Cum să găzduiești un podcast cu WordPress folosind PowerPress

Căutați să găzduiți un podcast cu WordPress? Dacă acest lucru este răsunător da, veți iubi cu siguranță această postare. Astăzi, vă arătăm exact cum puteți crea un podcast de succes pe site-ul dvs. WordPress folosind un plugin extraordinar cunoscut sub numele de PowerPress. De ce PowerPress? Ei bine, pluginul este livrat cu un milion și o caracteristică care vă ajută să găzduiți podcast-uri ca un șef.


În plus, PowerPress vă ajută să distribuiți podcast-urile în Podcast-uri Apple (anterior Podcast-uri iTunes), Spotify și Google Podcast-uri printre alte locuri. Ca atare, pluginul vă permite să ajungeți la milioane de ascultători fără să vă aplecați înapoi. Cea mai bună parte este pluginul este liber și incredibil de ușor de configurat și de utilizat.

Acestea fiind spuse, ia-ți o cană fierbinte de cafea și lasă-te să se rostogolească. Oh, vă rugăm să nu ezitați să puneți întrebări și să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de la sfârșitul acestei postări.

Descărcați PowerPress de pe WordPress.org

Cum să utilizați PowerPress pentru a găzdui un podcast cu WordPress

Fără a pierde încă o secundă, să stabilim PowerPress pentru a crea și găzdui un podcast cu WordPress. Nu vă faceți griji un pic; puteți configura pluginul chiar dacă sunteți începătorul perfect fără nicio cunoștință de codare. Sa trecem la treaba.

Instalarea PowerPress

PowerPress este disponibil la repoziția pluginului WordPress.org, ceea ce înseamnă că îl puteți instala chiar din tabloul de bord al admin WordPress. Cum? În meniul dvs. de administrator WordPress, navigați la Pluginuri> Adaugă nou așa cum se arată mai jos.

instalarea unui nou plugin wordpress

Apoi, introduceți PowerPress în caseta de căutare și după ce găsiți pluginul, apăsați pe Instaleaza acum butonul subliniat în imaginea de mai jos.

instalarea pluginului powerpress wordpress

După aceea, apăsați pe Activati buton.

activarea pluginului powerpress

Activarea PowerPress adaugă un nou element în meniul dvs. de administrator WordPress. Faceți clic pe asta PowerPress element de meniu așa cum evidențiem în ecranul de mai jos.

Powerpress podcasting plugin în meniul wordpress admin

Configurarea PowerPress

Pe ecranul următor, configurați setările de bază ale podcastului. Puteți adăuga setări, cum ar fi titlul podcast-ului dvs., puteți configura Apple Podcasts, integra servicii Blubrry (gazduire media și statistici) și conectați contul dvs. blubrry.com (dacă aveți unul), printre altele.

setările powerpress pentru a găzdui un podcast cu WordPress

Configurați-vă setările (vă promit că este ușor ca A, B, C), derulați în jos în partea de jos a paginii și atingeți Salvează modificările buton.

salvați setările powerpress

Crearea primului dvs. podcast

Cu setările de bază gata, sunteți gata să începeți să creați podcast-uri. Apasă pe Creați o postare pe blog cu un episod link-ul așa cum se arată în imaginea de mai jos.

crearea unui podcast cu powerpress

Făcând clic pe acest link vă redirecționează către editorul de posturi WordPress familiar. Vedea? Nu ți-am spus că PowerPress ușurează găzduirea unui podcast cu WordPress?

Powerpress wordpress plugin podcast

Ce urmează? Introduceți titlul și conținutul podcastului în același mod în care creați o postare pe blog. Dar un podcast nu este complet cu fișierul audio / video. Cum adăugați asta? Este simplu, derulați spre partea de jos a paginii până când vedeți secțiunea următoare.

adăugarea fișierului media powerpress podcast în editorul de post wordpress

În acest moment, ar trebui să aveți fișierul dvs. podcast gata. Cea mai bună parte este că puteți găzdui fișierele dvs. pe orice site de gazduire media.

Încărcarea fișierelor imense pe același server în care trăiește site-ul dvs. WordPress poate duce la viteze lente ale paginii, în funcție, desigur, de gazda dvs..

Cu toate acestea, în scopul acestui tutorial, am încărcat un fișier de muzică în media mea de tip WordPress. Apoi am lipit URL-ul fișierului așa cum se vede în imaginea de mai jos.

