Cererea pentru teme WordPress de înaltă calitate este INSANE. Există o mulțime de oameni care caută zilnic teme gratuite și comerciale, precum și oameni precum eu îmi trăiesc din vânzarea lor. Datorită unei cereri atât de mari, oamenii deschid constant magazine noi cu temă și / sau creează articole noi pentru a vinde pe piețele existente pe piață, cum ar fi Themeforest sau Mojo Themes.


În calitate de cumpărător, promotor și dezvoltator de teme WordPress, am destul de multă experiență cu multe dintre magazinele tematice populare de acolo și munca lor. De asemenea, am un ochi dornic de a alege articole de calitate peste altele nu atât de grozave.

Am vrut să vă împărtășesc câteva dintre sfaturile mele care să vă ajute să faceți cumpărături mai „mai inteligente” atunci când sunteți în căutarea temelor WordPress „comerciale” – rețineți, folosesc termenul „comercial”, deoarece…

„Nu toate temele comerciale sunt teme premium și nu toate temele premium sunt teme comerciale!”

De multe ori oamenii se referă la toate temele comerciale ca fiind premium, cu toate acestea, termenul premium se referă la ceva care este excepțional și superior celorlalți de acest gen. Dar, după cum știm cu toții, unele teme comerciale sug și pot fi mai rele decât unele dintre temele gratuite disponibile.

Iată sfaturile mele …

Poți avea încredere în vânzător?

Magazin tematic: Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să te întrebi este dacă vânzătorul poate fi de încredere. Nu numai pentru că s-ar putea să le oferiți informațiile despre cardul dvs. de credit, ci și pentru că doriți să vă asigurați că veți primi efectiv produsul dvs. și că va funcționa așa cum este descris. Făcând un simplu Cautare Google pentru vânzător, ar trebui să vă faceți o idee bună dacă această persoană / companie este legitimă. De obicei, dacă se întâmplă altfel, veți găsi o mulțime de recenzii oribile sau postări de blog înfricoșătoare despre ele.

Vânzător individual: Dacă cumpărați de la un vânzător individual pe o piață de piață, puteți spune adesea prin comentarii și evaluări dacă persoanele le plac vânzătorul. De exemplu, dacă citiți câteva dintre comentariile mele cu temă comercială și consultați recenziile mele, veți găsi toate acestea în mare parte pozitive ��

Dacă nu se află pe o piață și se vând direct de pe site-ul / blogul lor, cum ar fi Preț Devin se descurcă pe blogul său de vânzare a lui Set cadru de opțiuni, puteți citi, deși unele dintre postările sale, consultați github-ul și / sau twitter-ul său și imediat veți vedea că este un tip mișto. La fel se întâmplă și pentru amicul meu Pippin Williamson la Plugin-uri Pippins (toată lumea îl cunoaște pe Pippin). Dacă te uiți doar la oricare dintre aceste două persoane, vei vedea că sunt foarte implicate în comunitatea WordPress și persoane bine încredute.

De asemenea, dacă plățile se efectuează prin PayPal, aveți un strat suplimentar de securitate, așa că este ceva demn de căutat dacă sunteți în continuare în cauză.

Verificați o temă gratuită: Dacă vânzătorul oferă un fel de temă gratuită, ar trebui să luați în considerare descărcarea acesteia și să vă uitați la cod. Evident, nu vă faceți griji dacă vedeți unele erori, deoarece tema ar putea fi veche sau nu s-a pus atât de multă grijă ca temă comercială. Ceea ce căutați este codul criptat și legături schițate. Dacă un vânzător dă teme gratuite cu tot felul de link-uri spammy sau cod criptat, personal nu aș avea încredere în articolele sale comerciale.

Tema actualizată ultima dată la …

Unul dintre primele lucruri la care m-aș uita personal este momentul în care tema a fost lansată sau ultima actualizare. WordPress este în continuă evoluție și doriți să vă asigurați că nu numai că tema dvs. va folosi unele dintre cele mai noi funcții disponibile, ci și asigurați-vă că tema este sigură de utilizat. De exemplu, orice temă folosind Timthumb care nu a fost actualizată în ultimii doi ani este o idee foarte proastă – știți cu toții despre imensitatea vulnerabilității Timthumb care a fost descoperită și care a fost recent plasată.

Nu contează dacă este o temă veche, dacă a fost actualizată recent, poate fi încă o alegere minunată! Dacă există un schimb de date public, s-ar putea să doriți să aruncați o privire prin intermediul acestuia. Desigur, puteți întreba întotdeauna vânzătorul dacă tema este actualizată pentru a funcționa cu cea mai recentă versiune a WordPress.

Am avut oamenii să mă întrebe în trecut dacă temele mele vor funcționa cu o versiune inferioară a WordPress, deoarece nu doreau să își actualizeze instalarea dintr-un motiv sau altul. Sincer, nu mă interesează care este motivul … ar trebui să ții mereu actualizarea instalației WP!

Niciodată, NICIODATĂ, nu permiteți unei teme să vă împiedice să utilizați cea mai recentă versiune de WordPress.

Verificați codul cu W3C

Validator W3cUn lucru care durează doar câteva secunde este să executați un control W3C pe pagina principală a unei teme pe care vă gândiți să cumpărați. Puteți testa fiecare pagină, dar de obicei dacă pagina principală este bine codată, de obicei, restul site-ului va fi la fel de bine. Același lucru este valabil dacă pagina de pornire vine cu sute de erori, atunci probabil vă puteți aștepta la fel pentru restul site-ului.

