1. 1. Ghid pentru începători pentru înțelegerea funcțiilor interne WordPress
 2. 2. Ce este WordPress Caching și de ce este important?
 3. 3. Cum funcționează Cache-ul WordPress?
 4. 4. Cum se instalează și se instalează Cache WordPress cu WP Super Cache
 5. 5. Acum citesc: Cum să configurați memoria cache WordPress cu cache total W3 (W3TC)
 6. 6. Recenzie MaxCDN: Cel mai bun CDN pentru WordPress?

Cele mai populare două plugin-uri de memorie cache WordPress sunt cele mai populare din WP Super Cache și W3 Total Cache (W3TC). Dezvoltat de CTO-ul lui Mashable, W3 Total Cache este de departe cel mai versatil plugin de memorie cache WordPress disponibil, utilizat pe site-uri cu trafic ridicat precum Smashing Magazine, Mashable, MakeUseOf și Yoast. Acest tutorial este un ghid pentru începători pentru configurarea W3 Total Cache. Cuvânt de sfat: W3TC are o multitudine de setări avansate, unele dintre care am greu de înțeles. Dacă nu aveți cunoștință de o setare, cel mai bine este să nu vă încurcați. Sa incepem!


Instalează W3 Total Cache

Instalează W3 Total Cache

Pentru a instala dispozitivul Pluginul W3 Total Cache, deschideți tabloul de bord WordPress, urmat de Pluginuri> Adaugă nou. Caută „Cache totală w3”Și instalați primul rezultat. De asemenea, puteți descărca manual pluginul și îl puteți încărca în wp_content / plugins folder prin FTP. Dacă anterior ați instalat un alt plugin de memorie în cache precum WP Super Cache, ar trebui să îl dezactivați înainte de a activa W3 Total Cache. Acest lucru ar împiedica conflictele dintre cele două pluginuri. De regulă, nu țineți mai mult de un plugin de memorie în cache WordPress activat la un moment dat.

Configurarea memoriei cache totală W3 – Setări generale

W3 Total Cache creează o nouă intrare în meniu numită Performanță în tabloul de bord WordPress. Sunt disponibile opțiunile pe care le căutăm Performanță> General. Veți observa că această pagină are un număr copleșitor de setări pentru un plugin de memorie în cache (și mult mai multe dacă vă aflați în chestii avansate). Fiecare setare este plasată în interiorul unei cutii – numite module. Am discutat fiecare dintre aceste module cu capturi de ecran relevante. Dacă vă blocați sau nu sunteți sigur cu privire la o anumită setare, pur și simplu urmați capturile de ecran.

Modul de setări generale pentru memoria cache W3 totală

Primul modul pe care îl veți găsi este General. Vă recomand să nu activați toate opțiunile de memorie în cache folosind caseta de selectare comutare. Puteți activa setări care nu sunt necesare (sau chiar sunt acceptate de gazdă) dvs., care ar încetini accidental site-ul dvs. web. Cu toate acestea, dacă doriți să dezactivați rapid toate modulele, această casetă de comutare este la îndemână! Înainte de a merge mai departe, dacă nu vă cunoștiți termenii „cache de pagină” sau „cache de bază de date”, aș recomanda să citiți cum funcționează memoria cache WordPress.

Modulul de memorie cache a paginii

Memorie cache a paginii de cache total W3

Al doilea modul pe care îl vom configura este Pagina cache. Metoda cache a paginii depinde de mediul dvs. de găzduire. Dacă utilizați o gazdă comună, Discul: îmbunătățit este cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, dacă utilizați un server dedicat sau virtual și aveți APC (sau orice altă formă de memorie cache Opcode instalată), ar trebui să selectați opțiunea respectivă.

Modifică modul

Modulul de modificare a cache-ului total W3

Comprimați modulul comprimă fișierele CSS și JavaScript pe care le folosește tema dvs., eliminând linii de cod inutile, precum comentariile și spațiile albe. Aceasta reduce dimensiunea fișierului cu ~ 10%, ceea ce duce la un site mai rapid. Sub Minimizați metoda cache-ului ar trebui să selectați opțiunea corespunzătoare pe baza serverului dvs..

