În postarea de astăzi vreau să vă împărtășesc câteva idei care pot fi de interes dacă sunteți un dezvoltator care lucrează client în și în jurul ecosistemului WordPress. Podcasturile WordPress cresc în numărul lor de întârziere, atât acolo cât și în multe forumuri online, există un dialog destul de regulat despre freelanceri / întreprinderile WordPress și modul în care acestea pot opera mai eficient și cu mai multă rentabilitate. Am ceva de spus pe această temă, am citit în continuare pentru gândurile mele despre unele venituri relativ ușoare care ar putea fi adăugate oricărei afaceri WordPress care lucrează cu clientul.


Luați exemplul unui freelancer care face construiri de site-uri. Acestea se vor concentra pe scurtul cadru, proiectarea site-ului, dar când proiectul va fi terminat, vor spune adesea adio clientului respectiv până când vor avea nevoie de ceva realizat tehnic, poate de un nou widget instalat sau de o modificare a designului.

Găzduirea WordPress este un fruct cu spânzurare scăzută – alegeți-l!

Deci de ce să nu vă oferiți să aveți grijă de găzduirea pentru clientul respectiv? Puteți apoi să faceți câteva venituri recurente de la același client, este un lucru de care știți că au nevoie. Înainte de a merge mult mai departe, vreau să fac acest punct. Înainte de activitatea mea curentă, am fondat și operat timp de 10 ani un registru de domenii și o afacere de găzduire care a fost vândută în cele din urmă unei companii mai mari care consolidează multe afaceri similare în acea industrie..

La scurt timp după această vânzare, am început să lucrez cu WordPress și prima mea observație a fost că acești oameni au nevoie de găzduire, așa că m-am gândit să ofer un serviciu acestor clienți pentru care construiam un site. Acum, după 5 ani, partea de găzduire a afacerii generează între 5k și 7k pe lună. Aceasta este aproximativ dimensiunea medie a proiectului WordPress pe care îl facem, așa că în realitate avem veniturile unui proiect suplimentar – pe care nu trebuie să le facem în fiecare lună. Merită să mă gândesc?

Bine, deci în acest moment vă gândiți: „dar știți despre găzduire, așa este bine pentru dvs.„. Ei bine, după 10 ani în acel joc îți pot spune ultimul lucru pe care mi-l doream a fost să mă întorc în industria de web hosting. Am fost trezit de serverele nevoiașe de prea multe ori.

Dar nu trebuie să fie așa. Ofertele de găzduire WordPress disponibile acum sunt mult mai bune și mai complete ca produs decât a fost vreodată și în câmpul WordPress chiar mai mult. În ultimii doi ani, creșterea constantă a soluțiilor specifice de găzduire WordPress, iar utilizarea acestora este cheia pentru a oferi un serviciu de găzduire clienților dvs. WordPress.

Să ne uităm la obiecții

“Nu știu suficient despre găzduire … Nu vreau să sprijin clienții care găzduiesc … Nu suntem suficient de mari pentru a gestiona găzduirea, deoarece necesită timp pentru a gestiona.” Toate punctele valide, dar fiecare are o soluție rezonabilă.

Nu trebuie să știi atât de multe despre găzduire mai mult, cu siguranță nu este nevoie să fii jos și murdar cu configurațiile Apache sau să încurci cu configurațiile serverului MySQL. Cere pe cineva care știe despre asta să o facă pentru tine. Multe dintre serviciile de găzduire specifice WordPress (servicii precum WP Engine sau Flywheel) fac toată munca grea necesară, chiar și până la instalarea WordPress pentru dvs. (în mod corespunzător nu este Cpanel!). De asemenea, au grijă de backup-uri, actualizări de bază ale WordPress și au grijă de securitate.

Pe partea de sprijin, nu trebuie să oferiți sprijin. Dacă vă gândiți, sunteți dezvoltatorul și cerințele de asistență sunt între dvs. și furnizorul de servicii. Clientul dvs. nu trebuie să se implice deloc la nivelul FTP (consultați în continuare punctul meu de vedere despre e-mail).

