De beste bryllupstemaene for WordPress

Et bryllup er den anledningen når to partnere blir satt sammen gjennom ånden for bedre og verre til døden skiller seg ut. En slik storhetstilfelle fortjener et like storartet uttrykk. I vår tids digitale medier har ikke den personlige berøringen gått tapt. Vi har listet opp noen av de beste WordPress-temaene for bryllup som vil hjelpe deg å nå ut til alle på Internett mens du holder det personlige preget intakt.


Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Meridian Wedding

Meridian Wedding - Responsive WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Meridian Wedding inneholder alt du trenger på en elegant designet side. Alle viktige elementer er inkludert – en plan for å holde gjestene dine informert om tidspunktet og plasseringen av arrangementene som fører frem til og på den store dagen din, en RSVP-modul slik at gjestene dine kan svare umiddelbart på invitasjonen din, og du kan også la gjestene dine vet hvor du er registrert, så det er enkelt for dem å velge den perfekte gaven.

Meridian Wedding inneholder også en blogg, slik at du kan dele viktige historier som forlovelseshistorien din med hele gjestelisten for å bygge forventningen. Du kan også dele engasjementsbilder, videoer og introdusere bryllupsfesten. Ingen bryllupsnettsted ville være virkelig perfekte uten muligheten til å tilpasse den slik at den passer til temaet for din spesielle dag. Ved hjelp av Meridian Styler kan nesten alle elementer tilpasses, inkludert typografi, farge, bakgrunn og mer.

2. Bryllupsreise

Bryllupsreise - bryllup responsivt tema

Info & NedlastingVis The Demo

Bryllupsreise er et responsivt bryllupstema, og har en veldig stilig og robust design, omhyggelig laget med en vakker layout som lover å skille seg ut. Temaet er veldig enkelt å tilpasse og enkelt å sette opp. Temaet inkluderer en RSPV-skjema, gjestebok, nedtellingstimer, hendelseskalender, fullskjerm Revolution Slider med mange 3D-effekter, en blogg og en Twitter-sfære og mye mer.

3. Everline bryllupsarrangement

Bryllupsarrangement - Everline WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Everline har et rent og vakkert responsivt bryllupstema, og har fem hjemmesider, en Revolution Slider, en Visual Composer for enkel tilpasning (med 9 forhåndsdefinerte fargeskjemaer), en Mega Menu som inkluderer alle dine detaljer på ett sted, en hendelseskalender, en nedtellingstimer, en detaljert dokumentasjon. Hvis du liker alt organisert perfekt, er Everline absolutt verdt å vurdere.

4. Bryllupsdag

Bryllupsdag - Bryllupsspråkstema

Info & NedlastingVis The Demo

Bryllup fet og stilig responsiv bryllup tema. Den har en unik navigasjonsrute til venstre og bruker moderne design og en vakker layout for å komplimentere temaets unike natur. Den inkluderer en hendelseskalender, RSPV-skjema, fotogalleri, en blogg og mye mer. Hvis minimalisme og dristighet er din smak, er dette absolutt verdt å ta en titt.

5. Union

Union - Wedding og event WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Union er et enkelt, elegant og responsivt bryllupetema på én side. Det er ikke bare rent og brukervennlig, men også veldig enkelt i nettleseren din. Funksjonene inkluderer – 4 unike overskrifter, segregerte seksjoner for forskjellige bruksområder, 2 RSPV-skjemaer, et live Instagram-galleri, tilpassede logoer, ikoner med netthinneklar, tema for barn, 600+ Google-skrifter og mye mer.

6. WeddingEngine

WeddingEngine

Info & NedlastingVis The Demo

WeddingEngine er et premium bryllup WordPress-tema perfekt for å lage en eventyrnettsted om den store dagen din. Dette er temaet du vil bruke til å bygge et bryllupssted du kan dele med venner og familie.

