o listă neagră de plugin-uri utile și acces la sFTP și phpMyAdmin (dacă este ceva ce știi să folosești, dar pentru principalii, această ultimă caracteristică probabil nu va fi una pe care o vei folosi chiar acum).

Când achiziționați un plan anual de găzduire WordPress gestionat de la GoDaddy, primiți și un nume de domeniu gratuit. Acest lucru ajută la facilitarea configurației. Deoarece numele dvs. de domeniu provine și de la furnizorul dvs. de găzduire, nu este necesar să-l indicați către serverul dvs. economisindu-vă câțiva pași de timp în crearea de site-uri noi. Un alt economist de timp este integrat în cache. Nu este necesar să adăugați pluginuri sau planuri – cache-ul încorporat GoDaddy nu numai că ajută la accelerarea site-ului dvs. și este încă o caracteristică pe care nu trebuie să o configurați.

O altă caracteristică excelentă este suport în bord. După ce configurați site-ul dvs. WordPress, veți vedea o filă albastră la îndemână în dreapta ecranului pentru „Feedback & Support”. Doar faceți clic pe filă și se deschide o casetă de lumină unde puteți căuta în bazele de cunoștințe GoDaddy, puteți citi ideile popoarelor pentru actualizări și trimite propriile bilete de asistență și feedback. Această filă este prezentă pe fiecare pagină din tabloul de bord, deci dacă te confrunți cu o problemă sau te gândești la o soluție creativă poți trimite un mesaj rapid lui GoDaddy.

GoDaddy Caching

Când v-ați conectat la site-ul dvs. WordPress, veți vedea o bară de instrumente pentru utilizatori în partea de sus a paginii. Acesta este locul în care GoDaddy a adăugat câteva link-uri rapide utile pentru a vă salva ceva timp. Mai întâi, link-ul Flush Cache șterge memoria cache, astfel încât să puteți vedea orice modificări de temă pe care le-ați făcut live.

Această bara de instrumente include, de asemenea, un link către Setările GoDaddy. Faceți clic pe acest link pentru a fi dus la propriul gateway personal GoDaddy, unde puteți vedea instantanee din tot contul dvs. de găzduire. Acesta este un instrument excelent dacă intenționați să creați o mulțime de site-uri web pe diferite planuri (de exemplu, dacă sunteți un designer web sau dacă gestionați mai multe site-uri web) și vă ușurează localizarea informațiilor dvs. SFTP și a bazei de date, dacă trebuie.

Setări GoDaddy

GoDaddy oferă, de asemenea, o mulțime de alte funcții grozave, cu planurile gestionate, inclusiv copii de noapte, Scanări malware, suport 24/7 și câteva credite utile gratuite pe care le puteți utiliza pentru a vă promova un site web nou. Limitele vizitării paginii și spațiul de stocare variază în funcție de fiecare nivel de plan, așa că trebuie doar să vă asigurați că atunci când achiziționați un plan îl alegeți pe cel care vă satisface nevoile de trafic și nivel de date.

Singura caracteristică care lipsește GoDaddy este multi-site-ul. Au fost întrebări cu privire la adăugarea mai multisite pe pagina lor Google+ și în alte postări de anunțuri când a fost lansată prima dată găzduirea, dar nu se pare că ar fi fost adăugată încă. Dar, în plus, au obținut tot ce au celelalte gazde WordPress gestionate la un preț foarte rezonabil.

Test de asistență GoDaddy

Ca serviciu pentru dumneavoastră, am decis să încercăm asistența GoDaddy pentru noi înșine. Ca test, am salvat mai întâi site-urile noastre de testare permalink-uri pentru a ne asigura că acestea au fost setate să utilizeze numele postului. Apoi am mers la Setările noastre GoDaddy și am dat clic pe butonul Setări pentru a prelua SFTP-ul nostru și a ne conecta la serverul nostru. Apoi, am șters întregul fișier .htaccess și l-am înlocuit cu o față zâmbitoare breaking, în esență, spargem site-ul intenționat pentru a vedea dacă suportul poate descoperi. Prin urmare, acum când ne-am reîmprospătat site-ul de testare, acesta arăta astfel:

Test de asistență GoDaddy

Când ne-am trimis biletul la o durată de așteptare de 0 minute pentru a solicita asistență și o durată medie de așteptare de 5 ore pentru un răspuns prin e-mail. Am parcurs ruta prin e-mail.

Biletul de testare a asistenței GoDaddy

Am sfârșit așteptând un răspuns, dar după 4 zile au cedat și am decis să le dăm echipei de asistență un apel. După o minută rapidă, așteptați o tehnologie super utilă a rezolvat imediat problema și a dat site-ul de demonstrații în funcțiune! Așadar, dacă decideți GoDaddy ca gazdă și întâmplați să intrați într-o clipă, asigurați-vă că le sună. Suportul lor telefonic este practic instant, super prietenos și foarte eficient. Deci, dacă aveți o întrebare importantă, asigurați-vă că sună, altfel trimiteți un bilet de asistență.