Alte module de cache

Cache totală de obiecte cache W3

Următoarele două module sunt Cache de baze de date și Cache obiect. Activează-le pe fiecare dintre ele și schimbă-le metoda de memorie în cache la cea mai potrivită mediului de găzduire – așa cum ai făcut-o mai jos Pagina cache și Comprimați.

Memorie cache a browserului total W3

Ultimul modul pe care dorim să-l activăm este Cache Browser. După ce le-ați activat, faceți clic pe Salvați toate setările. Asta ar trebui să o facă! Cache totală W3 este acum activată pe serverul dvs. Vom analiza în profunzime două module specifice – Pagina cache și Cache Browser. Restul valorilor implicite ale modulelor sunt în regulă.

Setări pentru memoria cache a paginii

Setări avansate pentru cache total w3 - cache de pagină

Setările din memoria cache a paginii pot fi găsite în secțiunea Performanță> Cache de pagină. Setările aici sunt destul de explicative. Am activat câteva dintre ele, în special Nu cacheați paginile pentru următoarele roluri de utilizator. Acest lucru asigură că atunci când un autor editează o postare, el va putea vedea cea mai recentă versiune și nu cea din cache.

Preîncărcare Cache

setări avansate de cache total w3 - preîncărcare cache

În mod implicit, W3 Total Cache memorează în cache o pagină atunci când este solicitată pentru prima dată. De asemenea, aveți opțiunea de a genera în prealabil copii ale tuturor postărilor / paginilor. În acest fel, indiferent de momentul în care un vizitator solicită o pagină, memoria cache este gata și pagina este servită în cel mai mic timp posibil.

Ar trebui să configurați setările de preîncărcare a cache-ului în funcție de mediul dvs. de găzduire și de cantitatea de trafic pe care o primește site-ul dvs..

 • Cache-ul Interval de actualizare afectează direct resursele serverului – scade intervalul de timp (adică este mai mare frecvența), cu atât mai mare este resursa serverului consumată. Oamenii de pe serverele de găzduire partajate ar trebui să fie foarte atenți cu această setare. Setați o frecvență suficient de mare și este posibil să vă suspendați contul pentru abuzul de resurse de server. Un interval de preîncărcare în cache sigur este de o oră – adică 3600 de secunde.
 • Dacă nu sunteți familiarizat cu acesta URL sitemap, instalare Sitemap-uri Google XML. Este foarte ușor de utilizat și este, de fapt, un plugin care trebuie să aibă.
 • În sfârșit, doriți să activați ultima opțiune care va declanșa o operațiune de preîncărcare a memoriei cache la publicarea unei postări / pagini.

Setări cache browser

Setări avansate pentru cache total w3 - cache browser

Aceasta se găsește în secțiunea de mai jos Performanță> Browser. Ideea este să folosiți dispozitivul vizitatorului dvs. Activarea cache a browserului ar face ca fișierele statice (cum ar fi CSS, JavaScript și imaginile) să fie furnizate din memoria cache a browserului dvs. Desigur, există un termen de expirare care ar împiedica utilizarea datelor învechite. Aceasta elimină o sarcină uriașă de pe server, economisește lățimea de bandă și îmbunătățește considerabil performanțele generale ale site-ului.

E viu!

De unde știți că W3 Total Cache funcționează de fapt? Ei bine, pagina pluginului spune așa. Puteți vedea, de asemenea, codul sursă al site-ului dvs. găsiți așa ceva:

lucrări de cache

W3 Indicele de referință pentru performanța totală a memoriei cache

vitezometru

Am așteptat aproximativ 1 oră după ce am activat memoria cache și am comparat performanța site-ului web folosind GTmetrix. Aceasta este fără niciun plugin de memorie în cache:

înainte de a pune în cache

După o oră după configurarea W3 Total Cache:

w3 Rezultate de referință pentru cache total

Observați diferența? O creștere de 3% și 5% a vitezei paginii și a gradului YSlow. Curat, nu? Acum imaginați-vă o mie de persoane care vizitează zilnic site-ul dvs. – imaginați-vă cantitatea de cicluri ale procesorului (termen de lux pentru utilizarea resurselor) pe care îl veți economisi. Cache-ul nu numai că vă reduce dimensiunea paginii, dar îmbunătățește și performanța generală a site-ului, care deschide calea către o experiență excelentă a utilizatorului.