Bruk glidebryteren som følger med, og temaets video- og bildealternativer for å legge til bilder av det lykkelige paret, babybilder, forslagsvideoen og mer. Legg så til viktige datoer fra forholdet ditt, som når du møttes, ditt første kyss, da du flyttet inn sammen, når du ble forlovet og noe annet ved hjelp av tidslinjefunksjonen. Oh, og WeddingEngine har også et flott alternativ for familie og venner å gi deg varme ønsker rett på bryllupssiden din.

Du kan også legge til alle bryllupsarrangementene dine, en RSVP-modul, en nedtellingstimer til den store dagen og mer. I tillegg er det alternativer for å tilpasse layout, farger og andre alternativer gjennom hele temaet.

7. Fortjeneste

Merit - Responsive WordPress Wedding Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Et godt organisert, moderne og vakkert responsivt bryllupstema, Merit lar deg endre farger og typografi rett fra temalternativene deres – som drives av det kraftige Redux Framework. Med avanserte typografimuligheter, RSPV-skjemaer, temaer for barn og mye mer, kan ikke fortjeneste overses, da det gir oss mye å se etter.

8. Bryllupsdagen

Bryllupsdagen responsive tema

Info & NedlastingVis The Demo

Bryllupsdagen har alt du trenger for å holde bryllupsarrangementene dine organisert helt fra starten. Bruk de medfølgende 4 forhåndsdefinerte fargeskinnene, 15+ sidemaler, kortkodegenerator, tilpassede widgeter og tilpassede innleggsformater for å raskt og enkelt konfigurere nettstedet. Legg til historien om hvordan dere to møttes, en video av forslaget eller til og med et bildegalleri av forlovelsesbildene dine – Bryllupsdag gjør det enkelt.

Det som virkelig gjør dette temaet så flott, er hvor komplett det er. Det kommer en snart mal du kan bruke når du setter opp nettstedet ditt. Temaet inkluderer en nyttig RSVP-seksjon slik at gjestene kan gi beskjed om at de kommer, og du kan også legge til i registeret ditt slik at de kan få kjøpt shopping tidlig. For selve dagen kan du legge til alle detaljene om arrangementet, brudefesten din og notater om noe annet. Hvis gjester har spørsmål, er det en nyttig kontaktside med flere kartbare steder, slik at de kan få tak i deg. Endelig – dem inkluderer et fantastisk galleri der du kan legge til bilder fra utdrikningslagene dine, bryllupet og bryllupsreisen du kan dele med gjestene dine.

Temaet har mange andre flotte bryllupsdagfunksjoner du garantert vil elske. Det er en søt nedtelling som viser tiden igjen til den store dagen din, en nydelig gjestebok der kjære kan legge igjen ønsker, gaveregistreringsintegrasjon for å gjøre shopping enkelt for gjestene og mye mer.

9. Bare gift

Bare gift tema

Info & NedlastingVis The Demo

WordPress-temaet Just Married Wedding er perfekt for bryllup eller personlige bloggnettsteder. Dette bedårende bryllupstemaet er spekket med funksjoner og søte detaljer. Hovedinnholdsområdet er lagt ut som en invitasjon med sømdetaljer, med arrangementets navn og dato foran og sentrum. Temaet inkluderer et komplett galleri for forlovelsesbilder, gjennomskinnelige nedtrekksvinduer, en bloggseksjon og sider for bryllupsfesten og overnattingsstedet.

Tilpass utseendet på temaet slik at det samsvarer med parets personlige stil. Velg mellom 4 forhåndsinnstilte fargeskjemaer: beige / turkis, grønn / rød, blå / rosa eller lilla / oransje. Bruk deretter et av de medfølgende bakgrunnsmønstrene (filigranmønster eller et diamantgitter med blomstermønster) eller last opp ditt eget bilde.

Temaet inkluderer også bryllupsspesifikke funksjoner. En spesiell RSVP-modul lar gjester umiddelbart bekrefte sitt oppmøte. Registreringssiden gjør det da enklere for gjestene å finne den perfekte gaven ved å oppgi lenker til alle gavene dine et sted.