Noțiuni de bază

GoDaddy face întregul proces cât se poate de ușor. Nici nu trebuie să instalați WordPress – pentru că ați ales un plan de găzduire WordPress gestionat, acesta a fost deja instalat pentru dvs. Tot ce trebuie să faceți este să vă configurați site-ul.

În primul rând, conectați-vă la contul dvs. GoDaddy. Veți vedea o alternativă de găzduire web în fila Produse. Deschideți-l și faceți clic pe butonul Lansare pentru noul plan de găzduire.

Găzduire WordPress administrată de GoDaddy: Lansare cont

În continuare, va trebui să creați site-ul dvs. web sau să migrați un site pe care l-ați creat deja. Pentru acest pasaj am ales să configuram un nou site care să vă arate toate opțiunile pe care GoDaddy le are de oferit.

Găzduire WordPress administrată de GoDaddy: Creați-vă site-ul

Când alegeți să creați un nou site WordPress, GoDaddy vă oferă un formular rapid de completat. Ar fi trebuit să cumpărați deja un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web și, dacă l-ați cumpărat de la GoDaddy, selectați-l doar din lista derulantă. Dacă nu aveți încă un domeniu, utilizați opțiunea de domeniu temporar (GoDaddy va atribui un nume de domeniu de înregistrare aleatoriu pentru a putea fi folosit). Apoi adăugați informațiile contului dvs. de administrator și faceți clic pe Finalizare.

Găzduire WordPress administrată de GoDaddy: Configurare cont

De îndată ce faceți clic pe acest buton, GoDaddy va funcționa creând site-ul dvs. web și în doar câteva minute sau mai puțin veți vedea noul dvs. tablou de bord.

Găzduire WordPress administrată de GoDaddy: Tabloul de bord WordPress

De aici aveți două opțiuni: fie faceți clic pe butonul verde mare Începeți pentru GoDaddy Quick Setup, fie încărcați și instalați propria temă și pluginuri.

Opțiune de configurare rapidă

GoDaddy face foarte ușor pentru un utilizator începător să obțină configurarea site-ului WordPress. În mod literal, trebuie doar să urmați instrucțiunile și să utilizați opțiunile care vă sunt oferite și veți avea site-ul dvs. web în cel mai scurt timp. Acest prim pas este să faceți clic pe acel mare buton verde pe care l-am menționat anterior.

Următorul ecran pe care îl veți vedea este primul pas către noul dvs. site web. Selectați o categorie care descrie cel mai bine ce tip de site web creați. Este un site personal tot despre tine și interesele tale? Este un site web mai profesional pentru afacerea dvs.? Este o galerie pentru fotografia dvs.? Sau este un blog standard? Doar faceți clic pe una dintre opțiuni.

Configurare rapidă GoDaddy: selectați Tip de site

În funcție de opțiunea pe care ai ales-o, vor fi afișate diferite teme pentru a alege. GoDaddy include aceste teme gratuite pentru a vă ajuta să vă configurați și să funcționați. Dacă nu vă place unul, puteți alege pur și simplu unul cu care să vă configurați acum și să treceți mai târziu la o temă WordPress premium.

Configurare rapidă GoDaddy: alegeți o temă

După alegerea unei teme, puteți începe să adăugați conținut. GoDaddy vă va oferi opțiuni de conținut de bază în funcție de tema pe care ați ales-o și ce opțiuni are această temă disponibilă (cum ar fi o pagină de contact sau o galerie). Completează secțiunea Blog cu prima ta postare pe blog. Adăugați informații despre dvs. sau afacerea dvs. în secțiunea Despre care va fi utilizată pe pagina dvs. despre. Dacă doriți o pagină de contact, trebuie doar să faceți clic pe butonul Adăugare de sub contact și completați formularul cu informațiile dvs. Dacă doriți să începeți o galerie, există și opțiunea de a adăuga primele 3 imagini pentru a vă ajuta să începeți. Și, în sfârșit, puteți adăuga pagini personalizate suplimentare pentru orice altceva doriți să includeți (cum ar fi o pagină de personal, o declarație de misiune sau altceva). După ce ați terminat, faceți clic pe butonul Publicare site web.

Configurare rapidă GoDaddy: Adaugă pagini și conținut

Următorul ecran pe care îl vedeți ar trebui să fie așa:

Configurare rapidă GoDaddy: terminat

Și ați terminat! Aveți oficial un site WordPress creat de GoDaddy. Faceți clic pe butonul albastru pentru a vizualiza site-ul dvs. web.

