Rata de respingere este definită ca numărul de ori când un vizitator părăsește site-ul dvs. fără a face clic pe linkuri sau a vizita alte pagini. Site-urile care au o rată de respingere scăzută vă spun că este un site interesant, plin de lucruri nemaipomenite de vizualizat / citit. Site-ul reușește să atragă atenția utilizatorului. Unul dintre cele mai bune exemple este 9GAG. Oamenii petrec câteva minute pe acel site chicotind. În valorile de internet, dacă un vizitator petrece mai mult de 5 minute pe un nou site – este o afacere foarte mare.


411 la rata de respingere

Administratorii web sunt în permanență în căutarea de a îmbunătăți rata de respingere a site-ului lor. Dacă găsesc un anumit site care are o rată de respingere scăzută, vor încerca imediat să învețe și să implementeze tehnicile utilizate în acesta. A avea o rată de respingere ridicată (chiar 100%) nu este întotdeauna un lucru rău. Oamenii sunt ocupați. De îndată ce vor găsi ceea ce caută, vor părăsi site-ul dvs. Acest lucru este foarte frecvent pe site-urile web cu o pagină sau în paginile de destinație all-in-one. Pentru un motor de căutare, a site cu mai multe pagini (adică sunt aproape toate blogurile WordPress fyi) cu o rată de respingere ridicată este un semnal roșu.

Acest site nu are conținut relevant, împingeți-l în jos SERP ”

Înseamnă că site-ul dvs. nu este interesant sau interesant. Cel mai rău, nu are conținut relevant. Este responsabilitatea comună a întregii echipe de dezvoltare web – webmaster, designeri și curatori de conținut – să pună momeala pentru vizitatorii dvs. – în speranța că vor cădea pradă acestora și se vor transforma într-un cititor..

În cele din urmă, ne dorim clienți. Nu doar vizitatorii.

În acest articol, vom vorbi despre unele dintre cele mai bune metode de a îmbunătăți rata de respingere a site-ului dvs. WordPress. Vom folosi unele pluginuri și câteva tehnici dovedite pe care bloggerii de top le folosesc pentru a îmbunătăți rata de respingere a site-ului lor.

De ce să acordați atenție ratei de respingere a site-ului dvs.?

Fii atent la ratele de respingere

Pentru că este una dintre modalitățile principale de a măsura implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. Cu puțin timp în urmă, am vorbit despre cum să-ți transformi vizitatorii în cititori. Una dintre cele mai bune metode de a măsura această schimbare este examinând rata de respingere a site-ului dvs. Google are propriul său (oarecum complicat) explicația ratei de respingere și este o lectură bună pentru oamenii care doresc să învețe termenii tehnici. Un site cu o rată de respingere scăzută scrie următoarele:

 • Implicare mai bună a utilizatorului: Acest lucru vă spune că vizitatorii dvs. sunt interesați de conținutul site-ului dvs. Ei consideră site-ul dvs. suficient de important pentru a petrece timp. Tu vrei nevoie de asta.
 • Clasament SEO mai mare: Rata de respingere și viteza site-ului sunt doi din cei două sute de factori pe care Google îi folosește pentru a-ți clasifica site-ul împotriva unui anumit cuvânt cheie. Rata de respingere este utilizată pentru a măsura calitatea site-ului dvs. Un site cu 10 pagini poate clasifica mai bine decât un site cu 100 de pagini pur și simplu dacă site-ul mai mic are o calitate mai bună. Google și toate motoarele de căutare doresc calitate – nu cantitate. Deci, cu atât rata de respingere este mai bună – mai mare urci pe scara SERP.
 • Conversii mai mari: Sa fim cinstiti. Vrem ca produsul nostru să se vândă. Ne dorim ca oamenii să se bucure de fapt să cumpere produsul nostru, în loc să se aboneze orbește la buletinele noastre informative și să ne retesteze Tweeturile. Este un lucru bun, fără îndoială. Dar, la sfârșitul zilei, o vânzare este mult mai bună decât o vânzare fără. Când faceți timp și eforturi pentru a îmbunătăți rata de respingere a site-ului dvs., vă conectați cu cititorii. Ei vin să aibă încredere în marca dvs. și vă stabiliți o identitate în comunitatea dvs. de nișă. Acest lucru vă va transforma cititorii în clienți.

