Eticheta online este o afacere mare. Este ceva care se aplică tuturor industriilor, dar din moment ce bloggerii și dezvoltatorii WordPress își trăiesc viața online, este ceva din ele într-adevăr trebuie să acorde atenție. La urma urmei, modul în care te comportezi pe forumurile publice îți poate afecta în mod direct reputația și capacitatea de a achiziționa noi clienți.


Acesta este motivul pentru care am vrut să iau timp aici pentru a vorbi despre cum să vă reprezentați corect online în general, desigur, dar cu un accent special pe ceea ce trebuie să țineți cont ca dezvoltator și / sau utilizator WordPress.

Implicarea cu comentarii pe blog

Unul dintre cele mai bune locuri pentru a comunica cu alte persoane se află chiar pe site-ul dvs., în secțiunea de comentarii pe blog. Nu numai că este o modalitate excelentă de a arăta un pic mai mult personalității tale, dar este excelent și pentru a arăta că ești deschis la feedback și dorești cu adevărat să audi ce au de spus cititorii tăi.

WordPress-comentarii eticheta

Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont că se referă la oameni care doresc să-ți creezi o reputație în comunitatea WordPress:

 • Fii sigur că îți știi lucrurile. Participând la comunitatea WordPress, există o presupunere despre care știi despre ce vorbești. Acesta este motivul pentru care este foarte important să vă reprezentați cu exactitate și pe nivelul dvs. de cunoștințe. Și când spui că ești deschis la feedback, înseamnă că. Pentru că dacă faci o greșeală, oamenii te vor suna. Se va intampla.
 • Dacă puneți întrebări, așteptați răspunsuri. Tind să-mi închei postările de pe blog cu o întrebare pentru a încuraja discuțiile în secțiunea de comentarii. Fac asta știind că există posibilitatea să primesc comentarii sau critici negative. Când te pui acolo online, este doar numele jocului, deci trebuie să fii pregătit pentru asta.
 • Fii milostiv când primești critici. Din nou, trebuie să se întâmple la un moment dat, așa că asigurați-vă că îl acceptați pozitiv. Făcând clic pe persoanele care vă critică nu vă vor scoate niciun prieten din această afacere – sau vreo afacere, într-adevăr.
 • Răspundeți tuturor. Desigur, nu vorbesc despre trolluri sau oameni care încearcă să-ți crească iremediabil. Mai degrabă, ar trebui să răspundeți la comentariile lăsate de oricine este sincer – chiar dacă spune ceva negativ despre ceea ce ați scris. Acest lucru este dublu important dacă un cititor indică o eroare. Subiectele legate de dezvoltarea WordPress sunt destul de tehnice. Erorile pot cauza probleme majore, așa că fiți receptivi la feedback și admiteți eroarea atunci când este cazul.
 • Căutați un spam neplăcut. O problemă în creștere pe bloguri în general este spam-ul generat de bot. Există plugin-uri pentru a lupta împotriva spam-ului generat de bot Akismet și Jetpack. Dar este mult mai greu să filtrezi automat spam-ul generat de utilizatori. Acordați atenție la ceea ce spun oamenii și aveți atenție pentru a aproba doar acele comentarii care par 100% legitime.

Implicarea pe Social Media

wordpress-social-ettiquette

Fie că lucrați ca dezvoltator WordPress sau pur și simplu utilizați CMS pentru site-ul dvs., este important să fiți activ pe rețelele de socializare. De ce? Deoarece aceasta este una dintre modalitățile principale de a conduce traficul pe site-ul dvs. Dar există câteva „reguli” pe care trebuie să le respectați în ceea ce privește conduita:

