Cum să vă protejați parola pe întregul site WordPress

Spre deosebire de pluginurile de membru WordPress, adăugarea de protecție cu parolă pe site-ul dvs. WordPress nu necesită înscrierea sau autentificarea utilizatorului, ceea ce se dovedește util în multe cazuri. Puteți bloca accesul la anumite pagini private și postări WordPress cu o simplă parolă. Uneori, atunci când configurați un site privat pentru discuții și comunicări interne sau în timp ce site-ul dvs. este în curs de dezvoltare, poate doriți să vă protejați parola pe întregul site WordPress. În acest fel, oricine are parola îl poate accesa fără a fi necesar să se înregistreze.


Există diverse pluginuri pentru a proteja parola pe site-ul WordPress. În această postare, vom discuta despre primele 3 plugin-uri WordPress care protejează parola care merită luate în considerare.

1. Protejată prin parolă

Plugin WordPress protejat prin parolă

Pluginul protejat prin parolă protejează întregul site WordPress cu o singură parolă. Nu trebuie decât să activați mai întâi opțiunea de setare, apoi să introduceți parola. Prin urmare, pagina dvs. de pornire și restul paginilor site-ului dvs. vor fi blocate pentru public.

Acest plugin permite administratorilor și utilizatorilor conectați să acceseze întregul site web WordPress fără a fi nevoie să introduceți o parolă. Există o opțiune de a menține fluxurile RSS publice, chiar dacă site-ul dvs. este protejat. Simplu și simplu, Parțial protejat este evaluat ca fiind numărul unu plugin protejat cu parolă din depozitul de pluginuri WordPress, obținând numeroase recenzii de 5 stele.

Setări pentru plugin-uri WordPress protejate prin parolă

Pe partea de minus, pluginul nu oferă funcții suplimentare în ceea ce privește protecția parolelor. De asemenea, vine cu o interfață de utilizator destul de învechită.

Pro-uri

 • Simplu și ușor de utilizat
 • Acordă acces automat la administrator sau la utilizatorii autentificați

Contra

 • Protejați conținutul WordPress numai cu opțiuni limitate și fără alte funcții
 • Vino cu o interfață de utilizator depășită

2. Ascundeți site-ul meu

Ascunde site-ul meu WordPress Plugin

Ascunde site-ul meu oferă o soluție mai avansată pentru a vă proteja parola împotriva publicului sau a motoarelor de căutare.

Deși puteți activa protecția parolelor pe întregul site prin simpla selectare a unei căsuțe de setare, pluginul nu se oprește doar acolo. Vă permite utilizatorilor dvs. să rămână conectați o perioadă de timp. Adică, utilizatorii pot re-accesa site-ul fără a introduce parola până când trece timpul prestabilit.

În plus, puteți seta o sugestie de parolă amintindu-le vizitatorilor. Ar putea fi o întrebare simplă sau un indiciu cu maximum 53 de caractere pe care numai utilizatorii dvs. autorizați le-ar cunoaște. Dacă vă temeți că utilizatorii nedoritori ar putea ghici parola bazată pe indiciu, o puteți lăsa goală.

Site-ul dvs. ar putea fi setat accesibil utilizatorilor care se autentifică ca admins sau provin de la adrese IP specifice. Aceasta din urmă este o caracteristică utilă care nu se găsește în pluginuri similare. De asemenea, Hide My Site oferă opțiunea Brute Force Protection care ajută la prevenirea hackerilor de la ghicirea parolei dvs. folosind metoda „Brute Force”..

Nu în ultimul rând, există o opțiune de a afișa un mesaj de notificare pe pagina de conectare pentru a permite utilizatorilor să știe că este un site privat sau site-ul este în curs de dezvoltare. Prin actualizarea la versiunea Premium, puteți afișa un mesaj de notificare personalizat în partea de sus a paginii de conectare. Versiunea Premium a ascunde site-ul meu oferă, de asemenea, diverse teme atrăgătoare ale paginii de conectare, pe care să le alegeți în funcție de designul site-ului dvs..

Ascunde site-ul meu Opțiuni de stil WordPress

În ciuda acestor funcții avansate, există încă spații pentru îmbunătățiri, în special în ceea ce privește UI. Opțiunile de setare, de exemplu, ar putea fi grupate în secțiuni pentru a ușura navigarea utilizatorilor.