10. Neeqah

Neeqah - Responsive Wedding WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Bare forbløffende, visuelt vakker, utrolig enkel å jobbe med. Det beskriver perfekt Neeqah, et responsivt bryllupstema. Med slike fantastiske funksjoner som ubegrensede fargepalater, avanserte tema- og typografimuligheter, RSPV-skjemaer, detaljert dokumentasjon og mye mer, er Neeqah definitivt et tema å tenke over lang tid for å representere din helt spesielle dag.

11. XOXO

XOXO - Vakkert elegant bryllup WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

XOXO, som er et enkelt, men elegant, ensidig, fullt responsivt bryllupstema, har mange tilpasningsalternativer, hundrevis av Google-skrifter, redigering av farger, sideoppsett i full bredde eller bokslayout, et galleri, RSPV-skjema, hendelseskalender og mye mer. Hvis valget ditt er livlig og åpent, er dette et tema du bør vurdere på alvor.

12. Lovey Dovey

Lovey Dovey - Responsive WordPress Wedding Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Lovey Dovey er et rent og sofistikert responsivt bryllupstema, en enkel å bruke, enkel å tilpasse og har blitt bygget på Bootstrap 3, veldig pålitelig. Funksjonene inkluderer temalternativer, RSPV-skjemaer, fotogalleri, gjestebok, typer innleggsartikler og mye mer. Den har alt du trenger for å lage en fantastisk bryllupsside for din helt spesielle dag.

13. Ekteskap

Ekteskap - Responsive Wedding WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ekteskap, som er et klassisk, sofistikert, hvitkrage-responsivt bryllupstema, er en enkel, enkel å bruke med forskjellige temaalternativer som tilbyr tilpasning av farger og skrifter, og en kortkodebasert layoutredigeringsprogram. Dette temaet er kanskje ikke så fancy som resten, men selv da tiltrekker en klassiker alltid en viss type publikum.

14. Maya

Maya - Smart og kraftig WP-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Et smart og nydelig barn med det originale MAYA-temaet som er fullt responsive og tilbyr en sidet og flersidig funksjonalitet. Med funksjoner som fullskjermsbilde på landingssiden, parallakseffekt, blogglayout, fotogalleri og mye mer. Hvis din smak er litt fin og stilig, kan dette være til din smak.

15. Evigheten

Evighet - responsivt bryllup WordPress-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Eternity er et rent, vakkert og stilrent ensidig responsivt bryllupstema, og har en unik layout med en navigasjonssøyle til venstre. Temaet har en nedtellingstidsur, fotogalleri, historiedeler, gaveregistre, RSPV-skjema, en blogg og mye mer. Hvis du leter etter noe lett for øynene og samtidig holder på med dagens betydning, bør du prøve dette.

16. Pumpe

Pumpe - Responsivt bryllup og flerbruks-tema

Info & NedlastingVis The Demo

Pump er et godt kategorisert og moderne flersidig responsivt bryllupstema. Pumpen er lett å tilpasse, og det kommer med temalternativer, en ubegrenset fargepalett, premium glidebryter, kortkoder, retina klar, visuell komponist, galleri og mye, mye mer. Hvis du liker alt absolutt organisert og at alt har sin egen plass mens du holder det vakkert, må du ikke se mer.

Dette temaet er klart for alle dine bryllupsdagfestligheter! Pumpe inneholder flotte sidebyggemoduler takket være den fantastiske Visual Composer-plugin fra WPBakery. En annen flott funksjon i Pump er støtten for eksterne plugins. Temaet støtter bbPress hvis du ønsker å legge til et forum for deltakere som kan sosialisere seg på nettet og snakke om dine kommende nyanser. Eller du kan bruke WPML (som temaet også støtter) til å oversette temaet til flere språk slik at alle dine slektninger, uansett hvor de er fra, kan gjøre klar til at bryllupsbloggen din holder seg oppdatert.

Andre fantastiske temafunksjoner inkluderer en attestasjonsside for å dele familiemedlemmets historier om det lykkelige paret, en folkside for å legge til biografer om brudefesten, en galleriside for å dele engasjement og hendelsesbilder og mye mer. Pumpe er et flott bryllupstema som garantert vil glede enhver brudsilla.