Configurare rapidă GoDaddy: site-ul dvs. web

Probabil veți dori să vă schimbați setările de legături permanente, să vă schimbați widget-urile și să efectuați alte modificări pe site-ul dvs. web înainte de a le împărtăși cu alte persoane. În plus, pe măsură ce adăugați mai multe postări, categorii, etichete și pagini, veți ajunge cu un site web bogat în conținut pe care noii dvs. cititori îl vor plăcea.

Configurare rapidă GoDaddy: site-ul dvs. web cu Tweaks

Dacă configurarea rapidă nu este pentru dvs., dacă ați achiziționat o temă premium WordPress pe care doriți să o utilizați, dacă doriți să vedeți cum să începeți fără un asistent de configurare continuați să citiți!

Opțiune standard de configurare WordPress

Cu GoDaddy Managed WordPress hosting, puteți merge întotdeauna pe ruta tradițională de configurare. După ce ați creat noul dvs. site WordPress, nu trebuie să faceți clic pe acel buton verde mare, tentant așa cum este. În schimb, vă puteți încărca propria temă WordPress și plugin-uri (fiind atenți că pluginurile care s-au dovedit a fi dăunătoare au fost adăugate pe lista neagră pentru a vă menține instalarea în siguranță și în stare de funcționare bună și nu puteți instala aceste plugin-uri).

Mai întâi navigați la Aspect> Teme. O opțiune este să utilizați fila Căutare pentru a găsi o temă gratuită de pe WordPress.org. O altă opțiune este să achiziționați o temă WordPress premium, construită cu funcțiile de care aveți nevoie.

Configurare GoDaddy: Instalați o temă

Pentru a încărca o temă, faceți clic pe fila Încărcare, apoi căutați fișierul zip cu temă.

Configurare GoDaddy: încărcați o temă

După ce a fost încărcat, activați tema. În funcție de tema selectată, poate doriți să instalați pluginurile recomandate. Mulți autori de temă vor include un aviz „Plugin-uri recomandate” pentru a vă facilita. Trebuie doar să faceți clic pentru a instala și activa pluginurile recomandate.

Configurare GoDaddy: Instalează pluginuri

Dacă doriți să instalați orice alte pluginuri, pur și simplu navigați la pagina dvs. de pluginuri, faceți clic pe Adăugare nouă, apoi căutați sau încărcați pluginuri noi (la fel ca adăugarea unei teme).

Următorul pas implică setarea dvs. permalink, crearea de pagini, adăugarea meniurilor, selectarea de widget-uri, crearea de postări, adăugarea unui logo, alegerea culorilor personalizate și multe altele. Ce opțiuni pe care le aveți la dispoziție depind de toată tema și de pluginurile pe care le aveți activ. Unele teme includ o mulțime de opțiuni de personalizare, cum ar fi tema noastră Premium Total WordPress, în timp ce altele sunt foarte simple și simple, cum ar fi tema WordPress Douăzeci și Doisprezece. După ce ați făcut toate modificările, ați terminat. Mergeți mai departe și vedeți site-ul dvs. – ar trebui să arate nou!

Configurare GoDaddy: Nouă temă WordPress

Concluzie

Indiferent dacă utilizați opțiunea de configurare rapidă sau metoda de configurare tradițională, găzduirea WordPress de către GoDaddy Managed vă face mai ușor întregul proces. Acest lucru este deosebit de excelent pentru începătorii care încep doar cu WordPress, precum și pentru veteranii care ar putea crea site-uri pentru a le oferi clienților. Nu trebuie să instalați WordPress singur și, dacă ați achiziționat un nume de domeniu de la Go Daddy, nu trebuie să îl indicați pe serverul dvs. În plus, după ce ați configurat site-ul dvs., GoDaddy gestionează toate actualizările de bază și securitatea instalării WordPress pentru dvs. (deși ar trebui să aruncați o privire la sfaturile noastre de securitate WordPress pentru a vă asigura că site-ul dvs. WordPress este sigur).

Pozitivitatea găzduirii WordPress de GoDaddy gestionată depășește cu mult câteva limitări – ne-a plăcut cât de ușor a fost să configurați site-ul nostru de testare, cât de rapid a fost site-ul, suportul de telefon extraordinar și prețul accesibil este excelent (planurile încep de la doar 6,29 USD pe lună pentru un singur site web). Singurele aspecte negative pe care le-am găsit au fost asistența de e-mail lent și faptul că nu puteți avea o instalare multisolată. Și acestea nu sunt chiar atât de importante, deoarece majoritatea utilizatorilor nu necesită funcții multisite, iar asistența telefonică a fost atât de mare încât practic nu este nevoie să ofere asistență prin e-mail. Așadar, asigurați-vă că aruncați o privire asupra opțiunilor lor de găzduire – GoDaddy ar putea avea doar planul perfect de găzduire WordPress gestionat pentru dvs..

Experiențele dvs.

Dacă ați utilizat Găzduirea WordPress administrată de GoDaddy, informați-vă ce credeți în comentariile de mai jos. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me