În acest moment, copiați-inserați adresa URL a fișierului în secțiunea de mai sus, verificați că totul este în regulă și atingeți Publica buton. Să vedem ce am realizat până acum.

Nu-i rău deloc. Tu ce crezi? A fost ușor sau ce?

Trimiteți podcast-ul dvs. în directoarele Podcast

Acum că aveți un podcast gata, este timpul să-l duceți la mai mulți globi oculari. Evident, trebuie să alcătuiți un plan de marketing pentru podcast, la fel cum promovați celălalt conținut.

În plus, îl puteți trimite la directoarele podcast. Acum, PowerPress face incredibil de ușor să vă trimiteți podcast-ul în diverse directoare. Cum faci asta?

Navigați înapoi la PowerPress tabloul de bord admin și faceți clic pe butonul Trimiteți podcast-ul pe iTunes și alte directoare de podcast link după cum subliniem mai jos.

trimiterea podcast-ului la directoarele podcast utilizând pluginul powerpress

Vei fi redirecționat către site-ul Blubrry. Dacă nu aveți deja un cont, vi se va solicita să creați unul. Dacă aveți deja un cont, veți fi redirecționat către pagina următoare.

În pagina de mai sus, puteți trimite podcast-ul dvs. la Podcast-uri Apple, Podcast-uri Google, Spotify, Google Play Music, TuneIn și Radio Podcast Stitcher. Toate linkurile de care aveți nevoie pentru a trimite podcast-ul la aceste directoare pot fi găsite pe navigare meniul din dreapta (vezi imaginea de mai sus).

Acest lucru nu este totul, puteți face mult mai multe în tabloul dvs. de bord Blubrry podcaster, așa că nu ezitați să explorați.

Ce este mai mult?

PowerPress vine cu mai multe funcții care fac ca podcastingul să fie nu doar o realitate, ci și extrem de distractiv. De exemplu, puteți importa podcast-uri de la SoundCloud, LibSyn, PodBean, Squarespace, Anchor.fm și RSS feed. În plus, puteți importa setări și episoade de la pluginurile de podcasting podpress și Plugin Podcasting de TSG.

Mai mult, puteți importa episoade de podcast din alte platforme de blogging, cum ar fi Blogger, Joomla, Movable Type și TypePad, printre altele. Și din moment ce Blubrry oferă gazduire media, puteți migra fișierele dvs. media către serviciul lor în câteva clicuri.

Ești îngrijorat de SEO? PowerPress SEO este o caracteristică nouă, care vă ajută să vă optimizați episoadele de podcast pentru motoarele de căutare, fără a sparge transpirația. În plus, puteți personaliza complet playerele audio și video PowerPress pentru a se potrivi cu tema dvs..

În plus, puteți defini etichete MP3 ID3 (titlu, album, artist, an etc.) care apar alături de episoadele dvs. de podcast. PowerPress vine cu multe alte instrumente care fac din plugin soluția de podcasting la alegere pentru peste 60.000 de utilizatori WordPress la momentul scrierii.

Concluzie

Este esențial să aveți un site web care vă permite să vă găzduiți podcastul și să îl publicați în mai multe directoare de podcast. Nu numai că site-ul oferă ascultătorului tău șansa de a asculta și abona, dar oferă și comunității tale o platformă pentru a discuta fiecare episod.

Puteți utiliza fiecare postare care se leagă de un episod de podcast ca zonă pentru note de spectacol detaliate sau informații suplimentare. Puteți utiliza secțiunea de comentarii a fiecărei postări pentru a obține feedback de la ascultătorii dvs. despre fiecare episod. În plus, un site web vă oferă o arhivă pentru toate episoadele dvs. de podcast fără a vă baza pe un serviciu terț.

Dacă aveți un plugin puternic, cum ar fi PowerPress, pentru a găzdui un podcast cu WordPress, duce la rezultate concrete. De ce? Acest băiat rău face o mulțime de ridicări grele pentru un plugin gratuit WordPress. Sincer, nu cred că puteți obține un plugin de podcasting mai bun pentru WordPress.

Găzduiești un podcast cu WordPress? Ne-ar plăcea să auzim cum faceți acest lucru, precum și gândurile despre întregul proces din comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me