Notă: Unele erori care apar pe W3C pot fi legate de videoclipuri încorporate, cod experimental … etc. Așadar, nu închideți o temă dacă aveți câteva erori, citiți-le și vedeți despre ce este vorba, uneori chiar nu este nimic.

Verificați evaluări și recenzii

De multe ori văd oameni care se plâng pe ThemeForest, unde îmi vând teme comerciale (atm), pentru că au achiziționat o temă care a avut o problemă, iar autorul nu le va ajuta. Trecând peste o privire asupra autorului, văd adesea că au aprecieri slabe, oameni care comentează probleme cu tema … etc.

Temele sunt destul de ieftine și dacă nu-ți pasă să pierzi câțiva dolari aici și acolo, mergi mai departe și cumpără o temă și, dacă nu funcționează, o revendică ca o pierdere din impozitele tale. În caz contrar, citirea prin câteva comentarii și asigurarea faptului că autorul are aprecieri bune nu ar putea strica. Și dacă doriți cu adevărat să vă asigurați că faceți alegerea corectă, faceți o căutare online pentru locul de pe piață și citiți câteva recenzii (rețineți, majoritatea recenziilor de acolo sunt create de afiliați, așa că aveți grijă, nu sunt cu toții cinstiți ) poate trimite unele tweet-uri și cere oamenilor părerea lor.

Privind caracteristicile și opțiunile

Desigur, atunci când sunteți în căutarea unei noi teme, puteți căuta multe lucruri, de obicei doriți caracteristici specifice sau elemente de design. Mai jos sunt doar câteva sfaturi despre lucrurile pe care cred că sunt necesare întotdeauna și lucruri care nu sunt atât de necesare.

Necesar:

  • HTML, PHP și JS bine codate
  • Un aspect care să răspundă nevoilor dvs. – există sute de mii de teme acolo, nu mai lăsați să le smulgeți și să obțineți ceva care să funcționeze pentru dvs. sau clientul dvs. (în mare parte)
  • Asistență pentru autor – dacă există probleme cu tema, este excelent dacă autorul vă va ajuta
  • Actualizări periodice – dacă intenționați să utilizați tema pentru o perioadă lungă de timp, actualizările sunt obligatorii

Nu este necesar:

  • Opțiuni SEO – acestea nu ar trebui să fie încorporate, ar trebui să utilizați Yoast SEO
  • Opțiuni de culoare pentru fiecare element – dacă nu cunoașteți CSS, angajați un dezvoltator web!
  • Fiecare șablon de pagină posibil – știi că poți crea șabloane noi în tema copilului tău?
  • Shortcodes – acestea nu trebuie să fie incluse în temă, există multe plugin-uri grozave pentru asta

Funcții WordPressDin păcate, se pare că piața de pe magazine precum Themeforest se apleacă către teme care sunt ambalate și umflate. Nu știu dacă cumpărătorii nu vor să cheltuiască banii pentru a cumpăra o temă pentru fiecare client, nu știu să codeze sau sunt pur și simplu leneși … Din acest motiv, în unele dintre temele mele am adăugat anumite opțiuni în mod normal, nu s-ar adăuga, cu toate acestea, există lucruri care pur și simplu nu aparțin unei teme, cum ar fi opțiuni SEO sau 100+ shortcodes (ce? da, am văzut asta pe o listă de funcții tematice înainte).

Preț și licențiere

Acestea sunt, evident, două aspecte foarte importante când vine vorba de cumpărarea unei teme. Uneori, ai un client care ți-a dat un buget pentru a ieși să cumperi o temă, sau personal ai un buget pentru greutățile economice sau poate ai toți banii din lume pentru a cheltui. Și când vine vorba de achiziționarea unei teme comerciale, nu există o corelație de 100% între preț și calitate. De exemplu, există câteva teme de înaltă calitate la Theme Trust, care se vând la 2 teme pentru 25 de dolari, apoi accesați Themeforest și găsiți teme care se vând cu 50 de dolari fiecare (adică dublul costului) care sunt comparabile cu cele din Theme Trust..

Prețul mai mare NU înseamnă o calitate mai mare

Personal Nici nu m-aș uita la preț a temei. Dacă tema WordPress are exact ceea ce aveți nevoie, vânzătorul este de încredere și are aprecieri / recenzii pozitive și, desigur, tema a fost bine dezvoltată, cui îi pasă cât costă? Chiar și la 100 de dolari, unele teme ar mai merita. Am văzut că oamenii sfârșesc să cheltuiască de două ori mai mult pentru că au achiziționat teme despre care ulterior au aflat că nu erau exact ceea ce căutau.

Nu uitați, dacă ați angaja un dezvoltator independent, vă poate costa mii pentru un site web. Cumpărarea unei teme este încă o opțiune accesibilă, chiar dacă achiziționați o temă de nișă de înaltă calitate în partea superioară a bugetului, cum ar fi cele găsite la AppThemes.

Licensing? Vom fi cu toții GPL, nu?

Gândurile voastre?

În cele din urmă, aș dori să aud de la voi băieți / gali. Care este procesul dvs. când căutați o nouă temă de cumpărat? Care sunt unele dintre experiențele tale cu diferite piețe și magazine tematice? Sunt sigur că dacă ați avut o experiență bună sau proastă, cineva care citește această postare o va găsi utilă, așa că vă rugăm să împărtășiți!

Cum cumpărați teme? Există experiențe bune sau rele? Comenteaza mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me