Det er mange store grunner til å støtte, og uansett hva de er (enten det er kreftbevissthet, et hjelpeapparat for utenlandsk bistand, eller en lokal kirke eller husløse ly) er det mange fantastiske WordPress-temaer du kan bruke til å bygge et nettsted som overbeviser folk for å bli involvert. Vi har samlet noen av de beste eksemplene på veldedighets- og ideell WordPress-temaer for å fremme din sak. Bare klikk på bildet for å gå til temaet. La oss grave deg inn!


Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt

total-bevissthet-nonprofit-wordpress-tema

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Oktober er måned for bevissthet om brystkreft, så hvorfor ikke spre ordet og bli involvert? De Bevissthetsdemo har en fullskjermoppsett, et unikt fargeskjema og en tilpasset bunntekst som alle ble opprettet med det samlede flerbruks WordPress-temaet. Dette stilige temaet er en profesjonell og imponerende måte å dele Race for the Cure eller 3-dagers teamet ditt for å samle inn penger for en stor sak.

2. Risen

steget-kirke-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Risen er et av de øverste kirke- og religiøse organisasjonens WordPress-temaer, og med god grunn. Dette kvalitetstemaet er fullt responsivt og netthinneklart, og inkluderer støtte for flotte funksjoner som arrangementer, prekener og podcaster. I tillegg gjør tilpasningsalternativene det enkelt å designe et nettsted som samsvarer med din organisasjon eller sak.

3. Vestige

rest-museum-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Museer er ideelle organisasjoner, og de har ofte innsamlinger eller funksjoner for gode formål. Lag et nettsted for ditt museum eller historiske nettsted ved hjelp av Vestige WordPress-tema. Temaet har et isotopgalleri, ubegrensede fargealternativer og selvfølgelig begivenhetsstøtte, slik at du kan legge til alle dine kommende veldedighetsfunksjoner.

4. Opprop

begjæring-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Få støtte for din sak med WordPress-temaet på en side. Enten du øker bevisstheten om krisesentre eller prøver å få lovendringer i fylket ditt, er Petisjon-temaet perfekt for å spre ordet og bøtelegge støttespillere. Samle signaturer, del på sosiale medier og vis kommentarer fra tilhengerne for å hjelpe deg med å bli involvert.

5. Militær og veteraner

Våpen WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Øk bevissthet for ditt lokale militær og veteraner med dette fantastiske WordPress-temaet. Temaet Military & Veterans er flott for å organisere din militærklubb, veteranforening eller rekrutteringssenter. Temaet kommer med PO-komponist-plugin, essensielt rutenett-plugin, Revolution glidebrygg-plugin og mer!

6. Fudge

fudge-single-side-events-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Fudge er et nydelig WordPress-tema på en enkeltside som er perfekt for å dele dine innsamlingsaksjoner, konferanser, seminarer eller andre bevissthetshendelser. Temaet kommer med brukervennlige alternativer for å legge til høyttalerne, et konferansespor og sponsorer. Pluss integrasjon av sosiale medier gjør det enkelt for leserne å dele arrangementet ditt, og med populær billett-plugin-integrasjon (Eventbrite, EventEspresso og Xing) kan du til og med selge billetter.

7. Ros

ros-kirke-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du planlegger et samfunnsarrangement, eller til og med en organisasjon som vil være vert for flere gjennom året, er ros et flott alternativ. Med tilpassede maler for ledere, arrangementer, en frivillig form, gir side, besøksform og mer, er det mange innebygde for å gjøre det enkelt å lage et veldedighetsnettsted.

8. Kandidat

kandidat-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Lidenskapelig opptatt av en sak, samfunnsleder eller sosial bevegelse? Hjelp med å markedsføre plattformen din eller oppdraget ditt med Candidate WordPress-temaet. Bruk alternativene for registrering av nyhetsbrev, online avtaler, gallerier og mer for å dele det du handler om og for å involvere andre. Åh, og de medfølgende snarveiene gjør det enkelt å lage et tilpasset nettsted.

