1. 1. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Hosting
  2. 2. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Temaer, plugins, produkter og tjenester
  3. 3. Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Etablere virksomheten
  4. 4. Leser for øyeblikket: Forenkle din tilstedeværelse på nettet med WordPress: Merkevarebygging og markedsføring

Hver virksomhet trenger mye omsorg og energi for å gi positive økonomiske og profesjonelle resultater. Før du begynner å bruke maling og børster, må du finne ut hva du står for og hva du representerer, hva oppdraget ditt er og hvordan du skal gjøre verden til et bedre sted. Dette vil være trådene som lager stoffet i virksomheten din. Prosessen med selvrealisering slutter aldri, WordPress-nettstedet ditt vil vokse, du får mer trekkraft, flere lesere og merkevarebygging og markedsføringstiltak vil endre seg.


Bli venn med merkevaren din

Før du lar verden se fargene dine, kan det være lurt å teste merkevaren og virksomheten din og ta en testprøve. I løpet av denne perioden bør du spørre deg selv: “Hva er det jeg vil stå for?” Og snakk også med venner og familie om funksjonene til merkevaren, logoen og forretningsplanen din.

Alt er markedsføring; ditt produkt, ditt innhold, ditt forretningsmanifest, din merkevarebygging, din kvalitet på arbeidet, kundestøtte du gir …

Fra en slik blandet gruppe testere vil du kunne trekke konklusjoner om fremtidens kurs du bør ta i prosessen med videre visuell merkevarebygging. Når du har analysert kommentarene, vil du ha flere verktøy å jobbe med. Se kommentarer som en tilbakemelding du får for alt du lager, og vær takknemlig for at du har retningslinjene for å forbedre.

Online tilstedeværelse gjennom merkevarebygging

Merkevarebygging er også din forretningskultur og ideen din om å bidra til verden. En tagline du velger er noe som alltid vil følge produktet og merkevaren din gjennom hele karrieren. Det skal være kortfattet og fengende. Hvis du skriver en blogg, og det bør du, bør tagelinjen oppgi hovedfordelen ved å lese den.

Å benytte original merkevarebygging betyr å starte konsistent og kreativ design som vil tjene som en lobby før målgruppen kommer inn i verdenen av det kreative arbeidet ditt. Når instinktet i tarmen din forteller deg at du har den rette tingen, så vil du bli venn med merkevaren din og være klar for andre faser for å styrke WordPress-virksomheten din.

Nå publikum gjennom sosiale kanaler

WordPress er en flott plattform for lansering av produkter eller tjenester. For å avgi arbeidet ditt, må du investere i kommunikasjon. Hvis produktene dine er ment for internettmarkedet, vil du sikkert kommunisere stort sett på nettet, men selv om de ikke er det, er det en fest for søkemotorer og folk som ønsker å vite mer om hva du handler om og ha alt dokumentert på nettet. hvordan de kan dra nytte av å gjøre forretninger med deg.

Sosiale medier er noe enhver bedrift bør prøve. Det er den mest strategiske strategien for å tiltrekke besøkende til nettstedet ditt, men det fungerer vanligvis hvis du er dedikert. Jeg foreslår at du fokuserer på Facebook, Twitter, Google Plus og Instagram for å se hvilken som gir deg mest trafikk og forfølge den.

Publikum på nettet har blitt ganske mangfoldige, og du bør vite hvilken type mennesker du skal adressere. Å fokusere på bare en av mainstream sosiale mediekanaler ville være nok. Hvis du for eksempel starter et nytt moteside for e-handel, vil du sannsynligvis ønske å fokusere på bilder for sosiale medier, så bruk Instagram-verktøy Å optimalisere og planlegge innleggene dine kan virkelig hjelpe deg med din online tilstedeværelse.

Få søkemotorer til å vite om deg

Online tilstedeværelse gjennom SEO

Når du står ved en gangsti, må du ta hensyn til noen kvalitets- eller attraktive biler som går forbi, og noen andre henleder ikke oppmerksomheten i det hele tatt. Den samme prosessen skjer i nettrafikken. Noen nettsteder eksisterer i totalt mørke, og ingen vet om dem, mens andre nettsteder og blogger tiltrekker seg mange besøkende som ofte blir abonnenter eller faste følgere.

Blogger og nettsteder er under konstant tilsyn av søkemotorer. For å få WordPress-virksomheten din lagt merke til dem, må du følge noen regler.

  • Sidene på nettstedet ditt må være synlige for søkemotorer, slik at innholdet ditt kommer til å eksistere i deres indekser
  • Søkemotorer gransker sidene dine ved hjelp av mange forskjellige algoritmer, noter hva sidene handler om og klassifiser dem, så du må sikte mot innhold av høy kvalitet

Når nettstedet er indeksert, kan innholdet være tilgjengelig ved å søke etter det ved hjelp av søkemotorene. Dette er grunnen til at du trenger tekstinnhold. For oss, folk, er et bilde verdt tusen ord, men ikke slik for søkemotorer.

For å gjøre nettstedet ditt mer SEO-vennlig må du tilpasse tittelkoden til søkemotorene. Tittelen er et veldig viktig element, siden det vil vises på resultatsidene og på den måten enten tiltrekke eller skyve potensielle besøkende av.