În plus, similar cu alte pluginuri protejate prin parolă, Ascunde site-ul meu nu protejează imaginile sau alte fișiere atașate. Dacă oamenii pot găsi cumva adresa URL exactă a unui fișier media, pot accesa și descărca pur și simplu.

Pro-uri

 • Oferiți diverse teme ale paginii de conectare
 • Personalizați mesajele de notificare
 • Permiteți accesul de la anumite adrese IP

Contra

 • UI ar putea fi îmbunătățit
 • Nu protejează fișierele de atașament

3. Parola Protect WordPress

Parola Protect WordPress Plugin

Pluginul WordPress Protect prin parolă oferă o altă soluție interesantă pentru a proteja parola pe întregul site WordPress. Tot conținutul site-ului dvs. web, inclusiv pagini, postări și alte tipuri de postări personalizate, cu excepția fișierelor media, sunt protejate. Din motive de securitate parola este criptată. Adică nu este vizibil pentru nimeni, inclusiv administratorii. Dezavantajul este că trebuie să resetați parola în cazul în care o uitați.

În timp ce securizați întregul site web, puteți exclude una sau mai multe pagini specifice. În loc să afișați direct pagina de conectare, este posibil să doriți să afișați în curând o pagină de destinație pentru a anunța vizitatorii că acesta este un site privat.

Similar cu funcția Durată a ascunde site-ul meu, Parola Protect WordPress eliberează utilizatorii de la nevoia de a introduce din nou aceeași parolă până la expirarea cookie-urilor cu parolă. Puteți modifica timpul de expirare în pagina de setări a pluginului.

În afară de funcțiile de protecție la nivel de site, WordPress Protect WordPress include multe alte funcții avansate. Pluginul vă permite să setați mai multe parole pe pagină și postare. Ba mai mult, fiecare rol de utilizator poate avea și o parolă diferită, adică una pentru abonați, una pentru editori.

Plugin-urile de memorie în cache și memoria cache din partea serverului pot provoca conflicte cu caracteristicile de protecție a parolei Password Protect WordPress rezolvă asta cu configurații minore.

Parola Protect WordPress Pro

Parola Protect Pro versiunea merge chiar mai departe și vă permite să nu numai să gestionați toate parolele sub un pop-up prietenos, ci și să creați parole nelimitate pe rol de utilizator sau aceeași parolă pentru mai multe pagini. Puteți personaliza, de asemenea, mesajele de eroare.

Deși acest plugin nu protejează imaginile și fișierele încărcate, acesta poate fi integrat cu acesta Împiedicați accesul direct la aur pentru a bloca accesul URL-urilor directe la toate fișierele media, inclusiv imagini, videoclipuri sau PDF-uri.

Parola Protect WordPress este relativ nouă pentru majoritatea utilizatorilor. Acestea fiind spuse, interfața de utilizator modernă oferă un avantaj nedrept față de cele 2 plugin-uri de mai sus. Diferite secțiuni, opțiuni derulante și butoane de comutare sunt simple și ușor de utilizat.

Pro-uri

 • Capabil să excludă anumite pagini din protecția site-ului
 • Furnizați alte caracteristici protejate prin parolă
 • Integrați-vă cu Prevenire Acces Direct Gold pentru a proteja încărcările de fișiere
 • Vino cu un UI modern și ușor de utilizat

Contra

 • Nu există opțiuni pentru a personaliza pagina de conectare
 • Relativ nou pentru majoritatea utilizatorilor

rezumat

Pentru a rezuma, toate cele 3 plugin-uri menționate sunt opțiuni excelente pentru a vă proteja parola pe întregul site WordPress. Parola protejată poate fi cel mai popular plugin de protecție prin parolă, dar vine cu o interfață de utilizator învechită și cu opțiuni limitate. Pe de altă parte, ascunde site-ul meu oferă o soluție mai cuprinzătoare pentru a proteja parola pe întregul site WordPress, inclusiv acordarea de acces la anumite adrese IP. În sfârșit, WordPress Protect WordPress vă permite să excludeți doar anumite pagini din protecția parolelor pe site-ul site-ului, ci și să protejați parolele paginile și postările după rolurile utilizatorului.

Deci, care este cel mai potrivit plugin pentru a proteja parola pe întregul site WordPress? Vă rugăm să ne lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me