Top 10 motive pentru o rată de respingere ridicată și cum să le rezolvi

Pe baza a ceea ce spun experții, am enumerat cei 10 factori care sunt responsabili pentru rata ridicată de respingere a site-ului dvs. Încercați să le evitați cu orice preț.

 1. Timp mare de încărcare, adică site web lent
 2. Proiectare înghesuită cu navigație slabă (lipse de pesmet)
 3. Proiect non-receptiv
 4. Forme opt-in pop-up obturate
 5. Prea multe reclame
 6. Reclame irelevante
 7. Linkuri sparte – 404 pagini nu au fost găsite etc..
 8. Erori MySQL sau PHP pe postări și pagini
 9. Lipsa de dovezi sociale
 10. Continut slab

Acum că aveți cunoștință de probleme, hai să discutăm soluțiile lor.

Îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. WordPress

Îmbunătățirea vitezei site-ului

Am discutat din nou despre importanța sa. Site-ul dvs. ar trebui să se încarce rapid, de preferință în 3-4 secunde. Oamenii consumă atât de mult în zilele noastre încât fiecare milisecundă contează. Iată câteva modalități prin care puteți îmbunătăți viteza site-ului dvs.:

  1. Utilizarea unui plugin de memorie în cache WordPress precum W3 Total Cache
  2. Utilizarea unei rețele de livrare de conținut precum MaxCDN
 1. Utilizarea unui serviciu de găzduire WordPress gestionat, cum ar fi Media Temple sau WPEngine
 2. Optimizarea imaginilor prin comprimarea lor sau folosirea formatului corect

După ce implementați modificările, puteți măsura viteza site-ului dvs. cu instrumente precum Pingdom, GTmetrix și WebPageTest. GTmetrix vă oferă cele mai detaliate informații despre performanța site-ului dvs..

Proiectare site

Proiectare de site-uri

Utilizați o temă WordPress curată, sensibilă și discretă. Tema pe care o utilizați pentru site-ul dvs. ar trebui să fie astfel încât oamenii să poată găsi ceea ce caută, cu ușurință. Nu ar trebui să o caute mai mult de 3 secunde.

 • Asigurați-vă că utilizați în mod prudent principalul bara laterală, bara de meniu primară si subsol. Ochii oamenilor sunt obișnuiți cu aceștia și să o ținem așa.
 • Dacă blogul tău se concentrează pe eseuri și poezie, ar fi înțelept să folosești o temă puternică concentrați-vă pe tipografie. Vedeți Grigorele Sparring Mind pentru un excelent exemplu de design minimalist.
 • Folosiți imagini relevante. Valorează o mie de cuvinte. Puteți găsi imagini gratuite gratuite din aceste surse.
 • Folosiți un plugin de postări corelate de genul YAARP sau nRelate.
 • Acest lucru este de la sine înțeles, site-ul dvs. trebuie să fie receptiv. Este o vârstă mobilă și nu există nicio scuză pentru asta.

Publicitate

Reclame

Ar fi o prostie să eliminați reclamele complet de pe site-ul dvs. Este una dintre sursele principale de venit! Deci ce faci? Asigurați-vă că reclamele sunt relevante. Anunțurile irelevante produc mai mult rău decât profit. Dacă utilizați Google AdWords, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece Google își cheltuiește mare parte din cercetare și dezvoltare în difuzarea de reclame mai bune. Și sunt foarte buni la asta. Însă dacă utilizați reclame cu banner cu funcționare automată, asigurați-vă că produsul / site-ul la care faceți legătura este de fapt util. Link la ceva doar dacă l-ai recomanda. O opțiune în devenire printre bloggeri este BuySellAds. Este o platformă excelentă pentru rețelele publicitare specifice de nișă.

popup-uri

Există un motiv pentru care tehnologia intenției de ieșire a devenit atât de populară. Scriptul așteaptă să plece folosirea – al doilea el mișcă mouse-ul spre butonul de cruce, apare pop-up. De aici termenul intenție de ieșire. OptinMonster este unul dintre cele mai bune pluginuri opt-in WordPress care au stăpânit tehnologia intenției de ieșire. Site-uri populare precum Social Media Examiner și Search Engine Journal folosesc OptinMonster.