În ceea ce privește ultima obiecție, nu aveți timp să gestionați găzduirea. Dacă faceți un pic de timp, acolo unde adăugați valoarea dvs., nu va dura un procent mare din săptămâna sau luna dvs. Citiți mai multe despre acest lucru direct mai jos.

Unde îți adaugi valoarea?

Împerechează un furnizor de găzduire centrat pe WordPress cu un serviciu de administrare WordPress precum ManageWP sau Infinitewp și acesta este locul în care adăugați valoare. Actualizările de pluginuri și teme trebuie să fie totuși îngrijite și cu instrumente ca acesta, este relativ nedureros. Și, dacă ați creat site-ul în primul rând, veți ști toate pluginurile care există, astfel încât actualizarea acestora va fi simplă.

De asemenea, acest lucru necesită timp pentru a efectua verificări simple asupra copiilor de siguranță ale site-ului, poate reîncărcați în mod obișnuit una dintre copiile de siguranță pentru a vă asigura că funcționează. Profitați de hostingul WordPress, dar adăugați în continuare propriile dvs. elemente suplimentare.

Nu atingeți e-mailul!

Dacă citești de-a lungul timpului crezând că am adus câteva puncte destul de bune, înainte de a te angaja pentru această afacere, lasă-mă să-ți dau un sfat, sau chiar o regulă – să nu fii încălcat niciodată. Nu oferiți un serviciu de găzduire prin e-mail.

Nu aveți nevoie, există o mulțime de oferte de e-mail dedicate pe care le puteți trimite și clienților. Google GSuite este alegerea mea și chiar dacă s-a convertit recent de la un serviciu gratuit la o taxă de utilizator, merită. Clienții o obțin acum, e-mailul este o bestie diferită de găzduirea lor web. În călătoriile mele nu primesc nicio apăsare când sugerez că site-ul WordPress și e-mailul nu trebuie să fie găzduite împreună.

Găzduirea e-mailului este cea în care se petrece cea mai mare parte a timpului de asistență, configurarea clienților de mesaje desktop și a smartphone-urilor este corelată – stai departe! Există o mulțime de asistență online pentru un serviciu de acest gen, dar există și opțiunea de a vă găsi doar o companie specializată într-un serviciu precum aplicațiile Google și să vă direcționeze clienții la o soluție..

Cum funcționează financiar?

Să lucrăm printr-un exemplu rapid. Luați un produs intermediar precum nivelul Profesional la WP Engine. Vă va costa 99 USD pe lună pentru 10 instalări WordPress (1198 USD pe an sau aproximativ 958 USD dacă utilizați link-ul nostru promo). Dacă ar trebui să încorporați acest lucru cu serviciul de administrare prezentat mai sus, puteți percepe ceva de genul de 400 de dolari anual pe un client – realizând venituri totale de 4000 USD atunci când aveți cele 10 site-uri complete instalate și generați un profit de 2800 USD sau mai mult.

WP Engine îți oferă serviciul prin instalare, așa că dacă vrei să faci și mai bine, poți instala o serie de site-uri de trafic mai mici într-o instalare multisite WordPress, ceea ce face ca numerele să funcționeze și mai bine pentru tine. Sigur, site-ul multisoare este o abilitate suplimentară, dar dacă te afli în WordPress, merită învățat.

Un gând final

Trebuie să recunosc că sunt un pic snob de găzduire. Când un client ajunge cu site-ul său pe un furnizor de găzduire partajat ieftin și vesel, nu-i pot scoate din ele suficient de repede. Aici oferă un alt beneficiu mic. Puteți plasa munca în setări de gazduire de calitate, reglate și modificate pentru WordPress. Acest lucru este mai bun și va face lucrurile mai ușoare pentru clientul dvs. și pentru dvs. pe termen lung. Acum ieși acolo și extinde-ți afacerea!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me