17. CuckooLove

CuckooLove - Wedding WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Et av de beste aspektene ved CuckooLove er bakgrunnsbildet på hver side – det er fantastisk! Egendefinerte innleggstyper inkluderer bilder (for porteføljesider, video- / fotoalbum), gjester, gjestebok og arrangementer. Flere blogg- og sidelayouts lar deg få akkurat det utseendet du ønsker, og over 14 sidemaler leveres med dette nydelige temaet. Bruk hjemmesiden byggherre for en spesialisert layout, og velg mellom 4 forskjellige bilde / video skyvekontroller på hjemmesiden eller hvor som helst på siden! Temaet leveres med to forhåndsdefinerte stiler som fungerer rett utenfor boksen, slik at du kan komme i gang med innholdsinnlemmelse med en gang!

18. Qaween

Qaween - Responsive WordPress Wedding Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Qaween har alt du trenger for å enkelt lage en webside og blogg til bryllupet ditt. Temaet inkluderer en fantastisk hjemmeside med en glidebryter på fullskjerm, støtte for seksjonsbakgrunnsbilde og mer. Med bloggen kan du dele med familie og venner slik at de kan lese alt om ditt engasjement, beliggenhet eller hva planene dine er for fremtiden. Pluss at arrangementsseksjonen er perfekt for å dele detaljer om forlovelsesfesten, utdrikningslag og utdrikningslag, bryllupsdagens plan for arrangementer, og hvis du vil, kan du til og med legge til detaljer om bryllupsreisen. Til slutt ber den fantastiske gallerisiden bare om bilder av ringene dine, festene dine og selvfølgelig bryllupet ditt.

Det er mange andre nyttige funksjoner innebygd i Qaween som gjør det til et flott tema for blogging generelt og ikke bare bryllup. Temaet inkluderer tilpassede innleggstyper som gjør det enkelt å legge til startsiden din, galleribilder og hendelser. I tillegg inkluderer kortkoder det enkelt å legge pyntegjenstander til innlegg og sider (inkludert lister, avdelere, videoer, sitater, karuseller, knapper og mye mer)

19. GeekLove

GeekLove - Et responsivt WordPress bryllupstema

Info & NedlastingVis The Demo

Et sofistikert, minimalistisk og vakkert design. Geek Love er et fullt responsivt bryllupetema med en side. Den kan tilpasses veldig godt, og ved å være widgetert er det også veldig enkelt å lage et eget uttrykk for temaet. Funksjonene inkluderer en events manager, RSPV-skjema, en gjestebok, kortkoder, netthinnevisning og mye mer. Hvis noe virkelig vakkert og minimalistisk er din smak, har du møtt din perfekte match.

20. Totalt

gift bryllup wordpress tema

Info & NedlastingVis The Demo

Total er uten tvil vårt fremtredende tema, og som vi har sagt mange ganger før du virkelig kan bygge noe med det. Dette inkluderer bryllupstemaer, og vi har laget en nydelig demonstrasjon av totalt bryllup WordPress med lokal rulling for å hjelpe deg i gang. Bruk tekstmoduler til å legge til informasjon om arrangementet ditt, legg til egendefinerte skrifter og skriftfarger for å matche bryllupstemaet ditt, sette inn gallerier eller nylige blogginnlegg om arrangementet ditt, og inkluder et rsvp-skjema eller til og med et nyhetsbrevwidget (hvis du blir lyst på bryllupsarrangementer). Legg til moduler du vil, Total har over 90+ å velge mellom, og temaet er fullt responsivt. Med dra & slipp-sidebyggeren kan du opprette et unikt nettsted som virkelig representerer deg som et par og begivenhetene som kommer!

Tying The Knot (er, innpakning)

Og der har du det! En samling av noen av de vakreste, utrolig inspirerende og rørende temaene for wordpress. Et ekteskap er det hellige båndet, der to sjeler går inn og forlater som en. Et slikt intimt bånd bør feires med et personlig preg og derav oppføringen! Hvis du føler at vi har gått glipp av et tema som fortjente anerkjennelse eller slags, ikke nøl med å gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me