Depanarea memoriei cache totală W3

Depanarea cache totală w3

Este posibil să observați că timpul de încărcare a site-ului dvs. a crescut după instalarea memoriei în cache W3. Este chiar posibil? Desigur ca este! De fapt, aceasta este o greșeală foarte frecventă a începătorului. Există o mulțime de motive în spatele acestui lucru:

 • Motivul cel mai probabil este că ați efectuat referința site-ului web în timp ce preîncărcați memoria cache. Construirea cache-ului consumă resurse de server considerabile. Imaginează-ți cererea pe deasupra – desigur, site-ul tău ar deveni lent! Soluție: așteptați o oră și încercați din nou – de data aceasta ar trebui să fie altfel.
 • Un alt motiv comun este selectarea metodelor greșite de cache. Permiteți-mi să vă spun că altceva decât Cache-ul pe disc implică o anumită cantitate de teste A / B. Trebuie să vă jucați cu unele dintre aceste setări pentru a stoarce cel mai bun rezultat posibil.
 • Uneori, pe un server partajat, s-ar putea să găsiți APC sau o altă opțiune de memorie în cache Opcode disponibilă și este probabil că ați selectat-o. Nu-i! Reveni la ‘Disc’ sau „Disk Enhanced”. Motivul este că aceste setări au fost reglate bine pentru performanța generală a serverului partajat – nu uitați că nu sunteți singura persoană care o folosește. Aceste setări s-ar putea să nu funcționeze cu cache totală W3.

Dacă încă mai întâmpinați probleme și ați încercat valorile implicite / recomandate, vă recomand să treceți la WP Super Cache.

.Htaccess Eroare de permisie a fișierului

În funcție de mediul dvs. de găzduire, este posibil să vedeți un mesaj de eroare care afirmă că fișierul dvs. .htaccess nu este scris. Acest lucru înseamnă că serverul web și / sau manipulatorul PHP nu au permisiunea necesară pentru a modifica fișierul .htaccess. Există două soluții:

 • Modificați permisiunea fișierului .htaccess la 775 prin FTP sau cPanel, etc.
 • Adăugați manual datele în fișierul .htaccess

Trebuie să subliniez că a doua metodă este mai sigură și este considerată o bună practică de securitate.

Concluzie – Ce plugin trebuie să folosesc?

Plugin-uri Caching WordPress

S-ar putea să vă întrebați ce plugin de memorie în cache WordPress să utilizați. La urma urmei, am scris două tutoriale separate pentru a atinge același obiectiv. Ar trebui să mergeți pentru WP Super Cache sau W3 Total Cache? Ei bine, pentru a face o poveste lungă – dacă sunteți pe un server partajat și nu doriți dificultățile de testare A / B și / sau depanare, WP Super Cache este mult mai ușor de implementat. Cu toate acestea, dacă utilizați un server virtual sau dedicat, cu cache Opcode instalat (cum ar fi APC sau XCache) instalat – și nu v-ar părea ceva de lucru suplimentar, atunci Cache totală W3 este pentru dvs. Când sunt configurate corect cu metode avansate, rezultatele W3TC sunt cu mult superioare.

Acest lucru încheie configurarea pluginurilor noastre de memorie în cache. De asemenea, voi discuta despre modul de configurare a unui CDN cu fiecare din aceste plugin-uri. Între timp, puteți consulta unele dintre cele mai bune CDN-uri gratuite pentru WordPress și puteți rămâne la curent.

Întrebare de despărțire: Care este pluginul dvs. de memorie în cache preferat? Cât de multă diferență a avut în performanța site-ului dvs.? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me