Hvis du legger ut bilder på nettstedet ditt, må du også beskrive dem ved å bruke alt-taggene. Denne taggen gir en kort forklaring om hvert bilde. Ved å gjøre det, blir bildene indeksert og gjenkjent av søkemotorer. Ved siden av det, vil folk som har problemer med hørselen, også kunne høre hva som er på disse bildene ved hjelp av lesere på skjermen.

Metabeskrivelsen av nettstedet eller bloggen din er en veldig viktig funksjon som er synlig på resultatsidene og er direkte involvert i din klikkfrekvens. Hvis det er nøkkelord som er relevante for søk, vil det tiltrekke folk til arbeidet ditt og føre til en høyere konverteringsfrekvens.

Det er noen vanlige SEO-feil du bør prøve å unngå, så bruk et par minutter på å gå over disse og sørg for at nettstedet ditt er korrekt indeksert.

Nøkkelord for SEO

Online tilstedeværelse gjennom nøkkelord

Hvis du vil få informasjon om nøkkelordene som folk ofte skriver inn i søkemotorene for å komme til innholdet ditt, ville det å bruke Google Analytics-beregninger være en god løsning. Det er du ikke sikker på hvordan du starter, så sjekk ut gratis Google Analytics for WordPress plugin av Yoast

Når du har gjort det, kan du se viktige setninger, tid brukt på bestemte sider, klikk, besøkende som kommer tilbake og alt annet som viser hvilke deler av nettstedet ditt som fungerer og hvilke som ikke gjør det. Du kan også etablere en innholdsmarkedsføringsstrategi, basert på innholdet som gjør best.

Dette vil også gjøre det mulig for deg å gå gjennom alt innholdet på websidene dine og notere de mest relevante setningene og ordene som kan være nyttige for publikum og fremtidig innholdsoppretting.

I tillegg til det kan du bruke Google AdWords søkeordverktøy for å finne ut hvilke nøkkelord som er mest relevante for innholdet ditt og personene som leter etter det. Dette verktøyet vil gjøre et grundig søk og komme opp med de beste søkeordvalgene. Her på WPExplorer har vi en flott guide for søkeordforskning, så sjekk den ut.

SEO-konteksten endrer seg kontinuerlig, men du bør ikke bruke for mye tid eller krefter på å følge disse endringene for å holde deg i tråd med trender.

Beste praksis for markedsføring

Det er to typer SEO-innsats:

  • På siden – skjer akkurat der i domenet ditt, ved å produsere og optimalisere innholdet
  • Off-side – eksternt, utenfor domenet ditt gjennom koblingsbygging og gjesteblogging

Online tilstedeværelse gjennom beste praksis for markedsføring

Beste praksis for markedsføring er det som vil lønne seg i det lange løp, så det er viktig å gjøre alt helt fra starten. Du ønsker ikke å bruke tid på å rette på Google-algoritmeeffekter på nettstedet ditt. Følg alltid beste praksis for WordPress SEO.

Det er en generell sannhet om SEO – ingenting kan kompensere for mangel på innhold.

Hvis du vil at ditt online arbeid og tilstedeværelse skal bli verdsatt og fulgt, invester du all kunnskapen og ferdighetene dine i innholdet. SEO kommer bare som hjelp til innholdet av ypperlig kvalitet for å finne veien til lesere, følgere, kundeemner og til slutt betalende kunder .

Nettbrukbarhet og SEO

Nettstedet ditt blir gjennomsøkt av motorer, men det er opprettet for folk. Tenk alltid på menneskene når du bestemmer deg for å gjennomføre en endring.

WordPress-nettstedet ditt skal:

  • være enkel å navigere (implementering av klebrig topptekst er en god funksjon)
  • har innlegg og sider optimalisert for ett søkeord / emne
  • har minst 400 ord sider og mer enn 600 ord artikler med unikt innhold av høy kvalitet (bilder, videoer og annet visuelt innhold)

Hvis søkemotorer er i stand til å gjennomsøke nettstedet ditt uten problemer, vil folk også gjøre det. Gjør informasjonsarkitekturen din så flat som mulig, uten unødvendige underkataloger og kategorier. Jo mindre rot du har, jo bedre. Enkel navigering og behagelig leseopplevelse er det som gir den gledelige surfopplevelsen, for ikke å nevne tilbakevendende besøkende og kunder.

Pakk sammen

Merkevarebygging og markedsføring henter kraften deres fra ideene dine. Ideene dine gir materiale for kvalitetsinnhold og produkter. WordPress brukes av enkeltpersoner, selskaper, kjente bloggere, og det gir også en sjanse for mange ambisiøse og kunnskapsrike mennesker å lansere ideene sine og få takknemlighet og økonomisk tilfredshet for arbeidet sitt..

Ikke stol bare på logo, navn, markedsføring og SEO, men utvikle deg selv og merkevaren din gjennom å vise frem og dele din kompetanse, lidenskap og ideer gjennom fantastisk innhold, produkter og tjenester. Hvis du tror vi savnet noe, la oss tipsene nedenfor. Vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me