 • Selectați un instrument de gestionare a rețelelor de socializare. Deși nu are legătură directă cu conduita, alegerea unui instrument de gestionare a rețelelor de socializare bun vă va face mult mai ușor să vedeți când oamenii se angajează cu dvs., astfel încât să puteți reacționa mai rapid. Practic, îți menține conturile sociale organizate astfel încât să poți petrece mai mult timp vorbind cu oamenii și mai puțin timp ținând filele despre discuțiile despre tine..
 • Ajungeți la experți. Există mulți gururi WordPress pe rețelele de socializare și, dacă doriți să vă extindeți acoperirea, va trebui să vă angajați direct cu aceștia. Desigur, nu veți dori să fiți nepoliticoase sau promovente flagrante. În schimb, urmați ce spun acești experți și participați la discuții. Fii om și asta singur te va duce destul de departe.
 • Partajați conținutul altor persoane. Aceasta este o tehnică de marketing socială numită curare de conținut și este de fapt importantă atât pentru a vă stabili ca expert în domeniul dvs., cât și pentru a atrage atenția altor experți și a celor cu interes în WordPress.
 • Evitați distrugerile publice. Acest lucru se aplică în toate sectoarele industriei – cu excepția cazului în care sunteți în activități de divertisment, presupun – dar este o idee bună să vă păstrați conturile de social media libere de distrugeri publice. Nu numai că transmite un aspect neprofesional, ci îți poate dăuna reputația pe termen lung, mai ales dacă rezoluția ta este despre un client anterior sau unii de acest gen. Dacă nu doriți ca lista dvs. actuală de clienți să știe ceva, țineți-o de pe rețelele de socializare. Sfarsitul povestii.

Etichetă comunitară WordPress

Forumurile comunitare WordPress

Deși tot ce am discutat până acum se referă direct la comunitatea WordPress în general, există un spațiu dedicat pentru utilizatorii și dezvoltatorii WordPress Forumuri WordPress.org. Multe alte site-uri de acolo au forumuri de asistență în care oamenii pot pune și răspunde la întrebări legate de WordPress, știu, dar cred că în acest caz este o idee bună să accesați sursa.

Deoarece atât de mulți oameni frecventează forumurile în fiecare zi, șansele sunt bune că cineva a pus o întrebare similară înainte, dacă aveți o problemă. Și dacă doriți doar să vă ajutați, bine, există o mulțime de principii WordPress care vă caută ideile! Câteva sfaturi pentru a vă implica aici:

 • Fii autoritar. Este un lucru de a răspunde la întrebarea cuiva, dar, deoarece oricine se poate înscrie și posta, este important să vă asigurați că observațiile dvs. vor ieși în evidență. Nu vă stăpâniți și nu știți cunoștințele asupra nimănui. Se apreciază puțină smerenie. Indicați-vă doar experiența într-un mod contextual. Va rezulta că postările dvs. sunt luate mai în serios.
 • Admiteți când ați greșit. Fa o greseala? Nici o problema. Scuză-te, încearcă să îndrepți problema și mergi mai departe.
 • Fii recunoscător. Dacă ați dat peste cap ceva și o persoană amabilă oferă asistență, asigurați-vă că le mulțumiți că au luat timpul necesar pentru a răspunde la întrebarea dvs. Toată lumea îi place un jucător de echipă și dacă doriți să vă construiți o reputație solidă în industrie, fiind constant recunoscător și atent, vă poate duce departe.

Persoanele implicate în WordPress sunt o grămadă de pasionați. O iau în serios. Așadar, trebuie să țineți cont de acest lucru atunci când colaborați cu colegii dvs. entuziaști și dezvoltatori. Emoțiile pot alerga puternic atunci când aveți de-a face cu ceva la care oamenii le pasă atât de mult. Traiul oamenilor este înfășurat în WordPress, până la urmă. Chiar și așa, dacă primiți critici și simțiți nevoia de a vă îmbrăca într-un argument, rezistă! Nu va face nimic pentru a-ți îmbunătăți reputația și te-ar putea răni, de fapt, dacă nu ești atent.

Toate acestea fiind spuse, comunitatea WordPress este un loc în mare măsură primitor. Experții și noii deopotrivă se adună în jurul acestei platforme pe care le iubesc. Oamenii se ajută reciproc. Și întrucât este open-source, membrii comunității au o șansă reală de a ajuta la modelarea platformei în viitoarele încarnări. Ceea ce – dacă mă întrebi – este destul de mișto.

Deci, aveți reguli speciale pe care doriți să le urmați atunci când vă angajați cu comunitatea WordPress. Aceste reguli diferă pentru dvs. în timp ce conversați pe forumurile dedicate, în comentarii pe blog sau pe social media? Mi-ar plăcea să aud ce gândești!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me