Cu toate acestea, există atât de multe site-uri care încă nu utilizează această tehnologie cu intenție de ieșire. În calitate de cititor, mă enervează cu adevărat când încerc să citesc ceva și există un pop-up pe ecran la fiecare câteva minute. Totuși, aceasta este opinia mea personală și poate varia de la ceea ce credeți. �� Iată ceva ce s-ar putea să știți deja.

Dacă conținutul dvs. este suficient de bun, oamenii vor urma automat și / sau abona la site-ul dvs..

Legături sparte și erori software

Link-uri sparte și erori software

Pe măsură ce site-ul tău îmbătrânește, generezi o mulțime de legături – atât interne cât și externe. De asemenea, puteți revizui structura site-ului din când în când pentru o experiență mai bună a utilizatorului. În acest proces, este foarte firesc să aterizați cu legături rupte. Iată problema – legăturile întrerupte produc o lovitură serioasă structurii site-ului dvs. și punctajul SEO. Nu vă faceți griji. Utilizați un plugin de genul Verificator de legături stricate pentru a analiza toate link-urile de pe site-ul dvs. și pentru a le repara pe cele care au murit.

Erorile software rezultă din scripturi PHP prost configurate, supraîncărcare server, conflicte plugin-to-plugin sau conflicte plugin-to-theme. Există o mulțime de moduri care ar putea cauza acestea, iar soluțiile pentru fiecare dintre ele necesită cunoștințe tehnice solide. Cea mai bună soluție este să nu utilizați plugin-urile / temele în conflict. Cu toate acestea, în cazul în care este o problemă de server web, contactați asistența. Dacă bugetul dvs. îl poate susține, treceți la un serviciu de găzduire WordPress gestionat, cum ar fi WPEngine.

Dovada sociala

Dovada sociala

Dovada socială înseamnă pur și simplu cât de popular este conținutul dvs. Câți oameni au împărtășit acea postare anume? Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare. Dacă aveți un site nou, acesta va fi aproape de zero. Nu vă faceți griji. A te asigura să nu se afișeze statisticile de partajare. Doar butoanele de partajare ar face. Sfat mai bun –

Petreceți dublul timpului promovând conținutul dvs., așa cum ați făcut cu crearea acestuia.

Conținutul este rege

Nu în ultimul rând – asigurați-vă că conținutul dvs. este de prim rang. Petreceți timp citind, cercetând și actualizând conținutul dvs. astfel încât acesta să devină un de referință pentru subiectul respectiv. Să presupunem că scrii un subiect despre „cele mai bune cărți de psihologie socială”. Pur și simplu scrierea a 10 nume nu o va reduce. Includeți evaluări, nr. recenzii, vânzări și fondul autorului și recenzia personală. Ce este bine în acea carte? Care sunt lucrurile care lipsesc de carte? În cele din urmă, postarea dvs. ar trebui să fie atât de bună încât cititorul merge:

„Uau! Această postare are tot ceea ce caut. Mai bine marcați-l! ”

Vezi articolul lui Gregory 50 de cărți de citire psihologică socială. Puteți sugera câteva îmbunătățiri pentru acest articol?

Concluzie

Astăzi am acoperit unele dintre cele mai bune moduri de a îmbunătăți rata de respingere, îmbunătățind astfel implicarea utilizatorilor. Dacă aveți vreun sfat pentru noi, vă rugăm să ne spuneți – suntem întotdeauna încântați să auzim de la cititorii noștri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me