9. Charitiz

charitiz-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Charitiz er et nydelig WordPress-tema for NGO, veldedighet og ideell stil, perfekt for mange formål. En av de beste funksjonene er den tilpassede innleggstypen Donasjoner som gjør det enkelt å legge til og innsamle penger for alle viktige årsaker – det er til og med integrert med PayPal slik at du kan godta betalinger nå. Temaet er også WooCommerce klart, slik at du kan selge varer eller billetter til arrangementer for å samle inn enda mer støtte!

10. TownPress

townpress-kommune-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Byer og tettsteder bør ikke være for fortjeneste, og TownPress ble spesielt opprettet for at kommuner skulle lage sine nettsteder. Lokale myndigheter har et ansvar for å dele gode formål med innbyggerne, og TownPress har bymeldinger, fora og selvfølgelig en nyhetsseksjon der ledere kan dele nåværende innsamlingsaksjoner eller nye veldedige organisasjoner.

11. Filantropi

filantropi-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Filantropi er et ideelt WordPress-tema som er fullt responsivt og netthinneklart. Det er mange flotte funksjoner som tilpassede fargealternativer, 3 forskjellige glidebrytere for hjemmesiden og innebygde sideoppsett. Men for din veldedighet, vil du elske den enkle hendelseskalenderen, overskrifts donasjonsknappen og en prosjekter tilpasset innleggstype når du kan forklare hva det er du gjør for å forandre verden.

12. Jorden

jord-eco-ideelle-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Jorden er et ideelt WordPress-tema i øko-stil designet for å bevisstgjøre jordens og miljømessige årsaker. Del din lidenskap for å redde isbjørnene, finn frivillige for en lokal strandopprydningsgruppe eller til og med opprette et nettsted for dyrehagen din. Jorden kommer med tilpassede sosiale lenker, innebygd donasjonsknapp, full hendelseskalender og til og med en sideoppbygging slik at du kan opprette andre sider du måtte trenge.

13. Veldedighet

veldedighet-plus-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Charity + er et moderne WordPress-tema for filantropier. Temaet kommer med mange funksjoner som bildegallerier, tilpassede hendelseskalender, siste nytt og selvfølgelig en årsaker tilpasset innleggstype. I tillegg vil lesere og støttespillere elske hjemmesidens nyhetsmerke for å holde seg oppdatert, og den dristige utlysningen av nyhetsbrevet får deg flere abonnenter på kort tid.

14. Khore

khore-konferanse-envents-wordpress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Khore er et flersidet, avansert arrangement WordPress-tema. Dette trendy temaet er perfekt for å fange folks oppmerksomhet og samle supportere. En sentral funksjon er integrering av sosiale medier, fullskjermdesign og full mobilkompatibilitet. Plus Khore kommer med ShowThemes ‘helt nye hendelsesbygger, nedtelling av hendelser, enkel timeplanleder og WooCommerce-integrasjon (for billettarrangementer).

15. Veldedighet

veldedighet-klikk-redigerings WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Charity click & edit-temaet er ment å være en rask og enkel løsning når du trenger det ideelle nettstedet ditt. Ha en morsom løpetur neste uke? Eller kanskje du bare har et par uker på å samle inn donasjon for å bygge en brønn? Bare bruk Templatics komponist på skjermen for å lage et nettsted (innhold og alt), og last ned det fullførte temaet for å laste opp til nettstedet ditt. Dette er et flott alternativ hvis du er knust for tid!

Over til deg

Dette er bare noen få av de gode veldedighets- og ideelle WordPress-temaene som er tilgjengelige. Det kan være tøft å finne et attraktivt og rimelig tema for filantropien din, men forhåpentligvis gjør et av de premium temaene vi har nevnt, susen. Hvis du har brukt et av temaene ovenfor, gi oss beskjed. Vi vil gjerne høre din personlige opplevelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me